palka_zapalka 12.08.05, 16:10 Dziś usłyszałam rozmowę dwóch babć i jedna do drugiej - moja wnuczka jest taka słodka ma 5 miesięcy grube rączunie, nózki i czasami tak ją podgryzam bo taka okrąglutka dziecinka. Miałam ubaw po pachy ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Kocham cię - zjem cie 12.08.05, 23:43 Ja tak mam w stosunku do swojej córki. Zresztą mój mąż ostatnio mnie rozbawił. Mówi zę nie rozumie różnych zboczeń w stosunku do dzieci ale kanibalizm tak(!!!) Mówi ze rozumie ze mozna zjeść dziecko,bo są takie urocze) ------------------------------------------------------ Nie wolno wstrzymywać gazów! Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się właśnie biorą posrane pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Kocham cię - zjem cie 12.08.05, 23:56 zazdroszcze wnusi bo ma babcie moja corcia nie ma,,,jednej Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Kocham cię - zjem cie 13.08.05, 07:33 ale ta druga babcia miała dziwną minę - było to zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Kocham cię - zjem cie 13.08.05, 10:38 oj ja tez tak mam z ta roznica, ze nie opiwadam babkom na ulicy glosno policzki mniamuchne z meszkiem jak brzoskwinki pietki, takie lukrowane a brzucho ach, nic tylko sie wgryzac i ciagle mi nie przechodzi, a juz dwa lata skonczył mam nadzieje, ze do matury minie, taka chrapka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: Kocham cię - zjem cie 13.08.05, 14:10 Ja miałam taką atawistyczna ochotę, żeby złapać zębami za kark i tak nieść)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Kocham cię - zjem cie 13.08.05, 23:03 Chyba nie tylko my tak myślimy (ja też bym zjadła moje brzdące)bo mój Antoś (18 m-cy)to chyba z miłości też mnie gryzie że aż siniaki zostają Odpowiedz Link Zgłoś