Dodaj do ulubionych

Operacje M.Rozenek

18.09.24, 12:53
Kolejna kobieta robiąca z siebie karykaturę, do czego ona dąży? do bycia młodszą? czy do bycia Dodą?
Obserwuj wątek
    • pytajacakinga Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 12:56
      Do bycia ładniejsza w jej mniemaniu.
      I w sumie nawet dobrze jej się to udaje.
      • serei Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 12:58
        ale serio Ci się to podoba? skóra naciągnięta jak na taśmę, usta zniekształcone, zęby coraz większe
        • homohominilupus Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:11
          Weź, zaraz Ci tu napiszą, że #zazdrościsz.
          Koszmarna moda.
          • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:30
            Rozenek czy lewa są zrobione profesjonalnie oczywiście sama koncepcja przerabiania ciała się wielu nie podoba ale one nie są źle zrobione. Paskudnie wyglądają budżetowe przeróbki w Polsce które widać przy okazji różnych ogólnopolskich akcji albo programów gdzie występują zwykli ludzie z Podlasia Lubuskiego czy Podkarpacia z różnych miejsc poza wielkimi ośrodkami miejskimi szczotorzesy tatuaże i usta kaczory Z migrującym kwasem
            • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:35
              No ale dlaczego je porównywać do "koszmarnych przeróbek"? One przecież w to nie celują tylko w naturalne piękno. No to tutaj się nie udało.
              • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:39
                Przykładem niebudżetowej przeróbki która nie wyszła jest Kayah aczkolwiek nie da się jej porównać do Rozenek ponieważ Gosia miała dobre warunki naturalne bez przeróbek uchodziła za piękną kobietę i przed erą wyotlniaczy
                • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:49
                  Chciałabym kiedyś zobaczyć te zrobione zęby na żywo. Zwłaszcza Rozenkowej.
                • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:25
                  Rozenek nigdy nie była piękna, była przeciętna
                • alicia033 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:30
                  kariwitch00 napisała:

> uchodziła za piękną kobietę i przed erą wyotlniaczy

A konkretnie to gdzie za tę piękność uchodziła? Przed erą perfekcyjnej pani domu (swoją drogą co za obciach...) była zapuszczoną szatynką z kiepskim zgryzem, wąziutkimi wargami i szparkami zamiast oczu a od ppd jest już tylko coraz bardziej sztuczną ofiarą przemysłu "estetycznego".
            • dekoderka Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:36
              A ty skąd pochodzisz, żanetko i jak wyglądasz po przeróbce?
        • majenkirr Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:37
          serei napisała:
          > ale serio Ci się to podoba?

Mnie się podoba🤷🏼‍♀️
          • zerlinda Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:20
            majenkirr napisała:

> serei napisała:
            > > ale serio Ci się to podoba?

>
            > Mnie się podoba🤷🏼‍♀️
            >
            Mnie też. Szczególnie, że miała kiepskie warunki wyjściowe. Ale ciekawa jestem, jak się prezentuje na żywo.
        • pytajacakinga Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:35
          serei napisała:

> ale serio Ci się to podoba? skóra naciągnięta jak na taśmę, usta zniekształcone
          > , zęby coraz większe
          >

Tak serio mi się teraz ona bardziej podoba niż za czasów kiedy była z Rozenkiem.
          • aandzia43 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:19
            Mnie też
          • misiamama Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 13:41
            Myślę, że gdyby wziąć ją z czasów kiedy była z Rozenkiem, ale ubrać, umalować i uczesać zgodnie z dzisiejszą modą, wyglądałaby znacznie lepiej. Ona jest ładna, kiedy zaczęła pracę w TV miała bardzo niewiele ingerencji plastycznych, a przecież wyglądała świetnie -wystarczyło, że ją ładnie wystylizowali.
    • katiemorag Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:04
      Na żywo zupełnie inaczej taka osoba wygląda. To jest telewizyjny wygląd. Na żywo to się wszytsko inaczej układa na twarzy. Jest taka maska.
      • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:18
        Bez przesady do zdjęć video insta i telewizji jest zrobiona pierwsza klasa jak na panią w jej wieku tym bardziej, poprawiła się dobrze kiedyś było gorzej, problem jest taki że to i tak nie wygląda na żywo tak dobrze jak w necie a ludzie biorą za punkt odniesienia Gosię w necie, Age Starak na galach i insta
        • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:13
          kariwitch00 napisała:

> Bez przesady do zdjęć video insta i telewizji jest zrobiona pierwsza klasa jak
          > na panią w jej wieku tym bardziej, poprawiła się dobrze kiedyś było gorzej, pr
          > oblem jest taki że to i tak nie wygląda na żywo tak dobrze jak w necie a ludzie
          > biorą za punkt odniesienia Gosię w necie, Age Starak na galach i insta

MR to smieszna, podstarzała pani, ktora żałosnie próbuje zatrzymać czas i jedyna osobą, która chce przekonac o mlodosci jest ona sama, bo wszyscy poza nia wiedza, ze metryka nie klamie. To zalosne mieć 5 dych na karku i być tak uzaleznionym od lusterka. Kiedys Edyta Herbus miała spore szanse na bycie taka wieczna mlodka, ale nawet ona zmadrzala i pogodziła się z wiekiem, co tylko na dobre jej wyszlo.
          Gonia jest najbardziej zalosna z tego grona nieruchomych twarzy, ktore sie ciagle tutaj przewijaja wsrod komentujacych. Te urocze doczepy ukladajace sie w fale, okragle niebieskie oczy jak u lalki...normalnie rzyg, ze 50 - letnia baba chce cos zyskać, robiąc z siebie Barbie.
          Gorzej od niej wyglada tylko ta Aneta Glam czy jak jej tam...Kolejna Barbie z horroru.
          • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:16
            bebe_s napisała:

>
            > MR to smieszna, podstarzała pani, ktora żałosnie próbuje zatrzymać czas i jedyn
            > a osobą, która chce przekonac o mlodosci jest ona sama, bo wszyscy poza nia wie
            > dza, ze metryka nie klamie. To zalosne mieć 5 dych na karku i być tak uzaleznio
            > nym od lusterka. Kiedys Edyta Herbus miała spore szanse na bycie taka wieczna m
            > lodka, ale nawet ona zmadrzala i pogodziła się z wiekiem, co tylko na dobre jej
            > wyszlo.
            > Gonia jest najbardziej zalosna z tego grona nieruchomych twarzy, ktore sie ciag
            > le tutaj przewijaja wsrod komentujacych. Te urocze doczepy ukladajace sie w fal
            > e, okragle niebieskie oczy jak u lalki...normalnie rzyg, ze 50 - letnia baba ch
            > ce cos zyskać, robiąc z siebie Barbie.
            > Gorzej od niej wyglada tylko ta Aneta Glam czy jak jej tam...Kolejna Barbie z h
            > orroru.

Ogromne emocje wzbudza w tobie zupełnie obca osoba.
            • memphis90 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:51
              To z sympatii - na pewno chciałby z dobrego serca doradzić Goni, żeby postawiła na delikatniejszy efekt interwencji…
              • bene_gesserit Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:09
                To chyba bardzo trudne. Kilka pierwszych operacji dokonało w jej wyglądzie dramatycznych zmian. Oczy, nią, usta, policzki i co tam jeszcze. W którymś momencie MR wyglądała fajnie, na pewno lepiej niż wcześniej. Więc pewnie powstało w niej przekonanie, że każda interwencja chirurgiczna w wygląd znowu sprawi, że będzie wyglądać lepiej.

Tymczasem to błąd i równia pochyla. W którymś momencie nalezy przystopować, zwolnić, raczej dbać o jakość skóry niż aplikować kolejna porcje wypełniaczy.

Ona właśnie się, że ujmę to dramatycznie, estetycznie stacza. Biedna
          • helka.na.zakrecie Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:09
            bebe_s napisała:

> kariwitch00 napisała:
            >
            > > Bez przesady do zdjęć video insta i telewizji jest zrobiona pierwsza kla
            > sa jak
            > > na panią w jej wieku tym bardziej, poprawiła się dobrze kiedyś było gorz
            > ej, pr
            > > oblem jest taki że to i tak nie wygląda na żywo tak dobrze jak w necie a
            > ludzie
            > > biorą za punkt odniesienia Gosię w necie, Age Starak na galach i insta
            >
            > MR to smieszna, podstarzała pani, ktora żałosnie próbuje zatrzymać czas i jedyn

Wypierasz to, ze ty tez będziesz podstarzala?..
            Chyba, ze liczysz, że bedziesz miała szczęście umrzesz wczesniej ?
            • helka.na.zakrecie Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:09
              To do -bebe-
    • beata.1968 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:13
      Nie wyobrażam sobie żeby dorosła kobieta chciała wyglądać jak Doda big_grin to raczej inspiracja dla panienek z dyskoteki w remizie. A Gosia Rozenek pewnie dobrze się czuje z tym wyglądem który ma obecnie.
      • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:18
        beata.1968 napisała:

> Nie wyobrażam sobie żeby dorosła kobieta chciała wyglądać jak Doda big_grin to racze
        > j inspiracja dla panienek z dyskoteki w remizie. A Gosia Rozenek pewnie dobrz
        > e się czuje z tym wyglądem który ma obecnie.

Ciekawe co o tym mysli Doda? Pewnie się smieje.
        Gonia to takie ciekawe zjawisko - kobieta, która wraz z wiekiem mlodnieje zamiast sie starzec.
        A jaki to eliksir sprawil, ze w wieku 35-40 lat wyglądała na przynajmniej 7 wiecej, a potem juz tylko młodziej i mlodziej, to nie wiem.
        Zaloze sie, ze na Insta blokuje kazdego kto pisze o jej wieku tongue_out
      • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:27
        Przecież Doda jest dorosłą kobietą
        • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:29
          grruu2.0 napisała:

> Przecież Doda jest dorosłą kobietą

No i co w związku z tym?
          • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:32
            Jeśli dorosła kobieta, którą jest Doda, chcę tak wyglądać, to dlaczego inne dorosłe by miały nie chcieć
            • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:36
              grruu2.0 napisała:

> Jeśli dorosła kobieta, którą jest Doda, chcę tak wyglądać, to dlaczego inne dor
              > osłe by miały nie chcieć

Chyba nawet Doda nie chce wyglądać jak Doda sprzed lat big_grin
              Komiczne jest wzorowanie sie starszej babki na tej drugiej, która jest sporo młodsza.
              • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:54
                6 lat różnicy to nie tak dużo
                • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 16:52
                  grruu2.0 napisała:

> 6 lat różnicy to nie tak dużo

Co?! Doda w tym roku skonczyla 40 lat, a Gonia jest 50+.
                  • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 16:59
                    Rozenek jest 1978, a Doda 1984
                    • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:02
                      grruu2.0 napisała:

> Rozenek jest 1978, a Doda 1984

Rozenek jest 1978 tylko w swojej glowce i dowodzie, podrobionym przez tatusia - skarbnika PIS-u.
                      • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:03
                        Tak tak, skarbnicy masowo podrabiają dowody 😀
                        • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:21
                          grruu2.0 napisała:

> Tak tak, skarbnicy masowo podrabiają dowody 😀

Nie no, masowo to nie, ale na jeden na pewno wystarczy wink
                          • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:26
                            A jak to technicznie wygląda? Taki skarbnik włamuje się do systemu PESEL?
                            • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 19:05
                              grruu2.0 napisała:

> A jak to technicznie wygląda? Taki skarbnik włamuje się do systemu PESEL?

Jego się o to zapytaj smile
                              • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 19:12
                                Ale to Ty twierdzisz, że sfałszował dokumenty, więc zapewne znasz takie szczegóły
                      • conena Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 14:21
                        bebe_s napisała:

> grruu2.0 napisała:
                        >
                        > > Rozenek jest 1978, a Doda 1984
                        >
                        > Rozenek jest 1978 tylko w swojej glowce i dowodzie, podrobionym przez tatusia -
                        > skarbnika PIS-u.

nie w swojej główce, tylko normalnie tyle ma lat. jej pesel można sprawdzić w krs.
    • conena Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:14
      etam, jakby mi nie było szkoda kasy to też bymsobie to i owo poprawiła.

MRM nie jest ematką, tylko zwykłą kobietą, nie ma wyjątkowych genów, z wiekiem robią jej się zmarchy, owal opada, nie wystarczy jej się smarować niveą aby wszystko znikło, to se pierdyknęła z grubej rury i ledwo ją idzie rozpoznać.
      • azalee Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:22
        conena napisała:

> MRM nie jest ematką, tylko zwykłą kobietą, nie ma wyjątkowych genów, z wiekiem
        > robią jej się zmarchy, owal opada, nie wystarczy jej się smarować niveą aby wsz
        > ystko znikło, to se pierdyknęła z grubej rury i ledwo ją idzie rozpoznać.

Pieknie to ujelas 🤣
        • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:25
          Od jest milenialsem milenialski z jakiegoś powodu naturalnie starzeją się wolniej ktoś to zbadał i rzeczywiście to widać
          • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:29
            Nie jest, rocznik 78 to nie millenialsi
            • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:19
              napisałam że nie jest milenialsem tylko mało czytelnie przez literówki
    • szarmszejk123 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:15
      Słuchajcie, a kogo ona wam rzypomina z dolnej części twarzy? Bo kogoś, ale nie mogę skojarzyć kogo ...
      • daniela34 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:16
        Na tym zdjęciu trochę Przetakiewicz
      • conena Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:19
        jak dla mnie cała Włodara

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMGJlYTA2NzYtN2MyOC00ODI5LTk5YmEtZDczMTE2NTNiYWE3XkEyXkFqcGdeQXVyMTc4MzI2NQ@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
        • migafka357 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:01
          Dla mnie też Włodarczyk
      • azalee Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:20
        A. Wozniak-Starak
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:21
          Tak, mi też.
      • princy-mincy Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:21
        Dla mnie Agnieszkę Woźniak Starak
      • n-ell Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:22
        Przetakiewicz moim zdaniem.
        • daniela34 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:31
          Przybij piątkę. Dla mnie to jest taki sam uśmiech
        • aandzia43 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:10
          Przetakiewicz ma inną końcówkę nosa.
          • daniela34 Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 14:38
            Do czasu 😁
      • katiemorag Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:29
        Katie Price, ona idzie w tym kierunku. Usta ten sam chirurg.
        • lauren6 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:34
          Ona jest świeżo po 6 liftingu twarzy.
          • katiemorag Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:38
            Ona się przyznaje co miała robione. Gosia miała moment gdy wyglądała wspaniale. Elegancko. Teraz widać, że lubi robić za dużo że sobą. Przecież to nie jest koniec. Za rok będzie zupełnie inna. Podobnie jak Katie, która jest uzależniona od operacji.
            • lauren6 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 13:56
              MRM dopiero co nagrała reklamę jakiejś kliniki z doczepami do włosów, gdzie mówią, że nosi 200g doczepów. OMG. Za kilka lat zamiast doczepów będzie peruka, bo z naturalnych włosów tam ledwo co zostanie.
      • feel_good_inc Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:32
        One wszystkie wyglądają tak samo, bo chodzą do tych samych chirurgów.
      • szarmszejk123 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:46
        Żadna z waszych propozycji jakoś do mnie nie trafia...
        Nie było jakiejś podobnej gwiazdy na przełomie lat 90/00? Bo jakoś tam mnie uczucie wiedzie. .
        • ajr27 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:45
          Natalia Siwiec?
      • m_incubo Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:57
        Woźniak - Starak?
      • aandzia43 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:14
        Gdyby nie blond włosy to z pewną ostrożnością postawiłabym na Kingę Rusin
      • aandzia43 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 17:17
        Żmuda-Trzebiatowska
      • be.a Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 22:17
        Jennifer Lopez
        • lena.morgenstern Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 08:30
          Tak! Ja też widzę JLo
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 09:02
            Chyba tylko przez włosy...
      • ga-ti Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 14:45
        A mnie z tej dolnej części twarzy przypomina Edytę Górniak zanim ta "napuchla".
    • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:22
      Do wyglądania tak, jak ma ochotę wyglądać, ma kasę pozwalającą jej ulepić się na nowo i z tego korzysta. Krzywdy nikomu nie robi
      • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:31
        To chyba nie jest kwestia tego jak ona ma ochotę wyglądać, tylko co sprzedają algorytmy Mety. Nie sądzę żeby poza ciałem, na które sama zapracowała, kobiety chciałyby masowo wyglądać jak ona na żywo.
        • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:33
          Nie wiem, czego chcą kobiety, ale zakładam że ona jednak przerabia się według własnych chęci
          • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:44
            Wygląda jakby zjechała z taśmy produkcyjnej jednego typu klonów i nie jest to klon Samanthy Jessiki Parker (np). Zresztą, już wcześniej miała próby z powiększaniem ust i nie zrozumiała że jej takie powiększone po prostu nie pasują.
            • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:55
              Widocznie w jej opinii jej pasują
              • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:59
                Albo ktoś jej powiedział że pełna górna warga musi być.
                • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:07
                  Jakby jej się ten efekt nie podobał to by zrezygnowała
                  • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:09
                    Przecież to jest kwestia zaburzenia postrzegania. To tak jakby powiedzieć że anorektyczki lubią wyglądać tak jak wyglądają.
                    • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:16
                      W przypadku anoreksji mamy kryteria kliniczne. W przypadku ust jest to kryterium estetyczne, z natury rzeczy subiektywne
                      • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:23
                        grruu2.0 napisała:

> W przypadku anoreksji mamy kryteria kliniczne. W przypadku ust jest to kryteriu
                        > m estetyczne, z natury rzeczy subiektywne

Body Dismorphic Disturbance
                        • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:28
                          Ale to musi stwierdzić specjalista a nie forum smile
                          • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:30
                            grruu2.0 napisała:

> Ale to musi stwierdzić specjalista a nie forum smile

Skąd wiesz że nie stwierdził?
                            • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:33
                              Nie mam pojęcia, ale nie bawiłbym się w diagnozy bo ktoś ma inne standardy estetyczne niż ja
                              • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:36
                                grruu2.0 napisała:

> Nie mam pojęcia, ale nie bawiłbym się w diagnozy bo ktoś ma inne standardy este
                                > tyczne niż ja

W anoreksję się też nie bawisz bo ktoś ma inne standardy BMI niż ty?
                                • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:39
                                  BMI to jest kryterium kliniczne. Nie ma kryterium klinicznego związanego z wielkością górnej wargi, która pozwala stwierdzić dysmorfofobie.
                                  • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:46
                                    grruu2.0 napisała:

> BMI to jest kryterium kliniczne. Nie ma kryterium klinicznego związanego z wiel
                                    > kością górnej wargi, która pozwala stwierdzić dysmorfofobie.

Sądzisz że jakakolwiek celebrytka podaje swoje BMI. Albo, idąc dalej, jakakolwiek osoba która cierpi na anoreksję, chętnie dzieli się swoją wagą? W BDD kryterium jest np liczba operacji plastycznych.
                                    • grruu2.0 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:50
                                      Ale Ty napisałaś, że ona powiększyła usta tak, że jej nie pasują. Czyli clue nie jest sam fakt powiększenia tylko to, że efekt nie wpisuje się w jakieś subiektywne kryterium estetyczne
                                      • midge_m Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:52
                                        grruu2.0 napisała:

> Ale Ty napisałaś, że ona powiększyła usta tak, że jej nie pasują. Czyli clue ni
                                        > e jest sam fakt powiększenia tylko to, że efekt nie wpisuje się w jakieś subiek
                                        > tywne kryterium estetyczne

Liczba operacji plastycznych się w to wpisuje. Powiększyła. Rozpuściła kwas. Powiększyła znów. A to jest jeden z wielu wielu zabiegów które miała.
                    • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:21
                      Ja jej nie zazdroszczę bo na dużą presję i męża ku…rza który choćby did wystylizował na brytyjskiego lorda mentalności nie ukryje
                      • kariwitch00 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:28
                        Rozenek mi się nie podobała nigdy nie moj typ te przeróbki to też nie moja estetyka ale bazujecie na starych niekorzystnych zdjęciach nawet Lima ma takie zdjęcia. Rozenkows ocierała się o salon od zawsze i te kręgi celebryckie i uchodziła tam za piękną kobietę. Pamiętam ją z hdkuruis show Pauliny Młynarskiej w kobiecej stacji gdzie wypowiadała się jako gospodyni domowa dbająca o dobrostan męża aktora była wtedy anonimowa osoba była bardzo atrakcyjna
                        • simply_z Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 16:58
                          Z tymi opadajacymi powieczkami? no nie...
                        • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 19:10
                          kariwitch00 napisała:

> Rozenek mi się nie podobała nigdy nie moj typ te przeróbki to też nie moja este
                          > tyka ale bazujecie na starych niekorzystnych zdjęciach nawet Lima ma takie zdj
                          > ęcia. Rozenkows ocierała się o salon od zawsze i te kręgi celebryckie i uchodzi
                          > ła tam za piękną kobietę.
                          Pamiętam ją z hdkuruis show Pauliny Młynarskiej w kob
                          > iecej stacji gdzie wypowiadała się jako gospodyni domowa dbająca o dobrostan mę
                          > ża aktora była wtedy anonimowa osoba była bardzo atrakcyjna

Faktycznie piękna wink

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxCfb3_UOkEfH4Mf10tTWPUo2u2Niy4XvPBA&s
                          • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 19:13
                            A najpiekniejsza tak w ogóle to juz była tutaj:

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/Fqvk9kqTURBXy8wYTJhNzgzMGVkNGZkNWUxOGE1ZTVlOTYzMzJhNjE1Mi5qcGVnk5UDAMzezQWgzQMqkwXNBLDNAqSTCaY4YjIzODYG3gABoTAB/malgorzata-rozenek-majdan-jest-w-ciazy-i-lada-moment-urodzi-jak-sie-zmieniala-stare-zdjecia-gwiazdy.jpeg

• starczy_tego Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 00:14
                              To było wiele lat temu więc stylistyka też była inna, ty też nie wyglądałaś wtedy super wg dzisiejszych standardów
                            • 00zxc00 Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 14:40
                              Czy ktoś wie na czym polegało prostowanie jej zgryzu? Bo miała wystające kły a tera nie ma. Czy wyrwali jej te zęby i wstawili nowe czy nałożyli licówki? Można wyprostować łuk zębowy ale jak zmienić kształt pojedynczych zębów?
                      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 15:33
                        A tego męża to z przydziału ma? i już do końca życia tak się musi z nim męczyć?
    • usha Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:26
      Mnie się podoba - ogromna metamorfoza zważywszy na stan wyjściowy.
    • feldmarszalek.duda Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 14:31
      Jak wiadomo z obserwacji celebrytów to niezupełnie chodzi o to, żeby wyglądać ładnie i sympatycznie tylko, żeby ludzie komentowali (nie ważne, dobrze czy źle, byle po nazwisku). Na pewno nie pomaga wygładzenie rynienki podnosowej i to coś, co zrobiła ze szparami powiekowymi (szczególnie z prawą).
      No ale generalnie działa - kojarzymy nazwisko i komentujemy, prawda?
    • trzydziestolatka80 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 16:08
      To jest najnowsze zdjęcie z Kongresu Kobiet. Ślicznie wygląda. W ogóle podziwiam, że ta kobieta zawsze znajdzie sobie coś do roboty. Trudno uwierzyć, że tyle lat siedziała w domu i wychowywała dzieci, bo jest ewidentnie bardzo pracowita i lubi jak się wokół niej dużo dzieje.

• m_incubo Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 16:27
        Tu wygląda jak młodsza Hanna Lis.
      • veryvery Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:07
        Zupełnie do siebie niepodobna
        • trzydziestolatka80 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:14
          Oczywiście, że podobna. Nie miałabym problemu z rozpoznaniem jej na podstawie zdjęć. W ogóle dziwi mnie pisanie, że wygląda jak Szulim, Przetakiewicz i inne. Wygląda jak ona, tylko podrasowana. Spójrzcie na swoje zdjęcia sprzed 20 lat.
        • bebe_s Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 18:24
          veryvery napisała:

> Zupełnie do siebie niepodobna

Pierwsza przemiana - przemodelowala cała okolice oka wraz z powiekami, nowe zeby i wyprasowana buzka. Sama natura wink))))
        • obrus_w_paski Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 04:02
          Na tych zdjęciach, zwłaszcza dwóch ostatnich widać że wyglądała super ( schudła, wyprostowała zęby)- pisze o jej poprzedniej wersji.

Ja j
          • lauren6 Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 09:38
            > schudła, wyprostowała zęby

Przeszła na dietę zmieniającą rysy twarzy
      • alicia033 Re: Operacje M.Rozenek 18.09.24, 20:23
        trzydziestolatka80 napisała:

> To jest najnowsze zdjęcie z Kongresu Kobiet. Ślicznie wygląda.

ale łapiesz, że to jest li i jedynie wytwór grafika obrabiającego zdjęcie?
    • ewka.n Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 13:34
      Z cyklu: od pewnego momentu one zaczynają być nie do odróżnienia smile
      Zdjęcie z jakiegoś artykułu, w pierwszej chwili pomyślałam, że o Hannie Lis. Ale nie, to Anna Lewandowska smile

https://bi.im-g.pl/im/d0/dd/1d/z31315152IH,Anna-Lewandowska.jpg
    • niebieskie_korale Re: Operacje M.Rozenek 19.09.24, 14:35
      Nie zgadzam sie z ta karykatura. Cokolwiek robi wychodzi jej to rewelacynie. Malgosia to piekna kobieta, a z wiekiem wyglada chyba jeszcze lepiej. poza tym jest bardzo wysportowana i duzo pracuje by zachowac swietna sylwetke. pozytywnie zazdraszczam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka