ophelia78 10.06.24, 16:51 ...U nastolatka. Tez mialam ten problem i wiem jak to wkurza. Polecicie jakoś specyfik zeby trochę pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 16:57 Było i było też o botoksie, szukaj w lupce. Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 17:06 Medispirant - żel do rąk i stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 19:15 jesli nie pomaga etiaxil to bardzo skuteczny jest botox - ale na slonie jest tez bardzo bolesny i dosc trudno sie znieczula. U nas pomaga jonoforeza, kupilam aparat do uzytku domowego i jest bardzo skuteczny (mozna chodzic na zabiegi do gabinetu ale trzeba to ustrojstwo przynajmniej na poczatku stosowac bardzo czesto wiec takie wizyty sa dosc niepraktyczne). Moje ubezpieczenie zwrocilo nam 85% kosztow (aparat zapisany przez lekarza i kupiony w internecie), nie wiem jak jest u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 19:50 Kto wie, może i na słonie też , żeby nie zjadły róży. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 19:55 Uważajcie z tym botoksem, moja koleżanka sobie zrobiła nim kurze łapki i w efekcie kąciki oczu jej się uniósł, teraz wygląda jak kobieta kot Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 20:10 Przecież mówię że w kurze lapki Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Pocące się dlonie 10.06.24, 20:35 Oyesu, ty to troszke niedomyslna jestes, co? To uważajcie na D Ł O N I E żeby wam się np kciuki nie wygiely. Odpowiedz Link Zgłoś