Dodaj do ulubionych

Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie?

19.05.25, 22:40
Wyświetliła mi się reklama takiego marszu z Trzaskowskim na pierwszym planie i kolorami biało-czerwonymi. Szkoda, że w Marszu Niepodległości nie brał udziału i go nie wspierał.

Hipokryzja level master.
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 22:44
      ...a panie, które nie popierają Marszu Niepodległosci a popierały dotychczas kandydata T.: czy w związku z taką zmianą kandydata, macie zamiar zaprzestać poparcia dla niego?
      • nangaparbat3 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:12
        Co Ty za dziwne wygibasy stosujesz? Logika tak pokrętna, że można skrętu kiszek dostać od samego czytania.
        • bywalec.hoteli Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:24
          A nie czujesz jak cuchnie? Przecież to jawne podlizywanie się Trzaska do Brauna i do Mentzena i naiwna próba podlizywania się do ich elektoratu.
          Szkoda, że dotychczas owijał się Rafał żółto-niebieskimi unijnymi (i nie tylko) kolorami a nie biało-czerwonymi.
          Ale nikt nie jest głupi by uwierzyć, że nagle został patriotą Marszu Niepodległości.
          • angazetka Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:26
            Można być patriotą bez Marszu Niepodległości.
          • mocca25 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:32
            Barwy marszu 04/06/2024 były biało-czerwone smile

To nasza polska flaga i obcym jej nie oddamy! ahojwink
            • dramatika Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:37
              mocca25 napisa�a:

> Barwy marszu 04/06/2024 były biało-czerwone smile

No, od jakiegoś czasu pochowaliście unijne i tęczowe, co odbieramy jako znak poddaństwa, bo na "mądrośc etapu" Lenina jesteście zbyt mało inteligentni big_grin
              • mocca25 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:40
                Zawsze były polskie jako najwazniejsze. A unijne były, bo prawdziwi polscy patrioci a nie żadne farbowańce , wiedzą, że Polska bez EU wpadnie w ręce Rosji.

Nie ukradniecie Polakom ich flagi smile

bez odbioru
                • mocca25 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:41
                  muszę się spakować, ale na marsz wracam smile
                • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 09:34
                  mocca25 napisa�a:

> Zawsze były polskie jako najwazniejsze. A unijne były, bo prawdziwi polscy patr
                  > ioci a nie żadne farbowańce , wiedzą, że Polska bez EU wpadnie w ręce Rosji.
                  >
                  > Nie ukradniecie Polakom ich flagi smile
                  >
                  > bez odbioru
                  Co za bzdury. Wierzę, że intuicja nie zawiedzie Polaków i nie damy pełnej władzy Tuskowi. Oby Michał Palade miał rację.
                  • alpepe Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:36
                    Pewnie, nie ma to jak opieka alfonsa, dziewczynkami do towarzystwa się zajmie, to i ojczyzną potrafi.
              • bywalec.hoteli Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 08:17
                dramatika napisa�(a):

> No, od jakiegoś czasu pochowaliście unijne i tęczowe, co odbieramy jako znak po
                > ddaństwa, bo na "mądrośc etapu" Lenina jesteście zbyt mało inteligentni big_grin

Dokładnie big_grin big_grin big_grin
          • dramatika Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:34
            bywalec.hoteli napisa�:

> Ale nikt nie jest głupi by uwierzyć, że nagle został patriotą Marszu Niepodległ
            > ości.

To, co on robi, w ogóle sensu żadnego nie ma. Jego wyborcy oczekują, że będzie się owijał właśnie tęczowymi i niebiesko - żółtymi, a nikogo nie przekona, że nagle jest wielkim patriotą. Efekt - jego wyborcy muszą łykać gorzką patriotyczną żabę, a reszta ma bekę big_grin
            • iwles Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:38

Idea zawłaszczania, z aneksją włącznie - wiecznie żywa po prawicy.
          • nangaparbat3 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:41
            Bzdura. Od 10 lat jeżdżę do Warszawy na marsze nie mające nic wspólnego z marszem niepodległości. Jeśli ten niedzielny z czymś miksie kojarzy, to najbardziej z marszem miliona serc.
          • sarah_black38 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 09:37
            bywalec.hoteli napisa�:

> A nie czujesz jak cuchnie? Przecież to jawne podlizywanie się Trzaska do Brauna
            > i do Mentzena i naiwna próba podlizywania się do ich elektoratu.

Do p. Mentzena to się bezczelnie PIS podlizuje, dziś w radiowych porannych wiadomościach członek sztabu Pis-u nazywał pana Mentzena per doktor Sławomir Mentzen tongue_out

A czy może mi ktoś wytłumaczyć co to za maniera u pisowców używania tytułu doktor? Czy to podkreślenie wyższości kandydata? Czy tutuł sprawia, że ktoś jest lepszy? Kiedy słyszę tę tytułomanię to przypomina mi się hasło ,,nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty ...".
            • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 10:08
              No raczej chamstwa nie można zarzucić Nawrockiemu. Bo niespotykanie spokojny. Teraz pytanie kto ma większy ból i zaleca się do Mentzena. Oba komitety mają parcie na szkło, czyli na niego.
            • dramatika Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 10:47
              sarah_black38 napisa�a:

> A czy może mi ktoś wytłumaczyć co to za maniera u pisowców używania tytułu dokt
              > or? Czy to podkreślenie wyższości kandydata? Czy tutuł sprawia, że ktoś jest le
              > pszy? Kiedy słyszę tę tytułomanię to przypomina mi się hasło ,,nie pomogą dokto
              > raty kiedy człowiek chamowaty ...".

Dziecko, po pierwsze "doktor" to stopień naukowy, a nie tytuł. Po drugie "magister Przyłębska" i "profesor Bartoszewski", a swego czasu zdarzył się nawet "profesor Tusk" big_grin

• sarah_black38 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 12:10
                dramatika napisa�(a):

> sarah_black38 napisa�a:

> Dziecko, po pierwsze "doktor" to stopień naukowy, a nie tytuł.

Dziecko, ja rozróżniam różnice. A ironii nie załapałaś? tongue_out
                • sarah_black38 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 12:12
                  Stopień naukowy byłby u kogoś kogo darzę szacunkiem .
                  • bywalec.hoteli Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 12:25
                    sarah_black38 napisa�a:

> Stopień naukowy byłby u kogoś kogo darzę szacunkiem .

Stopień naukowy jest czymś przyznanym i uznawanym niezależnie od twojego szacunku.
                • dramatika Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 12:34
                  sarah_black38 napisa�a:

> rozróżniam różnice.

Wątpię big_grin
                  • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:48
                    Rozróżniamy dwóch doktorów.. Dr Karol Nawrocki przychodzi na wszystkie debaty, odpowiada na pytania każdej telewizji, mądrze, logicznie i z sensem, nie wyśmiewa, a spokojnie, z rozwagą mówi co myśli. Trzaskowski odpowiada tylko wybranym telewizjom, taki demokrata, boi się trudnych pytań. Potrzebuje wsparcia psycholog.
                    • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:56
                      Doktor Alfons Batyr do wielkiego bu olo i śledzia się cyka przed debatą z Trzaskowskim, Trzaskowski idzie do memcena ohydny stalkerze.
          • enaw11 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:51
            co wspólnego ma listopadowy Marsz Niepodległości z majowym Marszem Patriotów ?
            • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:58
              enaw11 napisa�a:

> co wspólnego ma listopadowy Marsz Niepodległości z majowym Marszem Patriotów ?
              Ja myślę że ma. Jak zawsze to Trzaskowski negował i próbował marsz Niepodległości blokować. Mamy jeszcze w niedzielę Wielki Marsz za Polską. Więc maszerujemy😁
              • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:02
                Kolega batyra (prawidziwy patriota według zybertowicza ) będzie ?
    • una_mujer Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 22:57
      Uprzejmie przypominam, ze pan Trzaskowski kandyduje na prezydenta Polski. Oczywiscie wiem, ze PiS i Konfa próbowały juz dawno ukraść polską flagę, ale ona jest nas wszystkich, żadna opcja nie ma prawa jej zawłaszczać tylko dla siebie...
      • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:02
        una_mujer napisa�a:

> Uprzejmie przypominam, ze pan Trzaskowski kandyduje na prezydenta Polski. Oczyw
        > iscie wiem, ze PiS i Konfa próbowały juz dawno ukraść polską flagę, ale ona jes
        > t nas wszystkich, żadna opcja nie ma prawa jej zawłaszczać tylko dla siebie...
        No i? Nawrocki na każdy taki marsz chodzi i co w tym złego. Niech Trzaskowski się nie kryguje. I szanuje barwy biało czerwone.
      • angazetka Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:27
        Byłam na wiecu Zandberga w Warszawie i byłam szczęśliwa, widząc wiele polskich flag. Polskie barwy są nas wszystkich.
    • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:00
      Ja na ten drugi. "Wielki marsz za Polską". Policji będzie jak mrówków. Też pewnie z całego kraju.
    • dramatika Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:05
      Cud nad Wisłą, nagle wszyscy, zamiast niebiesko - żółtymi, to biało - czerwonymi barwami się owijają big_grin Wystarczyło parę artystycznych happeningów i ponad 6% dla pewnego kandydata big_grin
      • iwles Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:08

Nigdy nie było ZAMIAST, bęcwale.
      • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:21
        dramatika napisa�(a):

> Cud nad Wisłą, nagle wszyscy, zamiast niebiesko - żółtymi, to biało - czerwonym
        > i barwami się owijają big_grin Wystarczyło parę artystycznych happeningów i ponad 6%
        > dla pewnego kandydata big_grin
        Po drugiej turze maski spadną. Pod warunkiem, że się wygra. Wrócą te pierwsze. Biało- czerwone nie będą się tak liczyć.
      • bywalec.hoteli Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 08:18
        dramatika napisa�(a):

> Cud nad Wisłą, nagle wszyscy, zamiast niebiesko - żółtymi, to biało - czerwonym
        > i barwami się owijają big_grin Wystarczyło parę artystycznych happeningów i ponad 6%
        > dla pewnego kandydata big_grin

Nie? big_grin
        Ten kant jednak nie przejdzie a i tradycyjnych wyborców Trzaska zniechęci.
        Ale brną tą drogą.

i.pl/memy-po-wyborach-prezydenckich-trzaskowski-szukajacy-poparcia-u-wyborcow-brauna-rozczarowany-kosiniak-kamysz-z-tego-smieje-sie-internet/ar/c1p2-27597369
    • nangaparbat3 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 19.05.25, 23:10
      Ale że co? Bączkiewicz ma monopol na patriotyzm? No nie ma.
      • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:13
        Oni uważają,że mają monopol i na patriotyzm i na polskość.
        • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:15
          Ale gdy ogłaszne są szkolenia wojskowe to pierwsi by spieprzali.
    • bywalec.hoteli Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 08:27
      hehe
      • ageman Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 09:18
        To jest dla mnie fenomen, jak skutecznie przypięto Tuskowi łatkę Niemca i jak chętnie jest ta łatka wykorzystywana 🤔
        • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 09:29
          ageman napisa�a:

> To jest dla mnie fenomen, jak skutecznie przypięto Tuskowi łatkę Niemca i jak c
          > hętnie jest ta łatka wykorzystywana 🤔
          Przecież to widać gołym okiem. Co robi.
          • marecky81 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 09:32
            Gdzie zbierałeś szparagi, tani?
          • ageman Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 10:14
            hrasier_2 napisa�:

> ageman napisa�a:
            >
            > > To jest dla mnie fenomen, jak skutecznie przypięto Tuskowi łatkę Niemca i
            > jak c
            > > hętnie jest ta łatka wykorzystywana 🤔
            > Przecież to widać gołym okiem. Co robi.

A co robi ?
            Współpraca z naszym największym partnerem handlowym w ramach Unii to zło ?

Ale wg polskiej logiki skoro Tusk jest Kaszubem to musi być Niemcem bo nikt poza prawdziwym Polakiem Polakiem być nie może i nie będzie (logika analogiczna jak do Żydów), prawda ?
            • marecky81 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 10:17
              Zaufana źródła twierdzą, że Boguś z Częstochowy jest efektem przemarszu Armii Czerwonej przez terytorium Polski wink
            • ageman Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 10:30
              I jeszcze tak całkiem na marginesie hrasier - przy okazji Eurowizji pojawił się lament, że nas sąsiedzi nie lubią. A jakich sąsiadów my Polacy lubimy ? Przecież żadnych.
              • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:31
                ageman napisa�a:

> I jeszcze tak całkiem na marginesie hrasier - przy okazji Eurowizji pojawił się
                > lament, że nas sąsiedzi nie lubią. A jakich sąsiadów my Polacy lubimy ? Przec
                > ież żadnych.
                Ja lubię Węgrów i oni nas to same . Pięć lat w Budapeszcie spędziłem. Oprócz normalnych Rosjan. To nie mamy przyjaciół. Ukrainiec czy Niemiec nie był naszym bratem. Dzisiaj była konferencja Hołowni i Trzaskowskiego. I po co tyle gadania o nim. Jak poparł go bez żadnego problemu. To samo Kosiniak- Kamysz. Mam nadzieję że zwolennicy PSLu mają odmienne zdanie i rolnicy też. Trzaskowski to jest taki lawirant, że głowa mała. Chyba już żałują, że go wystawili. Jaki koń każdy widzi. Wytłumaczyłem😁
                • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:34
                  Ty lubisz stalkerze ruskich jak twój idol trump. Węgrzy się właśnie wyrywają orbanowej zarazie, ale nas w to wpychacie.
                  • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:39
                    Rumunia slakerze nie będzie już dla was dobrym kierunkiem, Węgry niedługo też.
                  • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:41
                    Sama jesteś stalkerką. Dzisiaj płaczek w telewizji- Donald wybacz mi Końskie. I proszę jak maseczki spadają. A tak udawał niezależnego. Miesza ci się w głowie polityka. Bo normalni Węgrzy są bardzo pozytywnie nastawieni do Polaków. Spadaj.
                    • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:43
                      Udowodnisz, że pisałam stalkerskie @ do forumek? Bo, że ty stalkerze pisałeś to wszyscy wiedzą.
                • ageman Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:44
                  hrasier_2 napisa�:

> ageman napisa�a:
                  >
                  > > I jeszcze tak całkiem na marginesie hrasier - przy okazji Eurowizji pojaw
                  > ił się
                  > > lament, że nas sąsiedzi nie lubią. A jakich sąsiadów my Polacy lubimy ?
                  > Przec
                  > > ież żadnych.
                  > Ja lubię Węgrów i oni nas to same . Pięć lat w Budapeszcie spędziłem.

Od kiedy mamy granicę z Węgrami?

• hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 17:34
                    ageman napisa�a:

> hrasier_2 napisa�:
                    >
                    > > ageman napisa�a:
                    > >
                    > > > I jeszcze tak całkiem na marginesie hrasier - przy okazji Eurowizji
                    > pojaw
                    > > ił się
                    > > > lament, że nas sąsiedzi nie lubią. A jakich sąsiadów my Polacy lub
                    > imy ?
                    > > Przec
                    > > > ież żadnych.
                    > > Ja lubię Węgrów i oni nas to same . Pięć lat w Budapeszcie spędziłem.
                    >
                    > Od kiedy mamy granicę z Węgrami?
                    >
                    Napisałaś o sąsiadach. No fakt. Ale tu zaraz sporo kibiców dołączyło. Przecież kiedyś jeździło się do demoludów. Byłem w Rumunii, pracowałem w NRD. Zacząłem pracę później w RFN. Widziałem zasieki na granicach. Przejeżdżałem przez Czechy. U zwykłych ludzi nie ma wrogości do Polaków. Te fobie to nam wyrobili politycy. Nawet zwykli Rosjanie nie są naszymi wrogami.

• lajtova Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 12:36
      Tak będę z Trzaskowskim.
      Tzw marsz niepodległości to marsz faszystów.
    • j_malec Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 13:53
      A hipokryzja różnych środowisk 'patriotycznych' ci nie przeszkadza, jak wyświetla się reklama ich przemarszów 'patriotycznych'? Jak byś pytał o jakie środowiska 'patriotyczne' mi chodzi, to np. PIS, ZP, czy Wszechpolacy (co za durna nazwa swoją drogą). I przypomnę ci, że nie ma obowiązku chodzenia w marszach polskich 'patriotów',czy ich popierać, żeby uznawać się za patriotę.
      • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:03
        j_malec napisa�:

> A hipokryzja różnych środowisk 'patriotycznych' ci nie przeszkadza, jak wyświet
        > la się reklama ich przemarszów 'patriotycznych'? Jak byś pytał o jakie środowis
        > ka 'patriotyczne' mi chodzi, to np. PIS, ZP, czy Wszechpolacy (co za durna nazw
        > a swoją drogą). I przypomnę ci, że nie ma obowiązku chodzenia w marszach polski
        > ch 'patriotów',czy ich popierać, żeby uznawać się za patriotę.
        Obowiązku nie ma. Ale ja zawsze jestem ostatnio. Mamy różne odzwierciedlenia patriotyzmu. Jak to mówią Bóg Honor i Ojczyzna. Z nostalgią patrzę na tablice gdzie jest upamiętnione jak młodzi Warszawiacy umierali za to miasto.
        • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:05
          smile prawdziwy partriota
        • j_malec Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:26
          Oczywiście że obowiązku nie ma. Zwłaszcza jak ktoś widzi degrengoladę środowisk 'patriotycznych', dla których hasło: bug, horror, włoszczyzna, jest bardzo na rękę i wycierają sobie twarz przy każdej okazji, a każdego kto nie podziela ich 'patriotyzmu' najchętniej utopiliby w łyżce wody.

I jeszcze jedno. Wśród tych młodych, którzy zginęli za Polskę, jest wielu takich, których bez mrugnięcia okiem nazwałbyś lewakami i uważał, że nie mają mieć prawa nazywać się patriotami.
          • angazetka Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:29
            Baczyński, żeby daleko nie szukać. Lewak. I Żyd.
          • hrasier_2 Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:33
            Cosik ci się miesza z lewakami. Choć lewica to nie moja bajka. Mam przyjaciół wśród lewicy. Zapewniam cię że nie obrzucamy się epitetami. Lewica i komuna to inne zagadnienie. Teraz ludzie szukają różnych wartości w życiu. Szkoda że tak jest poniewierana w tej koalicji. I nie mogą żadnego postulatu przegłosować. Choć niektóre dobre.
            • j_malec Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:38
              Jasne, ty to taki chodzący kryształ. Gdybym nie widział jaką jest zwyczajną mendą, to może i bym ci uwierzył. Przypomnieć ci, jak jednej forumce chciałeś ogolić głowę, bo nie podobały ci się jej poglądy? A może przypomnij, dlaczego masz ksywę 'sześćdziesiąta'?
          • piwoniawpiwnicy Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:58
            Nikt nie powinien ginąć za ziemię, nawet ojczystą.
            A szczególnie ktoś młody!
            Patriotyzmem byłoby zabranie wszystkich wartościowych Polaków w kapsule na inny kontynent, bo w tej sposób ratujesz naród.

To oczywiście przenośnia ale nie dajmy się wmanewrować w obcą wojnę.
            Która miała wiele okazji do bycia zakończoną, już dawno, a propozycje pokojowe odrzucało właśnie głównie zainteresowane państwo, które nastawia się na niekończącą się walkę, z bólem finansowaną przede wszystkim przez Polskę, potem całą Europę i resztę globu.
            Pokój ponad wszystko.
            Polska, brutalnie niszczona, doświadczona okrucieństwem nie chce uczestniczyć w wojnie i naznaczać wielopokoleniową traumą kolejnych generacji.
            Polska, dla przypomnienia, straciła swoje ziemie po wojnie i już o nie potem nie walczyła.
            Tak samo może zrobić Ukraina, po prostu zgodzić się na oddanie spornych terenów etnicznych.
            Szkoda życia, szkoda tego, co najcenniejsze.
            Nie można też oczekiwać poświęcania życia od innych narodów w zamian za własne granice.
            Ani obniżenia poziomu istnienia, przeciwko czemu buntuje się już teraz wielu Europejczyków.
            • piwoniawpiwnicy Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 14:58
              Ten*
            • pursuedbyabear Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 17:37
              Idź już stąd sobie, proruski propagandzisto.
            • ariathedevil Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 19:25
              Dobra dobra znamy wasz patriotyzm.
    • maly_fiolek Re: Idziecie na Marsz Patriotów w Warszawie? 20.05.25, 15:08
      Chciałabym, ale mam komunię w rodzinie smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka