eveo 23.05.05, 01:49 Witam, Kochane Mamy, pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego (w większości będzie to odzież). Jak chciałybyście, aby nazywał się sklep dla Waszego dziecka ? Za pomoc serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natiz Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 08:02 Świat dziecka, Dziecięca kraina, Smyk, Boboland, może jakieś imię dziecięce, np "Adaś"? Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 08:21 .."kopytko"......, sorrki, tak mi sie od razu nie wiem czemu nasuneło skojarzenie z reklamą pewnej sieci komórkowej ) A tak troszkę poważniej, jeżeli masz dziecko to moze wykorzystaj jego słownictwo. Może przekręca jakieś słowo w ciekawy sposób. Jak nazwa kogoś zaintryguje to już będzie dobrze. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.27 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 09:00 może "KUBUŚ", "DLA MALUCHA", "BABY LAND", "BOBINI", "SMYKUŚ", "SMERF" ,"BAMBINO" Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: do e_madziq 24.05.05, 13:03 dzięki za "uznanie" ) Też mi sie to spodobało i powiem szczerze, że widzac sklep o takiej nazwie nie przeszłabym obojętnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 10:16 "BEJBAS" " MAŁOLAT I....." " WIELKI MAŁY CZŁOWIEK" "PO PROSTU MALUCH" " < 52 " Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 10:18 "Malutek", "Mamo, kup!", "Krasnoludek", "Niedźwiadek", "Brzdąc" Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 12:55 "Sklepik z ciuszkami" "Małe i kolorowe" "Skarby dla Skarbów" Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 11:03 moje propozycje: "bajbus", "bejbik" Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 11:10 A ja nazwałabym "URWISEK". Odpowiedz Link Zgłoś
suffo Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 11:45 Dobrze, ze przeczytalam. Ja tez nazwalabym URWIS, tak ja nazywam mojego synka. KOchany urwis Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_m Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 23.05.05, 11:52 Może "Owieczka"? I jakąś milutką jako logo. Urwis, Smyk i Kubuś są trochę oklepane. Znów wszystkie Baby-coś tam... może po polsku raczej? A ten sklep będzie/jest w dużym mieście? (żeby nie dublować nazwy). Odpowiedz Link Zgłoś
lyla1 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 10:10 Proponuję ": Mój Maluszek" Mówi sama za siebie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 11:17 Moje propozycje: "Kup ciuszek" )) "Mały świat" "Skrzat" "Szafa Malucha" Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 11:27 Ciucharnia w moim mieście nazywa się > Kop_ciuszek< Genialne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 11:24 >Sklepik mojej mamy< Jak moja nazwa przejdzie, żądam tantiemów Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 11:33 U skrzata Dla skrzata Elf Odpowiedz Link Zgłoś
dorina1 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 19:27 Może to głupie ale mój brzdąc jest na tym właśnie etapie gugania. Więc może "A gu gu" albo "Smokolandia", "Modne dziecko" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 25.05.05, 15:55 Dorina 1 Twoje "A gu gu" bardzo mi się spodobało. W Katowicach jest sklep, który się nazywa "Ene, due, rabe" i to była chyba jedyna naprawdę dziecięca nazwa sklepu w mojej okolicy. Bo reszta to właśnie babylandy itp. albo pospolite "bobasy". Mnie zawsze się marzył "Konik na biegunach" , ale dla raczej zabawkowego. Taki klimat wspomnienia z dzieciństwa. Gdzieś jeszcze słyszałam o "Ala ma kota" - też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 24.05.05, 19:42 Czy ten sklep ma być w Polsce? Jeśli tak, to może polską nazwę mu dać? Zamiast "Kidsów", "Landów" i "Bejbów" ) Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 SZKRAB, CIUSZEK-MALUSZEK 25.05.05, 21:59 ihihih Nasz kochany Szymuś Wiek Szymusia Fotki Szymusia ***Mam już roczek!!!*** Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 25.05.05, 22:03 A gu gu jest super! Mnie przychodzi do glowy np Dla Ciebie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
irytek001 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 26.05.05, 18:41 moze odcisk? to zamiast babla. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 26.05.05, 14:21 Z powyższych najlepsze są skarby dla skarbów, kopytko i kupciuszek. Ja bym dała WONDERLAND jeżeli nie w Polsce, a jak w Polsce to... Kraina Czarów może Odpowiedz Link Zgłoś
reed28 Re: Pomóżcie znaleźć nazwę dla sklepu dziecięcego 28.05.05, 20:37 A moze "male co nieco" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka32 Re: Obesrołek 04.06.05, 20:38 Może też być np. urwisoland, dinoland, pimpoland, elmuś, pępuszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
irytek001 Re: Obesrołek 04.06.05, 21:02 paulinka32 napisała: > Może też być np. urwisoland, dinoland, pimpoland, elmuś, pępuszek.... OBESROLEK??? TRZEZWA JESTES, Paulinka? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka32 Re: Obesrołek 04.06.05, 22:04 irytek nie irytuj się. To mi małż podpowiedział. Tak dla uśmiechu, bo to zycie czasem takie szare.... Odpowiedz Link Zgłoś