Dodaj do ulubionych

Lajf in wheelz

14.02.26, 13:46
Od jakiegoś czasu wyświetlają mi sie na fb posty niejakiego Wojtka Sawckiegi. Gość niepelnosprawny , jakaś genetyczna choroba, zanik mięśni.
Stara sie żyć pełnią życia, miał pełnosprawną żonę z którą sie rozwiódł. Kreuje sie na drugiego Vujicuca .
Generalnie ma rozbuchane ego i uważa ze wszystko mu się należy bo jest chory.
Otwarcie pisze, mówi ze chce seksu, nie wyklucza jednorazowych numerków, robi rolki z testowania tindera, każe sie wozić asystentom na byrleski i randki.
Zbiera środki na patronie.
Zastanawiam sie gdzie jest granica tego czego mozeny żądac od zycia biorac pod uwagę ograniczenia? Czy to jest normalne, rozumiem ze ma potrzeby ale czy konieczne jest epatowanie tym w necie? Pisze ze przeszedł terapię. ....coś chyba poszło nie tak.
Obserwuj wątek
    • wakacje_50 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 13:51
      Takie czasy. Epatowania.
    • abria Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 13:58
      Niestety, ale mamy ogólny problem taki, że potrzeby i chęci kobiet, mężczyzn, dzieci, niepełnosprawnych, itd.. często gęsto naruszają prawa innych grup. Ten facet jest dla mnie tak samo obleśny, jak dziewczyny które miały motylki w majtkach na widok lokalnego zakapiora a teraz płaczą że je bije
      • homohominilupus Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:11
        Dla mnie obleśne jest pisanie często gęsto
    • cegehana Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 14:38
      Nie jest to normalne bo jego sytuacja nie jest normalna. Zdrowy człowiek idzie na randkę bez asystentów i patronite i nie ma w tym nic wyjątkowego. Tak aktywne życie osoby z tak poważną niepełnosprawnością to wciąż pewne tabu. Do sklepu niech sobie wjeżdża, niech sobie pracuje zdalnie i walczy o podjazdy dla wózków. Ale że seks?
      • gryzelda71 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 14:47
        Świetnie to ujęłaś.
      • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:06
        Dlaczego potrzebuje tak duzej stymulacji? Czy to zaburzenie?
        • cegehana Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:12
          Nie wiem, ale o ile kojarzę to udziela odpowiedzi na różne pytania w komentarzach i rolkach.
      • marileskrzys Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:15
        Niezbyt rozumiem. To ważna potrzeba i każdy ma do tego prawo.
        • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:17
          Tak, ale czy każdy musi o tym trąbić. Poza tym on chce tylko pełnosprawną kobietę a o niepelnosprawnej nie myśli.
          • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:24
            A jak ma to załatwić sobie nie trąbiąc?
            • marileskrzys Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:29
              Może znajdzie chętną. Dodatkowo są chyba asystentki seksualne dla niepełnosprawnych (przynajmniej na zachodzie), w ostateczności rozwiązania płatne. Widzę przynajmniej trzy drogi.
              • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:41
                Pytam, jak powiadomić bez trąbienia? On mieszka w Polsce, tu nie ma asystentek seksualnych.
            • aandzia43 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:59
              alpepe napisała:

> A jak ma to załatwić sobie nie trąbiąc?
              >

Normalnie, jak wszyscy którzy sobie załatwiają seks, bezpłatny czy płatny.
              • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:02
                No, pewnie, niech wstanie i wyjdzie do ludzi.
                Halo, tu Ziemia.
                • aandzia43 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:29
                  Chcesz powiedzieć że aby znaleźć osobę do seksu, obojętnie na jakich zasadach (prostytucja czy nie), koniecznie trzeba opowiadać w necie tak hm... osobiście i szczegółowo? Halo, tu
                  Ziemia.
                  Ten facet miał długoletnią partnerkę, miał jakieś inne znajomości, znalazł sobie te kobiety zanim zaczął ogłaszać w necie swoje potrzeby. Jego niepełnosprawność nie ma tu nic do rzeczy, niepełnosprawność nie pozbawia człowieka wad, nie czyni go automatycznie mądrym, taktownym i szlachetnym.
                  • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:36
                    Ten facet to już nie powinien żyć od jakichś dwóch lat, skąd wiesz, na ile zatruty jest jego mózg? Na ile leki zmnieniły mu osobowość? On się produkuje w SM, jakoś mnie się nie wyświetla, ale wyświetlały mi się np. męskie i damskie prostytutki, weszłam na profile, poblokowałam i mam spokój. Jego też można zablokować.
                    • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:44
                      Oczywiście że można zablokować. Rownie divrze można pis, ko, lewicę, Rydzyka czy gwiazdy susco polo i innych a jednak tego nie robimy ...podzieliłam sie poprostu spostrzeżeniem co nue znaczy że śledzę typa. wink
                      • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:55
                        No, czyli możemy zamykać temat, zamiast się brandzlować podnieceniem jakiegoś terminalnie chorego niepełnosprawnego typa.
                    • aandzia43 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:55
                      On mi się nie wyświetla. Gdyby nie koleżanka która czasem podzieli się niepytana informacją co u niego słychać bo go ogląda i gdyby nie ematka to nie wiedziałabym o istnieniu człowieka. Prostytutki też mi się nie wyświetlają.
                      Nie wiem co ma zatrute a co jest jest cechą jego osobowości, chodziło mi o to, że partnerów czy prostytutki znajduje się również nie bądąc ekshibicjonistą.
                      • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:17
                        Szczególnie jak się wygląda jak on, i z ruchów to może poruszać mięśniami twarzy, no, na kopy się pań chętnych znajdzie nawet bez reklamy. Nie kpij sobie.
                        • aandzia43 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:22
                          alpepe napisała:

> Szczególnie jak się wygląda jak on, i z ruchów to może poruszać mięśniami twarz
                          > y, no, na kopy się pań chętnych znajdzie nawet bez reklamy. Nie kpij sobie.
                          >

Nie wiem o co ci chodzi, ale może ty wiesz i mi wyjaśnisz. To twój post:

alpepe napisała:

> A jak ma to załatwić sobie nie trąbiąc?
                          >

Moja odpowiedź na ten post:
                          Normalnie, jak wszyscy którzy sobie załatwiają seks, bezpłatny czy płatny.

No więc zdecyduj się: ma trąbić bo w ten sposób sobie znajdzie czy ma nie trąbić bo lepiej żeby się nie pokazywał?
                          • alpepe Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:31
                            Kontrpytanie: zdefiniuj normalnie, jak wszyscy, którzy sobie zalatwiają seks, bezpłatny lub płatny, bo trochę się kręcimy w kółko. Podałam ci pomoc, byś sformułowała "normalnie", nie skorzystałaś, więc czekam jak krowa w rowie. Proszę, tłumacz.
                            • aandzia43 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:48
                              alpepe napisała:

> Kontrpytanie: zdefiniuj normalnie, jak wszyscy, którzy sobie zalatwiają seks, b
                              > ezpłatny lub płatny, bo trochę się kręcimy w kółko. Podałam ci pomoc, byś sform
                              > ułowała "normalnie", nie skorzystałaś, więc czekam jak krowa w rowie. Proszę, t
                              > łumacz.
                              >

A konkretnie w którym poście prosiłaś mnie o to? Nie znalazłam takiego pytania, z kimś mnie pomyliłaś.
                              Nie pytaj mnie jak się szuka prostytutki bo nie szukałam, ale sądząc po tym jak dobrze kręci się ten interes to dla chcącego, z internetem i gronem znajomych do pomocy, jest to bardzo proste big_grin
                              No to zdecydowałaś się: ma epatować czy nie epatować? Pomoże mu ekshibicjonizm czy przeszkodzi big_grin
                      • marileskrzys Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 18:21
                        Szczerze? CHyba coraz trudniej. 30-40 proc facetów przed trzydziestką nie ma stałej partnerki. Tutaj dochodzi jeszcze oczywusta dysfunkcja zdrowotna.
                  • cegehana Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:39
                    Jest to jedna z dostępnych dróg. Kiedyś modne były ogłoszenia matrymonialne w prasie, niektórzy korzystali inni nie.
          • husky_cat Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:09
            On jest w takim stanie, że niepełnosprawna partnerka seksualna to odpada na wstepie ze względów technicznych

wrota.do.lasu napisała:

> Tak, ale czy każdy musi o tym trąbić. Poza tym on chce tylko pełnosprawną kobie
            > tę a o niepelnosprawnej nie myśli.
            • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:18
              Nie chodzi tylko o sex , wogile o partnerstwo w przypadku tego pana.
              Może znajdzie bo niektóre mają parcie na popularność. Mini Majk tez miał ładną dziewczynę
              • husky_cat Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:30
                Może znajdzie, nie wiemy.
                Mini Majk jednak nie chodzi w pieluchach i jest samoobsługowy. Ale fakt, że także oblesny
          • arthwen Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 18:31
            To akurat trochę zrozumiałe - przy jego niepełnosprawności druga niepełnosprawna osoba i o seksie to mogliby sobie być może porozmawiać. Bo trzeba być pełnosprawnym, żeby poradzić sobie podczas seksu z jego niepełnosprawnością, ot i tyle.
            • memphis90 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:14
              Przecież nie ma jednej identycznej niepełnosprawności dla wszystkich 🤦‍♀️
      • abria Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:05
        Asystentki seksualne to prostytutki, które jak wiemy są zmuszane do tego (a przynajmniej takie jest nasze oficjalne stanowisko feministyczne). Zatem ich prawo do niewykonywania tego "zawodu" są ważniejsze niż jego potrzeby. Niech się bromu najem.
    • bene_gesserit Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:06
      Granica jest tam, gdzie fakty. Dopóki ma na to wszystkie forsę, to czemu ma się ograniczać? Kogoś jego styl życia krzywdzi?
      • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:16
        Chyba sam krzywdzi siebie a przy okazji podobno tych którzy go obsługują.
        Wg.mnie robi krzywdę innym ON pisząc,mówiąc, rzadajac oficjalnie tego seksu...pokazuje i twierdzi ze wszystko mu sie nalezy bo jest chory... robi lajwy z burleski, piszę ze " leży nabuzowany" wtedy.Gdyby zdrowy tak napisał byłby obiektem drwin. Wiem ze on tez mają potrzeby ale epatowanie tym w sieci jest obleśne....tak samo by było gdyby to pisał zdrowy facet.
        Co kolejne striptiz czy wyjazd do Holandii?
        • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:20
          ale z ciebie oblech, wrota
          • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:23
            Dlaczego....rozumiem ze chce byc kontrowersyjny, pokazać problem ON ale czy w takim sposob??
            • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:27
              Każdego oceniasz tak samo? Odpowiem za ciebie - nie.
              • beneficia Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:48
                > Każdego oceniasz tak samo? Odpowiem za ciebie - nie.

Przecież napisała, że tak samo 🤦‍♂️
                "epatowanie tym w sieci jest obleśne....tak samo by było gdyby to pisał zdrowy facet."
                • bene_gesserit Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:51
                  Epatować można, jeśli jest widownia. Więc jeśli ktoś ogląda i napawa się obrzydzeniem,a potem ogląda jeszcze wiecej, to o co ma pretensję?
      • memphis90 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:16
        >Kogoś jego styl życia krzywdzi?
        Tam zdaje się było sporo kontrowersji odnośnie traktowania pracowników i rozliczania różnych środków ze zbiórek.
    • princesswhitewolf Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:09
      A nie mialo byc "on" zamiast " in"?
    • homohominilupus Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:10
      A ciebie niepotrzebnie tylek boli. Zablokuj zeby ci sie nie wyświetlał i już.
      • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:19
        Nie boli....poprostu z jedej strony mu współczuję bo ma przejeb..ne a z drugiej wkurza.
        • homohominilupus Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:21
          To po ch oglądasz jego rolki?
      • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:20
        Poprostu rozmawiamy...nic. nie nie boli.
        • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:26
          ciebie boli. Ale oderwac się nie możesz
          • tania.dorada Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 18:23
            No, mniej wiecej tak jak byl pare lat temu trend na filmiki z wyciskania pryszczy. Sa ludzie ktorzy nie moga sie oderwac od ogladania czevos comich drazni lub brzydzi.
    • analoga_niet Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:34
      Żądać można wszystkiego, świat nie musi żądań spełniać. Dlaczego uważasz że ma mniejsze prawo epatować niż na przykład taka Marianna Schreiber?
      • memphis90 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:18
        Ja to bym zdecydowanie chciała, żeby Maryśka epatowała sobą mniej…
    • aandzia43 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:39
      "Zastanawiam sie gdzie jest granica tego czego mozeny żądac od zycia biorac pod uwagę ograniczenia?"

Granica naszych potrzeb/żądań jest tam gdzie granica drugiego człowieka. Niepełnosprawność nie ma tu nic do rzeczy. On epatuje, ktoś go ogląda, ja go nie oglądam i nie ma problemu. Jeśli natomiast jest wredny wobec ludzi w najbliższym otoczeniu, jeśli wymusza na nich coś na co oni nie mają ochoty to jest problem. I tu jest potrzebna granica.
      • trampki-w-kwiatki Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:06
        Bardzo dobrze powiedziane.
    • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:44
      Przewaga tego pana na dtoba polega na tym, że ten pan pisze o własnym życiu seksualnym.

Ty piszesz o cudzym i to bardzo brzydko.

Bardziej mnie szokuje, ale już nie dziwi, seks w wykonaniu np OI - to co piszą o tym co inni maja robić a to co robią sami .

Na szczęście "nie wyświetlają mi się" nagimmnie, bo wiem jak działają algorytmy
      • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 15:55
        Dlaczego brzydko? Ja go cytowałam.
        • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:03
          Gdzie ty go cytowałeś??? Czy ty wiesz co to jest cytat???
          • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:03
            " leżę nabuzowany"
            • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:15
              I tyle tego cytatu,? big_grin

Daj ten o Holandii ...
              • wrota.do.lasu Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:19
                Dlaczego mnie sie czepiasz? Nie tylko ja pisalam o asystentjach sejsuaknych. Tam jest to legalne.
                • mocca25 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:46
                  A ty dlaczego się czepiasz innych i to bardzo wybiórczo? U zdrowych podobne i gorsze zachowania jakos ciebie nie radzą.
                  • angazetka Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:55
                    Serio by cię nie raziło u zdrowego faceta, gdyby pisał w necie, że leży nabuzowany, bo chce seksu?
                    • analoga_niet Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:17
                      Gdyby mnie raziło to nie wchodziłabym na jego profil.
                      • angazetka Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:28
                        Tutaj wiemy, co Wojtek Sawicki pisze, bez wchodzenia na profil wink
      • marzenka12 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:59
        Ten pan nie ma zadnej przewagi. Albo jest zaburzony albo zdesperowany.
    • konsta-is-me Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 16:25
      Ma wielkie ego i niestety postawe, tak to odbieram "jestem niepełnosprawny więc mi się należy ".
      Jeśli chce partnerki , proszę bardzo, niech szuka tak jak każdy.
      Przeciętny człowiek nie ogłasza tego co chwila, jesli on się uważa za "ponadprzeciętnego " to co, nie mam prawa uważać że palma mu odbiła ?
      To jest cały czas gra pt."no ale ja jestem taki niezwykły , bo mam niepełnosprawnośc"- to w końcu mamy traktować niepełnosprawych normalnie, czy jednak "im się należy bo..."?
      • analoga_niet Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:01
        Jest celebryta i nie różni się niczym od zdrowych celebrytów, którzy też wszystko ogłaszają
        • angazetka Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:06
          I dlatego można jego wypowiedzi oceniać tak samo, jak wypowiedzi innych celebrytów, prawda?
          • analoga_niet Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:15
            Tak. Stad moje pytanie, dlaczego jako osoba niepełnosprawna miałby mieć mniejsze prawo do mówienia o seksualności niż celebryci bez niepełnosprawności?
            • angazetka Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:29
              A ktoś uważa, że on powinien mieć mniejsze prawo?
              • marileskrzys Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:40
                Dla takich młodych liczy się tylko jedno więc wiadomo
              • asia_i_p Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 13:12
                Autorka wątku chyba tak:
                "Zastanawiam sie gdzie jest granica tego czego mozeny żądac od zycia biorac pod uwagę ograniczenia? Czy to jest normalne, rozumiem ze ma potrzeby ale czy konieczne jest epatowanie tym w necie? "
        • marzenka12 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:07
          Nie znam celebrytow ktorzy mowia ze sa napaleni i chce im sie bzykac
          • analoga_niet Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:17
            Ja znam jednego byłego premiera który detalicznie informował publikę o takich kwestiach. Doda ogłaszała gdzie się bzykala z Radziem. Wspomniana przeze mnie Marianna która lata po mieście jak kotka w rui to myślisz że szuka porozumienia dusz?
            • marzenka12 Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 12:19
              Premier i Doda to raczej z 10lat temu a Marianna nie gledzi o seksie
              • marzenka12 Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 12:44
                Przypomnialo mi sie - bozenka z klanu i tej jej pajac od tanca. Oni sie obmacują w kółko na wizji. A komentarze glownie negatywne. Nie rozumiem wiec czemu wojtka nie mozna krytykowac?
    • marzenka12 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 17:32
      Nie bardzo jestem w stanie wyobrazic sobie jak inaczej moglby zarabiac na siebie? Samodzielnosc zerowa. Pozostaje mu emocjonalne obnazanie sie w internecie
    • arthwen Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 18:40
      Ale w jaki sposób on żąda czegoś?
      Tzn rozumiem, że wyraża swoje żądania słownie, ale to chyba tylko gadanie i to do odbiorców, którzy z premedytacją wchodzą na jego profil?
      Kojarzę go wyłącznie z postów na emamie, i linków do jakichś artykułów (też z emamy) - mnie się sam z siebie nigdzie nie wyświetla, więc jakbyś nie napisała, to też nie miałabym pojęcia.

I nie wiem czy można zgodzić się z tym, że robi złą robotę innym ON - potrzeby seksualne nie znikają tylko dlatego, że jesteś niepełnosprawna, czy to fizycznie, czy co gorsza umysłowo. Może i to brutalne zderzenie z rzeczywistością dla niektórych, ale takie jest życie.
      Dla mnie ten człowiek jest mocno zaburzony psychicznie, co może jest efektem choroby, czy tylko świadomości choroby i tego, że nie ma szans na jakąkolwiek poprawę - niewielu ludzi jest w stanie przejść nad czymś takim do porządku bez uszczerbku na psychice, oglądać go nie oglądać, kasy dawać mu nie zamierzam, ale skoro znajdują się zarówno chętni do śledzenia w social mediach, jak i wspierający finansowo oraz kobiety, które są zainteresowane jakąkolwiek relacją z nim, to przecież w ogóle nie mój problem i nie moja sprawa.
      • arthwen Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 18:42
        *oglądać go nie oglądAM
    • palacinka2020 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 20:57
      A te jego ex-zona dalej sie nim opiekuje, czy w koncu kobieta odeszla normalnie zyc?
      • angazetka Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:01
        Ale wiesz, że nikt jej wcześniej do ślubu nie zmuszał?
      • lauren6 Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 14:33
        Odeszła, ale normalnym życiem bym tego nie nazwała.
    • heca007 Re: Lajf in wheelz 14.02.26, 21:46
      Nie śledzę postów tego człowieka. Wszystko co wiem o nim to z ematki. Ale prawda jest taka, że gdyby nie paplał o sobie w SM to nie miałby tyle kasy na opiekę dla siebie. A bez niej on nie funkcjonuje, jest całkowicie zależny od ludzi i maszyn. Co d kobiet to wolna wola, jak którejś pasuje to jej sprawa. Pytać zawsze można.
    • asia_i_p Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 13:06
      On tego życia nie ma na tydzień. To jest jego jedyne życie, innego nie będzie miał. Nie dziwię się, że robi wszystko, żeby mieć z tego życia jak najwięcej.
      Epatowanie w necie jest konieczne, jeżeli chce na tej internetowej obecności zarobić pieniądze, a podejrzewam, że możliwości zarabiania pieniędzy ma bardzo ograniczone.

Był taki program "Wielki dom małych ludzi", o małżeństwie z niskorosłością i ich czwórce dzieci (trójka regularnego wzrostu, jedno niskorosłe). Spytani, dlaczego to robią - dają filmować swoje życie rodzinne - odpowiedzieli, że jest to jedyna dla nich szansa na jakiekolwiek zabiegi medyczne, bo ze względu na niskorosłość nikt ich nie chce ubezpieczyć.

Niepełnosprawnych często nie stać na to, żeby zniknąć.
      • lauren6 Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 14:32
        > Epatowanie w necie jest konieczne, jeżeli chce na tej internetowej obecności zarobić pieniądze

Faktycznie, niepełnosprawni w internecie nie mają innej możliwości zarobku niż opisywanie jak sobie robi dobrze anteną do radia. Zaiste zero możliwości, null.
        • cegehana Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 17:29
          Kiedyś podobną wypowiedź czytałam na blogu matki niepełnosprawnego dziecka - blogu opisującego życie i oczywiście zbierającego środki z procenta podatków. Że tyle się mówi o ochronie prywatności dzieci w sieci, a rodziny takie jak oni nie mają wyboru - bo jeśli dziecka nie pokaże, nie pozyska sympatyków bloga, nie zainteresuje nikogo rodziną - to nikt nie wpłaci na akurat ich zbiórkę z której finansują leczenie. Ja tę decyzję rozumiem.
    • lauren6 Re: Lajf in wheelz 15.02.26, 14:29
      On jest obleśny i wcale nie mam na myśli jego niepełnosprawności. Traktuję go w kategorii faceta, który pitoli na mediach społecznościowych, że seks mu się należy. Fuj.

Normalny psychicznie facet poprosiłby osobę asystencką o zamówienie prostytutki i załatwił sprawę po cichu. Pieniądze ma. Zamiast tego woli robić z siebie incela na mediach społecznościowych, opisywać obleśne historie np o onaniźmie, bo to się sprzedaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka