miaumia Re: Slaby gust Polek 13.12.24, 20:19 Widzę też, że dostajesz olbrzymi kredyt na bezustanną dewaluację kobiet - a to za starych Twoim zdaniem do nie pierwszej młodości faceta, a to 'bezgustnych' Polek w Twoim kalejdoskopie z kałuży. Sama też ciągle podkreślasz, jaka to niby wspaniała jesteś przez swoje wybory modowo- urodowe. Nigdy nie czytałam, żebyś użyła pochwały wobec innych kobiet, zawsze tylko nagany, nagonki i safari z napiętnowaniem. Piszesz jak rasowy mizogin i nie doceniasz własnej płci, o ile jesteś rzeczywiście kobietą. Nie dostrzegłam osoby bardziej skupionej na 'ja, ja, ja' niż Ty. A do jaj najlepszy jest grzybowo- orzechowy majonez. Koniecznie z młodszego faceta jednak. Czyli JAJONEZ. Co Ci przemodnie, i w swobodnej elegancji polecam na odświeżenie myślenia oraz celem resetu ku nowożytnej epoce. Przerób moce. I załóż przedtem mu samcze OC. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 06:23 Polacy generalnie w masie swojej nie mają gustu. Widać to wszędzie i w stylu ubierania i w budownictwie i w wystroju wnętrz itd I w wyborze filmów, muzyki itd Wybito arystokrację i inteligencję, która by mogła jakieś wzorce nieść jak krużganek Lata przaśności, ciężkiej biedy i komuny zrobiły swoje. sztuki się porządnie w szkołach nie uczy, trendy lansują masowe sklepy. No a gust to taki mięsień, który trzeba ćwiczyć. Gdzie go ćwiczyć? W masie swojej nie mają niestety, vide.tlumy ciągnące na żalowe polskie komedie itd Z tego wszystkiego polska kobieta i tak wygląda dużo lepiej niż polski kowalski w tshircie z logo od Tommiego na opasłym brzuchu Czy polskie budownictwo domkowe - to jest szał dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 19:05 >Czy polskie budownictwo domkowe - to jest szał dopiero ? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 19:30 Akurat wzornictwo w PRL było bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 19:45 O boze znow te bajania o wybitej inteligencji, poczytaj sobie jak sie prezentowalo spoleczenstwie w okresie drugiej Rzeczpospolitej, ba widac to doskonale chocby w Chlopkach.Tzw.elity to byla jakas garstka. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Slaby gust Polek 15.12.24, 01:50 Czyli jestesmy juz tacy głupi z natury, jesli to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 15:50 Może i tak ale tyko u młodych tak 16-25 lat , potem już dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wrotek0 Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 18:30 Obserwowałam Hiszpanki. Makijaż dyskretny albo wcale. Brak farby na włosach a jak już jest to odrostów nie ma. Paznokcie naturalne, zadbane, czasem lakier. Ciuchy wygodne, buty sportowe albo na minimalnym obcasie / koturnie. Za to uśmiechnięte. Oglądałam je na ulicy, w markecie, w komunikacji publicznej. Polki przy nich faktycznie wyglądają dość tandetnie. Trochę mnie to dziwi, bo wydaje mi się, że narasta, że 20 lat temu wyglądały lepiej wobec np. Rosjanek czy Ukrainek, które raziły ostrym makijażem i opiętymi gatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 19:40 No nie wiem, Andaluzja to rewia mody... Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Slaby gust Polek 15.12.24, 14:19 Powiedziałabym, że to Hiszpanki są bardziej odważne w ubiorze, lubią kolory, mocno kobiece fasony i podkreślone kształty. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 20:16 To nie były Polki raczej... A w ogóle to ziew... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 22:06 Widze, ze dla wielu osob, ktore stac na ubrania czy zabiegi, to one musza krzyczec Fascynująca konstrukcja zdaniowa [sarkazm]. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 22:07 Pomijam już te krzyczące ubrania i zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Slaby gust Polek 14.12.24, 23:28 Epatują tym co mają w szafie i na twarzy. Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: Slaby gust Polek 15.12.24, 01:44 Masz rację, ale prawidłowosc jest taka, ze im bardziej na wschód tym gorzej. Może to tez jest kwestia zamoznosci, bo nic dziwnego ze im większa bieda, tym wiecej się kupuje tandety. Jeszcze gorzej sią ubierają Ukrainki, a pózniej Rosjanki. Meżczyzni u nas tez się pięknie nie ubierają. Mnie najbardziej dziwią te pomalowane na krzykliwe kolory pazury, wystylizowane na szpony. I uwielbiam dzwięk jak lalunie tym stukają w smartfony. Odpowiedz Link Zgłoś
pseudo_stokrotka Re: Slaby gust Polek 15.12.24, 12:16 A ty jakiej narodowości jesteś? Wrzuć zdjęcie, może coś od ciebie odgapimy... Odpowiedz Link Zgłoś