ewitek01 01.02.05, 14:51 no właśnie, jakie są Wasze marzenia ? ja chciałabym być po prostu szczęśliwa )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_max żeby mój synek... 01.02.05, 14:56 wyrósł na odpowiedzialnego, odważnego i szczęśliwego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 14:58 Ostatnio (od ok 10 miesiecy) moim marzeniem jest rowniez to, zeby moje dziecko mialo szczesliwe dziecinstwo i zebym potrafila wychowac ja na szczesliwa dorosla osobe, ktora bedzie potrafila "poradzic" sobie z zyciem (tzn przyjac zarowno jego dobre jak i te gorsze strony i wyciagnac z nich cos pozytywnego dla siebie). Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 15:27 Marzenie mojego życia: aby moje dzieci były zdrowe i cała moja rodzina też. Marzenie materialne: mieć własne mieszkanie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 15:25 chciałabym miec drugie dziecko..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 15:31 Chiałabym mieć córeczkę... Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 15:32 zeby mój syn był szczęśliwy i zdrowy, żeby mój mąż był zdrowy - to jest dla mnie najważniejsze Z tych takich bardzo przyciemnych to marzy mi się własne, malutkie mieszkanko w Warszawie i żebyśmy w końcu się usamodzielnili i żyli razem jak normalna rodzina (bo narazie jesteśmy weekendowym małżeństwem) Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 15:47 jedno już się spełniło- ma cudowne dziecko drugie mam nadzieję,że kiedyś,w przyszłości... zobaczyć Niagarę. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re:do malgra 02.02.05, 10:56 Twoje drugie marzenie- żebyś się nie rozczarowała Niagarą- widziałam 2 razy z każdej strony i wiem, ze lepiej pomarzyć o czymś innym sorki za szczerość pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re:do malgra 03.02.05, 14:48 mimo wszystko nadal to moje największe marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbin Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 15:51 Wieczór wigilijny w naszym własnym domu, przy dużym stole my z mężem, trójka naszych dzieci (na razie mamy jedno), babcie i dziadkowie. Wszyscy zdrowi i szcęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 16:03 żebysmy byli zdrowi i mieli pracę i godne warunki do życia .... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 16:10 Aby wszyscy w mojej rodzinie (mam tu na myśli szeroko pojętą rodzinę) cieszyli się dobrym zdrowiem)). A reszta sama się ułoży. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syllllwia Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 17:31 Mam 3 marzenia: Pierwsze i to najważniejsze, by moja córcia była zdrowa i szczęśliwa(oraz cała moja rodzina). Drugie - mieć drugie dziecko Trzecie - mieć własny piękny domek (nie duży). Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pola777 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 18:18 z nierealnych: zeby sie dowiedziec skad wzial sie atom I co to znaczy ze wszechswiat nie ma konca. I zeby ci co rzadza tym swiatem , rzadzili nim madrze i sprawiedliwie Zeby ludzie przestali sie zabijac nawzajem. Zeby wszelka bron masowej zaglady zniknela i zeby ludzie zapomnieli jak sie ja robi. i zdrowie przede wszystkim... jak sie jest zdrowym to wszystko inne mozna wywalczyc i zmieniac swoj swiat. o tym zeby caly swiat sie zmienil na lepsze mozna marzyc Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 18:25 kilka sie spelnilo: jestem szczesliwa mam dziecko, rodzien, wspanielego meza mam dobra pace a takie do spelnienia: laponia...... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 19:04 moje się spełniło - mam dziecko. A do tego żebyśmy wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi... Ot, tak banalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
eemka Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 19:11 żebyśmy nie chorowali żeby śmierć przestała istnieć Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 19:42 Marze o zdrowiu dla moich najbliższych,jeszcze jednym dziecku,o podróżach i od zawsze,,,,,,,o domu z ogrodem Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 20:30 marze o dziecku i domku.nie dużym,ale własnym z pięknym ogrodem....hmmmm wszystko wskazuje na to,ze te marzenia spełnią sie w niedalekiej przyszłości... trzymajcie kciuki pozdrawiam i zycze spełnienia wszystkich marzeń dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
mama_milenki Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 22:59 najważniejsze - żeby moja córcia (przede wszystkim) i cała duża rodzina moja i męża była zdrowa (i bez kłótni) przyziemne - mieć w miarę dobrą pracę i trochę pieniędzy na normalne życie, bez wielkich wyrzeczeń Ale wierzę, że ze zdrowiem to wszystko jakoś się da! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamakevina1 Re: Największe marzenie mojego życia 01.02.05, 23:16 Żeby Kevin był zawsze zdrowy i reszta Rodziny również, żebyśmy żyli sobie w szczęściu, miłości i dobrobycie, abyśmy realizowali nasze pragnienia i cele i aby w nowej pracy poszło mi super, aby mąż wreszcie awansował i żeby zawsze wszystko było ok! To tak na początek )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 09:46 Nie wiem, czy to największe, ale duże: mieszkanie! Nawet malutkie, byle własne.... Mieszkam w dwupokojowym mieszkaniu z "toksyczną babcią" (moją) - w jednym pokoju nasza czwórka, w drugim babcia. Koszmar!!! A na dodatek, jest to mieszkanie komunalne, więc jako wnuczka w przyszłości nie będę mogła zostać głównym lokatorem, bo do tego prawo mają dzieci babci i .... jej ewentualny konkubent... Ech, życie..... Acha - a poza tym znaleźli się spadkobiercy spadkobierców tej kamienicy. Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 09:51 Ostatnio-przespać noc A jak już sie wyśpię, to chciałabym umieć się cieszyć z tego co mama wtedy wszystko będzie dobrze, bo przeciez nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło byc lepiej. pzdr ewa Odpowiedz Link Zgłoś
martelia1 Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 11:12 Przede wszystkim zdrowie mojej rodziny. I żeby w końcu osiągnąc stabilizację życiową (osiedlic sie w jendym miejscu, żeby stał sie prawdziwym domem, a nie zyć na walizkach tak jak teraz nie mogąc nic zaplanować). Marta Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Największa obawa mojego życia 02.02.05, 11:18 Najwiekszya obawa jest zeby nasze dzieci nie musialy uczestniczyc w wojnie!!!!!! (strasznie sie tego boje wiec to nie marzenie a moja najwieksza obawa Marzenie: brak _____ Mój mój tylko mój synek pozdr.Asia mama 9m Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś
agapolo Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 11:21 W tej chwili kupić własne mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
ewasuwek Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 14:15 żeby moje dziecko miało dobre życie... Ewka i Weronika (26m) Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-007 Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 14:44 Marzenia marzenia... spełniają się jak wariaty! W końcu po to są W chwili obecnej część się już spełniła, a kilka spełni się w najbliższym czasie. Spełnią się te, będą następne. kuku Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Największe marzenie mojego życia 02.02.05, 14:45 banalne : zdrowie, miłość , pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxinkaxxx Re: Największe marzenie mojego życia 04.02.05, 08:24 z tych "mniej" realnych: żeby wszystkie dzieci były zdrowe, a ból i cierpienie, jeśli już musi być na tej ziemi, dotykało wyłącznie dorosłych... z tych bardziej realnych, mam nadzieję: -żebym zawsze rozumiała swoje dzieci, żebym zawsze była dla nich podporą, ostoją, nigdy ich nie zawiodła.... - żebym zdała "egzamin z macierzyństwa" na 6+.... - żeby moje dzieci były zdrowe i szczęśliwe, a ich życie spełnione.. - żeby umiały zmieniać to co mogą, akceptować to czego nie mogą, odrózniać jedno od drugiego, wytrwale dążyć do celu, ale umieć akceptować to co przynosi los..., a los żeby był dla nich łaskawy.... - żebym dane mi było patrzeć jak moje dzieci dorosną, założą rodziny, będą miały swoje dzieci... - i żeby moja starość była ładna, pogodna i nieuciązliwa dla nikogo.... - żebyśmy szanowali się z mężem do końca naszych wspólnych dni... - no i żeby mi wróciła figura sprzed 10 lat ... pozdr INKA Odpowiedz Link Zgłoś
alina30 Re: Największe marzenie mojego życia 07.02.05, 16:25 A ja chcę zobaczyć Nową Zelandię !!!! Odpowiedz Link Zgłoś