wiesia_siemanko 19.04.26, 21:33 zamknięty Prosze przyjechać do emame! Bo tutaj się dzieją rzeczy niewyoborażalne?! Link Zgłoś Obserwuj wątek
wiesia_siemanko Re: Halo Policja! 19.04.26, 21:40 zamknięty To nie są żarty! Jutro będzie doniesienie na emamę na komisariacie. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Halo Policja! 19.04.26, 21:53 zamknięty No dobra - co przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia_siemanko Re: Halo Policja! 19.04.26, 21:55 zamknięty Nic. Oficjalnie będzie. Do protokołu. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Halo Policja! 19.04.26, 22:23 zamknięty Spokojnie, gdzie jest mecenas Pirania? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia_siemanko Re: Halo Policja! 20.04.26, 10:17 zamknięty Żarty się skończyli… Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Halo Policja! 20.04.26, 10:41 zamknięty No to teraz czekamy z niecierpliwością na pukanie do drzwi o szóstej rano, jak onegdaj na pozwy od bergi. Ja już piąty rok czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Halo Policja! 20.04.26, 10:46 zamknięty Tu nie trzeba policji, tylko służb medycznych… Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:43 zamknięty taje napisała: > Tu nie trzeba policji, tylko służb medycznych… > W niektórych przypadkach medycyna jest bezradna. Zwłaszcza jak są problemy z dedukcją artykułu, czy wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:47 zamknięty boggi_dan napisał: >W niektórych przypadkach medycyna jest bezradna. >Zwłaszcza jak są problemy z dedukcją artykułu, czy >wpisu. Rycerz Niepokalanej zawsze na posterunku intelektualnym ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Halo Policja! 20.04.26, 19:19 zamknięty W życiu trzeba mieć cele, powiadam wam... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 20:19 zamknięty abasia0 napisała: > W życiu trzeba mieć cele, powiadam wam... Kazda z nas dostanie własną Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 20.04.26, 20:31 zamknięty marzenka12 napisała: > abasia0 napisała: > > > W życiu trzeba mieć cele, powiadam wam... > > > Kazda z nas dostanie własną Ta jaka Prison VIP. Alexis jest tylko jedną! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 20:41 zamknięty Jak to własną ja chcę wspólną! I żeby był instrybutor z proseczko! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Halo Policja! 20.04.26, 20:44 zamknięty Ta...instrybutor z proseczko, odzież skarbowa z jedwabiu i kolagen na wypiskę Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 20.04.26, 20:57 zamknięty Są to, drogie Wkrótce Współosadzone, prożne dywagacje, bo rzeczony wpis o planowanym zgłoszeniu na psy zniknął z sieci. Zostały tylko wspomnienia i screeny Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 20.04.26, 21:19 zamknięty Nie powinnas wracac do tematu depilacji okolic intymnych, tu mogą być nieletni i czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Halo Policja! 20.04.26, 21:31 zamknięty Przprszm! W takim razie inaczej - zostanie po nim krótki płacz kobiecy i długie nocne rodaków rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 22:22 zamknięty sztalugi1234 napisała: > Są to, drogie Wkrótce Współosadzone, prożne dywagacje, bo rzeczony wpis o plano > wanym zgłoszeniu na psy zniknął z sieci. > Zostały tylko wspomnienia i screeny > O czym to moze swiadczyc? Doniesienie zlozone, sledztwo w toku i dla jego dobra zostala poproszona o ciszę w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 21.04.26, 08:17 zamknięty daniela34 napisała: > Ta...instrybutor z proseczko, odzież skarbowa z jedwabiu i kolagen na wypiskę Co to znaczy "na wypiskę"? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Halo Policja! 21.04.26, 08:24 zamknięty pl.wikipedia.org/wiki/Wypiska Pójdę na łatwiznę i posłużę się Wikipedią Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Halo Policja! 21.04.26, 14:57 zamknięty primula.alpicola napisała: > Jak to własną ja chcę wspólną! I żeby był instrybutor z proseczko! lubie to nie przepadam za proseczko ale w celi wybrzydzac nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:05 zamknięty I poproszę jeszcze drugi, taki malutki, z calvadosem Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:27 zamknięty Co co co??? Dokąd trafiło to pismo? Skąd je masz, wiesia siemanko? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:29 zamknięty Czy pozwany zostanie cudkowy Brodacz od minetki? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:33 zamknięty O boże po mnie przyjdą, ja doradzałam minetkę brodaczem w celu podniesienia ciśnienia, zamiast szkodliwych wiadomiści. Każdy dobry uczynek zostanie ukarany! Daniela??? Wyciągniesz mnie z tego, papugo Ty moja? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:56 zamknięty daniela34 napisała: > Zawsze 😀 ♡♡♡ Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:00 zamknięty Wszystkich nas nie zamkniecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:02 zamknięty analoga_niet napisała: > Wszystkich nas nie zamkniecie !!! > Łatwo Ci tak pisac, masz plecy, a my tu juz skatowane emocjonalnie... Dobrze, ze zalozylam watek o grypsowaniu, to moze sie jakos dogadam z osadzonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Halo Policja! 21.04.26, 14:16 zamknięty I teraz sobie zwizualizowałam, jakiej traumy doświadczyłaby grupa normalnych osadzonych, gdyby im nagle wpuszczono kilkadziesiąt ematek, usiłujących z nimi grypsować. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 14:18 zamknięty Byłybyśmy przyjazne i zaprawione w bojach na gębę, czego tu nie lubić! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:14 zamknięty asia_i_p napisała: > I teraz sobie zwizualizowałam, jakiej traumy doświadczyłaby grupa normalnych os > adzonych, gdyby im nagle wpuszczono kilkadziesiąt ematek, usiłujących z nimi gr > ypsować. > Podłączonych do instrybutora Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:22 zamknięty Zwazywszy na to, że nie ma koedukacyjnych oddziałów w zakładach karnych, a na oddziałach kobiecych w większości są dosyć młode osadzone plus kobiety grypsują rzadziej niż mężczyźni - najprawdopodobniej w ogóle by ematek nie zrozumiały 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:42 zamknięty daniela34 napisała: > Zwazywszy na to, że nie ma koedukacyjnych oddziałów w zakładach karnych Co!? Nie będzie brodaczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Halo Policja! 21.04.26, 20:08 zamknięty asia_i_p napisała: > I teraz sobie zwizualizowałam, jakiej traumy doświadczyłaby grupa normalnych os > adzonych, gdyby im nagle wpuszczono kilkadziesiąt ematek, usiłujących z nimi gr > ypsować. > aż się zakrztusiłam Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 14:17 zamknięty marzenka12 napisała: > analoga_niet napisała: > > > Wszystkich nas nie zamkniecie !!! > > > > Łatwo Ci tak pisac, masz plecy, a my tu juz skatowane emocjonalnie... Dobrze, z > e zalozylam watek o grypsowaniu, to moze sie jakos dogadam z osadzonymi. Ja się rozpadłam na milion kawałeczków. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 21.04.26, 20:29 zamknięty sztalugi1234 napisała: > > Ja się rozpadłam na milion kawałeczków. > Zapisz sie do partii Zandberga to beda znow wszystkie RAZEM Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 21.04.26, 21:10 zamknięty sztalugi1234 napisała: > Bo ma brodę, tak?? > To jest sekret szybkiej regeneracji ( tej ktorej nicka nie mozna podawac, bo znow wutną) po kolejnych rozpadnieciach Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:37 zamknięty Mnie za granicą może szybko nie dopadną 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
baletnicazielona Re: Halo Policja! 20.04.26, 17:02 zamknięty Mogą wszystkie, byle z brodaczem. Dogadamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Halo Policja! 21.04.26, 08:41 zamknięty baletnicazielona napisał(a): > Mogą wszystkie, byle z brodaczem. Dogadamy się. ale ze z moim? mam sie dzielic?> Odpowiedz Link Zgłoś
baletnicazielona Re: Halo Policja! 21.04.26, 17:12 zamknięty A przepraszam, nie wiedziałam, że to był konkretny brodacz. Twojego nie ruszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:43 zamknięty primula.alpicola napisała: > O boże po mnie przyjdą, ja doradzałam minetkę brodaczem w celu podniesienia ciś > nienia, zamiast szkodliwych wiadomiści. > Każdy dobry uczynek zostanie ukarany! > Daniela??? Wyciągniesz mnie z tego, papugo Ty moja? Ja poswiadcze o dobrych intencjach doradztwa! Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:28 zamknięty I jeszcze powtarzasz te świństwa w kolejnym wątku, bezwstydnico! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:30 zamknięty Promila, opanuj się, bo idziesz na recydywę... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:39 zamknięty daniela34 napisała: > Promila, opanuj się, bo idziesz na recydywę... Dobra, już milczę!! Ps. Ale TO naprawdę podnosi ciśnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:54 zamknięty Jej na skok cisnienia wystarczy wejsc na krawęznik (Mam nadzieje, że nikt nie pomysli o funkcjonariuszu pieszego patrolu, nie daj boze z brodą...) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Halo Policja! 20.04.26, 17:17 zamknięty Promila, powiadasz... można zahaczyć o ustawę o wychowaniu w trzeźwości Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Halo Policja! 20.04.26, 17:31 zamknięty O wychowaniu w senności i przeciwdziałaniu kofeinizmowi... Kaaaawy! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 18:13 zamknięty daniela34 napisała: > O wychowaniu w senności i przeciwdziałaniu kofeinizmowi... > Kaaaawy! Albo!!! ...... Milczę, milczę! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Halo Policja! 20.04.26, 17:20 zamknięty Co to jest???? I skąd to jest??? Czy osobie udzielono jakiejś pomocy? Pomoc medyczną mam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 [...] 20.04.26, 17:41 zamknięty Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:22 zamknięty Dziś jest dzień złożenia zawiadomienia na Policji w sprawie nieogolonej kuciapy, łoniaków między zębami i minecie brodaczem! [18+] Zazdroszczę dyżurnemu, miał dziś świetny dzień w robocie Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:28 zamknięty Ach, to pewnie dlatego takie dziś milczenie na forum - cała dniówka na komisariacie... Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:08 zamknięty pursuedbyabear napisała: > Ach, to pewnie dlatego takie dziś milczenie na forum - cała dniówka na komisari > acie... > ja sie ukrywam na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Halo Policja! 20.04.26, 17:19 zamknięty nie wpisałam się w tamtym wątku - możesz ukryć się u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:34 zamknięty aankaa napisała: > nie wpisałam się w tamtym wątku - możesz ukryć się u mnie zapakowac ze soba instrybutor z proseczko? > Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:36 zamknięty Ale pomyśl sobie, że może trafi na gliniarza z brodą 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:44 zamknięty analoga_niet napisała: > Ale pomyśl sobie, że może trafi na gliniarza z brodą 😀 > Boje się ponyslec jakby mogla zareagować Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:45 zamknięty lepsza byłaby bogobojna dyżurna - zgłoszenie dostałoby najwyższy priorytet Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Halo Policja! 20.04.26, 15:57 zamknięty analoga_niet napisała: > Ale pomyśl sobie, że może trafi na gliniarza z brodą 😀 > I z kajdankami, mmrraauuu! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 20.04.26, 16:00 zamknięty primula.alpicola napisała: > analoga_niet napisała: > > > Ale pomyśl sobie, że może trafi na gliniarza z brodą 😀 > > > I z kajdankami, mmrraauuu! Nie jestem pewna czy funkcjonariusz bedzie robil mmrraauuu w trakcie tego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 20.04.26, 18:25 zamknięty Wyobraziłam sobie taki rozpaczliwy koci wrzask. MRHAAAAUUUUUUUWEŹSIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadkomisarz_przyzwoita Re: Halo Policja! 20.04.26, 18:12 zamknięty KOMENDA INTERNETOWA POLICJI Biuro do Walki ze Zjawiskami Kłopotliwymi w Internecie Dotyczy: Zawiadomienia o treściach publikowanych na forum internetowym Szanowna Pani, W odpowiedzi na Pani zgłoszenie dotyczące treści publikowanych na forum internetowym portalu Gazeta.pl (eMama) informujemy, iż sprawa została potraktowana z należytą powagą, a miejscami nawet z lekkim uniesieniem brwi i poddana głębokiej refleksji egzystencjalnej. W toku przeprowadzonych czynności potwierdzono, że wskazane przez Panią treści rzeczywiście występują. Funkcjonariusze zapoznający się z materiałem dowodowym zgodnie stwierdzili, że mają do czynienia z klasycznym przypadkiem internetu będącego internetem. Ustalono również, że portal jako całość nie posiada oznaczenia [18+], natomiast administratorzy stosują je punktowo w wątkach, które nie są przeznaczone do czytania przy rosole. W ramach działań służbowych skontaktowano się z administracją serwisu. Zostali oni poinformowani o konieczności weryfikacji stosowanych praktyk moderacyjnych oraz o zasadności rozważenia usunięcia wskazanej ikony. Odnosząc się do kwestii wskazanej ikonografii, informujemy, iż bakłażan samą swoją obecnością nie zasłużył na usunięcie z forum emama. Na chwilę obecną brak jest podstaw, by uznać, iż to warzywo wyczerpuje znamiona przewinienia uzasadniającego jego eliminację. W ocenie organu byłoby to środkiem niewspółmiernym, a samo warzywo nie ponosi odpowiedzialności za sposób, w jaki bywa używane przez użytkowników. Administratorzy zapewnili, że sprawa jest w toku, co zgodnie z przyjętą praktyką internetową, może oznaczać zarówno kilka godzin, jak i najbliższe stulecie. Na dzień sporządzenia niniejszego pisma ikona nadal funkcjonuje. W związku z powyższym nie stwierdzono podstaw do podjęcia dalszych czynności. Jednocześnie informujemy, że użycie środka technicznego znanego jako zamknij kartę. pozostaje najskuteczniejszym i najszybszym sposobem przeciwdziałania podobnym sytuacjom. Rozwiązanie to nie wymaga udziału Policji ani sporządzania protokołu. Pani zgłoszenie zostało zarchiwizowane w zbiorze spraw szczególnych obok dokumentacji dotyczącej uporczywego pojawiania się wyskakujących okienek, oraz odpowiedzi nie na temat, Z poważaniem, Nadkomisarz Felicja Przyzwoita Biuro do Walki ze Zjawiskami Kłopotliwymi w Internecie Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Halo Policja! 20.04.26, 18:46 zamknięty "Administratorzy zapewnili, że sprawa jest w toku, co zgodnie z przyjętą praktyką internetową, może oznaczać zarówno kilka godzin, jak i najbliższe stulecie. "...piękne Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.latarenka Re: Halo Policja! 21.04.26, 00:02 zamknięty Całość piękna ❤️ Ciekawe która z codziennych ematek to ta nadkomisarz_przyzwoita, ma kobieta talent i poczucie humoru 👍🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Halo Policja! 21.04.26, 05:41 zamknięty Sadyzmu tu żadnego nie było. Ponad 60 lat temu w liceum ta literatura, chodziła, de Sade"a, tytułu nie pamiętam. Jakoś temu nie uległam a tu tylko o minetce, dyskusja była... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Halo Policja! 21.04.26, 13:00 zamknięty Nołp. Ja byłam tylko grubą z księgowości, ale niestety nie zalogowałam się w odpowiednim czasie na konto i przepadło. Gruba z HR jakoś się nie przyjęła, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:05 zamknięty chicarica napisała: > Nołp. > Ja byłam tylko grubą z księgowości, ale niestety nie zalogowałam się w odpowied > nim czasie na konto i przepadło. > Gruba z HR jakoś się nie przyjęła, trudno. > jak sie zaklada drugie konto? u mnie nie pyka Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:13 zamknięty cudko1 napisała: > jak sie zaklada drugie konto? u mnie nie pyka Nie przeginaj, bo kreacja siądzie Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:35 zamknięty sztalugi1234 napisała: > > Nie przeginaj, bo kreacja siądzie > prosze mnie tu nie szkalowac to zadna kreacja, to samo zycie Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Halo Policja! 21.04.26, 06:35 zamknięty Już jadą, z orkiestrą : www.youtube.com/watch?v=NR8YAK5YxU8 Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 21.04.26, 13:51 zamknięty A Powodki nadal nie ma, moze cos poszlo nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 14:18 zamknięty marzenka12 napisała: > A Powodki nadal nie ma, moze cos poszlo nie tak? Ale wiemy, że czyta, bo tylko Powódka mogła zgłosić mój post o pomocy medycznej. Uff, kamień z serca, TO żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Halo Policja! 21.04.26, 15:36 zamknięty Ja to mam wrażenie, ze jakoś mało ematek jest ostatnio. Może po cichu policja juz zgarnia po jednej ematce? Może trzeba sie odmeldowywac co rano, żeby wiedzieć ile nas jeszcze zostało. Trudne czasy nastały Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 18:21 zamknięty Nie dość, że mamy przechlapane i psy już po nas jadą (i jadą, i jadą, oj dana dana, już czwarty akt tak jadą), to jeszcze forum nie będzie więcej wspierane Jak rzyć?? [komentarz 18+] Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 18:43 zamknięty Pytanie. Dlaczego kopiujesz tresci z mojego konta na X? Zapytałaś, czy mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Halo Policja! 21.04.26, 18:46 zamknięty Przecież jak publikujesz coś w publicznych portalach społecznościowych, to chyba po to, żeby to poszło w świat, nie? No to poszło Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 18:48 zamknięty No i co z tego? Jest tez prawo autorskie. Wypadałoby zapytać autora, czy sie zgadza. Nie, nie wyrażam zgody, poniewaz to, co tu sie dzieje, to wchodzenie w przestrzenie prywatne, nękanie i stalking. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Halo Policja! 21.04.26, 18:51 zamknięty Prawo cytatu to wyjątek w prawie autorskim. Co do autora i źródła nie było wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:01 zamknięty Nie, nie trzeba pytać autora, trzeba podać autora jeśli się cytuje i nie jest on oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:05 zamknięty Trzeba podać zrodlo, chocby w postaci linku. No ale ok. Rozumiem, ze bardzo brakuje Wam politycznych tresci partii Razem. Serdecznie zapraszam do obserwacji profilu i do głosowania na Razem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:07 zamknięty Mujborze. I wszystko to z powodu jakiegoś niszowego forum na którym pisze w porywach ze 30 osób z całej Polski i spoza niej. Idź do lekarza, naprawdę jest z tobą bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:07 zamknięty Wybywam z ematki siać dobrą razemkową nowinę na X 🤪😘 Bywajcie. Wrócę za tydzien, miesiąc, rok a moze wcale Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:16 zamknięty yenna_m napisała: > Wybywam z ematki siać dobrą razemkową nowinę na X 🤪😘 > Bywajcie. > Wrócę za tydzien, miesiąc, rok a moze wcale > Sugeruję opcję wcale, po tych dokonaniach to tylko forumowy program świadków koronnych Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:25 zamknięty Czy ktoś tobie płaci, żebys kompromitowała partię Razem? Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:47 zamknięty mocca26 napisała: > Czy ktoś tobie płaci, żebys kompromitowała partię Razem? Siri, pokaż mi piąta kolumnę PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:59 zamknięty To nie jest moja opinia na temat Razem . To zdziwienie, że można kompromitować partię, którą, podobno, się szanuje Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 20:06 zamknięty Gdyż piąta kolumna i wiadomo, kto płaci, w tym sensie Odpowiedz Link Zgłoś
bezmiesny_jez Re: Halo Policja! 21.04.26, 20:55 zamknięty Jej nikt nie musi płacić, to nowa forma trollingu "nie popieram PiS ALE". Jej histeria na punkcie KO jasno wskazuje światopogląd, bynajmniej nie lewicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Halo Policja! 21.04.26, 21:20 zamknięty W sensie, że to coś jak Jędraszewski w episkopacie? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:29 zamknięty Obiecanki cacanki. Pauza dobrze by ci zrobiła ale już w weekend będziesz klepać dalej, tak obstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:36 zamknięty yenna_m napisała: > Trzeba podać zrodlo, chocby w postaci linku. Ja ty to zrobiłaś, gdy podałaś na forum dane Rosy? I zapytana, dlaczego to zrobiłaś, odparłaś: "bo mogłam!"? Hipokryzja - to powinno być twoje pierwsze imię Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:50 zamknięty Ależ mozna , a nawet TRZEBA było podać zrodlo. Bo inaczej to naruszenie praw autorskich Po prostu LINK. A nie robienie cyrku, wrazebia tajemnicy i atmosfery skandalu..Ta atmosfera skandalu sprawia wrazenie stalkingu. Po co? Jak napisalam: nie mam z tym problemu. Boisz sie zdekodowania, ze reagujesz tak histerycznie? Zapraszam serdecznie, dla mnie lepiej, bo mi zasiegi zauwazalnie skaczą. A wazne, aby dotrzeć tresciami do szerszej liczby czytelników, poza moją bankę. Tyle. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:53 zamknięty Już odblokowałas to konto na x? Opowiadaj jak tam na policji, przyjęli zgłoszenie? Ja się strasznie boję zdekodowania na podstawie linku do Twojego konta, brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:55 zamknięty x.com/carramba8 Trochę prywaty, skoro reklama za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 22.04.26, 15:27 zamknięty Jestes bardzo podobna do Bergamotki77! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 22.04.26, 15:30 zamknięty marzenka12 napisała: > Jestes bardzo podobna do Bergamotki77! Ty tez. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Halo Policja! 22.04.26, 21:36 zamknięty yenna_m napisała: > marzenka12 napisała: > > > Jestes bardzo podobna do Bergamotki77! > > Ty tez. > > Chyba ty 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 22.04.26, 22:04 zamknięty Nie pamietam bergamotki. Wy tam lepiej ogarniacie ploty forumowe, bo sie tym chyba (?) bardzo ekscytujecie. Zaufam. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 22.04.26, 23:25 zamknięty Było pite z taniuszą na odleglosc do forumcia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 23.04.26, 07:33 zamknięty sztalugi1234 napisała: > Było pite z taniuszą na odleglosc do forumcia, co? > Strasznie ten alkohol jest dla ciebie ważny... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 19:16 zamknięty yenna_m napisała: > No i co z tego? Jest tez prawo autorskie. > Wypadałoby zapytać autora, czy sie zgadza. > Nie, nie wyrażam zgody, poniewaz to, co tu sie dzieje, to wchodzenie w przestrz > enie prywatne, nękanie i stalking. > To wypada czy przepisy prawa autorskiego? > Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Halo Policja! 21.04.26, 18:49 zamknięty Grubo , ale widać, że nie siedzisz na komisariacie, skoro czuwasz na ematce. No nic. Czy to miejsce moralności na X jest oznaczone jako [18+], skoro tam przeklinasz i piszesz o seksie? Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:40 zamknięty yenna_m napisała: > Pytanie. > Dlaczego kopiujesz tresci z mojego konta na X? > Zapytałaś, czy mozesz? > Bo mogłam 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:44 zamknięty Widze, ze mam wierną czytelniczkę. Super. Wzrosną mi statystyki i zasięgi Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 21.04.26, 22:47 zamknięty yenna_m napisała: > Widze, ze mam wierną czytelniczkę. Super. Wzrosną mi statystyki i zasięgi > > Wróciłaś! Tak nam się dłużyło ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Halo Policja! 21.04.26, 20:26 zamknięty Oł noł, czy to pożegnanie? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Halo Policja! 23.04.26, 09:56 zamknięty Ja chcę zaznaczyć, że pisałam tylko o bronowaniu pola po żniwach, więc mnie mogą przydzielić do „Żony dla rolnika”, bo wykazałam się wiedzą i kompetencją. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 23.04.26, 09:58 zamknięty Memphis, nie pisałaś o bronie tylko po prostu grubo przegięłaś. I na to, co zrobilas, są paragrafy. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Halo Policja! 23.04.26, 10:15 zamknięty yenna, tak czysto teoretycznie. Zakładając, że idziesz na policję, to oni sprawdzą wszystkie wpisy, twoje też, nawet te usunięte. Odpowiedz Link Zgłoś
call_me_loretta Re: Halo Policja! 23.04.26, 11:18 zamknięty mocca26 napisała: > Zakładając, że idziesz na policję, to oni spraw > dzą wszystkie wpisy, twoje też, nawet te usunięte. Zakładając, że Yenna komuś odpyskowała w reakcji na zniewagę, to sąd może w tym przypadku odstąpić od wymierzenia kary. Art 216 par. 3 kk Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Halo Policja! 23.04.26, 11:25 zamknięty call_me_loretta napisała: > mocca26 napisała: > > > Zakładając, że idziesz na policję, to oni spraw > > dzą wszystkie wpisy, twoje też, nawet te usunięte. > > Zakładając, że Yenna komuś odpyskowała w reakcji na zniewagę, to sąd może w tym > przypadku odstąpić od wymierzenia kary. Art 216 par. 3 kk Tak. Daniela cos słabo doradza. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Halo Policja! 23.04.26, 10:15 zamknięty Są paragrafy na konstatację, że seks oralny nie polega na jeżdżeniu zębami po wzgórku jak broną po polu, więc żadne włosy między zęby garściami nie włażą? Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Halo Policja! 23.04.26, 10:20 zamknięty Słuchajcie, macie jakąś teorię co to ma być "będziesz miała okazję się wypowiedzieć i wszyscy twoi świadkowie też"? Jakaś bieda-rozprawa dla plebsu (jak biedatubka) czy może dostaniemy amfiteatr i całą społeczność, żeby były świadkiem naszego pohańbienia? Pozew zbiorowy? Indywidualne? Chcę garderobę skompletować pod okazję. Odpowiedz Link Zgłoś