12.10.05, 13:06
Moje dziecię dostało wczoraj Furbiego. Nie nowego, ale w dobrym stanie, tyle,
że bez instrukcji obsługi. Może byście mi objasniły jak się go uruchamia, co
może robić i jak go do tego zmusić.
To, że działa to wiemy na 100%, bo wczoraj nam ziewał i chodził spać. Do
niczego innego nie potrafimy go zmusić.
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: Furby 12.10.05, 13:16
      kiedys moja ratanica miala. Pewnej nocy sam się włączyl i nieludzko
      przestraszył moją mamą,która akutar sama w domu byławink
      jak weźmiesz go do góry nogami pomachasz to będzie chichitał. jak klaśniesz to
      tańczy. nie wiem czy napewno to tak było,bo nie pamiętam. ale próbuj
      wszystkiego. machania nim,klaskania. jak mówi "i'm Hungry" to trzeba mu palec w
      dziobek włozyc i jak sie "naje" to powiesmile
    • bloopsar SPAM 03.10.13, 22:30
      > Po wizycie na tej stronie wszystko będzie jasne.

Ależ jesteś pomocna w wątku odkopanym SPRZED 8 LAT! Byleby dokleić adresik stronki, co?
    • rrokowa1000 Re: Furby 20.11.13, 20:37
      Odpowiadajoc na pytanie furbiego uruchamia sie na dole ma plastik nalezy ko zdjoc i wlozyc 4 paluszki furby po chwili sie obudzi gdy puscicie mu piosenke bendzie tanczyl gdy poprosicie go by spiewal zrobi to lub bendzie to robil sam mozna ciognoc go za ogon i za uszy tylko wyedy bedzie nieusuchany nalezy mowic caly czas do niego w jezyku polskim gdy wloczycie go bedzie muwil po ferbijskiemu gdy wymienicie baterie jego osobowosc nie zmieni sie w miejscu gdzie wklada sie paluszki jest z7elony guziczek do odswierzania furbiego czyli jak by od nowa wszystko robic jak jest glodny wlozcie mu palec do buzii jest ruwniez aplikacja mobilna na google paly nazywa sie furbie jest darmowa ma 50 mg mozna tam usypiac furbiego i daeac mu leki karmic go zmieniac glos Mam nadzieje ze pomoglam zycze milej zabawy dla panii i corkibig_grin
      • naomi19 Re: Furby 20.11.13, 21:27
        rokowa, spójrz na daty z łaski swojej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka