Gość: player Skandal z tym boiskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:47 Widocznie nikt nie chce na boisku zarabiac jesli nie chce im sie go odsniezyc.Znowu jedna osoba decyduje czy Radom ma grac w pilke czy nie.Radomiak tez nie ma gdzie grac.Ciekawe ze dopiero teraz jak spadl snieg ktos pomyslal o odsniezaniu go.Wczesniej sie nie myslalo,bylo cieplo i w ogole...kto by sie sniegiem w lato przejmowal.Wywalic z roboty tego kto za to odpowiada albo dac ostrzezenie zeby wiedzial na przyszlosc ze to boisko to nie jego wlasnosc Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Skandal z tym boiskiem 02.02.07, 10:15 Jednym słowem: nędza. taka bida, że szkoda słów. Zero odpowiedzialności, pokory... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczor89 Re: Skandal z tym boiskiem 02.02.07, 10:24 Dla mnie sprawa jest łatwa: boisko jest państwowe, czyli niczyje... Jakby było prywatne to na pewno znalazłby się ktoś, komu opłacałoby się je odśnieżać. A tak chociaż odrobina współpracy??? Prośba o pomoc do ZUKu, żeby przejechało się pary razy traktorkiem po boisku? Przecież chodniki odśnieżają, to jaki dla nich jest problem z boiskiem? No ale oczywiście to już wykracza poza kompetencje zarządzającego MOSiRem, nie ma tego w normie i etacie - dogadanie się z kimś o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ste3fa Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.136.unknown.vectranet.pl 02.02.07, 10:31 mamy bezrobocie więc co za problem wziąc kilka osób z urzedu pracy zatrudnic w ramach robót interwencyjnych?? koszty naprawde niewielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUCUNA Z DĘBLINA Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:44 Z tego co mi dziadek mówił przez satelitę to p. K.... jest wywalony z pracy - bo podobno ukaralny i kładzie na te obiekta laskę nebeską .Czy On na tym boisku i lodowisku odbywa te karne- męki do maja ? bo jest na wypowiedzonku .A może b.wice- prezio weżmie w dzierżawę te obiekty gdy jest tera na bezrobociu?? MŁODEMU P...... .i robią kompromint przed dziecmi na początku kadencjum bo stare to machaja ręcami od pługa i robią znak kozakiewicza zamiast sie żegnac krzyżem jak przed diabłem ..kitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelazko Re: Sztuczne buble sportowe IP: 195.94.198.* 02.02.07, 12:57 jeśli miasto pozyskało dwa obiekty (chyba bardzo potrzebne w naszym grajdole) to też powinno utrzymywać je w sposób standardowy dla normalnego utrzymania, powinno dbac o własność którą została wybudowana z pieniędzy podatników. Ale jak wiem z doswiadczenia kiedy dostałem od tesciowej (?!) super maszynkę do golenia to tak ją użwyałem że popsuła się po kilku tygodniach i z satysfakcją ją krytykując po prostu wyrzuciłem.(ha) No a przecież te dwa obiekty są be, bo wybudowane za rządów poprzedniej ekipy (fe!). Może po prostu od razu je rozebrać i zlikwidować .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfckg Re: Sztuczne buble sportowe IP: 82.139.48.* 02.02.07, 13:39 Gdyby dalej był Banasiewicz to obiekty byłyby utrzymywane należycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostre Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.internet.radom.pl 02.02.07, 14:22 ze niby specjalnie pan K. nic nie robi zeby dopiec obecnej ekipie, ktora go zwolnila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 14:23 Traktor do odśnieżania za 60 000PLN to przecież tylko 3% inwestycji !!!! Za 60 000PLN to można zatrudnić na okres zimy jedną osobę z pensją 1200PLN na 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.133.unknown.vectranet.pl 02.02.07, 14:42 to co sie dzieje wokol tego boiska ze sztuczna trawa , to nie tylko wstyd i kompromitacja Radomia na skale ogolnopolska , ale tez przedewszystkim brak podstawowej odpowiedzialnosci miasta za ten obiekt, takie boiska w zimie sa oblezone i zarabiaja na siebie. Mysle ,ze ta sprawa powinna sie zajac prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGRODNIK BELZEBUBA Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:54 Bez nerwów .Posadzili trawę zimową i czekają na wzrosta.A może bidna trawka nie miała siły kiełkowania??pod sniegiem.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasollasido Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.pr.radom.net 02.02.07, 19:11 Mogli by i piłkarze w ramach rozgrzewki albo zaprawy kondycyjnej odśnieżać boisko, KORONA bo in z głowy nie spadła. Swoją drogą to szkoda, że nie zrobili podgrzewanego boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Sztuczne buble sportowe IP: 82.139.57.* 03.02.07, 01:00 państwowe czyli niczyje, dalej żyjemy w socjaliźmie, osoby sprawujące władze nie zmieniły poglądów, homosovieticus rządzi, tylko pryatne jest dobrze zarządzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: Sztuczne buble sportowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:08 Pociągnąć Korcza do odpowiedzialności !!!. W końcu on tu jest/był zarządcą MOSIR i odpowiada za ten burdel. A jak jest taki niekumaty, żeby myśleć to dobrze że go nie ma. Niech idzie na te swoje mitingi AA i bawi się jak najlepiej, z dala od miejskich obiektów. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine klasyka gatunku ... 05.02.07, 22:09 genialna polityka generała i jego dzielnego wielotorowca w całej okazałości. serwerownia ery istniejaca tylko w wyobrazni banana, wielotorowe uruchamianie lotniska, dzialania na rzecz S12 ktorych niepodjeto wogole (nie sfinalizowano chyba nawet rejestracji stowarzyszenia), stadion radomiaka którego nadal nie ma ... teraz to ... o ci ludzie jeszcze mają czelnośc mówić, że dobrze rządzili Radomiem. ba! czasem odnosze wrażenie, ze oni naprawde są o tym przekonani ... (!) ciekawe jedynie na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś