Dodaj do ulubionych

Włosy na rękach

11.01.25, 10:07
Brunetki czy golicie wlosy na rękach ? Czy macie gdzieś?
Obserwuj wątek
    • m_incubo Re: Włosy na rękach 11.01.25, 10:10
      Golę, od 35 lat, ale ostatnio już coraz rzadziej.
    • nellamari Re: Włosy na rękach 11.01.25, 10:29
      Nie jestem brunetka, ale potraktowałam je laserem kilkanaście lat temu i adieu.
    • la_felicja Re: Włosy na rękach 11.01.25, 11:34
      Też nie jestem brunetką, ale włosy na rękach miałam od nastolęctwa i bardzo się ich wstydziłam. A wtedy wierzono, że golić nie wolno, bo będa rosły coraz gęstsze i coraz grubsze. Najpierw depilowałam, potem zaraz po studiach poszłam na laser - 3 sesje.
      Niedawno zaczęły odrastać, ale rzadkie i słabe, więc depilator elektryczny daje radę. A czasem golę.
    • ga-ti Re: Włosy na rękach 11.01.25, 12:38
      Nie, takie problemy to w liceum były. Nie poddałam się terrorowi golenia rąk.
      • alina460 Re: Włosy na rękach 11.01.25, 14:04
        Ja podobnie.
    • eagle.eagle Re: Włosy na rękach 11.01.25, 12:52
      Jestem brunetką, nigdy nie goliłam włosów na rękach, są prawie niewidoczne. Za małolata wyrwałam pencetką włosy na nogach więc i ich nie muszę golić 😁.
    • furiatka_wariatka Re: Włosy na rękach 11.01.25, 12:54
      Nie gole, mam to gdzieś, jak komuś się nie podoba, niech nie patrzy.
    • kropkaa Re: Włosy na rękach 11.01.25, 12:59
      Jesczcze na głowę nie upadłam, żeby golić ręce. Gdybym miała gęste owłosienie - laser. Jeśli laser nie jest potrzebny, temat zamknięty.
    • stara-a-naiwna Re: Włosy na rękach 11.01.25, 13:45
      depiluje
      woskiem sama w domu
      najpierw je lekko podcinałam
      teraz prawie nie odrastają

depiluje 2 razy w doku i wystarczy - nie ma wcale albo sa nieznaczne i delikatne
    • semihora Re: Włosy na rękach 11.01.25, 13:50
      Nie mam gdzieś, mam na rękach wink
    • liliawodna222 Re: Włosy na rękach 11.01.25, 14:17
      Gdybym miała widoczne owłosienie, zdecydowanie bym się go pozbyła.
    • nick_z_desperacji2 Re: Włosy na rękach 11.01.25, 14:31
      Nie jestem brunetką, ale włoski mam trochę ciemniejsze. Raz mnie poniosło i ogoliłam, jedyny odczuwalny przeze mnie efekt, to była podrażniona skóra. Potem doszłam do wniosku, że jak ktoś ma tyle wolnego czasu w życiu, żeby się gapić na cudze włoski na rękach, to zawsze znajdzie sobie powód do przyczepienia się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka