taki-sobie-nick 04.11.24, 20:29 Gdyby ematce zaoferowano udział we freak fight, ematka: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Sonda 04.11.24, 21:18 Musiałam sprawdzić co to. Serio? Już głupszego pytania nie dało się wymyślić dla z grubsza normalnych i nie najmłodszych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Sonda 04.11.24, 21:23 Też musiałabym sprawdzić kto zacz... Ale mi się nie chce, premierem nie jest. O ile wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sonda 04.11.24, 21:29 Była żona posła Schreibera, zasłynęła z: - pozowania w stroju skąpym; - założenia partii, - wstąpienia do wojska (tak twierdzi), - a ostatnio z nawalania się podczas owych walk ze starą alkoholiczką i patostreamerką. Lansuje owe walki z całej siły, profilując się jako "samotna matka, która dzięki nim ma za co żyć" i tłumacząc, że walki owe dają możliwość rozwoju osobom z patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Sonda 04.11.24, 22:47 A to ta. Zakochani wzięli ślub cywilny w 2015 r., a dwa lata później przysięgali przed Bogiem. Okazuje się jednak, że mąż aktywistki i początkującej freak fighterki był już wcześniej żonaty i ma córkę z poprzedniego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sonda 04.11.24, 22:49 A prezes Wisły Kraków na to: x.com/jarokrolewski/status/1852729235514744900 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Sonda 04.11.24, 23:04 Po co ludzie robią przysięgę przed Bogiem, a później to łamią. To jest pokaz dla znajomych i bliskich. Dziwna kobieta, poszła dla kasy, choć jej poglądy polityczne były inne. Gdyby gość jeszcze był na fali, ale nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Sonda 04.11.24, 23:00 taki-sobie-nick napisała: > Była żona posła Schreibera, zasłynęła z: > > - Że też masz głowę do takich informacji. Gdyby ludzie absorbowali i katalogowanie pożyteczna wiedzę z takim zacięciem bylibyśmy dziś ewolucyjnie tysiąc lat do przodu 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sonda 04.11.24, 23:31 andaba napisała: dla z grubsza normalnych i > nie najmłodszych kobiet? Ty mów za siebie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Sonda 04.11.24, 21:37 Zależy za ile, oni tam płacą dobrze tylko celebrytom znanym a takim zuczkom jak ja to pewnie parę groszy. Potem u dentysty bym dwa razy tyle zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sonda 04.11.24, 23:11 Nie wzięłabym udziału, nigdy nikogo nie uderzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś