katriel 25.08.24, 22:03 I do czego służy? (Taka mi się reklama na forum wyświetliła.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Co to jest? 25.08.24, 22:08 Wygląda na majtki dla fetyszystów, więc to pewnie są majtki dla fetyszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Co to jest? 25.08.24, 22:09 Majtki męskie zimowe, taka puchowka na tyle i siusiaka 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Co to jest? 25.08.24, 22:12 Dlaczego się głupio pytasz, zamiast kliknąć na reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Co to jest? 26.08.24, 15:03 Kliknęłam. Było napisane: Haft smoka Jedwabiste w dotyku Duży kształt Grube spodnie męskie Handmake (duży kształt puchaty) Wyjaśnia ci to coś? Bo mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to jest? 26.08.24, 15:31 No ale co chcesz, rękodzieło w końcu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co to jest? 25.08.24, 22:13 Nie mam pojęcia, ale zastanów się nad swoją historią wyszukiwania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Co to jest? 26.08.24, 15:59 To jest reklama z Aliexpress, Jedyne, co tam ostatnio oglądałam, to broszki z żółwiami. Widać algorytmowi te majtki wydały się podobne do broszki (albo do żółwia). Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Co to jest? 25.08.24, 22:14 Jak dobrze, że u mnie tylko zegarki, bransoletki na nogę i jogurty Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to jest? 25.08.24, 22:14 Obstawiam jakieś zboczeństwo 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Co to jest? 25.08.24, 22:22 Nie ma szans. Facet w takich gaciach bylby w stanie mnie jedynie do skonczonej glupawki doprowadzic. Ryczaca ze smiechu baba chyba nie jest atrakcyjna na zboczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Co to jest? 25.08.24, 22:25 Też mi to gdzieś mignęło, a słowo daję, że nic podejrzanego nie ogladałam. To teraz mi powiedzcie, czy wiedziałyście wcześniej, że istnieje takie coś - kto zgadnie co to? Ja już sprawdziłam też mi się reklama wyświetliła Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Co to jest? 25.08.24, 22:28 malia napisała: > To teraz mi powiedzcie, czy wiedziałyście wcześniej, że istnieje takie coś - kt > o zgadnie co to? Ja już sprawdziłam Parę tygodni temu wyświetlało mi się coś podobnego - czy to uprząż przeciwzmarszkowa dla dekoltu? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Co to jest? 26.08.24, 08:12 Wygląda jak noszak na chełm tylko w wersji bikini Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Co to jest? 26.08.24, 14:49 To jakiś prostownik do pleców? Mnie się ciągle wyświetlają na FB filigranowe Azjatki naciągające na swoje nienaganne szczuplutkie figury prostownik do pleców i czujące ulgę w tychże. Nie wiem czemu, nie cierpię na bóle pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Co to jest? 26.08.24, 18:19 kobieto, to prostownik do zmarszczek na dekolcie, jak któraś z was kupiła napiszcie mi jak to niby działa? www.astratex.pl/biustonosz-przeciwzmarszczkowy-la-decollette-white/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=4_DSA_Category%2Bprodukty&utm_id=16201845837&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwz7C2BhDkARIsAA_SZKZKcoe79P3Td_P4j7C9LCfKnchhzXBOeyW5yRkk1-UtnE0l_HGewAYaAuOhEALw_wcB&color=bialy&size=uni&rm_cd_cid=01918f78-e441-710f-875b-d19bf9df7d6c Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Co to jest? 25.08.24, 22:47 katriel napisała: > I do czego służy? > (Taka mi się reklama na forum wyświetliła.) Ja to jestem naiwna jak niemowlę, bo pomyślałam że to pieluchomajtki dla pieska z ocieplaczem na ogonek. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Co to jest? 25.08.24, 23:51 😂 Dla mnie to bylby raczej dziwny rodzaj cewnika dla chlopa. 😂 Barwa na to wskazuje. U pacjentow raczej nie stosuje sie ocieplaczy na wacka, czy pusie. 😂 Najwyzej druga koldre moge przyniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Co to jest? 26.08.24, 08:32 >Ja to jestem naiwna jak niemowlę, bo pomyślałam że to pieluchomajtki dla pieska z ocieplaczem na ogonek. a jak niby "piesek" miałby machać ogonkiem w tych pieluchomajtkach? Poza tym musiałby jednak być uwzględniony rozmiar tegoż (ogonka). ps. zwierzaki mają wycietą dziurkę na ogonki, tak na przyszłośc Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Co to jest? 25.08.24, 22:55 To działa raczej jak ogrzewająca ratunkowa folia/ mata dla kąska, który zmarzł i zdrewniał na mrozie. Trop podjęty akurat taki, bo.. żarówkowy kolor ten sam. Tylko te wgniecenia i materiał sugerują, że..to męskie majtki do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Co to jest? 25.08.24, 23:06 Pokrowiec na fifraka z gaciami od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Co to jest? 25.08.24, 23:08 Bielizna użytkownika "dekoderka"? Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Co to jest? 25.08.24, 23:12 Szelki dla psa, jako sexy dress, chlopczyku🤣 Pamiętasz ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Co to jest? 26.08.24, 15:24 bywalec.hoteli napisał: > Bielizna użytkownika "dekoderka"? Chodzi o to że to gość znany tu stunickowiec co na forum lubi przebierać się w kobiecie szaty. No ale mazak zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Co to jest? 26.08.24, 08:29 kiedys szukałam skutecznego sposobu na maski? okłady na stopy? Na noc bo to najwygodniejsze. Do tej pory owijałam folią, na to skarpety, niezbyt obcisłe, wiadomo...więc czasem ten opatrunek spadał w nocy. Wpadłam na mysl, że jeśli sa rękawice jakieś na dłonie to może i "skarpetki" są? Wklepałam więc w wyszukiwarkę "skarpety silikonowe" i jedyne co mi sie wyswietlało to jakieś obsceniczne ubranka sadomaso, z "poszukiwanymi" skarpetami w komplecie. Wszystko w kolorze czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Co to jest? 26.08.24, 10:10 Cieplutko będzie w dupeczkę i przyległości very cute, może tylko kolor bym inny brała. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Co to jest? 26.08.24, 17:07 Podpowiem, rano wyjmuje się toto z lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Co to jest? 26.08.24, 19:28 Pierwsze, co mi sie nasunelo - gacie dla ksiecia Harry'ego, kiedy byl odmrozony. Buagam, napiszcie, co to naprawde jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Co to jest? 26.08.24, 20:05 Z ciekawości wyszukałam w Googlach obrazem i teraz większość reklam, które mi się pokazują, to stroje dla myśliwych i jakieś takie pseudopoligonowe. Algorytm wykrył połączenie między złotymi gaciami że skafanderkiem na fiutka a Prawdziwymi Mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś