lilia.z.doliny 28.03.25, 20:25 Mam jakis dzuen wątków, ale wyższa potrzeba Poszukiwany ogarnięty kardiolog w Szczecinie Generalnie chodzi też o lekarza, który próbuje zbić cholesterol nie zaczynając od statyn. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocynder Re: Kardiolog Szczecin 28.03.25, 21:00 Niestety dwie sztuki które znam jeden przyjmuje w Łodzi a drugi w Trójmieście... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Kardiolog Szczecin 28.03.25, 21:12 Ten łódzki nie daje statyn od razu? To poproszę namiar, odbieram pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kardiolog Szczecin 28.03.25, 21:28 Zasadniczo jako pasjonat lipidologii to się statyn nie boi, ale tez i nie leci do każdego z pacjentów "Bierz statyny!". Odpowiedz Link Zgłoś
mania_222 Re: Kardiolog Szczecin 28.03.25, 21:53 Ja ze Szczecina i właśnie kardiolog z Arkońskiej przepisał mi statynę i nalega, żebym brała 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kardiolog Szczecin 28.03.25, 22:13 No tak. Pewnie trzeba. Nie czuję się władną, by cokolwiek doradzać lub odradzać, ale koleżanka szuka takiego niestatynowego. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Kardiolog Szczecin 29.03.25, 16:33 Ja też szukam nie, że niestatynowego, raczej nie dającego na ślepo i patrzącego na całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś