kotejka Re: Jestem matką 09.06.25, 18:20 Jestem matką, chlopacka, psia i kocia matka w kobiecym ciele Mam samych synow, psa chlopca i kota samca a jakze W calym tym meskim towarzystwie mam jedna kotke dla identyfikacji wlasciwej Lubimy się. Oni jedza bardzo duzo, a my dziewczyny troche mniej Taki ematkowo-puciowy temat poruszylam Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jestem matką 09.06.25, 19:02 Jestem matką dwóch świetnych córek i jednego pieseczka. Pieseczek mnie wielbi bezkrytycznie, a te moje córki krowy to tylko "a zrobisz bliczka, mame"? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jestem matką 09.06.25, 21:44 Przez 16 lat na ematce nie byłam matką. #icoteras Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Jestem matką 09.06.25, 22:39 Wróciłam dzisiaj do matecznika! Psi syn mój płakał, psi syn mój brykał. Mama ma nastroje, bo Mama ma nas troje, więc Mama na stroje. Tymczasem za oknem.. Mama pana ma, a pana ma mama, Manamana, a Ty P.Diddy. Panama, Bahama Mama, Sweter Home Alabama i Nana Hamak Na Banana. Mama maniana, mama kuweta zmokła awekmua, się raszpli milf Sylwia, ble,; mama tu żur, mama bążur, mama kuguar, mama lamur! a żule w taxi i do rabatu masz pan suta, róż w mercu, zboku. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Jestem matką 10.06.25, 08:16 Jestem matką, córką matki, ale nie oczekuję, że będą matką matek. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodia2007 Re: Jestem matką 10.06.25, 08:47 Jestem matką. Kiedyś podwójną. Macierzyństwo mnie przeoralo, wycieńczylo, wykończyło również materialnie. Gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym się nie zdecydowała na dzieci, również na małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jestem matką 10.06.25, 09:22 " kiedyś podwójna" mnie zmroziło jednak Odpowiedz Link Zgłoś