palka_zapalka 08.08.05, 23:56 pysk.Już mam dość, a jeszcze dobrze się nie zaczoł Kuchni brak syf wszędzie - pocieszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifka Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 00:52 nie pociesze cie pewnie jak powiem, ze tak bedzie do ostatniego dnia. a potem nagle sie skonczy i w ten ostatni dzien wszystko sie zmieni. glowa do gory niedlugo bedzies miala sliczne gniazdko. Odpowiedz Link Zgłoś
tornadooo Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 07:58 Pocieszę Cię, ja nie mam kuchni już miesiącTeż remont) Odpowiedz Link Zgłoś
jl101 Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 08:10 ja tez bez kuchni od wczoraj damy rade Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.27 Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 08:32 a mnie sie wlasnie skonczyl remont malego pokoju, ufff nareszcie! syf wszedzie ,teraz zostalo tylko sprzatanko!!! powodzenia i wytrwałosci zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
ewbal Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 09:53 Ja remont trzech pokoi już mam za sobą, jeszcze przedpokój (na szczęście tylko malowanie) oraz wymiana kabiny prysznicowej i drzwi wewnętrznych. Szczerze współczuję. Najbardziej tego sprzątania po...Kuchnię zostawiłam sobie na wiosnę, bo chcę jeszcze na wakacje wyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 09:50 Na pocieszenie powiem, ze wszytko ma swój koniec rozumiem co czujesz ijak sie czujesz, bo teżniedawno miałam remont kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 10:23 palka, pociesz sie, ze niedlugo bedzie znowu pieknie w kuchni))) i bedziesz mogla sobie duuuuuuzo dobrych rzeczy do jedzenia szykowac )))))))) pozdrawiam znad polskiego morza Ania Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 13:26 dziękuje WAM Aniu ja chyba zaraz spakuje bety i pojadę nad morze Jesze dziś likwidaja szafy u córki Damy radę - a potem jak sie rozszaleje kulinarnie śianca będzie w moim kolorku czerwień pompei albo cynamonowy zastanawiam się Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 14:03 Pałka Zapałka głowa do góy Ja od tygodnia idąc do kibelka balansuję na cienkiej kładce bo mąż właśnie betonową wylewkę zrobił w łazience zrobił która schnie Odpowiedz Link Zgłoś
dotima Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 14:29 oj, skąd ja to znam - lato... u nas remont zamiast urlopu (( tylko malowanie ale dezorganizacja życia totalna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Remont - padam na...;( 09.08.05, 14:41 my teraz nie bedziemy remontowac, bo budowa w toku i maz czasu niema - no troche kuchnie przestawiac bo nowa lodowke dzis kupuje, a to rozwali w sumie caly uklad w kuchni, bo jest malutka i do tego jedna sciana pod katem dachu wogole nie ustawna. Jednak czeka mnie to w przyszlym roku az sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś