Dodaj do ulubionych

Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!!

26.04.05, 13:15
Kurcze nienawidzę chodzić w spódnicach, a mam ładne i zgrabne nogi,
wolę spodenki, rybaczki, nic nie mam w szafie kobiecego na lato ,
przekonajcie mnie ze spódniczka nie uwiera nie przeszkadza, nie lepi się do
siedzenia w upalne lato w tramwaju...itp
p.s mam charakter taki bardziej luzacki w zachowaniu, a nie nóżka na nóżkę he
he przez bibułkę nie jestem typem damulki...
poradźcie jak się przyzwyczaić no noszenia spódnicy bo chciałabym coś w
swojej szafie zmienić, a nie ciągle portki i trampki...
Obserwuj wątek
    • gagunia Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 13:47
      kup sobie dopasowana, ale nie obcisla sukienke bez rekawow w stylu sportowym i
      spodnice- bojowke.
      ja mam wiekszosc takich wlasnie sukienek i spodnic. niezbyt krotkie-takie przed
      kolano, fason bojowkowy, czesto z kieszeniami z boku, doszywanymi, nakladanymi,
      biodrowki odslaniajace nieco brzucha. materialy bawelniane, len. nigdy nie
      kupuje nic z poliestrow czy z dodatkiem elastanu, bo to sie lepi do tylka przy
      wyzszej temperaturze.

takie spodnice i sukienki sa wygodne i praktyczne. do sukienki zakladam czasem
      zakiet i obcasy, a innym razem sportowe sandaly albo trampki. pod spod mozna
      zalozyc bluzke elegancka albo zwykla koszulke. podobnie ze spodnicami.
      • andaba Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 13:49
        A ja ostatnie spodnie to miałam dresowe w liceum...
        • kalina_p Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 14:05
          hehe...
          ja tez głównie w spodniach ale w upaly tylko spódnice. jak Ci może nie byc
          goraco w jeansach czy nawet spodniach z materiału jak skwar i żar się leje z
          nieba?
          A taka przewiewna spódniczka czy krótka sukienka - od razu chłodniejwink))
        • kosheen4 Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 14:07
          andaba napisała:

> A ja ostatnie spodnie to miałam dresowe w liceum...

poważnie???
          a w zimie też? rany, podziwiam, podziwiam, no, chyba że ciężkie barchanowe
          hajdawery po kolana nosisz plus ciepłe rajstopy plus kozaki smile to faktycznie, da
          się znieść. nawet jest wygodniej niż w lecie smile
          ja najchętniej nawet w upały długie czarne spodnie, oczywiście odpoiwiednio
          przewiewne, bawełniane, płócienne - zresztą teraz dodatkowo żałoba.

a spódniczki polubić... najlepiej ubrać jakąś spódnicę, założyć do niej buty na
          obcasie i przed lustro. powyginać się trochę, pokręcić, zobaczyć jak pięknie
          wygląda to z przodu, z tyłu, z boku i może takie działanie przyniesie pewne
          efekty smile
      • babka71 Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 14:14
        no właśnie najbardziej w spódnicach, mini, sukienkach odstrasza mnie brak
        kieszeni, w które nie mogę włożyć swobodnie rąk ale lubię i noszę po
        kieszeniach różności ..
        raz rok temu mama kupiła mi sukienkę
        stwierdziła, że wreszcie powinnam wyglądać jak dorosła kobieta, a nie jak
        małolata
        (zaznaczam mam 34 lata), to myślałam, że zwariuję co robić z rękami pusto tylko
        biodra i torbiszcze na ramieniu - taka skórzana torba studencka pojemna.
        Nie potrafię chodzić bez niczego, a jak widzę dziewczyny, kobietki z różową
        torebeczką mini/tyci to tak się zastanawiam czy to ozdoba czy faktycznie tam
        się wszystko mieści ....??
        • kalina_p Plecak! 26.04.05, 14:18
          ja zawsze plecak nosze, czasem zamieniam go na duża torbę.
          • babka71 Re: Plecak! 26.04.05, 14:32
            myślałam o plecaku ale jakoś tak mi nie leży ponieważ:
            jest na plecach i niewiem kto mi tam może w tramwaju grzebać,
            a torbę mam zawsze pod ręką
            przegrudki ma na gazetę, na dokumenty, na kanapki , na picie dla małego , na
            zakupy- fakt, że cięzko i mąż się zawsze pyta co Ty tam nosisz Kobieto!!!
            ale pomyślę o plecaku tylko, że plecak, a zwiewna sukienka ma się nijak do
            trendy .. chyba??!!!
            ,a jeszcze plecak i zgrabna noga w szpilce, a może?????
            no nic jakiś kompromis musi być jak się kobiecie chce wyglądać seksy na
            wiosnę/lato 2005
            tylko jak to przeżyć mając charakter kumpeli, a nie prawdziwej samicy
      • babka71 Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 14:18
        gagunia napisała:

> kup sobie dopasowana, ale nie obcisla sukienke bez rekawow w stylu sportowym i
        > spodnice- bojowke.
        > ja mam wiekszosc takich wlasnie sukienek i spodnic. niezbyt krotkie-takie
        przed
        > kolano, fason bojowkowy, czesto z kieszeniami z boku, doszywanymi,
        nakladanymi,
        > biodrowki odslaniajace nieco brzucha. materialy bawelniane, len. nigdy nie
        > kupuje nic z poliestrow czy z dodatkiem elastanu, bo to sie lepi do tylka przy
        > wyzszej temperaturze.
        >
        > takie spodnice i sukienki sa wygodne i praktyczne. do sukienki zakladam czasem
        > zakiet i obcasy, a innym razem sportowe sandaly albo trampki. pod spod mozna
        > zalozyc bluzke elegancka albo zwykla koszulke. podobnie ze spodnicami.
        > a jak wyglada spódnica bojówka?
        i gdzie takową szukać
        • gagunia Re: Jak polubić spódniczki, spódnice itp..!!!! 26.04.05, 14:51
          spodnica czy sukienka typu bojowka nie jest zwykle opieta, ma ponaszywane
          kieszenie wszelakie itp wynalazki. sa wersje bardzo luzackie dla malolatow z
          napisami, pie..mi roznymi, ale jest tez duzo mniej "agresywnych", bardziej
          kobiecych.
          trudno mi powiedziec gdzie kupic. ja kupuje okazyjnie - jak zobacze gdzies w
          sklepie i mi sie spodoba. mozesz poszukac w reporterze, reserved, cropp, house
          of colours, top secret, vero moda, only.
    • 18lipcowa Jak nie lubisz to po co się zmuszać? 26.04.05, 18:14
      Będziesz się czuła źle, przebrana, nie w swoim stylu. Też nie lubię spódnic, do
      ich noszenia przekonują mnie jedynie ogromne upały i jest to spódnica w typie
      sportowym.Zimą, wiosną, jesienią, rajstopy, kozaczki ,szpilki - NEVER.
      • babka71 Re: Jak nie lubisz to po co się zmuszać? 26.04.05, 18:49
        Nie zmuszam się ale
        mam dosyć wizerunku kumpeli choć laska , chciałabym choć raz w życiu być
        postrzegana inaczej...
        np. w te lato raz na próbę założyć pantofelki i sukienkę, a nie ciaglę to samo
        mam super figurę 55 kg 167 wzrostu, a latka lecą kiedy moje dziecko zobaczy
        mamę, a nie kolesia w adidasach??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka