Dodaj do ulubionych

zdjęcia mailem do FOTO JOKERA

12.05.05, 20:59
wysyłacie do wywołania????
bo chciałam tak zrobic i nie bardzo umiem! sad
czy trzeba sciągnąć program jakiś? czy jak?????
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: zdjęcia mailem do FOTO JOKERA 12.05.05, 21:55
      Wchodzisz na stronę www.fotojoker.pl i tam wsystko jest opisane. Najlepiej zrób
      sobie na kompie katalog "Zdjęcia do wywołania"(ja tak robię,zeby mi sie nie
      mylilo). I potem na tej stonir mozesz wybrac opcje zeby wyslalo do nich cały
      katalog. Nie musisz sie wtedy męczyc z wrzucaniem każdego zdjęcia z osobna.To
      jest bardzo praktyczne jezeli jest więcej zdjęć. I dobrze jak zdjęcia nie
      przekraczają 300-400kB,bo wtedy bardzo długo wysyla takie zdjęcie
      • mamaluna Re: zdjęcia mailem do FOTO JOKERA 12.05.05, 22:04
        ja tez wysylam ze strony fotojokera.
        Takze mam odrebny katalog "do wywolania" i tam wrzucam oraz obrabiam zdjecia,
        ktore chce wywolac.
        Transfer zdjec jest bardzo latwy, korzystam z "zamowienia komfortowego",
        zaladowanie zdjec zajmuje mi chyba krocej niz 30 sekund (niezaleznie od ilosci
        zdjec, a dzisiaj wlasnie odebralam 182 zdjecia), pozniej one sie wysylaja,
        pojawi sie opcja czy przyslac do domu, czy odbierzesz w wybranym punkcie.
        Wszystko idzie sprawnie, ja jestem bardzo zadowolona z ich obslugi. Od wyslania
        do odbioru mijaja 3 dni robocze, mailem dostaje potwierdzenia.

• tynka11 MAMALUNA 12.05.05, 22:25
          obrabiasz? tzn zmniejszasz czy co??????czy jakies efekty specjalne dodajesz????
          • czajkax2 Re: MAMALUNA 12.05.05, 22:26
            Obrabianie ma bardzozeroki zakressmile) Ja np zmniejszam żeby nie zajmowało tak
            duzo miejsca, kadruję, niweluję "czerwone oczy" .To tyle w skróciesmile
            • tynka11 czajka 12.05.05, 22:36
              a ja w kolorze blond i sobie poradzic cos nie moge!!!!
              sad
              wrzuciłam fotki i co teraz załaduj zdjęcia??????
              echhhhh
              • czajkax2 Re: czajka 12.05.05, 23:37
                Troche póżno odpowiadam,bo szalałam gdzie indziejsmile) ale odpowiedź brzmi:
                Tak,załaduj zdjęćia. Jak masz jakieś pytanka do wal śmiało.
                • tynka11 Re: czajka 12.05.05, 23:48
                  juz sie naszalałaś?? wink
                  załadowałam i ładuja sie i ładują!!!!
                  strasznie długo to trwa!!!!! ;/
                  trzeba pewnie było spakować! ;/ ;/ ;/
                  • czajkax2 Re: czajka 12.05.05, 23:50
                    Pewnie masz duże zdjęcia,temu tak wolnosmile Jest taki fajny program FOTOJOKER
                    Home Photo Servis,tam fajnie można zdjęcia zmniejszac i niwelowac czerwone
                    oczy. Zresztą programów jest mnóstwo różnych.,moze ściągnij coś z sieci?
                    • tynka11 Re: czajka 13.05.05, 00:02
                      chyba tak zrobię !!!1 żeby nastepnym razem szło szybciej!!!!! smile
                      WIELKIE DZIEKI!!!! za pomoc blondynce!!!! smile ;P
      • nnika5 czajkax! help:) 13.05.05, 00:09
        ty widze oblatana jestes w tym temaciewinkotwarcie sesji kosztuje 9,98 jak dobrze wyczytalam? a jak sie pojdzie do salonu 3,98smile ale nie o to chodzi. Mozesz mi powiedziec do jakich rozmiarow zmniejszasz zdjecia zeby wyszly ladne 10*15?smile))
        • czajkax2 Nnika 17.05.05, 15:39
          ja z reguły mam zdjęcia 300-400 kb, mam wtedy pewność,że będą łądnie wyglądać
          nawet jak zechce je mieć w bardzo duzym rozmiarzesmile A w rozmiarze 10x15
          wyglądają rewelacyjnie.
        • inia25 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 15:53
          czajka a ten program to z ich strony sie sciaga? gdzie on u nich jest na tej
          stronie?
          • czajkax2 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 16:34
            Ja ten progrsam dostałam w Fotojokerze na płytce,ajk pierwszy raz zamawiałam u
            nich zdjęcia bodajże.
            Jak chcesz moge ci przegrac płytke,tylko skrobnij mi na mejla adres to wyślesmile
            • inia25 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 16:39
              super dziękuję. a jestes z wawy? bo jak tak, to mogę podjechac do Ciebie i
              odebracsmile
              • czajkax2 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 16:41
                Białystok niestety
                • inia25 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 16:45
                  to wysyłam na priv adres
                  • tynka11 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 16:47
                    ale jest jakis daromwy prgram do sciagniecia na stronie fotojokera!!! moze to
                    ten sam???
                    ja tez słyszałam o płytce z programem ze sie u nich dostaje ale jak pytałam to
                    powiedziano mi ze nie!!!!
                    moze udostępnili za darmo i juz nie rozdaja plyt!!!!
                    • inia25 Re: czajkax! help:) 17.05.05, 16:48
                      ja na stronce nic nie znalazłam (niezle maja to strone zasmiecona tak swoja
                      droga). w ktorym jest miejscu? jesli to ten sam, to super sciagne go sobie
                  • czajkax2 Inia jutro wyślę ci płytke:) n/t 19.05.05, 22:13

• ka-ka Rossmann foto on-line- polecam 19.05.05, 22:34
      ja zazwyczaj wysylam foto on-line do rossmanna
      www.rossmann.com.pl
      polecam
      czesto sa duze promocje
      tylko odbiera sie we wskazanym przez siebie sklepie
      na fotki czeka sie zazwyczaj 2-3 dni
      • tynka11 INIA 19.05.05, 23:09
        wejdz na stronke foto jokera i potem zdjęcia przez internet ( na górze po
        prawej)i potem na dole po prawej stronie jest program do ściągnięcia!
        chciałam podrzucic linka ale cos sie nie otwiera! uncertain
    • mamaluna Re: zdjęcia mailem do FOTO JOKERA 20.05.05, 20:15
      otwarcie fotoindeksu kosztuje 3,99 - ja wysylam przez internet i tyle place (a
      nie 9 z groszami)
      9 z groszami kosztuje gdy wysylka zdjec jest do domu, a nie do wybranego punktu.
      obrabiam tzn obcinam zbedne tlo, redukuje czerwone oczy i to w zasadzie wszystko
      czasem rozjasniam, jesli jest za ciemne
      do tego sciagnelam program IrfanView z netu, darmowy
      w fotojokerze, jak odbieralam zdjecia, to widzialam takie plytki z programem do
      obrabiania, kosztuja cos kolo 3zl ( o ile dobrze pamietam)
      Za darmo to pewnie daja przy jakichs duzych zakupach (np. aparat cyfrowy itp -
      tak sadze)
      • rybka32-1 Re: zdjęcia mailem do FOTO JOKERA 22.05.05, 00:59
        Witaj
        Mam pytanie w związku z tym obrabianiem a zwłaszcza z ucinaniem zbędnego tła bo
        dzisiaj odebrałam zdjęcia z Fotojokera i jestem w cięzkim szoku. Zamówiłam
        odbitki 10*15 i odebrałam 30 zdjęć a KAŻDY w innym formacie!!!!! Jak zanosiłam
        na płycie też po przycięciu to zrobili wszystkie równe zdjęcia. Czy przesyłając
        przez internet trzeba pilnować żeby pliki były jednakowej wielkości???
        Normalnie nie mogę uwierzyć sad
        • tynka11 Re: zdjęcia mailem do FOTO JOKERA 23.05.05, 12:35
          ja tez dzis odebrałam zdjęcia puszczone meilem i srednio zadowolona jestem!
          zdjęcia kazde w innym rozmiarze!!!pan cos mi tłumaczył ze to zależy od aparatu
          itp ale ja blopndynka srednio zrozumiałam dlaczego tak sie stało!
          kolory takie blade i na niektórych zdjęciach tło takie wyraźnie ziarniste!! nie
          podoba mi sie!
          od czego to wszystko zależy??? co zrobi lam źle? a co powinnam zrobić zeby
          następnym razem byc zadowoloną??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka