nillo 22.11.05, 15:13 ciekawa jestem czy któras z was zarobiła coś w ten sposób. jakie macie dośwaidczenia z pracą chałupniczą. Czy wszystkie ogłoszenia to oszustwo i naciągactwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena1811 Re: praca chałupnicza 22.11.05, 22:51 O! Dobry temat! Ja tez bym chciała wiedziec coś więcej o tym wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra Re: praca chałupnicza 22.11.05, 22:57 znajoma tak pracowała. przy składaniu długopisów. za trzecią dostawą musiała dopłacić do interesu bo ilość wkładów nie zgadzała się. dostarczyli za mało i potrącili jej z pieniędzy za pracę. za 4 razem to nie oddała już robocizny bo wszystkiego przysłąli jej dużo mniej niż na podpisanym papierku o odbiorze. z tego, co wiem, to większość to naciągactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: praca chałupnicza 23.11.05, 10:34 W moim przypadku skończyło się wezwaniem na policję w charakterze świadka) Musiałam złożyć zeznania na temat "dania się naciągnąć w butelkę" przez kolejnych oszustów. Z ciekawości powiem, że ja wpłaciłam tylko kilka zł !!! kosztów manipulacujnych. Tylko z naszej dzielnicy namówić dało się strasznie dużo ludzi (firma działałą gdzieś na południu Polski), rekordziści powpłacali bezzwrotnie nawet 2000zł )))) Odpowiedz Link Zgłoś