Dodaj do ulubionych

Canadian Resistance Army

• asia.sthm Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 07:00
        Ło matko, jakie to cudne!
        To jest broń 👍
    • srubokretka Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 04:44
      Video zrobione na DreamScreen , wrzucone na YT, a $ chca zeby im przesylac na Patreon. Jest cos tam z ominieciem tego co w Usa zrobione?
      • tania.dorada Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 05:05
        srubokretka napisał:

> Video zrobione na DreamScreen , wrzucone na YT, a $ chca zeby im przesylac na P
        > atreon. Jest cos tam z ominieciem tego co w Usa zrobione?

Jasne, na p4zyklad mikrochipy, pamięć i inne części sprzętu dzięki którym działa patron, dream screen, YouTube i twój telefon są najpewniej z Tajwanu lub Korei. Do czego zmierzasz?
        • malgosiagosia Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 14:22
          tania.dorada napisał(a):

> Jasne, na p4zyklad mikrochipy, pamięć i inne części sprzętu dzięki którym dział
          > a patron, dream screen, YouTube i twój telefon są najpewniej z Tajwanu lub Kor
          > ei. Do czego zmierzasz?

New Jersey → tranzystor
          Texas + Kalifornia → mikrochip
          Silicon Valley → pamięć + mikroprocesor
          komputery → internet → smartfony → YouTube → współczesna AI

I co ciekawe: bez tych wynalazków nie byłoby ani ChatGPT, ani YouTube, ani współczesnych telefonów czy komputerów.

• srubokretka Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 16:01
            Jeszcze mnie pyta do czego zmierzam smile Zalosc z kazdej strony.
            Tania, klikam na mac'u. al_sahra pewnie tez , ale sie nie przyzna smile
            • al_sahra Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 16:11
              srubokretka napisał:

> Tania, klikam na mac'u. al_sahra pewnie tez , ale sie nie przyzna smile

Dlaczego mam się nie przyznać? Akurat forum najczęściej czytam na iPadzie, a czasami na Macu.

Przecież nie o to chodzi, żeby odrzucić wszelkie amerykańskie technologie i zamiast tego pisać klonowym patykiem na skórze z łosia, tylko żeby sprzeciwiać się idiotycznym posunięciom, które szkodzą obydwu krajom.
    • mocca26 Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 07:18
      Piękne big_grin
    • nadkomisarz_przyzwoita Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 08:20
      Koniec świata. Ematka zachwyca się filmikami ai 🤣. Tego jeszcze nie grali. To ja się wypisuję ze społecznościowe żeby tego gówna nie oglądać i przestaje wchodzić na wszelkie platformy to mi na staroświecką ematkę wrzucają.
      • bazia_morska Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 09:26
        Tanebo już nie ma, to ematka podrzuci AI z YT.
        • mocca26 Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 10:22
          Wy tak serio to traktujecie?smile
      • majenkirr Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 15:20
        Że też jeszcze nikt nie napisał ile wody na to poszło...😏
        • bi_scotti Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 15:25
          majenkirr napisała:

> Że też jeszcze nikt nie napisał ile wody na to poszło...😏
          >

Ale przynajmniej loty calej armii Canada Geese nie zostawiaja carbon footprint na taka skale jak ... loty the one and only DT Eagle tongue_out Cheers.
      • al_sahra Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 15:55
        nadkomisarz_przyzwoita napisała:

> Koniec świata. Ematka zachwyca się filmikami ai 🤣. Tego jeszcze nie grali. To
        > ja się wypisuję ze społecznościowe żeby tego gówna nie oglądać i przestaje wcho
        > dzić na wszelkie platformy to mi na staroświecką ematkę wrzucają.

Podpowiem: nie chodzi o technikę, tylko o zawartość, czyli tzw. content.

Chyba, że początkowo dałaś się nabrać, że w Canadian Mounties służą bobry, a potem zorientowałaś się, że to AI i czujesz się oszukana. To w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.
        • nadkomisarz_przyzwoita Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 16:38
          al_sahra napisała:

>
          >
          > Podpowiem: nie chodzi o technikę, tylko o zawartość, czyli tzw. content.
          >
          > Chyba, że początkowo dałaś się nabrać, że w Canadian Mounties służą bobry, a po
          > tem zorientowałaś się, że to AI i czujesz się oszukana. To w takim razie przepr
          > aszam za wprowadzenie w błąd.
          >

Powiem tak mam absolutne bezgraniczna uczulenie na filmiki generowane przez AI. Content może być najmądrzejszy na świecie, ja tego nie obejrzę bo mi się zbiera na wymioty. Nie obejrzałam nawet pięciu sekund filmiku i nie interesuje mnie co jest w środku, ja po prostu nie jestem w stanie tego oglądać tego dziadostwa.
          • al_sahra Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 17:27
            nadkomisarz_przyzwoita napisała:

> Powiem tak mam absolutne bezgraniczna uczulenie na filmiki generowane przez AI.
            > Content może być najmądrzejszy na świecie, ja tego nie obejrzę bo mi się zbier
            > a na wymioty. Nie obejrzałam nawet pięciu sekund filmiku i nie interesuje mnie
            > co jest w środku, ja po prostu nie jestem w stanie tego oglądać tego dziadostwa

OK, rozumiem, nie obejrzałaś, ale wiesz, że to g*wno i dziadostwo.

Przykro mi, że tak gwałtownie reagujesz na pewne technologie, to musi być przykre. Od dawna tak masz? Czy na widok np. "Jurassic Park" albo innych filmów z użyciem CGI też zbierało Ci się na wymioty?

Dziwi mnie tylko Twoje zdziwienie, że inni mogą mieć inaczej i np. ważniejsza jest dla nich treść niż forma.
    • bromba11 Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 08:56
      Nieee... to jest lepsze, bez AI:

www.youtube.com/watch?v=B6mzobwTYyo&list=RDB6mzobwTYyo&start_radio=1
    • bi_scotti Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 14:37
      al_sahra napisała:

> Z dedykacją dla Bi_scotti big_grin
      >

smile Merci beaucoup!
      Moj poranny usmiech to ten news: www.ctvnews.ca/entertainment/article/south-park-rebrands-as-south-america-for-new-season-as-show-roasts-trumps-renaming-spree/
      A przede wszystkim inspiracja: Inspired by the bravery and patriotism of Apple and Google, we are changing the name of South Park to SOUTH AMERICA big_grin
      To be continued, eh ... Milego dnia. Cheers.
      • malgosiagosia Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 15:10
        bi_scotti napisała:

> al_sahra napisała:
        >
        > > Z dedykacją dla Bi_scotti big_grin
        > >
        >
        > smile Merci beaucoup!

To dziwne, ale wasi francuskojęzyczni krajanie maja w nosie j. angielski. W Quebec Citi, gdzie aktualnie jestem wszystkie napisy, turystyczne foldery są tylko w j. francuskim, choc zdarzy się jakiś napis, gdzie malym druczkiem pod spodem widać angielski. Zdumiewające. Merci beaucoup jest zatem troszkę żałosne. Zaden mieszkaniec Quebecu nie powiedzialby dziekuje po angielsku.
        • srubokretka Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 16:04
          > gdzie aktualnie jestem

Mam nadzieje, ze Kanadyjczykom dajesz te wycieczke sponsorowac.
          • malgosiagosia Re: Canadian Resistance Army 09.09.26, 16:10
            srubokretka napisał:

> > gdzie aktualnie jestem
            >
            > Mam nadzieje, ze Kanadyjczykom dajesz te wycieczke sponsorowac.

A i owszem, właśnie robie z nimi super interes.smile
            _
            To dlatego kasowaliscie nasze wpisy o tym , ze Ukraincy sie nie szczepia. To ze jestes wulgarna (to apropos w jaki sposob uzywasz naszego jezyka) zydowka, antypolska, antykatolicka to juz wszycy wiedzieli, ale ze Ukrainka, to pierwszy raz widze. Twoja antypolska dzialnosc na tym forum jest przeze mnie doceniona. - by śrubokrętka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka