iza232 08.06.25, 18:52 Mam (może) głupie pytanie: jak się składa CV do nowej pracy? W teczce czy wystarczy w koszulce? Pierwszy raz zmieniam pracę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Pytanie o CV 08.06.25, 19:07 W koszulce, jeśli z innymi dokumentami. Jeśli tylko CV, to może być i bez koszulki Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Pytanie o CV 08.06.25, 19:27 Wielokrotnie zmieniałam pracę i nigdy nie nosiłam cv. Wysyłałam pocztą lub aplikowałam przez konkretne systemy danej firmy i na rozmowę sami sobie drukowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Pytanie o CV 08.06.25, 19:34 Papierowej formy aplikowania o prace to juz od lat nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1010 Re: Pytanie o CV 08.06.25, 20:31 ritual2019 napisał(a): > Papierowej formy aplikowania o prace to juz od lat nie widzialam. ja też nie Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Pytanie o CV 08.06.25, 21:03 Matko i córko. Mailem albo upload na portal firmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Pytanie o CV 09.06.25, 08:23 > jak się składa CV do nowej pracy? W sensie, że już jesteś po rekrutacji i masz obietnicę umowy pod warunkiem, że dostarczysz życiorys i resztę dokumentów? Nie ma z góry ustalonej formy, może być w koszulce, może być w teczce, może być w papierowej kopercie żeby zachować w tajemnicy dane osobowe. Pamiętaj, żeby nie dawać pracodawcy oryginałów świadectw (szkolnych i pracy, jeśli masz jakieś), niech sobie zrobi ksero, a Tobie odda oryginały. Oryginał cv jest dla pracodawcy, dla następnego pracodawcy będziesz musiała napisać nowe. Powodzenia w nowej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś