Dodaj do ulubionych

Trump jest lekarzem?

13.04.26, 20:31
Oficjalne wyjaśnienie Trump „ Myślałem, że to ja jako lekarz, i że to ma związek z Czerwonym Krzyżem, który wspieramy. I tylko fake newsy mogły to wymyślić – powiedział Trump. – Ja jako lekarz mam pomagać ludziom. I rzeczywiście pomagam ludziom. Sprawiam, że ludziom robi się o wiele lepiej”
Obserwuj wątek
    • pasquda77 Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 20:49
      Raczej pacjentem psychiatrycznym.
      • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 10:07
        pasquda77 napisała:

> Raczej pacjentem psychiatrycznym.

Co na to wszystko Batyr ? A co o tym sądzi nasz Wszystkokomentujący Thomas Rose ?
        wiadomosci.wp.pl/jest-reakcja-polskiego-kosciola-po-uderzeniu-trumpa-w-papieza-7275490668644704a
        • taje Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 14:10
          Dodajmy też to
          • asia.sthm Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 14:33
            Na Watykan najedzie, porwie papierza i sam na tronie papieskim dupskiem klapnie. Dlugo czekal na okazje big_grin
          • pursuedbyabear Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 14:38
            No, jestem bardzo ciekawa komentarzy naszych wyznawców Trumpa big_grin Będzie ich bohater inwestygował Kościół Katolicki... Ciekawam, czy ukrywaną pedofilię też.
            • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 19:56
              Karol , czekamy na komentarz.
              A może chociaż rzecznik Leśkiewicz z 2 zdania wyjaśnień o boskości kumpla Epstaina 😊😊😊😊

-
              sutenerzytrojmiasta.pl/
          • bananananas Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 15:21
            taje napisała:

> Dodajmy też to

No teraz to zrobił coś znacznie gorszego z punktu widzenia jego katolickiego elektoratu. Kiedy się przedstawiał jako Jezus, to była w tym formalnie afirmacja tegoż, ale kiedy pisze o "ciasteczku, waflu czy co wy tam u diabła jecie" to poniża największą świętość.
          • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 18:41
            Okładkowy :
            faktypomitach.pl/😊
            • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 18:42
              popr.
              faktypomitach.pl/
    • daniela34 Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 20:55
      Dziwny ten strój lekarza. W USA lekarze noszą takie czerwone opończe na ramionach 🤔?
      • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 21:09
        Moze akurat pod prysznicem byl, jak go do pacjenta wzywali i musial sie owinac recznikiem (czerwonym)?
        • daniela34 Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 21:16
          A że prąd akurat wyłączyli to złapał jakiś ogarek do ręki i sobie nim przyświecił
          • balladyna Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 21:20
            A może laseroterapię akurat przeprowadzał?
      • engine8t [...] 14.04.26, 01:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 02:07
          Specjalnie dla ciebie engine
          edition.cnn.com/2026/04/13/politics/video/trump-jesus-like-post-doctor-digvid
          • engine8t [...] 14.04.26, 02:08
            • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 02:15
              No nie denerwuj się tak, chociaż - fakt masz powody, sam go wybrałeś!
              • engine8t [...] 14.04.26, 02:22
                • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 02:32
                  Jeżeli masz jakieś logiczne wytłumaczenie dlaczego twój prezydent publikuje obrazki portretujące go jako jezusa a później twierdzi że jest lekarzem to chętnie przeczytam.
                  Ps to jak dziala system wyborczy co nie zmienia faktu że na Trumpa głosowałeś
                  • boggi_dan Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 03:03
                    71tosia napisała:

> Jeżeli masz jakieś logiczne wytłumaczenie dlaczego twój prezydent publikuje obr
                    > azki portretujące go jako jezusa a później twierdzi że jest lekarzem to chętnie
                    > przeczytam.
                    > Ps to jak dziala system wyborczy co nie zmienia faktu że na Trumpa głosowałeś
                    Ja nie głosowałem, ale lubię Trumpa. Trzeba dubla o nim strzelić, bo nie jest ważne.
                  • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 18:50
                    71tosia napisała:

> Jeżeli masz jakieś logiczne wytłumaczenie dlaczego twój prezydent publikuje obr
                    > azki portretujące go jako jezusa a później twierdzi że jest lekarzem to chętnie
                    > przeczytam.
                    > Ps to jak dziala system wyborczy co nie zmienia faktu że na Trumpa głosowałeś

I jak widzisz powyzej modercja babska mnie wykasowala... za co?
                  • engine8t [...] 14.04.26, 18:56
                    • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 19:28
                      urocze, jak wyborcy Trumpa martwią się o moralne szambo, jednocześnie ignorując, że ich prezydent co otworzy usta to sypie setkami kłamstw i obelg.
                      Ps za co cię wykasowali - pewnie byłeś za mądry, za dobry a może nawet Chrystusem smile
                      • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 04:08
                        71tosia napisała:

> urocze, jak wyborcy Trumpa martwią się o moralne szambo, jednocześnie ignorując
                        > , że ich prezydent co otworzy usta to sypie setkami kłamstw i obelg.

Zamiast plesc glupoty to sie przygladaj co sie dzieje jak jak nasz prezydent otwiera usta...
                        A co sie dzije jak owtiera usta wasz czy tez unijny przywodca?

> Ps za co cię wykasowali - pewnie byłeś za mądry, za dobry a może nawet Chrystus
                        > em smile

Nie wiem za co. Podejrzewam ze ematki nie cierpia jak sie im prawde w oczy mowi zwlaszcza taka ktora nie pasuje do ich szablonu i w imie wolnosci slowa - cenzoruja LOL
                        • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 08:00
                          No to jak tytanie intelektu już znalazłeś logiczne wytłumaczenie dlaczego twój prezydent po nocach czuję się raz Chrystusem a raz lekarzem?. Fajnie że Trump uleczył twoje stany lękowe samą obecnością w Białym Domu i już nie boisz się wyjść na ulice. Szkoda, że na brak logiki nie ma jeszcze lekarstwa. Może jednak przejrzyj statystyki dotyczące przestaw w twoim kraju.
                          • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 19:48
                            71tosia napisała:

> Może jednak przejrzyj statystyki dotyczące przestaw(?) w twoim kraju.

Masz na mysli przestepstwa?

No przegladam i widze ze za Trump sie wyraznie porawilo .. Co niektorzy siegaj wsstecz do 2024 aby dac kredyty Bidenowi ale wiemy ze to naciaganie poniewaz za Bidena przestepstwa byly tolerowne.

www.cbsnews.com/news/murders-plummet-crime-trends-2025/
                            stateline.org/2026/01/29/crime-rates-fell-across-us-cities-in-2025/
                            theworlddata.com/murder-rate-statistics-in-us/

• tanebo0001 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 19:32
                      Czyli banda rasistowskich bigotów przegrała imperium. Bo my sobie bez pax americana poradzimy. Ale Stany znikną.
                      • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 04:05
                        tanebo0001 napisał:

> Czyli banda rasistowskich bigotów przegrała imperium. Bo my sobie bez pax ameri
                        > cana poradzimy. Ale Stany znikną.

Stany sobie dadza rade.
                        Ty sie raczej tym martw bo to idzie w Twoja strone i jak jeden klocek sie przewroci to reszta tez poleci

www.youtube.com/watch?v=IcTw3pP9Axs
                • mocca26 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 05:02
                  bo ani ja ani nawet Kalifornia go nie wybrali

ooo..lubię tobig_grin Zaczyna się "ja go nie wybrałem, nie znam gościa" big_grin
                  • kira_03 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 05:51
                    Dysonans poznawczy big_grin
                  • ardzuna Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 14:20
                    mocca26 napisała:

> ooo..lubię tobig_grin Zaczyna się "ja go nie wybrałem, nie znam gościa" big_grin

Tak jest od wczoraj w całej infosferze wcześniej popierającej go bez zastrzeżeń.
      • princesswhitewolf Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 01:49
        >W USA lekarze noszą takie czerwone opończe na ramionach 🤔?

No ba! Stylizuja sie na pasterzy z przed 2000 lat. Taka moda.
      • bi_scotti Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 02:12
        daniela34 napisała:

> Dziwny ten strój lekarza. W USA lekarze noszą takie czerwone opończe na ramiona
        > ch 🤔?

Oh man ... juz sobie zaczelam wyobrazac Noah Wyle w "The Pitt" w takiej oponczy - yummy! On i tak pewnie lepszy lekarz niz DT wink
        Thanks for the vision big_grin Cheers.
      • arthwen Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 12:08
        Strój jak strój, ale leczenie światłem z ręki, to na pewno w USA praktykują big_grin Chyba nigdzie nie ma tylu świrów wierzących w takie rzeczy, a tam te telewizyjne sekty to wręcz tradycja.
        • memphis90 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 13:43
          Jest jakiś nowy dokument na netflix o sekcie gościa, co chciał się żenić z królową Anglii 🤦‍♀️ A te barany nadal za nim jak w dym… 😂 Ameryka to ewidentnie stan umysłu…
        • asia.sthm Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 20:03
          > ale leczenie światłem z ręki,..

Nie chciał wystápić z flaszkà bleach ani domestosa. To światło mniej żràce
    • tanebo0001 Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 21:11
      Ciekawe kiedy któryś admirał dogada się z kongresem i zrobi reset...
    • patrzyk Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 21:19
      To rzecz jasna AI, ale styl obrazka mocno mi się kojarzy z przesłodzonymi grafikami rozpowszechnianymi przez Świadków Jehowy
      • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 12:32
        Mnie się skojarzyło ze „świętym obrazkiem” wręczanym dzieciom z okazji komunii smile
      • ardzuna Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 14:19
        AI nie ma zbyt wyrafinowanego gustu estetycznego. Jest szkolona na internetowej masie obrazków tego typu.
    • mocca26 Re: Trump jest lekarzem? 13.04.26, 22:17
      on to powiedział

people.com/trump-writes-praise-be-to-allah-shares-profanity-laced-easter-post-threatening-iran-11943053

Trump added, concluding his message: "Praise be to Allah."

big_grin
    • marta.graca Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 08:19
      Już skasował, tłumacząc że nie wiedział co tam jest.
      • yadaxad Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:30
        To, że nie ma pojęcia co robi, to już widać przy każdej jego aktywności. Że też amerykańska demokracja i jej instytucje są tak słabe, że nie umieją sobie poradzić z tym, że ewidentnie niepoczytalny człowiek podważa całe funkcjonowanie, z wielkimi szkodami, państwa, które samo w sobie ma być mocarstwem.
        • mizantropka65 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:46
          Kasa misiu, kasa
    • szare_kolory Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 08:54
      No, teraz czekamy aż powie, że jest Napoleonem.
      • towariszczputin Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:10
        www.youtube.com/shorts/_dgHoRy81-w
      • mocca26 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:14
        Sorry, to ja jestem Napoleonem!
      • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:35
        A czepiali się naszego za leśne ruchadło smile
        • princesswhitewolf Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:46
          W ogole Dyzio w porownaniu z aktualnym w polsce albontymw USA byk pocieszny po prostu
    • mizantropka65 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:18
      A te latające cosie za pampersowym, to co za czort?
      • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:46
        Pozno bylo, AI tez moze na twarz pasc przy takim Trumpie.
    • kaki11 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 09:33
      Ciekawy strój jak na lekarza...🙄
    • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 11:37
      I wszystko juz jasne 😇😇😇
      • daniela34 Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 11:42
        Aaaaaaaa🤣🤣🤣🤣🤣
    • princesswhitewolf Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 12:19
      Takie to stroje teraz maja w US lekarze
    • bene_gesserit Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 18:56
      Starszy pan, polityk, a nade wszystko posiadacz gigantycznej władzy zabawia się AI jak czterolatek i dzieli się tym z całym światem. Nikt z jego otoczenia nie jest w stanie powiedzieć mu, że pora na doktora?
      • 71tosia Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 19:47
        granica między rzeczywistością a fikcją w jego otoczeniu mocno się zaciera, np jego duchowa doradczyni Paula White-Cain stwierdziła , że Trump niczym Jezus zostal "zdradzony, aresztowany i fałszywie oskarżony” a teraz zmartwychwstał. Aura "namaszczenia" jest tak silna że pewnie nawet normalny człowiek miałby problem by zachować dystans, a co tu mówić o tak tak zaburzonym osobniku jak Trump.
        • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 08:45
          71tosia napisała:

> granica między rzeczywistością a fikcją w jego otoczeniu mocno się zaciera, np
          > jego duchowa doradczyni Paula White-Cain stwierdziła , że Trump niczym Jezus
          > zostal "zdradzony, aresztowany i fałszywie oskarżony” a teraz zmartwychwstał.
          > Aura "namaszczenia" jest tak silna że pewnie nawet normalny człowiek miałby pr
          > oblem by zachować dystans, a co tu mówić o tak tak zaburzonym osobniku jak Trum
          > p.

A jest jeszcze Karol, ten Karol
          Dresiarz znaczy. Ale jak jemu wmówią.

-
          www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL
      • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 19:58
        bene_gesserit napisała:

> Nikt z jego otoczenia nie jest w stanie powiedzieć mu, że pora na doktora?

I odstawic sie samemu od zloba przed czasem?
        • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 21:08
          glasscraft napisała:

> bene_gesserit napisała:
          >
          > > Nikt z jego otoczenia nie jest w stanie powiedzieć mu, że pora na doktor
          > a?
          >
          > I odstawic sie samemu od zloba przed czasem?
          >
          >
          >
          >

A Bidenowi ktos mowil? I nikt z tego powodu nie skomlal - lewak lewactwo popiera?
          • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 21:15
            Jakos nie pamietam, zeby Biden w srodku nocy pracowal nad swoim portretem ala JC. Albo chcial na Grenlandie z wojskiem wjezdzac, bo on tak chcem. Albo zaczynal wojne, ktorej nie umie skonczyc i ciezko powiedziec, czemu ma sluzyc. Ale moze sie myle, jakos w wiadomosciach codziennych odpalow prezydenta USA wtedy nie bylo, wiec moze tylko lokalnie u was sie cos odbywalo.
            • princesswhitewolf Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 21:25
              www.instagram.com/reel/DXHOeQRAd4d/?igsh=MWZvb3NkZzViM3kxeQ==
              • engine8t [...] 15.04.26, 20:35
            • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 20:33
              glasscraft napisała:

> Jakos nie pamietam, zeby Biden w srodku nocy pracowal nad swoim portretem ala J
              > C. Albo chcial na Grenlandie z wojskiem wjezdzac, bo on tak chcem. Albo zaczyna
              > l wojne, ktorej nie umie skonczyc i ciezko powiedziec, czemu ma sluzyc. Ale moz
              > e sie myle, jakos w wiadomosciach codziennych odpalow prezydenta USA wtedy nie
              > bylo, wiec moze tylko lokalnie u was sie cos odbywalo.
              >

Alez oczywiscie ze nie mozna Bidena posadzac ze robil cokolwiek.. Nie byl w stanie ani fizycznie ani mentalnie ale lewackiej europie pasowalo ze zona i shadow goverment rzadzili i im nie mowili ani nie vrobili nic zlego.

Jak zaytasz Chatt GPt o osiganiecia Bidena to podaje tylko 2 - "infrastructure bill" w ktorym nie chodzilo o poprawe infrastruktury alke tylko i wylacznie o na siel wprowadzenie "green new deal", oraz wprowadzenie chyba njmniej kwalifikowanego w historii sedziego do sadu najwyzszego gdzie nawet tego nie ukrywano ze to nie byla propozycja ze wzgledu na kalifikacje ale tylko i wylacznie mila poasowac do formatu DEI - potrzebowali czarnej kobiety i znalezli najlepsza jaka byla - powinna byla jeszcze byc lesbijka albo trans ale niestety nie mieli wyboru LOL
              • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 20:45
                Nie interesuje mnie zupelnie, co Biden robili/nie robil. Czy moze to tez jego wina, ze aktualnie na czele USA stoi stary facet o mentalnosci i intelekcie pieciolatka?
                • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 21:24
                  glasscraft napisała:

> Nie interesuje mnie zupelnie, co Biden robili/nie robil. Czy moze to tez jego w
                  > ina, ze aktualnie na czele USA stoi stary facet o mentalnosci i intelekcie piec
                  > iolatka?
                  >

Absolutnie jego wina... Masz podstawowe braki w rozumieniu i usa i polityki
                  Nie dosc ze po jego prezydenturze narod byl w desperacji aby wybrac kogokolwiek kto zatrzyma ten trned ku prepsci narodu (DEI, lewactwo z LGBT, trans , gender etc) otwarte granice, przyzwolenie na kradziez i bandyctwo, , to jeszcze ten namascil osobe glupsza od samego siebie - Kamale.
                  I narod nie glosowak aby wybrac Trumpa ale aby nie wybrac Kamali.
                  • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 21:35
                    A nie, nie - ja moze nie rozumiem USA (i generalnie ani musze, ani chce), ale i ty i wszyscy inni, ktorzy na Trumpa zaglosowali, nie wykrecicie sie teraz, gdy to gooffno zaczyna smierdziec ciut za mocno, ze to nie bylo na niego, tylko zeby jej nie wybrac.

Narod nie glosowal zeby wybrac Trumpa, my bottom.
                    • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 21:50
                      glasscraft napisała:

> A nie, nie - ja moze nie rozumiem USA (i generalnie ani musze, ani chce),

A wiec slucha i ucz sie dzecino i nie odzywaj sie w tematach o ktorych pojecie nie masz.

> ale i ty i wszyscy inni, ktorzy na Trumpa zaglosowali, nie wykrecicie sie teraz, gdy
                      > to gooffno zaczyna smierdziec ciut za mocno, ze to nie bylo na niego, tylko ze
                      > by jej nie wybrac.
                      >
                      Nikt sie nie wykreca bo zawsze to mowilem i tak narod wybieral Trumpa - tzn eliminowl alternatywe i wyboeral mniejsze zlo.

> Narod nie glosowal zeby wybrac Trumpa, my bottom.
                      >

A wiec jak zostal wyselekcjonowany?
                      • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 21:56
                        Dziecino to ty mozesz do swojego potomstwa mowic, jezeli jakies posiadasz i ci na to pozwola. Nie bedziesz mi dyktowac na jaki temat i kiedy sie moge odzywac; jezeli nie umiesz rozmawiac bez obrazania rozmowcy, to moze idz sobie trawniczek skosic, albo jakos inaczej agresje rozladowac, dziecino.
                        • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 22:01
                          glasscraft napisała:

> Dziecino to ty mozesz do swojego potomstwa mowic, jezeli jakies posiadasz i ci
                          > na to pozwola. Nie bedziesz mi dyktowac na jaki temat i kiedy sie moge odzywac;
                          > jezeli nie umiesz rozmawiac bez obrazania rozmowcy, to moze idz sobie trawnicz
                          > ek skosic, albo jakos inaczej agresje rozladowac, dziecino.
                          >

Do ludzi zwykle zwracamy sie tak jak wygladja a jak nie wiamy to tak jak sie zachwuja.
                          Ja rozmowcy nie obrazam - sam sie obraza i sam kwiczy.
                          • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 22:04
                            Piles, nie pisz. Nie piles, tez nie pisz. Spadaj dziecino.
                            • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 02:44
                              glasscraft napisała:

> Piles, nie pisz. Nie piles, tez nie pisz. Spadaj dziecino.
                              >

To ide .. Mama mi kupila klocki lego wiec sobie cos zbuduje.
                              • margit49 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 20:57
                                I tylko engine rozumie Trumpa😅

• engine8t Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 22:20
                                  margit49 napisała:

> I tylko engine rozumie Trumpa😅
                                  >
                                  >
                                  Tylko ci z umyslem malych dzieci takim czyms sie ciagle bawia i podnicaja.
                      • memphis90 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 14:53
                        >Nikt sie nie wykreca bo zawsze to >mowilem i tak narod wybieral Trumpa
                        Bzdura, miałeś do Trumpa stosunek równie bałwochwalczy, jak wcześniej do Lenina, albowiem wiele razy pokazałeś, że jesteś z urodzenia homo sovieticus i nie umiesz inaczej, niż podążać ślepo za „przywódcą”.
                        • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 20:39
                          memphis90 napisała:

> >Nikt sie nie wykreca bo zawsze to >mowilem i tak narod wybieral Trumpa
                          > Bzdura, miałeś do Trumpa stosunek równie bałwochwalczy, jak wcześniej do Lenina
                          > , albowiem wiele razy pokazałeś, że jesteś z urodzenia homo sovieticus i nie u
                          > miesz inaczej, niż podążać ślepo za „przywódcą”.
                          >

Zaden balwochwalczy - milem wybor pomiedzy idiota majcym na celu zniszczenie narodu i kultury pod kazdym wzgledem i TV personality ktory che dobrze dla naradu i popieralem tego drugiego. Co nie znaczy ze sie z nim pod kazdym wzgledem zgadzm - robi dobre to co dla nas wazne a reszta sie nie przejmuje bo nie musze i mnie rzaczej nie dotyka. Widocznie robii co moze z jedenej strony a co musi z drugiej.
                          I gdyby trzeba to bylo robic znow to znow byl to zrobil nie majce lepszej opcji.
                          • pursuedbyabear Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 22:29
                            To fajnie, że się nie przejmujesz tym, że twój wódz w ostatnich miesiącach wywołał burdel w połowie świata. Ale w tej dalekiej od siebie i jego wyborców, więc luz, można mieć wyebane i chwalić się arogancją i ignorancją.
                            • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 00:39
                              pursuedbyabear napisała:

> To fajnie, że się nie przejmujesz tym, że twój wódz w ostatnich miesiącach wywo
                              > łał burdel w połowie świata. Ale w tej dalekiej od siebie i jego wyborców, więc
                              > luz, można mieć wyebane i chwalić się arogancją i ignorancją.
                              >
                              Robi remont globalny. Burdel to demokraci robia gdzie hulaj dusza piekla nie ma..
                              Noz przeciez juz tlumaczylem ze jak sie robi remont w mieszkaniu to sie najpierw ludzi wyprowadza potem wszystko burzy, gruz wywala i dopiero wtedy odbudowuje na nowo?
                              • patrzyk Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 08:08
                                A najlepiej to tych ludzi wsadzić do obozu albo rozstrzelać, zwłaszcza jak są lewakami, co nie? Wtedy będzie porządek i prawdziwy remont świata
                              • tanebo0001 Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 08:13
                                Na razie to zbiera bęcki od Persów
                              • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 08:31
                                Remont mozna robic w lokalu, gdzie ma sie prawo ten remont robic. Niech robi remont u was, jak taki syf i wyremontowac was potrzeba. Reszta swiata o remont go nie prosila i nie dala mu pozwolenia na to.
                              • pursuedbyabear Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 09:42
                                To niech se robi remont we własnym mieszkaniu, a nie w innych krajach.
                    • mizantropka65 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 07:01
                      Jaka piękna katastrofa😅 Tak to jest, jak się zamiast prokuratora wybiera przestępce. Już te dance macabre (na wiecach wyborczych) w wykonaniu pomarańczowego szympansa powinny normalnym ludziom dać do myślenia. Wyrażenie "normalnym" nie jest przypadkowe.
                      • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 20:33
                        mizantropka65 napisała:

> Jaka piękna katastrofa😅 Tak to jest, jak się zamiast prokuratora wybiera przes
                        > tępce. Już te dance macabre (na wiecach wyborczych) w wykonaniu pomarańczowego
                        > szympansa powinny normalnym ludziom dać do myślenia. Wyrażenie "normalnym" nie
                        > jest przypadkowe.
                        >

Gdzie katastrofa? Bo jakos nie widac po tej stronie - raczej jak na razie to wszystko co wazne idzie w dobra strone
                        • tanebo0001 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 20:44
                          Jak to gdzie?
                          1. Przegrana wojna
                          2. Kasa za ropę będzie rozliczana w yuanach. Czyli koniec dolara jako waluty światowej. A co za tym idzie koniec deficytu bez granic i koniec kasy na lotniskowce.
                          3. Cła nie przyniosły kasy tylko wzrost cen
                          4. Imigranci okazali się potrzebni. Nie ma kto zbierać plonów
                          5. Grenlandia nie zajęta. Za to dawni sojusznicy szukają sojuszy gdzie indziej.
                          6. Blokada cieśniny Ormuz - okazuje się że większość nawozów stosowanych w USA jest stamtąd.
                          7. Miał być koniec świata i przyjście Jezusa. Nie ma. Jest tylko obrazek generowany przez AI
                          • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 22:04
                            Kumpel Epstaina od którego dostał Melanię.

• engine8t Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 22:18
                            tanebo0001 napisał:

> Jak to gdzie?
                            > 1. Przegrana wojna
                            > 2. Kasa za ropę będzie rozliczana w yuanach. Czyli koniec dolara jako waluty św
                            > iatowej. A co za tym idzie koniec deficytu bez granic i koniec kasy na lotnisko
                            > wce.
                            > 3. Cła nie przyniosły kasy tylko wzrost cen
                            > 4. Imigranci okazali się potrzebni. Nie ma kto zbierać plonów
                            > 5. Grenlandia nie zajęta. Za to dawni sojusznicy szukają sojuszy gdzie indziej.
                            > 6. Blokada cieśniny Ormuz - okazuje się że większość nawozów stosowanych w USA
                            > jest stamtąd.
                            > 7. Miał być koniec świata i przyjście Jezusa. Nie ma. Jest tylko obrazek genero
                            > wany przez AI
                            >
                            >

A ja nie zauwazylem zadnych zmian.?
                            No i absolutnie nic z Twojej listy nie jest zakonczone i ustalone a jedynie skopiowales negtywne przewidywania.
                  • memphis90 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 14:51
                    A kto ci, żuczku, wmówił, że geje i osoby trasnplciowe zagrażają „narodowi” w jakikolwiek sposób…? 🤔 Swoją drogą migrant żerujący na obamacare narzekający na otwarte granice i „złodziejstwo” jest doprawdy pocieszny 😂😂😂
      • nenia1 Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 20:11
        bene_gesserit napisała:

> Nikt z jego otoczenia nie
        > jest w stanie powiedzieć mu, że pora na doktora?
        >
        i sądzisz, że posłucha?
    • taje Re: Trump jest lekarzem? 14.04.26, 21:45
      No wiadomo, że każdy lekarz strzela promieniami z dłoni i leczy pacjentów w otoczeniu orłów i innych uskrzydlonych stworzeń. Czego nie rozumiesz?
    • taje Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 03:36
      No i zagadka rozwiązana.

x.com/TheFungi669/status/2044137535673380948?s=20

Karoline Leavitt: “President Trump’s Truth Social post depicting him as Jesus was a doctored image.” Powiedziano Trumpowi, żeby wciskał dziennikarzom, że zdjęcie zostało przerobione/spreparowane przez AI (doctored), a on biedaczek zrozumiał, że ma twierdzić, że miał być na nim lekarzem…
      • bananananas Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 09:11
        taje napisała:
        “President Trump’s Truth Social post depicting him as Jesus w
        > as a doctored image.” Powiedziano Trumpowi, żeby wciskał dziennikarzom, że zdję
        > cie zostało przerobione/spreparowane przez AI (doctored), a on biedaczek zrozum
        > iał, że ma twierdzić, że miał być na nim lekarzem…

Ależ jego otoczenie ma ciężkie życiewink
        • asia.sthm Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 09:24
          > Ależ jego otoczenie ma ciężkie życie

Jeszcze niech im za małe buty porozdaje.
    • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 08:50
      A tam lekarzem, tylko lekarzem ? Uzdrawiającym pomazańcem bożym jest a może i jest samym bogiem nieistniejącym.
      Karol , widzisz to ?
      A ci w Sejmie mieli rację skandując : Donald Tramp ! Donald Tramp ! Donald Tramp !
      Na kolana narody !

-
    • kiszona_kapusta Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 11:17
      Ale tęskni za Jeffreyem, albo za imprezami u niego.
      • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 11:27
        kiszona_kapusta napisał(a):

> Ale tęskni za Jeffreyem, albo za imprezami u niego.
        >

On chyba wskrzesza do życia leżącego Jeffreya któremu zawdzięcza Melanię oraz niezapomniane noce i dnie.

-
    • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 15.04.26, 20:07
      " Leon nie pojmuje, że Trump jest Jedyny a Vance jest Jego Prorokiem "

😊
      • engine8t [...] 15.04.26, 20:24
    • tanebo0001 Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 15:30
      A co mu się dziwicie... Akt nie ujawnił. Przegrał wojnę. I to ze słabszym przeciwnikiem. Za namową żydów. Który nałożył blokadę na Amerykę i przez co nie ma nawozów. Emigranci których wywalił okazali się niezbędni do pracy w rolnictwie. Cła podniosły ceny. Jedyne co mu pozostało to uderzyć do betonowego elektoratu. A czego nie trawią redneki? Papistów. Od czasu Mayflower. I tak dobrze że nie bajdurzy znowu o medbed. Swoją drogą ciekawe jest to że swoje tiktoki puszcza między pierwszą a szóstą w nocy. Wszyscy śpią i nie ma kto mu zabrać klawiatury...

www.youtube.com/watch/_dgHoRy81-w
    • princesswhitewolf Re: Trump jest lekarzem? 16.04.26, 23:10
      A czytaliscie o tym jako to Hegseth jako modlitwe uzyl cytat z Pulp Fiction?

Znalazlam to dla Was po polsku www.instagram.com/reel/DXM-KuujvI2/?igsh=MWQ5aHU4NTEwZW9ibg==

Tam sie jakis satanizm czy kpiny odwalaja.
      • engine8t Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 00:54
        princesswhitewolf napisała:

> A czytaliscie o tym jako to Hegseth jako modlitwe uzyl cytat z Pulp Fiction?
        >
        > Znalazlam to dla Was po polsku www.instagram.com/reel/DXM-KuujvI2/?igsh=MWQ5aHU4NTEwZW9ibg==
        >
        > Tam sie jakis satanizm czy kpiny odwalaja.
        >

Nie masz nic inteligentniejszego do tego aby sie martwic? UK sie robi szambo muzulmanskie i lewackie a Ty sie martwisz jak sie Heagseth modli?
        • glasscraft Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 08:54
          Stare, dobre "a u was murzynow bija"...
        • princesswhitewolf Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 09:03
          >a Ty sie martwisz jak sie Heagseth modli?

Cytując Pulp Fiction? Kpiny sobie z Biblii robi

Ja nie jestem rasistką ty tak. Twoj problem to szambo i w twojej głowie
    • yenna_m Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 00:57
      Konieczny dziś zaorał pisiora tym obrazkiem big_grin

Dawno się tak nie uśmiałam xD

www.facebook.com/share/r/1B1HkAAoxs/
      • balladyna Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 07:21
        Dla mnie to wcale nie jest śmieszne. Przykre, żałosne, smutne, irytujące, frustrujące, wkurzające. Ale nie śmieszne.
        • yenna_m Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 09:08
          Śmiech przez łzy. Bo co nam zostało?

Parszywy ten swiat. Parszywe czasy.
      • 1nanie27 Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 08:47
        A któreż to łono, błogosławione łono które powiło tego pomarańczowego Pomazańca Bożego ?

-
        • yenna_m Re: Trump jest lekarzem? 17.04.26, 09:09
          1nanie27 napisała:

> A któreż to łono, błogosławione łono które powiło tego pomarańczowego Pomazańca
          > Bożego ?
          >
          >
          > -
          > www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL

Myślę, ze sytuacja jest rozwojowa.
          Dowiemy się zapewne wkrótce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka