bachak 15.01.05, 21:32 ...miejsca dla każdego. I boje się że przy pierwszej lepszej okazji zakocham się i ten ktoś złamie mi serce. A najgosze jest to że spotkałam już fantastycznego faceta !!! O rany, co się ze mną dzieje ? Motylki w brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p Re: ?????? n/t 15.01.05, 21:48 Hehehe, jakos sie nie moge dzis oderwac od forum, takie fajne watki...dobrze, ze maz film oglada i nie krzyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: ?????? n/t 15.01.05, 21:51 Bachak mnie to akurat nie dziwi otrząsnęłaś sie juz po tym co "zafundował" Ci mąż i teraz spragniona jesteś uczucia ,ciepła Chyba nie jest z Tobą tak żle skoro wiesz co może Cię spotkać Życzę Ci dużo szczęścia Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ?????? n/t 15.01.05, 21:56 kalina_p napisała: > Hehehe, jakos sie nie moge dzis oderwac od forum, takie fajne watki...dobrze, > ze maz film oglada i nie krzyczy... ____________ a co ogląda? moze mojemu włacze, bo cos niezadowolniony, ze przy kompie siedze Odpowiedz Link Zgłoś