czeska14 18.07.05, 21:37 polecam fajną stronkę, którą podała pewna emama plug.atn.pl/~gigant/duchzpl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eccia0102 Re: polecam 18.07.05, 21:45 dzieki ,juz te stronke odwiedzalam i musze przyznac ze sni mi sie to po nocach.Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
violettas1 Re: polecam 18.07.05, 22:31 jest niezla,a moze wiecej takich "rarytasów"nawet moj mezus podskoczyl na krzesle,o sobie nie wspomne he he he.podalam ten adres znajomym niech tez poszukaja ducha ha ha ha pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: polecam 19.07.05, 15:54 No Monika dzieki!!!tak przed podróżą..trzeba było jakos uprzedzić,ze trzeba mieć mocne nerwy... Kurde wpatruję sie z nosem w ekranie,że moze jakiś cień ducha ujrzę przy komputerze, na krześle,diabli wiedzą gdzie jeszcze,już prawie zaczęło mi się nudzić.... Włosy mi dęba stanęły..... Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: polecam 19.07.05, 23:53 o matko!!!!!!!!!! i to o tej porze.. dzieki.. Odpowiedz Link Zgłoś