mia_mia 30.06.25, 19:30 Zwykle z paletki używa się tylko niektórych cieni, co robicie z takimi, gdzie zużyłyście ulubione, a inne są pełne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.graca Re: Paletki cieni 30.06.25, 19:42 Ja kupuję tylko takie małe z kolorami, które lubię i wszystkie zużywam. Odpowiedz Link Zgłoś
login-zajety321 Re: Paletki cieni 30.06.25, 19:52 Nie mam takiego problemu od kiedy odkryłam Inglot i ich cienie, które można dobrać do paletki indywidualnie (to nie reklama ) Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Paletki cieni 30.06.25, 20:56 Ja kupuję paletki Diora wtedy i tylko wtedy, kiedy wiem ,że każdy cień zużyje . Mam starenkie , bo ponad 20- letnie paletki Elizabeth Arden...to znaczy miałam, bo zamiast wywalić dałam wnuczce do zabawy. Wypackala wszystkie na chodniku, bo gdyby zrobiła to w domu, toby mi synowa głowę urwała i bardzo słusznie... A ile frajdy było...przy okazji obydwie wypackalysmy się jak klauny. Ciekawa jestem tych paletek Inglota- widuje je w Krakowie na lotnisku, ale jak na złość zawsze tam białych cieni nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Paletki cieni 01.07.25, 08:34 Daję córce, już ona wie co z tym zrobić 😂 Odpowiedz Link Zgłoś