jkl13 10.07.24, 21:09 Kto jeszcze kibicuje Holandii? Marzy mi się final Hiszpania - Holandia i wygrana Hiszpanów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 21:28 Podoba mi się twój scenariusz. Anglicy mnie wkurzają niezmiernie i niezmiennie. No ale mamy remis po karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 21:43 Niestety. Mam nadzieję,że Holendrzy ruszą do przodu, bo Anglicy w finale zdecydowanie mi nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 21:38 Też Holandia. Ajax moja ulubiona drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 21:51 Ja! Anglicy mi nie leżą jakoś. Ale nabrali wiatru w skrzydła po karnym, zobaczymy jak w drugiej połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 21:52 O, to i ja się podłączę. Finał Holandia - Hiszpania mi pasuje. Dziś kibicuję Holandii i mam nadzieję, że wygra. Trzymałam kciuki za Szwajcarię i kurczę, tak niewiele brakowało! Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 22:00 Z kimkolwiek i tak Hiszpania wygra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 23:03 Anglia I Hiszpania w finale. Będę miała w domu ostrą jazdę bez trzymanki 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 23:42 sueellen napisała: > Anglia I Hiszpania w finale. Będę miała w domu ostrą jazdę bez trzymanki 🙄 Ja też 🏃➡️⚽️. Ale obstawiam, że Hiszpania wygra… 🔮 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Goooooool!!!!! 10.07.24, 23:45 Ja mam Anglików i Hiszpanów w domu. Zastanawiam się dokąd wynieść meble i rodowa zastawę 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Goooooool!!!!! 11.07.24, 07:41 Meble i zastawę zostawić. Wynieść Anglików. Co do finału to 50% składu OK, jako drugą drużynę finałowa widziałam którąś waleczną czyli Turcja/Gruzja wtedy beż względu na wynik byłabym usatysfakcjonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Goooooool!!!!! 11.07.24, 08:55 Znaczy że mam własnego chłopa z domu wyrzucić? Może tak będzie lepiej. Eksmituje go do pubu . Hiszpanom pozwolę na rozpierduche w domu. Jak Hiszpania wygrywała dwa razy pod rząd euro i mistrzostwa świata ( gdzieś tak w 2008 i 2009) akurat byłam za każdym razem w Hiszpanii. Matko co tam się działo. Niesamowity klimat. Wszyscy powynosiki telewizory na balkony i oglądali "razem". Problem w tym że w zależności od stacji były kilkusekundowe przesunięcia. Momentami słychać było pojedyncze ryki a 3 sekundy później ryczało całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Goooooool!!!!! 11.07.24, 09:06 Ja mieszkam blisko stadionu i jak padnie gol dla właściwej drużyny to słyszę przez okno. Idę do tv i tam po 3 sekundach gol. Więc te pr,esuniecia przerabiam regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Goooooool!!!!! 23.07.24, 19:20 sueellen napisała: > Ja mam Anglików i Hiszpanów w domu. Ja też 😉. (Wiem, że już dawno po, ale dopiero teraz znalazłam mój wpis 🫣) Odpowiedz Link Zgłoś