Dodaj do ulubionych

Makijaz w drogerii

05.09.24, 09:44
Hej, robilyscie kiedyś makijaz w drogerii? Byłyście zadowolone? Chciałabym mieć fajny makijaz na ważna imprezę rodzinna, nie mam czasu szukac makijażystki a opcja w drogerii najłatwiej dostępna. Drogeria na D, cena za makijaz 300zl.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 09:48
      Robiłam w drogerii na S. Byłam zadowolona.
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 09:49
      Iiiiile? Tyle to nie płaciłam nawet za ślubny.
    • thea19 Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 09:55
      Drogo jak dla mnie. Ja unikam takich rzeczy bo kosmetyki i narzędzia używane są dla wszystkich i pędzle raczej nie są jednorazowe czy sterylizowane, puder, cienie , kredki używane na milionie osób. No nie. Pomijam już efekt końcowy jeśli nie wiesz jak wyglądały do tej pory u danej osoby.
    • karyna-z-radzymina Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 09:55
      Tak, w Sephorze sie malowałam, ale zawołali ochronę i mnie wyrzucili
    • bene_gesserit Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 10:30
      A te panie z drogerii to dezynfekują sprzęt i kosmetyki po każdej klientce?
    • atoness Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 10:51
      Zrobiono mi kiedyś makijaż w drogerii, ale za darmo. Wyglądałam pięknie.
    • konsta-is-me Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 11:58
      Wygrałam kiedyś w jakimś konkursie makijaż i manicure w D.wlasnie.
      Zazyczylam sobie lakieru z Chanel ,żeby sprawdzić jak jest różnica między nim a zwykłym lakierem- żadna.
      Co do makijażu - był ok ale bez szału, pędzle nie były czyszczone , używały powszechnie dostępnych testerów.Na pewno bym nie dała za to 300 zł
    • madami Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 12:56
      wybrałabym jednak usługę u makijażystki w jej studiu, wg mnie zachowują one ( z reguły) większą higienę pędzli i produktów, w Sephorach czy Douglasach biorą testery z półek a te są chyba siedliskiem całej microflory i fauny.

widziałam wiele razy jak pracują profesjonalistki, dokładnie dezynfekują stanowisko pracy, również kosmetyki i masz gwarancję, że te kosmetyki ni były macane setkami palców
      • raczek47 Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 12:58
        Tyle kasy w drogerii? W życiu. W dobrym salonie kosztuje mniej albo z usługą do domu.
        Weź dobrze poszukaj.
        • madami Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 14:01
          O kasa - faktycznie 300 zł to makijaż ślubny, za okolicznościowy biorą mniej - poszukaj na fb, inastagramie one tam wrzucają zdjęcia - ocenisz czy ci się podoba
          • valhallala Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 14:15
            Znalazlam z dojazdem 220, zobaczymy jaki będzie efekt. Dzieki.
    • borsuczyca.klusek Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 13:10
      Matko jaka cena 😳
      • majenkirr Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 14:09
        Prawda? Nawet u nas jest 70zł taniej😉

Bałabym się iść do randomowej osoby na makijaż przed imprezą.
    • aniadawid1 Re: Makijaz w drogerii 05.09.24, 14:05
      Na wesele kuzynki skorzystałam z makijażystki. Później walczyłam 3 lata z nużeńcem w rzęsach. Nigdy więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka