11.12.25, 11:38
No kurde, nie poznałam jej na tym zdjęciu. Zmieniła jej się twarz. Może to nawet nie były duże ingerencje - usta, kwas w policzki, ale to dla mnie nie jest twarz Jandy.
Rozumiem - jakaś Rozenek - celebrytka zarabiająca na wizerunku, ale Janda? Czemóó?
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,53662,32446790,krystyna-janda-z-corka-laczy-mnie-milosc-wielka-choc-bywala.html?_gl=1*1fr3v7x*_gcl_au*NTg1Mzc0MjgwLjE3NjQ1NzgyNzA.*_ga*MzQ4OTk0NDUyLjE3Mzk4MDUzMDY.*_ga_6R71ZMJ3KN*czE3NjU0NDg4NDkkbzQ0JGcxJHQxNzY1NDQ4ODg1JGoyNCRsMCRoMA..&disableRedirects=true#s=S.TD-K.C-B.2-L.1.duzy
Obserwuj wątek
    • chatgris01 Re: Janda 11.12.25, 11:39
      Tylko usta nie jej, reszta jak dla mnie rozpoznawalna.
      • primula.alpicola Re: Janda 11.12.25, 11:44
        No właśnie, chyba tylko usta?
        • claudel6 Re: Janda 11.12.25, 11:46
          miała spoko usta wcześniej, teraz ma Julię Roberts ;p
      • claudel6 Re: Janda 11.12.25, 11:45
        a widzisz, ja jej nie poznałam, upewniałam się czy podpis pod zdjęciem to ona.
    • claudel6 Re: Janda 11.12.25, 11:44
      powieki podniesione i nie wiem czy nie zmienił się kształt nosa...
      • chatgris01 Re: Janda 12.12.25, 11:09
        Na tym zdjęciu usta ma niezmienione. Może to był faktycznie makijaż albo grafik.
        • elinborg Re: Janda 12.12.25, 14:47
          To chyba zdjęcie do porównania. zdjęcie sprzed zmiany.
          Na tym pierwszym widze inne usta, poeiększona górna warga.Wygląda na zrobione, dość charakterystycznie, sztywno wyglada ta okolica
          Ale to może być praca grafika, makijaż, ułożenie twarzy-wszystko na raz albo osobno.
          Nawet jeśli zrobiona- to i cóż.
    • homohominilupus Re: Janda 11.12.25, 11:51
      Świetny wywiad w dzisiejszej wyborczej. Sporo o kulisach mojej ukochanej Shirley Valentine. Swietna kobieta, zazdroszczę pasji i zawodowego spełnienia. Oby byla na scenie jak najdłużej.
      • hanusinamama Re: Janda 11.12.25, 12:46
        Ja też. Uwielbiam ją na scenie.
        • homohominilupus Re: Janda 11.12.25, 15:15
          Widziałaś Shirley?
          • hanusinamama Re: Janda 11.12.25, 16:50
            2 razy widziałam. Wielbię.
            Ostatnio w Pomocy domowej.
            Bardzo mi szkoda, ze nie mam blisko Och Teatru. Mogłabym być 4 razy w miesiacu
    • gris_gris Re: Janda 11.12.25, 11:52
      Moim zdaniem to jest dokladnie ta sama twarz, i usta, tylko kwestia makijazu i pewnie edycji zdjecia.

Powieki tak samo, ewntualnie miala zabieg usuniecia nadmiaru skory, ktory wykonuje przeciez nawet NFZ, gdy sa wskazania. Moja tata go robil, nie dla urody smile
    • klaramara33 Re: Janda 11.12.25, 11:53
      Paradne kobieta starszano i wygląda jak wygląda, może coś mzieniala dla mnie to nieistotne , ma dużo ciekawego do powiedzenia i na forum gdzie sporo niby za emencypacją, to jednak najważniejszy wygląd niektórym kobity a nie jej doświadczenia. Naprawdę po podaniu tego linku tlyko wygląd jest dla ciebie istotny? Jeśli tak to bardzo smutne.
      • homohominilupus Re: Janda 11.12.25, 12:20
        Racja.
        Tez sie zdziwiłam ze tylko o jej twarzy gadają 🫤
        • hanusinamama Re: Janda 11.12.25, 12:48
          Ja nie wiem może przez to, że ja widzę jednak regularnie bo nie wiem w sumie o co autorce wątku tu chdozi
        • demodee Re: Janda 11.12.25, 12:50
          > Tez sie zdziwiłam ze tylko o jej twarzy gadają

K.Janda nie jest spikerką radiową i twarz jest jej narzędziem pracy. Chyba nie jest niczym złym gadać o narzędziu pracy aktorki?
          • klaramara33 Re: Janda 11.12.25, 13:42
            demodee napisała:

> > Tez sie zdziwiłam ze tylko o jej twarzy gadają
            >
            > K.Janda nie jest spikerką radiową i twarz jest jej narzędziem pracy. Chyba nie
            > jest niczym złym gadać o narzędziu pracy aktorki?
            Po części jest zgoda ale tylko po części, a tym bardziej ten zalinkowany artykuł mówi o niej dużo ciekawszych rzeczy niż wygląd .
            • demodee Re: Janda 11.12.25, 16:39
              > ten zalinkowany artykuł mówi o niej dużo ciekawszych rzeczy niż wygląd .

Ale ten artykuł jest płatny, a zdjęcia nie. Więc gadamy o zdjęciach.
    • tt-tka Re: Janda 11.12.25, 11:57
      Rozpoznawalna, tylko jakas usztywniona ta twarz...
    • aandzia43 Re: Janda 11.12.25, 12:41
      Rozpoznawalna, stara dobra Janda.
    • danaide2.0 Re: Janda 11.12.25, 12:42
      Weź, nie strasz...

A bo to wiadomo czy przeróbka lekarza czy przeróbka grafika? Spotkasz w realu, wrócisz z wątkiem.
    • asia.sthm Re: Janda 11.12.25, 12:58
      O co ci chodzi, spraw sobie lepsze okulary!
      Jak można tak się czepiać wyglàdu ciężko pracujàcej kobiety.
      Janda jest cudna w każdym ujęciu, a rozmowa z nià to balsam dla duszy.
      • klaramara33 Re: Janda 11.12.25, 13:46
        asia.sthm napisała:

> O co ci chodzi, spraw sobie lepsze okulary!
        > Jak można tak się czepiać wyglàdu ciężko pracujàcej kobiety.
        > Janda jest cudna w każdym ujęciu, a rozmowa z nià to balsam dla duszy.
        >
        >
        >
        Ona grała u Kieślowskiego trudną postać w Dekaologu, że tak to skrótowo ujmę. Kilka dni temu włączyłam sobie Dekalog od początku, zagrała spokojną osobę jak na nią, lubię ją.
      • daniela34 Re: Janda 11.12.25, 15:16
        Fajna stylizacja. Podoba mi się
        • hanusinamama Re: Janda 11.12.25, 16:50
          Tak i taka "jandowa" smile
    • pepsi.only Re: Janda 11.12.25, 13:45
      Bez przesady- makijaż, i kwestia ustawienia do zdjęcia.
    • taje Re: Janda 12.12.25, 01:35
      Starsza Janda i tyle zmian widzę. A nawet gdyby sobie całą twarz przerobiła, to co wam do tego?
    • figa_z_makiem99 Re: Janda 12.12.25, 07:33
      Przecież ona nic sobie nie robiła z twarzą... Nigdy nie byłaś u profesjonalnego fotografa i uchowałaś się na zad....upiu gdzie nie dociera internet? Wystarczy profesjonalne oświetlenie, kąt oświetlenia i makijaż, a będziesz wyglądała zjawiskowo. Starsza kobieta, która jako jedna z nielicznych nie majstruje przy twarzy, a ludziom z nienawiści, czy z zazdrości odwala i przyklejają swoje wy....srywy do innych zadowoleni z siebie, bo mogą zaistnieć przez chwilę. A co powiesz o jej rolach filmowych, teatralnych i o tym co ma do powiedzenia?
      • figa_z_makiem99 Re: Janda 12.12.25, 07:45
        Nie lubię czasów prostaków i głupków, którzy nie wiedzą nawet, że nimi są i oceniają innych po wyglądzie, pochodzeniu....komentując jak w przedszkolu "a ona jest brzydka, zrobiona, stara, ma krzywe nogi i jej ojciec był wysoko postawionym urzędnikiem, więc trzeba ją zgnoić i teraz ja jestem ważny, wszystko mi wolno, bo mam dostęp do internetu"....
        • figa_z_makiem99 Re: Janda 12.12.25, 07:59
          Czasem, gdy czytam komentarze pod artykułami, zdjęciami przypomina mi się scena z Konopielki, kiedy chłopi i kumy obrzucają „odmieńca” kamieniami i inwektywami, bo im burzy spokój. Oceniają swoimi ciasnymi rozumkami i gdy zapytasz dlaczego nienawidzą, sami nie rozumieją dlaczego.
        • pursuedbyabear Re: Janda 12.12.25, 10:29
          Jak się ma "Nie lubię czasów prostaków i głupków" do "wychowałaś się na zadoopiu" i "ciasnych rozumków"?...
          • figa_z_makiem99 [...] 12.12.25, 10:39
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • pursuedbyabear Re: Janda 12.12.25, 11:23
              Fakt, że ktoś ci odpowiada, nie oznacza, że jest stalkerem. To jest forum dyskusyjne, więc się dyskutuje. Ok?
          • figa_z_makiem99 Re: Janda 12.12.25, 10:42
            Tak się ma, że do stalkerów i kąsających niedowartościowanych trolli trzeba walić z grubej rury, bo inaczej wejdą na głowę i będą uważali, że mają rację.
    • pytajacakinga Re: Janda 12.12.25, 11:45
      Wygląda dokładnie jak Janda tylko starsza wcześniej widziałam to foto i pomyślałam że starzeje się z godnością i się nie zmienia właśnie.
      • asia.sthm Re: Janda 12.12.25, 12:45
        I to jest najlepszy przykład żeby w pewnym momencie przestać farbować włosy. Siwe sà piękne.
    • lauren6 Re: Janda 12.12.25, 13:17
      Akurat korektę powiek to mogła zrobić na NFZ. I słusznie jeśli to zrobiła, zamiast jak prosta baba bać się jakichkolwiek ingerencji medycznych.

Zdjęcie jak zdjęcie. O Photoshopie słyszałaś? (Choć w dzisiejszych czasach to już nie Photoshop, a AI)
      • bene_gesserit Re: Janda 12.12.25, 13:31
        NFZ robi powieki osobno, bo tak im więcej płacą. Nie wiem, czy aktorka może sobie pozwolić na asymetrię przez miesiąc i opuchliznę przez tak długi czas.
    • bene_gesserit Re: Janda 12.12.25, 13:29
      Janda ma serie kremów do twarzy od lat, pewnie producent naciskał.
      • kk345 Re: Janda 12.12.25, 23:11
        Jaki producent, skoro ona sama jest współwłaścicielką tej firmy?
    • wybitniemondry Re: Janda 12.12.25, 15:32
      Pani Janda powinna mieć przyznane honorowe członkostwo forum emama.

Choć grafik Jandy nadal jest napięty, aktorka podkreśla, że nie czuje się zmęczona. - Ale ja nie robię niczego innego, nie zmywam, nie piorę, nie sprzątam, nie gotuję - wyznała.
      www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/krystyna-janda-w-domu-nie-gotuje-i-nie-sprz%C4%85ta-nie-wyobra%C5%BCam-sobie-tego/ar-AA1ScedT?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=693c25df583747c19f925129ae4bf67f&ei=8
      • hanusinamama Re: Janda 15.12.25, 14:49
        I co cię dziwi w tej wypowiedzi?
    • claudel6 Re: Janda 14.12.25, 01:52
      ja prdl, ale was striggerowałam. wszystkie rzuciły się zajadle bronić talentu Jandy, jakbym go w ogóle podważyła. raczej przeciwnie, uważam, że aktorka tej klasy, co ona, może sobie całkowicie odpuścić takie ingerencje.
      jeśli to tylko robota grafika, jak twierdzicie, to wyświadczył jej niedźwiedzią przysługę.
      • klaramara33 Re: Janda 15.12.25, 14:27
        ja prdl to był tak pisać. Jak widzę na forum kolejny wątek o urodzie- teraz kolej na Jandę to wkurzyłąm się jakby w kobiecie tylko to się liczyło i jeszce starszej co ma dużo ciekawych doświadczeń, nie mgłaś czegoś ciekawszego napisać niż kolejny głupi wątek o urodzie jakby tylko uroda u kobiet się liczyła?
      • aandzia43 Re: Janda 15.12.25, 14:47
        Jakie "takie ingerencje"? Co tu jest aż "takie"? Wygląda dobrze, jest w pełni rozpoznawalna. Aktorka, tej czy innej klasy, dba o twarz bo nią pracuje. Więc rozsądnie korzysta z medycyny estetycznej i czasem z chirurgii. Czas płynie, niektórzy bardzo niefajnie starzeją się w okolicach oczu i bez blefaroplastyki trudno byłoby im wyrazić na scenie jakąkolwiek poza głębokim smutkiem emocję. Nie twierdzę że K.J. miała blefaro, to przykład jak operacje pomagają nie pozbawiając przy tym naturalnego wyglądu. Kilka dni temu koleżanka widziała ją na żywo na scenie i stwierdziła że to wulkan energii i fajna naturalna uroda.
      • hanusinamama Re: Janda 15.12.25, 14:50
        Ja broniłam wyglądu. Widziała wielokrotnie life, cudownie wygląda.
        Daj buk mi tak wyglądać w jej wieku.
        Nie zauważyłam też nikogo strgerowanego...chyba nie kumasz znaczenia tego słowa (dość częste u troli szkoda)
        • homohominilupus Re: Janda 15.12.25, 15:11
          Figa się odpaliła ale u niej to normalne
          • hanusinamama Re: Janda 15.12.25, 15:16
            Figa to sie chyba wszedzie odpala. Poza tym jest w jednej osobie...a ta pisze "was".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka