megan117 06.03.05, 16:32 Mam straszny problem,a raczej powiedziałabym śmierdzący...otóż pocą mi się bardzo stopy.Stosuje różne specyfiki typu talki,dezodoranty ale niestety nie skutkują..nawet nie wiem do jakiego lekarza iśc z tym problemem. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzz12 Re: Dziewczyny porażcie coś na to:((((( 06.03.05, 16:50 Byc moze masz grzybice stop. Sprobuj kremow typu Lamisilat czy Daktarin. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Dziewczyny porażcie coś na to:((((( 06.03.05, 18:17 Megan kup w aptece PEDIPUR (ok. 8 zł). Wysmaruj umyte i wysuszone stopy wieczorem. Nałóż skarpety (stopy będą białe) i trzymaj je całą noc. Rano umyj. Przez jakiś czas to białe zostanie. Gwarantuję Ci, że pomoże. Nie znam osoby, której nie pomogło. Profilaktycznie popraw co 4 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu etiaxil 06.03.05, 18:19 mozna kupic w aptece - cena ok 50zł! ja stosuje od czasu do czasu pod pachy - zero pocenia sie! jest to przenzacozne dla osób które bardzo sie poca , stosuje sie przedewszystkim do rak i stóp... Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Dziewczyny porażcie coś na to:((((( 06.03.05, 18:20 idź do dermatologa, to może być grzybica Odpowiedz Link Zgłoś