Dodaj do ulubionych

Finał wątku i sąsiadce

19.08.24, 12:07
forum.gazeta.pl/forum/w,567,177971710,177971710,Sasiadka_poczatki_demencji_ch_Alzheimera_.html#p177977957
Dziękuję zwłaszcza tym emamom, które podrzuciły myśl o odwodnieniu. Lekarze potwierdzili, że pani widocznie odwadniala się regularnie z dwóch powodów: jak piję, to się pocę i nie piję, bo wychodzę, a gdzie potem będę siku robila. Rodzina się przejęła, zainterweniowala blyskawicznie i sasiadka wyszła przebadana że szpitala. Będzie miała osobę z rodziny, która z nią zamieszka. Cieszę się, że zdopingiwalyscie mnie do poinformowania rodziny, bo w kontakcie z nimi była beż zarzutu i niczego niepokojącego ta rodzina nie zauważyła.
Obserwuj wątek
    • zajonc_w Re: Finał wątku i sąsiadce 19.08.24, 12:07
      *o
    • szarmszejk123 Re: Finał wątku i sąsiadce 19.08.24, 12:38
      Cieszę się że tak to się skończyło, super że zdecydowałaś się zareagować smile
      • zajonc_w Re: Finał wątku i sąsiadce 19.08.24, 18:51
        Ematka mnie zmobilizowała, bo ja jestem zbyt nieśmiała, by wtrącać się w życie osób postronnych
    • eagle.eagle Re: Finał wątku i sąsiadce 19.08.24, 19:09
      Super, podziwiam.

Co do nawodnienia, pamiętam moja teściowa, dopóki całkiem sama dawała sobie radę to nikt jej nie sprawdzał , a jak już byłam codziennie to wyszło że 1,5 l wody starcza jej na tydzień !!! Oczywiście zapytana mówiła że pije, tylko że jak to ja jej kupowałam wodę to przecież wiedziałam że nic nie ubywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka