meggg 23.01.05, 00:46 Hej mamusie, czasem mam ochote wyrwac sie gdzies wieczorkiem, na pogaduchy, kawke,piwo, troche poruszac sie co Wy na to? sa chetne? mama Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ligia76 Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 03:54 A gdzie na przykład ? Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 07:45 Jaki rejon? Bo Warszawa duuuuza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 08:37 Bardzo chętnie. Jakoś ostatnio nie mam możliwości poznawania nowych ludzi, a spotkać zawsze można się w centrum. Pisz na pocztę lub izatym@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 08:54 To prawda, do Centrum dojechac sie da zewszad...u mnie tylko z czasem kiepsko, maz pracuje ale pewnie cos sie da wymyslec. Pisz na gazetowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 09:42 Ja pracuję, dziecię w przedszkolu, ale myślę, ze w sobotę od czasu do czasu da się wyrwać. Jeśli któraś ma ochotę to może w przyszły weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 14:17 sluchajcie no super, ze macie ochote na spotkanko.Mysle, ze sobota to dobry dzien. Moze znacie jakas fajna knajpke w centrum? Tam zazwyczaj wiecej sie dzieje, niz u mnie na Pradze. moze jakis pubik albo klubik. Co myslicie? trzeba sie rozerwac, w tym roku karnawal krotki Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 14:24 Jak mi sie uda mezowi mala zostawic, tzn.jak nie bedzie akurat pracowal to ja bardzo chetnie)) Nie znam nic, bo juz dawno nigdzie nie laze, kura domowa sie zrobilam, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 14:34 na Bednarskiej jest fajna herbaciarnia - może tam? Miła atmosfera na pogawędki, różne herbatki. Od kiedy zaczęłam pracować zdarza mi się gdzieś wpaść (chociaż bardzo rzadko) Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 14:49 Czy bednarska to Mariensztat Czy tam jest "Pod baryłka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 14:35 ehhehe to zupelnie tak jak ja. Moi faceci tez beda musieli zajac sie soba, ale na pewno sobie poradza Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 16:27 Szczerze mówiąc nie pamiętam nazwy herbaciarni. Jeśli masz ochotę na spotkanie to pod koniec tygodnia możemy umówić sięgdzieś np. przy Rotundzie lub przy kościele św. Anny (wszystko zależy od tego, gdzie będziemy chciały usiąść. Ale ta herbaciarnia jest naprawdę fajna. Czasami zaglądamy tam z koleżanką z pracy, kiedy idziemy na zajęcia w Zamku Królewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kryszaj Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 19:57 Podtrzymuje,chetnie wybiorę sie na spotkanie,na takie małe ploteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 20:24 ok, dziewczyny, rzucajcie propozycjami, mamy juz numero uno - herbaciarnie Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 21:42 Myślę, że możemy pisać na priv i ewentualnie tam wymienić się telefonami a pod koniec tygodnia konkretnie się umówić Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 23.01.05, 22:42 A czy znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce? Bo do herbaciarni to ja zawsze chętnie, tylko nie mam ostatnio z kim... Mąż już nie raz zostawał z moimi urwisami, w razie czego wezwę mu nianię do pomocy. A macie już jakiś pomysł, jak się rozpoznacie? Jakiś znaczek identyfikacyjny "emama" w klapie czy biały goździk? (żartuję, ale problem chyba jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
maj03 Re: mamy z Warszawy 24.01.05, 00:50 A ja tez sie moge wcisnac? Znam ta herbaciarnie z tzw. widzenia mijajac ja w drodze na nalesniki z Manufactury, aczkolwiek nie czesto je jadam (( a szkoda ... Aneta mama Emi i Mai Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: mamy z Warszawy 24.01.05, 08:47 ja się dołączam, bo to ŚWIETNY pomysł!!! piszcie na priva: yola66@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 24.01.05, 12:31 ) super, ze az tyle Was jest. Zbierzemy ekipe i ustalimy szczegoly!! pozdrawiam meggg@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 24.01.05, 17:57 Myślę, że nie będzie problemu z rozpoznaniem - możemy się np umówić na przystanku przy kościele św. Anny - niska blondynka w jasnoniebieskiej krótkiej kurtce i na pewno w spodniach - nie będzie to chyba trudne, wystarczy zapamiętać jedną osobę i jakoś się znajdziemy. czas można umówić z małymi wahaniami (np. wszystkie poczekają przez 15 minut). Ja proponuję pisać na priv i ewentualnie wymienić sie telefonami. Meggg - otrzymałam Twoje wiadomości na wszystkich kontach. Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 27.01.05, 11:12 kobietki zainteresowae spotkaniem prosze o kontakt na meggg@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 27.01.05, 12:19 Hej, ligia76, kalina_p, kryszaj, maj03, yola66 ( ew. inne chętne mamy z Warszawy)! Dziewczyny, jeśli nadal macie chęć na emamowe popołudnie (czy wieczór) w herbaciarni, dajcie znak! Tu na forum albo na priv do meggg (najlepiej). Sprawdziłam, lokal przy Bednarskiej podobno b. klimatyczny, no i nie ma jak babskie ploty przy imbryczku dobrej herbaty w zimowy wieczór! Mam nadzieję, że nie zrezygnowałyście i się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 28.01.05, 12:03 Niestety ja nie dotrę, mimo że sama poddałam pomysł herbaciarni ( jak to któraś napisała klimatyczna jest bardzo). mam zapalenie krtani i siedzę na zwolnieniu. Pisałam już do meggg. mam nadzieję, że dacie znać, jeśli będziecie planować kolejne spotkanie. Jeśli któraś ma ochotę na e-mailową korespondencję, to będzie mi miło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 07.02.05, 21:17 Hej do......ilus tam razy sztuka. Ja sie nie poddalam a Wy? Co powiecie na najblizsza sobote, po poludniu? czekam na maile meggg@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mkonkol Re: mamy z Warszawy 07.02.05, 21:21 No na piwko narazie nie bardzo Ale kawka chętnie! Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 07.02.05, 21:43 Tradycyjnie się dopisuję. I przy okazji donoszę - spotkanie w ub. weekend się odbyło, choć w nielicznym składzie. Kawa była pyszna, bawiłyśmy się nieźle (mam nadzieję?) Niektóre finalistki odpadły w ostatniej chwili z powodów różnych, m.in. nagły atak wirusa (przy okazji: czy malutkiej już lepiej?) Kawa czy herbata, wspólna wyprawa na babski film - ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 07.02.05, 23:21 Ja z ostatniego spotkania wypadłam (miałam nadzieję, że uda mi się wpaść na godzinkę, ale niestety nie udało się - najada - nie wiem czy sms dotarł?). a przez najblizsze dwa weekendy mnie nie ma - w piątek po południu wyjeżdżam do rodziców i wracam tydzień później w niedzielę. Chętnie wpadnę na spotkanie, ale dopiero około 26, 27 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 07.02.05, 23:59 Dotarł, dotarł. Żałuj, kawka była pyszna (z miodem i cynamonem, mniam). Znając nas, w następne weekendy też się będziemy skrzykiwać, więc nic straconego. Po prostu szukaj tego wątku... To miłych ferii dla Ciebie i synka! Odpowiedz Link Zgłoś
betka77 Re: mamy z Warszawy 08.02.05, 01:08 Co za prywata! A jak bym się chciała doczepić?! Weźmiecie mnie kiedyś ze sobą - fajna jestem..)( betka77@gazeta.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 sobota - 12 luty 08.02.05, 09:36 Wreszcie termin, który mi pasuje!!!!! Jestem jak najbardziej za!!!! Gotowa i chętna! Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 09.02.05, 14:06 ok, systuacja staje sie coraz bardziej napieta, do soboty tylko 3 dni. Najada podrzucila pomysl wspolnego wypadu do kina, "lawendowe wzgorza"? A potem moze mala czarna? Musimy ustalic godzine. Jesli kino, to chyba na 17.20/tak grali film tydzien temu/, jesli tylko herbatka to godz.17 tez wydaje mi sie niezla. Co Wy na to? Piszcie na maila. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 09.02.05, 14:57 Osobiście wolałabym kawę lub herbatę niż kino, ale zdaję się na pozostałe osoby. Trudno mi teraz co ś konkretnie deklarować, bo mam szpital w domu. Mieliśmy wyjechać na pierwszy tydzień, ale chyba trzeba będzie zmienić kolejnść. Będę więc śledziła temat i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 10.02.05, 21:58 Ostateczne koordynaty: sobota, godz. 17.oo +/- 10 minut bo zimno, Herbaciarnia TeaArt przy, ul.Bednarskiej 28/30, sama nie wiem gdzie to, ale znajdę. Dajcie znac do jutra, do wieczora czy bedziecie, nie bede tam przeciez siedziala sama )))).W razie jakis komplikacji lokalowych, znajdziemy cos innego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 23:09 To będzie tam ktoś czy nie? Bo nie wiem, czy jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 00:53 Podbijam, coby kolezankom-forumkom przypomnieć... (bo i tak wiesz, że ja chętnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 10:59 ja rowniez b. chetnie bym sie spotkala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 12:21 ja będę ale nie mam pojęcia gdzie to jest.... Megg - dostajesz moje maile na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 14:59 dostałam jednego. Skad bedziesz jechala na bednarska? Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 15:39 z Ursynowa. A Ty? A jak sie poznamy???? Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: mamy z Warszawy 11.02.05, 19:35 Będę chciała dotrzec, mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi. Czy któraś będzie jechała z bemowa lub z Woli? izatym@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: mamy z Warszawy 13.02.05, 13:19 najada, yola66, kasia dziekuje za spotkanie! Bylo bardzo milo ) do nastepnego razu meggg Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: mamy z Warszawy 14.02.05, 09:11 koniecznie trzeba powtórzyć! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weerona Re: mamy z Warszawy 14.02.05, 13:21 Ja też chce, zabierzcie mnie następnym razem ze sobą Ania z Damiankiem i Kamilką Odpowiedz Link Zgłoś
ika_25 Re: mamy z Warszawy 14.02.05, 14:19 Jesli mozna to tez chetnie dolacze do nastepnego spotkanka ika i Paulinka (19.05.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 14.02.05, 15:17 Weerona, napisałam Ci maila jakiś czas temu w sprawie innego posta. Jesteśmy prawie sąsiadkami )) A następne spotkanie wkrótce, na pewno damy znać, tylko proszę o kontakt mailowy... Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 22.02.05, 10:16 Cześć, cześć! Ogłaszam rozpoczęcie przygotowań do spotkania nr 3 (po Kawie w Karmie i herbatce w herbaciarni TeaArt). Stałe bywalczynie tego wątku otrzymały już maila organizacyjnego w tej sprawie, pozostałe zainteresowane proszę o podawanie namiarów mailowych na siebie. Myślimy o babskim kinie w sobotę po południu lub znów o knajpce. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwija Re: mamy z Warszawy 22.02.05, 10:26 poprosze namiary, juz od dwoch tygodni z zazrdoscia sledzilam ten watek, ale niestety, sesja byla... Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: mamy z Warszawy 22.02.05, 11:38 wysłałam Ci wiadomość na pocztę gazetową Odpowiedz Link Zgłoś
bajonek Re: mamy z Warszawy 25.02.05, 15:02 ja tez sie dopisuje bajonek@@NOSPAM.gazeta.pl... Beata Odpowiedz Link Zgłoś