zorzaholandia 01.11.25, 18:44 Marzą mi się zimniejsze wakacje. Macie jakieś polecajki? Myślałam o Islandii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Coolcation 01.11.25, 18:48 Bierz Islandię zanim komary tam nastanà. Już dwa znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Coolcation 01.11.25, 22:06 Latem? Czy zimą? Ja też marzę o Islandii. Zimą fajnie się wybrać do Rovaniemi- loty bezpośrednie z Warszawy (kraina Mikołaja, koło podbiegunowe, Zorze) Latem mogę polecić Bergen - tanie, bezpośrednie loty, piękna architektura, zapierająca dech w piersiach przyroda, fiordy, góry (jest fajny szlak, którym można przejść dokoła miasto), dla fanów zagadek kryminalnych można się przejść śladami kobiety z Isdalen. Ja nie próbowałam ale można spróbować hot dogów z renifera. Trzeba się jednak nastawić, że będzie padać -to najbardziej deszczowe miasto w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Coolcation 01.11.25, 22:21 pojedź gdziekolwiek, zakręć kaloryfery i otwórz szeroko okna Odpowiedz Link Zgłoś