jagodowepole092 Re: Republika. 15.05.25, 12:08 Nie widać, więc napiszę. Jaki los czeka Tuska po klęsce Trzaskowskiego? 1 zostanie gubernatorem w płn Buriacji w Rosji 2 pójdzie siedzieć 3 Niemcy wezmą go do cyrku by skakał przez płonące obręcze. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Republika. 15.05.25, 12:13 Oni tam wszyscy w Republice majà krwawiàce wrzody na żołàdku. Każen jeden cierpi straszliwie i to oczywiście wina Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowepole092 Re: Republika. 15.05.25, 12:24 No Matecki ma raka żołądka i krtani, takie info dziś puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Republika. 15.05.25, 14:24 >Jaki los czeka Tuska po klęsce Trzaskowskiego? chyba nie kibitka? ale kto wie...w końcu tradycja długa, i dawna. Juz Mickiewicz pisal Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Republika. 15.05.25, 20:13 Chciałam wierzyć, że to fake ale nie ...🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Republika. 15.05.25, 13:06 Czekam z utęsknieniem na wybory bo ilość durnych tematów na tym forum przekracza standardowy dla tego forum poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Republika. 15.05.25, 13:22 Przeciez to tv Republika, a nie ematka jest pomysłodawcą tego tematu 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Republika. 15.05.25, 13:36 profes79 napisał: > Czekam z utęsknieniem na wybory bo ilość durnych tematów na tym forum przekracz > a standardowy dla tego forum poziom... > Seriously? For me, w tym roku forum jest bardzo spokojne politycznie - w poprzednich latach bylo takie cos gogologo-whatever, ktore mialo "sPiSany" slowotok jak slinotok przed kolejnymi wyborami - wtedy to bylo faktycznie ciezko nawet przegladac topics. W tym roku easy-breezy. Ematka stala sie more stoic? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Republika. 15.05.25, 15:14 O matko, tamten troll był wyjątkowo męczący. Wreszcie go zablokowałam. Nawet nie wiedziałam, że zniknął ale to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś