slonko1335 05.12.24, 09:42 Piszą Wasze dziubdziusie? Zdziwiłam się, że zaczęły się od języka a nie polskiego. Moja już po dzisiejszym, twierdzi że to był banał na poziomie egzaminu 8 klasisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turkusowozlota Re: Próbne matury 05.12.24, 10:14 Moja dziś piszę niemiecki podstawowy, ale zaczyna dopiero 13.30. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Próbne matury 05.12.24, 12:27 Mój nie pisze, bo za młody, ale w związku z próbnymi ma 4 dni weekendu, bo lekcje się mają zaczynać jak skończą pisać jutro i w poniedziałek, a on ma tak plan, że akurat w te dwa dni najwcześniej kończy. Dzisiaj też języki i tylko jakieś przetasowania w salach, lekcje normalnie dla młodszych klas. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Próbne matury 05.12.24, 12:41 u mojej młodszakom zrobili lekcje po maturach a oni o dziwo mają wolne po Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Próbne matury 05.12.24, 15:59 U nas też tak jest - młodsze klasy mają lekcje jak matury się skończą (za wyjątkiem dzisiaj), ale mój akurat w te dwa dni kończy na tyle wcześnie, że ma odwołane. Chociaż te dzieci, które chodzą na religię chyba odwołanej nie mają, bo jest przed maturami Już widzę tę jutrzejszą frekwencję Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Próbne matury 05.12.24, 19:05 A to u nas się udało bez wywalania uczniów ze szkoły - maturzyści piszą na małej sali gimnastycznej, korzystając z ławek, które nasi dzielni panowie konserwatorzy wyprodukowali po ostatniej wymianie ławek w szkole - wszystkie stare ławki przerobili na jednoosobowe stoliki i mamy zapas w zasadzie starczający na egzaminy (ale krzesła chyba wciąż trzeba częściowo podkradać). Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Próbne matury 05.12.24, 13:29 Mój nie pisze. Pisali w listopadzie i będą jeszcze w marcu. W marcu taka przygotowana przez szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Próbne matury 05.12.24, 13:53 Służbowe bombelki piszą. Dopiero się skończyły próbne z Operonem (połowa lustopada) a teraz CKE. Problem polega na tym, że zdeklarować się czy szkola bierze udział w próbnych (i za nie zaplacic) trzeba zanim Operon i CKE wyznacza terminy. I potem maamy 2 tury próbnych w 3 tygodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Próbne matury 05.12.24, 14:04 Podstawa jest prosta, to rozszerzenia sprawiają problem. Życzę powodzenia dla wszystkich maturzystów i oby w tym roku skupili się na maturze i aby nic innego nie zaprzątało im głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowozlota Re: Próbne matury 05.12.24, 18:02 Moja wyszła zadowolona. Pisała niemiecki jako jedyna w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Próbne matury 06.12.24, 10:40 Jak matma? u mojej wszyscy załamani no ale oni są z matmą daleko w tyle....zatem jest nad czym pracować do maja Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowozlota Re: Próbne matury 06.12.24, 11:47 U mojej nawet ok, ale nie zrobiła 4 zadań, uważam, że to dużo - jest na rozszerzonej matmie. Najgorzej, że oni tego w szkole nie sprawdzają, córce sprawdzi pani od korepetycji. Jestem bardzo ciekawa wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś