beata985 02.08.24, 12:22 Miłego dnia...a nawet weekendu... Ja już zaczęłam wczoraj, nie chce mi się myśleć o tym co na obiad a jak sobie pomyślę ze jeszcze zakupy musialabym zrobić to w ogóle...także tu tylko to zostawię i już...☺️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feniks_z_popiolu Re: Very lazy day 02.08.24, 12:34 A codziennie musi być obiad? Zjedz to co masz w lodówce ... i już Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 12:50 Chodzi o to, że u mnie właśnie nie jest codziennie...a dzisiaj mógłby być bo mam wolne.. No nic...pomyślę o tym/o nim jutro ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
angela_z_wesela Re: Very lazy day 02.08.24, 13:45 >A codziennie musi być obiad? a potem co druga narzeka, że gruba, bo zamiast normalnie zjeść posiłek, to z lodówki podjadają pół dnia Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 03.08.24, 16:20 feniks_z_popiolu napisał: > A codziennie musi być obiad? Zjedz to co masz w lodówce ... i już O...I dzisiaj wdrożyłam. Zrobilam jakąś wariacje z tego co miałam...wyszło nawet nieźle ale ostateczną ocenę zostawię córce.. Wraca bidna z tego koncertu i od 14 już lamentuje Mama jeeeesc 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Very lazy day 02.08.24, 12:46 Ja siedzę z maseczką na twarzy. Ostatni dzień urlopu. Wróciłam do domu w środę, to rytualne piątkowe sprzątanie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 12:47 kurde kurde właśnie mi przypomniałaś, że mam do przepedałowania 40 kilosów, a jeszcze siedzę w betach Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 12:51 40 km to i mi by się przydało na uda i tyłek....może mnie zmobilizujesz i później pojadę...pogoda sprzyja, upału brak Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 13:01 Właśnie podniosłam rzopsko, związałam włosy pod kask i pakuję plecak. Nie chce mi się STRASZNIE. :p Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 14:27 piataziuta napisała: > Wystarczy wstać i wyjść. :p Kurka No....musiałabym jakiś mejkap zorganizować....mój rowerek taki do lansowania się i co jak na drodze spotkam tego jednego jedynego? To nie są łatwe decyzje 😳🫣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 15:07 Zamiast mejkapu duże okulary, zamiast fryzury kask - dzięki temu faceci się na ulicy oglondajo, bo myślą, że jakaś młoda panna jedzie. U mnie połowa trasy zrobiona, teraz przerwa. Pływać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Very lazy day 02.08.24, 16:01 piataziuta napisała: > Zamiast mejkapu duże okulary, zamiast fryzury kask - dzięki temu faceci się na > ulicy oglondajo, bo myślą, że jakaś młoda panna jedzie. > U mnie połowa trasy zrobiona, teraz przerwa. > Pływać czy nie? jesli masz coś na przebranie-albo nago-to pływać ! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 17:46 Za późno przeczytałam i nie pływałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 18:15 No dobra...zrobilam ten makijaż, okulary na nos założyłam i ruszyłam dupę...do 40 km to mi brakuje ale 5 w porywach do 10 zrobilam... Wstąpiłam do biedronki, zrobilam zakupy zbyt wielkie jak na możliwości rowerowe, do tego kupilam lody, których wcale nie lubię, że o braku miejsca w zamrażarce nie wspomnę... Nic to..rzuciłam to do domu, wtaszczyłam na 4 piętro i mówię wracam jak już w ruchu jestem....wsunę jakiegoś kebsa, bo zgłodniałam, schodzę...deszcz...wstawiłam rower do piwnicy, wracam znowu na to 4te, muszę już sobie zrobić jeść, bo głodna fest...patrzę za okno...nie pada...no jak żyć 🫣😳🤦♀️ O tym że nikogo nie spotkałam wspominać chyba nie muszę...kąpieli też nie zażyłam chociaż też miałam gdzie... Pozostało wino wieczorową porą 🥂 Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Very lazy day 02.08.24, 23:20 Inspirujące, w sumie nie wiem czemu nigdy tam na rowerze nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 03.08.24, 09:26 A to polecam! Ścieżka wzdłuż kanału żerańskiego do Nieporętu jest super - i na rolki też się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Very lazy day 04.08.24, 18:40 Na najbliższy rowerowy poranek sobie zapisuję. Ja ostatnio eksploruję południowe rejony, śmigam nad Wisłą za Siekierki i z powrotem, jeżdżę sobie z jednego brzegu na drugi jak mnie fantazja poniesie. Ale poranek na plaży w Nieporęcie brzmi nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 04.08.24, 18:45 kiedyś pojechaliśmy tam o 6 rano na kawę (na supach, na środek jeziora) totalnie pusto było - na jeziorze, bo w drodze powrotnej o 8 już korek w ch...j Odpowiedz Link Zgłoś
nawoyka_2 Re: Very lazy day 02.08.24, 19:56 Gdzie są takie komfortowe warunki rowerowe? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Very lazy day 02.08.24, 14:56 beata985 napisała: > 40 km to i mi by się przydało na uda i tyłek....może mnie zmobilizujesz i późni > ej pojadę...pogoda sprzyja, upału brak > Etam Lazy days są bardzo potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 15:08 >Etam >Lazy days są bardzo potrzebne Pod warunkiem, że się przez pół dnia nie zjadło tyle, co dla normalny człowiek przez dwa dni. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Very lazy day 02.08.24, 16:00 piataziuta napisała: > > Pod warunkiem, że się przez pół dnia nie zjadło tyle, co dla normalny człowiek > przez dwa dni. :p czasami można problem jest gdy czasami robi się zbyt czeste kompulsja +pokuta) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 18:19 piataziuta napisała: > Prawda! Polej jej Beata! Polewam...🥂 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 18:29 Od razu trzy kieliszki! Wapaha spadnie z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 18:36 piataziuta napisała: > Od razu trzy kieliszki! > Wapaha spadnie z krzesła. A może ktoś jeszcze dołączy....zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 18:51 Ja zaraz przyjdę! ...jak tylko wstanę z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 02.08.24, 19:05 > Ale uważaj bo burza nadciąga..fest U mnie nie. Jesteś we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 19:06 piataziuta napisała: > > Ale uważaj bo burza nadciąga..fest > > U mnie nie. > Jesteś we Wrocławiu? Nie...ale też na Śląsku. ..tylko tym drugim😁 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 19:05 piataziuta napisała: > Już już! :p 🤣🤣🤣💪😅 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 21:55 piataziuta napisała: > No dobra. > Śpicie już? > Ależ skąd...🥂 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 22:13 Ja czekam aż córka z koncertu Taylor wyjdzie...wczoraj dzwoniła podekscytowana a ja zasnęłam...wyrodna matka Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 23:19 piataziuta napisała: > > prawdziwa fanka! Oj tak...przeżywa bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Very lazy day 03.08.24, 08:02 beata985 napisała: > Ja czekam aż córka z koncertu Taylor wyjdzie...wczoraj dzwoniła podekscytowana > a ja zasnęłam...wyrodna matka > Wiecie, że do wczoraj nie miałam pojęcia, kim jest Taylor A to takie zjawisko 😀😀 Twitter mnie uświadomił Pod kamieniem jakims żylam.chyba Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 03.08.24, 08:16 kotejka napisała: > beata985 napisała: > > > Ja czekam aż córka z koncertu Taylor wyjdzie...wczoraj dzwoniła podekscyt > owana > > a ja zasnęłam...wyrodna matka > > > Wiecie, że do wczoraj nie miałam pojęcia, kim jest Taylor > A to takie zjawisko 😀😀 > Twitter mnie uświadomił > Pod kamieniem jakims żylam.chyba O masz...a ona zaczęło od jednego koncertu w Warszawie a skończyło się na trzech...ludzie do Warszawy to nawet że stanów przyjechali bo bardziej cenowo tu im się opłaciło.. zresztą było kiła wątków na ematce 🤣🥂 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Very lazy day 03.08.24, 12:37 > Ja czekam aż córka z koncertu Taylor wyjdzie... moj syn byl na koncercie w hamburgu, ale tylko raz Beata, daj corce do przeczytania (jest tez wersja po niemiecku, jak woli, mozna zmoenic u gory po prawej - flaga) - to z mojego zakladu pracy www.desy.de/news/news_search/index_eng.html?openDirectAnchor=3367&two_columns=0 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 04.08.24, 19:09 kura17 napisała: > > Ja czekam aż córka z koncertu Taylor wyjdzie... > > moj syn byl na koncercie w hamburgu, ale tylko raz > > Beata, daj corce do przeczytania (jest tez wersja po niemiecku, jak woli, mozna > zmoenic u gory po prawej - flaga) - to z mojego zakladu pracy > > www.desy.de/news/news_search/index_eng.html?openDirectAnchor=3367&two_columns=0 > > > Ok, dziękuję, podeślę jej Właśnie czytałam ostatnio jak podczas jej koncertu zatrzęsła się Ziemia. tvn24.pl/kultura-i-styl/fani-taylor-swift-wywolali-aktywnosc-sejsmiczna-podczas-koncertow-w-edynburgu-st7963208 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Very lazy day 03.08.24, 07:49 piataziuta napisała: > Od razu trzy kieliszki! > Wapaha spadnie z krzesła. żebyś wiedziała alko u mnie to rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Very lazy day 02.08.24, 12:51 Mam tak samo, odpoczywam po wakacjach Wczoraj na obiad była kanapka z (o zgrozo!) łososiem. Dzisiaj będą pierogi z paczki Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Very lazy day 02.08.24, 18:45 Przeczytałam pierogi z kaczki i mną zatchło. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Very lazy day 02.08.24, 13:00 Tymczasem ja pracowita jak mróweczka wstałam rano skoro świt o 8.00 I napisałam 5 pism, z którymi teraz biegnę na dziennik podawczy Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Very lazy day 02.08.24, 13:08 O 8 to już byłam w pracy od 2 godzin. A na nogach od 3. Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Very lazy day 02.08.24, 15:51 Ja też tak mniej więcej Już prawie skończyłam pracę i czeka mnie pakowanie. Chętnie ten etap był pominęła, ale jak jechać na urlop bez bagażu? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Very lazy day 02.08.24, 13:41 Trzymasz storczyka w wodzie? Jak mu idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 13:52 majenkirr napisała: > Trzymasz storczyka w wodzie? Jak mu idzie? > Narazie dobrze...tej wody nie jest za dużo..tyle tylko żeby zdążył się napić i znowu jest bez....ale już kupilam podłoże i w planach mam przesadzanie Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Very lazy day 02.08.24, 14:37 Ja kiedyś z kilkoma próbowałam tej "water culture" i mi wszystkie zdechły😅 Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Very lazy day 02.08.24, 15:10 beata985 napisała: > majenkirr napisała: > > > Trzymasz storczyka w wodzie? Jak mu idzie? > > > > Narazie dobrze...tej wody nie jest za dużo..tyle tylko żeby zdążył się napić i > znowu jest bez....ale już kupilam podłoże i w planach mam przesadzanie > > Ja tez musze coś zrobić ze swoimi zaczynaja miec za małe doniczki. Tyle ze czytałam ze muszą byc w tych przezroczystych doniczkach. Tez je tak trzymesz czy masz jakis inny pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Very lazy day 02.08.24, 16:41 3-mamuska napisała: Tyle ze czytałam ze muszą byc w tych przezroczystych doniczkach. Nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 18:37 O....to pierwsze słyszę...moje są w nieprzezroczystych Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Very lazy day 02.08.24, 14:23 Ha Ja kończę moje very lazy DAYS😉 Bywały w nich i takie obiady 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Very lazy day 02.08.24, 16:00 A dziękuję, dzień piękny, joga, jezioro, książka. Na obiad tortilla hiszpańska przesolona dramatycznie, i za radą koleżanki uratowana za pomocą upieczonych we frajerze warzyw kompletnie nie posolonych, tylko polanych oliwą. Muszę się pakować na wyjazd w Pieniny, ooo jak bardzo mi się nie chce! (Pakować. Jechać w góry mi się bardzo chce). To ładne na zdjęciu to obiad czy deser, Dekadencka Beato? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 02.08.24, 18:40 primula.alpicola napisała: > > To ładne na zdjęciu to obiad czy deser, Dekadencka Beato? To było po śniadaniu ale drugi posiłek zjadłam po 18tej...ty chyba można uznać to za obiad? Ewentualnie brunch....🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Very lazy day 02.08.24, 16:17 Dziękuję i wzajemnie. U mnie ostatni dzień urlopu. Zaraz będziemy pakować walizy do samochodu. Obiad dziś na kolację, bo planujemy gdzieś koło 20 zatrzymać się na dobre jedzenie. Wolne mam jeszcze do środy, to sobie odpocznę po urlopie i może wreszcie cię też wyśpię. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Very lazy day 02.08.24, 16:25 A ja dziś nie byłam w pracy, ale miałam takieee zaległości w domu, że dopiero chwilę temu usiadłam z kawą na forum. Ale weekend planuję spokojniejszy. Tym bardziej, że dziś Dzień Piwa ))) już odpowiedni zapas chłodzi się w lodówce, a my nie jesteśmy na Pol'and'rock, no to muza leci w radio, i jakoś nie ma nastroju na wielkie szaleństwa, czy to w domu, czy w ogrodzie. Weekend będzie lazy , no! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Very lazy day 02.08.24, 16:39 Ona ma incredibly lazy day. Prawda, że się jej mordka uśmiecha? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Very lazy day 02.08.24, 17:24 O, jak słodko. Ja właśnie zjadłam jagodziankę, bo mi dziecko kupiło, gdy było wysłane po chleb. Obiad dziś po łebkach, pierogi z biedronki, kefir pomidory, bo pół dniabyliśmy w drodze, szukając czegoś na płot, który domaga się wymiany. A tak poza tym to mąż zaczął urlop, a bombelek przywiózł covid. Dyrchał, chyrchał, kumple z gorączka, wysłałam do lekarza, wrócił z wynikiem wymazu. Mieliśmy jechać na weekend do rodziców, ale wolimy poczekać kilka dni i sprawdzić, czy się nie zaraziliśmy, żeby dziadkom choróbska nie zawieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Very lazy day 02.08.24, 22:17 U mnie urlop w pełni. Jeszcze tydzień nad morzem, potem tydzień w domu męża i po powrocie szkoła, praca itd. Jeszcze czeka mnie jazda do Manchesteru, bo trzeba córkę na uniwersytet odtransportować, a może ja samolotem wyślę, bo jakoś mi się już nie chce. Trzeba bedzie wyjechać w piątek na noc i wrócić w niedziele. Pomyślę później, bo jak narazie jesteśmy na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Very lazy day 03.08.24, 09:06 homohominilupus napisała: > Turcja > Brawo 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 03.08.24, 10:02 Że Turcja to widać. Bardziej mnie ciekawiło czy to okolice Marmaris. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Very lazy day 03.08.24, 12:33 Można powiedzieć, że okolice Marmaris, ale samochodem to ciągle jakieś 2 godziny. Jestem dokładnie w Fethiye . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Very lazy day 03.08.24, 08:20 Uwielbiam bezy z kremem i cieszę się, że można je dostać już prawie w każdej kawiarni. Ja spędzam weekend na włościach u rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Very lazy day 03.08.24, 09:08 alexis1121 napisał(a): > Uwielbiam bezy z kremem i cieszę się, że można je dostać już prawie w każdej ka > wiarni. > Ja spędzam weekend na włościach u rodziców. > Ale super ogród, zielono. A co teraz, to się też zasłania wizerunek pana psa ? (A może pani🤔). Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Very lazy day 03.08.24, 09:44 Dziękuję Pisałam w jakimś wątku, że głowa groomerce nie wyszła. Już co prawda poprawiła, ale ze zdjęciami czekam aż trochę sierść odrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Very lazy day 03.08.24, 22:11 Wez no alexis nie przesadzaj. Na pewno jest kochany Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Very lazy day 04.08.24, 12:17 Cudo! Fajnie, że wybrałaś rasę tradycyjną z wysp. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Very lazy day 03.08.24, 22:05 No ale dlaczego jego twarz zamalowalas. No wiesz co?! Psa nie dasz popodziwiac? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Very lazy day 04.08.24, 12:18 Tu by się przydał faceapp dla psów 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 03.08.24, 10:10 Tak...za oknem leje więc nigdzie się nie wybieram, nadal leżę w łóżku...(niestety wczorajsza kawa się na mnie zemscila i o 3 jeszcze nie spałam ) zjadłam na szybko drożdżówkę z masłem... Dzisiaj mam zamiar zrobić sobie spa day. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Very lazy day 03.08.24, 13:55 Przyjeżdżają znajomi, kawa, spacer, obiad, znow spacer, takie tam sierpniowe nudy. A, już jedni goście byli na kawie. Normalnie dom otwarty, koszmar introwertyka 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 03.08.24, 16:13 Więcej niż jedni goście jednego dnia??? I Ty to nazywasz lejzi dejem? A weź! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Very lazy day 03.08.24, 21:32 Jeszcze ciasto w prodiżu upiekłam ale to wczoraj. Pierwsi goście z zaskoczenia ale na luzie, drudzy to bliscy przyjaciele i też na luzie. A obiad był w knajpie więc spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 03.08.24, 21:55 "ciasto w prodiżu" moja matka w prodiżu zapiekanki z ziemniaków i paszety tworzyła - to jeszcze istnieje? 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Very lazy day 04.08.24, 11:45 piataziuta napisała: > "ciasto w prodiżu" > > moja matka w prodiżu zapiekanki z ziemniaków i paszety tworzyła - to jeszcze is > tnieje? 😳 Jakby nie istniało to moje pyszne ciasto że śliwkami byłoby złudzeniem... A może jednak mi się zdawało? Bo ani kawałeczek się nie ostał 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Very lazy day 03.08.24, 12:42 Dziś to very lazy. Spałam do 10.00 i nadal się wałkonię z kawą w łóżku. Zimno, leje. Nigdzie nie wychodzę. No ale pora wstawać żeby zrobić obiad Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Very lazy day 03.08.24, 22:03 To jakos zdjecie tego ptysia i z innej strony Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Very lazy day 03.08.24, 22:10 W Zoo bylismy, a potem w sloiki ladowalam zbior. Zaraz bede kisic cukinie. Ta rada tu jednej Pani z kiszeniem byla swietna. Probna wyszla rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 04.08.24, 05:16 Dzisiaj spektakularna pobudka...dobiegło mnie jakieś brzęczenie...no i oczywiście szerszen ....jakim cudem tu się dostał znowu pomimo siatek w oknach nie wiem...chciałam go walnąć ale spadł na podłogę za łóżko....zostałam pozbawiona sypialni....no świetnie jest 😳🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 04.08.24, 11:48 Czyli co? Zostawiłaś sypialnię z szerszeniem i wyszłaś na rower? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 04.08.24, 12:02 Hahaha...nie...udało mi się go unicestwić i teraz mam zamiar iść na rower... Co gorsza, córka miala drugiego w sypialni...kurde.. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Very lazy day 04.08.24, 12:17 a mi się znowu nie chce 🤦 gniazdo musicie gdzieś mieć w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 04.08.24, 12:35 Tak, zgłaszałam do spółdzielni, nie wiem czy byli a może byli a nie znaleźli, może na innym bloku mają gniazdo...w poprzednich latach ich nie było a teraz nie ma dnia żebym z balkonu nie uciekała a w pokojach tylko słychać jak odbijają się od okna Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Very lazy day 04.08.24, 14:25 O jak fajnie ozdobiony rower Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 04.08.24, 19:10 princesswhitewolf napisała: > O jak fajnie ozdobiony rower > ☺️🚲dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Very lazy day 04.08.24, 12:15 U mnie taki gość na balkonie żywi się lawendą. Za to w mieszkaniu mam wprawdzie nie szerszenia, ale dwie upiorne muchy. Mamy w oknach moskitiery, ale jakaś sierota musiała wpuścić muchy, wychodząc ma balkon. Były trzy muchy i biedronka. Biedronkę wynioslam na balkon, żeby zjadała mszyce, jedną muchę zabiłam. Teraz mam do zabicia dwie muchy i sierotę, która je wpuściła. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Very lazy day 04.08.24, 14:41 daniela34 napisała: > Teraz > mam do zabicia dwie muchy i sierotę, która je wpuściła. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Very lazy day 04.08.24, 15:04 Lepsze 3 muchy...fakt....upierdliwe i brzęczą ale przynajmniej krzywdy nie zrobią Odpowiedz Link Zgłoś