narysuj.mi.baranka 08.05.04, 12:53 Czesto mysle o oddaniu krwi, ale nie wiem, gdzie sa punkty krwiodawstwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pigula Re: Oddali krew IP: 217.153.47.* 08.05.04, 14:18 Człowieku... właściwie przy każdym szpitalu... A, najpewniej... Centrum Krwiodawstwa przy ul. Saskiej, na saskiej Kępie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Ja tez! 08.05.04, 14:23 Ja wiem gdzie są punkty krwiopijstwa . Częściej myślę o upuszczaniu krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Jestescie skonczonymi lobuziakami :) _n/t 08.05.04, 15:36 Cóż , Gaz . Pewien Pan chciałbyć nawet Tampax'em . Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Jestescie skonczonymi lobuziakami :) _n/t 08.05.04, 15:43 Zadziwia mnie Twoje lawirowanie miedzy galanteria a wulgarnoscia. Prosze nie zwracac sie do mnie per 'Gaz'. Dzienx. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Gaz / Niegaz 08.05.04, 16:21 Ależ ... Ten 'Pan od Tampax'a' to szczyty galanterii... Jak się mam do Ciebie zwracać : 'baranku' ? 'obrysuj.mi.bananka. też było źle :( Może Gans lub [ z polska ] Gęś zamiast Gaz ? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Gazrurka ...? 09.05.04, 10:59 Gaz , Nasze nicki , ktore samiśmy sobie przecież wybrali , to nasz krzyż , znamię , tarcza i herb . Nie należy się ich wstydzić . Jak widzisz wielu z nas zadało sobie niemało intelektualnego trudu by nieco banalny [ i nie ukrywajmy lekko dwuznaczny ] 'Gaz' odrobinę uszlachetnić . A Ty ? Czarna niewdzięczność i żółć . Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Gazrurka ...? 09.05.04, 11:06 Dzieki za recenzje mojego BYLEGO nicka. Podziwiam inwencje. Prawda, ze Twoj nick tak nie inspiruje slowotworczo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Daj krew, daj ŻYCIE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 23:40 zamiast oglądać debilną telewizję, zamiast robić infantylne rzeczy ...idż do punktu. Daj szanse na przeżycie tym którzy ulegli wypadkom. I DZIECIOM. Daj! Kiedyś rycerze przelewali swoja krew za ŚMIERĆ. Dziś moższ pezelewac krew za ŻYCIE. Masz 5 litrów krwi - daj choć szklankę! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Daj krew, daj ŻYCIE 09.05.04, 00:00 Bolo , ty chyba już do tego punktu doszedłeś a jednak idziesz dalej. Zanim ofiarujesz komuś szklankę czegokolwiek , przeprowadź komplet badań - łącznie z Wassermanem i posiewem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: chachacha 09.05.04, 01:00 slodkoslony napisał: > Bolo , > ty chyba już do tego punktu doszedłeś a jednak idziesz dalej. > Zanim ofiarujesz komuś szklankę czegokolwiek , przeprowadź komplet badań > - łącznie z Wassermanem i posiewem. No Slodki nawet Ci sie ten tekst udal :))))) PS napisze Ci cos w stylu gazobaranka: " ah, jakze mnie w te czarna zimna noc rozsmieszyles i ukoiles, ah" Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.bananka [...] 09.05.04, 01:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: wyliczanka bananka 09.05.04, 01:23 one bananas, two bananas, three bananas, four. five bananas, six bananas, seven. any more. Odpowiedz Link Zgłoś
123core Baranku jak wrócisz..... 09.05.04, 11:36 ....lub o ile wrócisz z kościoła upuśc sobie krwi(tak pół litra styknie, ciekawe czy wiesz że prawie tyle jedno razowo się jej oddaje).Alocha........F*** it all Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Baranku jak wrócisz..... 09.05.04, 11:39 Nikomu to jeszcze nie zaszkodzilo:) O co chodzi z tym kosciolem, bo nie jarze? Odpowiedz Link Zgłoś
123core Re: Baranku jak wrócisz..... 09.05.04, 11:41 ..........jarzy to żarówka, a kościół bo niedziela, polska........................itd.F*** it all Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Baranku jak wrócisz... 09.05.04, 11:44 Piszesz "F*** it all" a przejmujesz sie niedziela i kosciolem bardziej od Papieza? Odpowiedz Link Zgłoś
123core Re: Baranku jak wrócisz... 09.05.04, 11:47 ...........bo czekam na zwolnienie tej lukratywnej posadki.F*** it all Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Baranku jak wrócisz... 09.05.04, 11:53 :) Teraz ide do swiatyni konsumpcji:) A do kosciolka, owszem, tez sie zdarzy. Podobno nikt nie jest tak zwiazany z Bogiem jak ateisci :) Odpowiedz Link Zgłoś
123core Re: Baranku jak wrócisz... 09.05.04, 11:55 narysuj.mi.baranka napisała: Podobno nikt nie jest tak zwiazany z Bogiem jak ateisci :) ................dobry temat na odrębny wątek:)F*** it all > Odpowiedz Link Zgłoś