mieszkowamama 25.11.05, 10:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=26420716&s=1 Niech każdy robi, co chce, oczywiście. Ale potem taka płacze, że jej zdjęcia do czegoś tam wykorzystano. A mąż na to pozwala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingrid123 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 10:21 Modelka ze zdjęcia Olga sama odp. na to pytanie "oj czy odwazna?...mysle, ze to nie chodzi o odwage... ciaza to tak naturalna rzecz.. ze ubranka nie pasuja... naga tez nie jestem...raczej gola i wesola z ta moja upragniona pilka... a tatko..hm fotograf wiec oprzec sie nie mozna.. teraz to sie zastanawiam, czy dobrze, ze zdjecia pokazalam.. bo nie chcialabym kogos zniesmaczyc.... tak czy inaczej jestem szczesliwa.. z tymi kwiatkami, ktore na scianie kolo lozeczka dla tosi namalowalam" cóż jak dla mnie to zdjęcie powinno się znajdowć w PRYWATNYm albumie Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Czy to normalne? 25.11.05, 10:23 Może i normalne, ale ohydne Jeszcze, żeby ta naga Pani atrakcyjnie wyglądała.... Swoją droga nie rozumiem, czemu nie zamieszcza się zdjęć małych golasków (ślicznych) a zamieszcza się zdjęcia gołych kobiet (bladych i z wiszącymi piesiami). Może jestem okrutna - przepraszam. Pozdrawiam serdecznie Marta Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Czy to normalne? 25.11.05, 10:28 Mieszkowamamo. Powiem Ci coś. Jeszcze chyba nie widziałaś prawdziwych hardcorów jeśli chodzi o fotki na Zobaczcie. Ludzie mają narąbane, ale pokazują wiele, przykład dziadek pokazuje cyce synowej mamuśka z brzuchem w boa z piór i z podwiązkami ta sama mamuśka w wielkich kokardach na włosach to jest i tak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Czy to normalne? 25.11.05, 10:32 Ja widziałam ale na stosownych stronach (niemoderowanych przede wszystkim). A tu za byle jakie przewinienie słowne w poście - do kosza, a za nieatrakcyjną goliznę nic - tego nie rozumiem. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 10:35 Czy to normalne? Hmm - to zalezy co sie przyjmuje za normę Z pewnością trzeba się wykazać odwagą i być z siebie zadowolonym, szczęśliwym... Ja lubię ludzi, którzy są z siebie zadowoleni bo przynajmniej nie zadreczają otoczenia swoimi "brakami" czy "komplekasami" Nie mam najmniejszego problemu z tolerowaniem takiego zachowania innych osób. Tolerowanie nie oznacza utożsamiania się z daną postawą, nie oznacza że ja bym postapiła podobnie. Oznacza, że nie mam nic przeciwko takiej postawie, jak mi to nie pasuje to najwyżej nie nasladuję alb nie napawam się takim widokiem, a co najważniejsze w żaden sposób nie wykorzystuję. Bo to nie prawda, jak ktoś kiedyś sugerował, ze takie fotki to proszenie się o ich paskudne wykorzystanie. Takie myślenie utożsamiam z myśleniem, ze ładna dziewczyna, ładnie ubrana prosi się o gwałt i sama jest sobie winna takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:09 Myśle, ze gdyby mąż tej modelki był faktycznie fotografem zrobiłby o niebo ładniejsze zdjecie. Poniżej podaję link zdjęcia, które mi się np. bardzo podoba. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&a=11309927 Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:15 zdjecie by bylo super gdyby nie ten brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:18 O niebo lepsze, te które pokazała madziq!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:22 bład, mialo byc > a to na pewno! > Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:29 zdjęcie to czarno biale rzeczywiscie super, ale czy to na forum sie nadaje???? absolutnie nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.krosta Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:35 A Demi Moor to niby ladnie wygladala na okladce Vanity Fair ? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Czy to normalne? 25.11.05, 11:43 prosta.krosta napisała: > A Demi Moor to niby ladnie wygladala na okladce Vanity Fair ? Umówmy sie... Demi to Demi a nie jakaś mama_dzidzi a forum gazeta.pl to nie Vanity Fair... A zdjęcia retuszowane to retuszowane a nie wersja natural Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.krosta Re: Czy to normalne? 25.11.05, 12:21 18_lipcowa napisała > Umówmy sie... > Demi to Demi a nie jakaś mama_dzidzi a forum gazeta.pl to nie Vanity Fair... > A zdjęcia retuszowane to retuszowane a nie wersja natural Lipcowa, dla mnie nawet ta Demi Moor po retuszu i na okladce wyglada jak torba. A co dopiero ciezarna userka gazety w wersji full natura. Blee. Ale...non gustibus discutandum. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Czy to normalne? 25.11.05, 12:34 Po pierwsze: Demi Moor to tez mama_dzidzi Po drugie: Czym się różni od innych? Tym, że fachmani wyretuszowali jej zdjęcie? Że jesty bogata? To już może pokazywać goły brzuch? Po trzecie: Jest to forum dla zainteresowanych - osobiście nie przepadam za oglądaniem gołych ciężarnych brzuchów, wolę zawartość, więc nie oglądam - i Tobie też tak radzę. Po co wchodzisz na takie forum? Po czwarte: Dziewczyny dzielą się ze sobą swoją radością - czy musisz to wyszydzać i obrzydzać? NIE CHCESZ - NIE OGLĄDAJ, jako i ja to robię (czyli - nie oglądam). Więcej dystansu i humoru, a i charakterek Ci się poprawi )) (Żart, a nie atak, żebyś nie miała wątpliwości). Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 13:26 Owszem- ładnie wygladala. Rzecz nie w tym, ze niesmaczne jest prezentowanie ciazowego brzucha, ale sposób jego pokazania.Wiekszosc zdjec z forum jest okropna, wywalone na tacy brzuszyska, zero poczucia estetyki.Takie zdjecia mozna trzymac w albumie, a nie wrzucac na widok publiczny. Koniecznie trzeba ten brzuch maksymalnie odslonic, zeby go pokazac? Ja rozumiem, ze ciaza to okres magiczny, ale nie nalezy przy tym tracic zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 12:53 Wlasnie przez ten brzuch fajne, bo inaczej byloby po prostu banalne. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 21:38 jesli chodzi o jakosc fotograficzna tego zdjecia to mnie sie najbardziej z niego podoba to gniazdko na scianie w lewym dolnym rogu... ehhhh zaden dobry fotograf nie zostawilby takiego "kiksa" na zdjeciu tak gwoli scislosci... ale bywa, bywa... w kazdym razie zamysl fajny, a co do reszty to przyznam racje ze ogladajac niektore mozna sie zniechecic do "stanu blogoslawionego" ale co tam, nie chce - nie zagladam, a co laski pokazuja to ich problem... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa a to...? 25.11.05, 11:19 śliczne prawda? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=22493596&a=28634922 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=27553178&a=31472063 Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: a to...? 25.11.05, 11:21 Dla kogos pewnie śliczne O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: a to...? 25.11.05, 11:30 do domowego albumu prosze bardzo)) czego to ludzie nie wymysla Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: a to...? 25.11.05, 11:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=26420716&a=32498056 A piszą, że "Nie zamieszczamy zdjęć golasków!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: a to...? 25.11.05, 11:43 jezu chryste Led!!!!!!!!!!!!! To jest coś O K R O P N E G O !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: a to...? 25.11.05, 11:49 No i miedzy innymi dlatego ludzie powinni sie zastanowic zanim cos takiego puszcza w eter. Wiadomo dla meza jest to piekne, ale na roznych innych forach ludzia pozniej pisza: bleee, feeee, okropność itp. I nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: a to...? 25.11.05, 12:00 Poza tą pięknością, to i z męża chyba kiepski fotograf... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: a to...? 25.11.05, 11:55 To właśnie to miałam na myśli zamieszczając wątek. Dobra, gusta nie mają z tym nic wspólnego. Też jestem matką, też byłam w ciąży, ale... są pewne granice smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a to...? 25.11.05, 12:00 mieszkowamama napisała: > To właśnie to miałam na myśli zamieszczając wątek. > > Dobra, gusta nie mają z tym nic wspólnego. Też jestem matką, też byłam w ciąży, > > ale... są pewne granice smaku. ___________________________ nie wiem, czy smaku, bo dziewczyna brzydka nie jest a zdjęcie nie jest wulgarne chyba bardziej chodzi o granice intymności jednak tu najbardziej poraża ekshibicjonizm a nie brzydota modelki Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: a to...? 25.11.05, 12:05 > Dobra, gusta nie mają z tym nic wspólnego. Też jestem matką, też byłam w > ciąży, > ale... są pewne granice smaku. Zgadzam się Mieszkowamamo ale miejsce tych granic, dla różnych ludzi, stoi w różnym miejscu I to, ze jesteśmy tak rózni jest właśnie takie fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: a to...? 25.11.05, 12:21 Masz rację, Marychna. A teraz kolejna dawka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&s=2 Mniej więcej po środku strony golasek-grubasek. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: a to...? 25.11.05, 12:24 Mieszkowamamo, przyznam szczerze, że nie wiem dokładnie o które fotki chodzi (ta dziewczyna w przepaskach z czerwonej żorżety?) ale zaczynam po mału podejrzewać, ze chyba lubisz takie fotki)) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: a to...? 25.11.05, 12:25 Tak, ta fota. Mniami, uwielbiam )))) Nie no wciągnęło mnie (nie tylko mnie, widzę). Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: a to...? 25.11.05, 12:27 Nie wiem czy Ci o te chodzi co mam na myśli, ale zauważ, ze są to zdjecia autorstwa tego samego meża-fotografa co to zdjęcie czarno-białe, które zamieściłam powyżej. Tak jak tamto mi sie podoba to te już zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: a to...? 25.11.05, 20:44 Przecież właśnie o tym dyskutujemy. Od tego zaczęłyśmy rozmowę Gapy Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa [...] 25.11.05, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a to...? 25.11.05, 12:27 ledzeppelin3 napisała: >> A piszą, że "Nie zamieszczamy zdjęć golasków!!!" Łojezusiemaryjojózefieświęty Led!!!!!!!!!!! Ostrzegaj. Ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka TO CHYBA NORMALNE NIE JEST 25.11.05, 12:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=26420716&a=32498056 Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: TO CHYBA NORMALNE NIE JEST 25.11.05, 12:58 zono... o to właśnie zjęcie cała zadyma . To ten link podałam na początku mojego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Czy celowo 25.11.05, 12:36 wyszukujecie takie zdjęcia, czy trafiacie na nie zupełnie przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Czy celowo 25.11.05, 12:49 Malila, najzabawniejsze jest to, że trafiam na nie zupełnie przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Z nudów pewnie :). 25.11.05, 12:50 Nie rozumiem o co zadyma. Mają dziewczyny chęć na fotki i upublicznianie - ich rzecz. Nie szokuje mnie specjalnie. Bardziej mnie dziwi, że nie macie nic innego do roboty niż wyszukiwanie tych fotek i nabijanie sie z nich. A to czarno - białe zdjecie z dziewczyną na tle ściany ( chyba e-madziq podała link) jest bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Edorka 25.11.05, 12:53 Ale chyba zamieszczając swoje zdjęcia na ogólndostępnym forum mogły się liczyć z każdym komentarzem, niekoniecznie zachwyconym?? A to co mamy do roboty, doprawdy... ten wiecznie powtarzany argument. Przeciez też siedzisz w necie, więc jak??? Nie masz nic lepszego do roboty??? Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Edorka 25.11.05, 12:58 Jak idę na plażę, to też się liczę z tym, że zostanie mi policzona każda fałdka. Ale głośnych komentarzy raczej nie oczekuję Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Edorka 25.11.05, 13:01 malila napisała: > Jak idę na plażę, to też się liczę z tym, że zostanie mi policzona każda > fałdka. Ale głośnych komentarzy raczej nie oczekuję Ale niewykluczone, że ktoś odważniejszy skomentuje! W dodatku miłe komentarze to na pewno słyszałaś??? Tak samo tu, tylko tu się wypisuje te wręcz przeciwne - urok netu i anonimowości (z której nota bene te dziewczyny dobrowolnie zrezygnowały) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Chloe 25.11.05, 13:00 Co innego komentarz a co innego cały wątek z konkursem pt. "Kto da lepsze". Trzeba się napracowac żeby wyszukać ... A co do mnie - ja kura domowa - dzieci śpią . Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 25.11.05, 13:02 edorka1 napisała: > > Co innego komentarz a co innego cały wątek z konkursem pt. "Kto da lepsze". No kurcze, rozrywka jak każda inna ) > > A co do mnie - ja kura domowa - dzieci śpią . A ja mam totalną labę w pracy i mogę szuuuukaaać!! Bo bólu > Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Czy to normalne? 25.11.05, 12:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&a=17368996 Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: Czy to normalne? 25.11.05, 12:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&v=2&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia kurna no 25.11.05, 13:00 kiedys juz taki watek byl. I polecial. No naprawde nie ma nic milszego niz przeczytac o sobie w ciazy ze jest sie ochydna przez pare masochistek, dla ktorych to ochydne ale wchodza i ogladaja w imie slusznej sprawy jak sadze, tylko nie wiem jakiej. jednego zachwyca innego nie zachwyca. jedyna okazja gdy bywam na forum zobaczcie to takie watki jak ten. O gustach sie nie dyskutuje ale lipcowa se nie daruje ze dla niej brzuch ciazawy wyglada ochydnie. No way po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: kurna no 25.11.05, 13:18 faktycznie,ja jestem na forum zobaczcie tylko przy takich wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
migotka2000 Być jak Demi Moore... 25.11.05, 15:45 ...każda przyszła mama by chciała. I stąd ten zalew ciążowej golizny. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Re: Być jak Demi Moore... 25.11.05, 15:58 migotka2000! trafiłaś w sedno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Być jak Demi Moore... 25.11.05, 15:59 eee, n chyba widzą, ze tak nie wyglądaja)) ja zreszta też nie, zeby nie bylo ale ja nie prezentowalam wdziekow na forum publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Być jak Demi Moore... 25.11.05, 21:41 swoja droga to tak ciekawe ile graficy z vanity fair siedzieliw PS'ie zeby ta Demi doprowadzic do stanu okladkowej uzywalnosci.... ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy to normalne? 25.11.05, 22:00 Brzuchy brzuchami, mnei bardizej przeszkadzaja zdjecia karmiacych w wywalonym oblesnym biustem. Ale i tak nic nie pobije niewyogolnych pach, blee: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&a=20604546 Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa niewygolonych pach????????????? 25.11.05, 22:09 to pół biedy, zobaczcie co ona ma na brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Czy to normalne? 25.11.05, 23:23 No rzeczywiście nie macie co robić tylko z innych się napierdzielać. Piękne, szczupłe, wygolone panny. Buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy to normalne? 26.11.05, 00:18 dzidecka napisała: > No rzeczywiście nie macie co robić tylko z innych się napierdzielać. Piękne, > szczupłe, wygolone panny. Buahahahaha. Ani ja piekna ani nie szczupla ale za to wygolona, chcesz zobaczyc?! LOL Sorry Dzidecka, ale chyba nie powiesz ze wszystkie zdjecia na Zobaczcie Cie zachwycaja? Niektore (podkreslam, NIEKTORE) sa naprawde obrzydliwe a osoby na nich uwiecznione maja chyba klapki na oczach. Co do Demi to w tamtych czasach PS nie byl tak zaawansowany ) Poza tym zadaniem tamtego zdjecia bylo wywolanie sensacji i pokazanie ze kobieta w ciazy jest piekna i nie musi sie ukrywac w workwoatych ubraniach. Przeciez to wlasnie od tego zdjecia zaczela sie moda na seksowne ubrania dla ciezarnych i eksponowanie brzuchow. Tak wiec pseudomodelki z Zobaczcie spoznily sie o jakies 14 lat ) No chyba ze o powrot do przeszlosci chodzi, ale to film z innej kategorii ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Czy to normalne? 26.11.05, 00:22 A ziębią ani cieplą. Niesmaczne czy wręcz obrzydliwe nie są zdjęcia ale obgadywanie i naśmiewanie się publicznie z dziewczyn, które je zamieściły. Jeśli mają taka potrzębne prosze bardzo. Zakazu nie ma. Jak komuś przeszkadza nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Czy to normalne? 26.11.05, 01:02 dziewczyny, powiedzcie szczerze, mnie- niezorientowanej... na boga, ta czarna krecha na brzuchu zawsze wychodzi??? skad, dlaczego i po co? to wlosy jakies? ps. elza, mnie tez to gniazdko sie jako pierwsze rzucilo w oczyD i te listwy tez niezaciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Czy to normalne? 26.11.05, 01:16 czarna krecha nie zawsze wychodzi ale zwykle wychodzi i nie wlosy to a barwnik w skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Czy to normalne? 26.11.05, 01:22 edytkus napisała: > dzidecka napisała: > > > No rzeczywiście nie macie co robić tylko z innych się napierdzielać. Pięk > ne, > > szczupłe, wygolone panny. Buahahahaha. > > Ani ja piekna ani nie szczupla ale za to wygolona, chcesz zobaczyc?! LOL > Sorry Dzidecka, ale chyba nie powiesz ze wszystkie zdjecia na Zobaczcie Cie zac > hwycaja? Niektore > (podkreslam, NIEKTORE) sa naprawde obrzydliwe a osoby na nich uwiecznione maja > chyba klapki na > oczach. > > Co do Demi to w tamtych czasach PS nie byl tak zaawansowany ) Poza tym zadan > iem tamtego zdjecia > bylo wywolanie sensacji i pokazanie ze kobieta w ciazy jest piekna i nie musi s > ie ukrywac w > workwoatych ubraniach. Przeciez to wlasnie od tego zdjecia zaczela sie moda na > seksowne ubrania dla > ciezarnych i eksponowanie brzuchow. Tak wiec pseudomodelki z Zobaczcie spoznil > y sie o jakies 14 lat > ) No chyba ze o powrot do przeszlosci chodzi, ale to film z innej kategorii > ) edytkus kupuje twoja argumentacje gdyby nie fakt ze w watkach o zobaczcie (bo to nie pierwszy) kroluja babki, ktore kobiete w ciazy a priori uwazaja za paszczura. Nie dlatego ze wlosy, gacie czy cos tylko ze brzuch. Ja w ciazy sie czulam ladnie- no przykromi bardzo- ladnie sie czulam, wg mnie ladnie wygladalam. Otoczenie w dodatku nie wyprowadzalo mnie z bledu i sie zachwycalo niepytane nie rozumiem naprawde po jaiego grzyba czlowiek ktory uwaza ze kobieta w ciazy po prostu jest brzydka- wchodzi na forum zobaczcie, wyciaga watek na forum emama i sie napawa, ale maz mowi ze mam nie rozumiec tylko isc spac wiec ide. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy to normalne? 26.11.05, 06:07 wieczna-gosia napisała: >Nie dlatego ze wlosy, gacie czy cos tylko ze brzuch. No ale sa brzuchy i brzuchy, niektore ladne, kragle i zadbane a inne spasione, z rozstepami i w ogole okropne. Czy tak ciezko uzywac kremu przeciw rozstepom, usuwac zbedne owlosienie etc? Ja tez sie sobie podobalam w ciazy i mam zdjecia z odslonietym brzuchem ale mialam na tyle samokrytyki zeby nie paradowac taka "cudna" publicznie a zdjecia sa zachowane tylko do wgladu prywatnego. Ja w ciazy sie > czulam ladnie- no przykromi bardzo- ladnie sie czulam, wg mnie ladnie > wygladalam. No i? pokazywalas sie wszystkim wokolo w neglizu? > nie rozumiem naprawde po jaiego grzyba czlowiek ktory uwaza ze kobieta w ciazy > po prostu jest brzydka- wchodzi na forum zobaczcie, wyciaga watek na forum emam > a > i sie napawa Moge napisac tylko o sobie wiec tak, czasami klikam na link w sygnaturce z ciekawosci nie wiedzac do jakich zdjec mnie zaprowadzi. Czasami jestem ciekawa jak wygalda dana osoba wiec szukam jej na Zobaczcie. Innym znowu razem z ciekawosci przegladam watek np. ciazowy, zdjecia ladne, przecietne i... okropne. Slowem nigdy nie wiadomo na co sie natkne ale gdyby wczesniej ostrzegano o hardcore'ach estetyki pewnie bym zdjecia omijala. Zreszta teskty typu "to nie patrz" albo "to nie czytaj" sa dosc dziecinne, nie uwazasz? > ale maz mowi ze mam nie rozumiec tylko isc spac wiec ide. pantoflara ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszka Lipcowa 26.11.05, 17:56 Droga panno, jezeli te zdjecia budza w Tobie obrzydzenie, to nie ogladaj, i tyle. Poza tym, nie masz ŻADNEGO, czytaj ŻADNEGO pojecia o tym, jak czeka sie na dziecko, jak znika Twoj gladki wypielegnowany, PLASKI brzuch i jak bardzo to nie ma znaczenia i jak bardzo to potrafi byc piekne dla najblizszych. Nie rozumiesz, bo brakuje Ci i wyobrazni ,i serca. Juz nie mowiąc o tym, że i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_p Re: Lipcowa 26.11.05, 19:44 Wiesz wyobrazni i serca dla SAMEJ SIEBIE brakuje akurat tym wszystkim paniom, ktore z luboscia prezentuja swoje watpliwe wdzieki!W glowie mi sie nie miesci, ze mozna sie tak ekscytowac swoja ciaza, zeby zupelnie stracic zmysl samokrytyki. Faktycznie brzuch w ciazy nie jest plaski ale dlaczego nie moze byc gladki i wypielegnowany??dlaczego spod pach i spod majtek na tych "arcydzielach" wystaja obrzydliwe wlosiska??i mow sobie co chcesz, dodawaj ideologie ale moim skromnym zdaniem to straszneee naduzycie mowic o ciele pokrytym okropnymi rozstepami PIEKNE (nawet dla najblizszych to wcale mily widok a juz spodziewac sie zachwytow od obcych??)i to niezaleznie czy wlascicielka takowego jest w ciazy czy nie!Ale ogolnie to ciekawe...slowa sex, czlonek, zaplodnienie sa jakby na cenzurowanym (sa jakies przytulanka, fasolki i zolnierzyki zamiast spermy..), takie brzydkie, nieczyste slowa ale juz zdjecie pani ustylizowanej na tania prostytutke jest piekne, cudne, slodkie??czegos tu jednak nie rozumiem... Moze takim zdjeciem tez mam sie ekscytowac??bo DZIDZI w tym BRZUNIU siedzi?? lojalnie ostrzegam!!to prawdziwy hardcore!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=23623360&a=30615985 Aha i jeszcze jedno, zeby nie bylo watpliwosci..ja akurat mam OGROMNE, czytaj OGROMNE pojecie o tym ,jak czeka sie na dziecko i to wcale nie oznacza, ze trzeba sie zapuscic i jeszcze tym swoim niedbalstwem uszczesliwiac nie dosc, ze najblizszych to jeszcze TOTALNIE obcych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Lipcowa 26.11.05, 22:07 Masz rację. Jedne zdjęcia są robione fachowo, inne (w większości) dyletancko, ale to, co mnie zniesmacza, to właśnie jakas niby seksowna bieizna przy ogólnym zaniedbaniu. Fajnie, że dziewczyny cieszą się ciążą i że chcą byc ładne, pociagające i chcą się tym pochwalić, ale na litośc - czemu nie wybiorą naprawdę ładnego zdjęcia, tylko za przeproszeniem takie fotki do magazynu z 1,50 zł, co to leżą do czytania u dentysty. naprawdę szkoda, bo uważam, że ciężarna może naprawdę ładnie wyglądać (sama tak wyglądałam i się czułam takoż) Odpowiedz Link Zgłoś
niania40 Re: Czy to normalne? 26.11.05, 20:34 Zdjecia mi sie podobaja. Dziewczyny radosne i zadowolone z siebie. I slusznie! Dla mnie nie jest normalne to, ze ktos widzi ohyde w ciazowym brzuchu i obleśność w karmiacym biuscie. Nie podoba sie - nie szukajcie,nie krytykujcie, nie obrazajcie, nie ogladajcie -NIKT WAS NIE ZMUSZA! Jesli was zbrzydza naturalnosc,zwyczajnosc i normalnosc ludzkiego ciala, to wasza sprawa. Ale to nie daje wam prawa do wysmiewania, czepiania sie i obgadywania i wyszydzania. Coz, sa tacy, co tak lubia spedzac zycie i daje im to zadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czy to normalne? 26.11.05, 21:06 ja uwielbiam kobiety w ciąży, karmiące matki. Kocham cały ten kilmat i otoczkę. nie ma dla mnie nic bardziej naturalnego i wzruszającego niż kobieta w ciązy lub z maluszkiem przy piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: Czy to normalne? 26.11.05, 21:27 Wiesz, Mieszkowamamo, zawiodłaś mnie... Za normalne uważam chwalenie się swoimi zdjęciami, szczególnie tymi w stanie błogosławionym Za nienormalne natomiast uważam wywlekanie linku do tych zdjęć na forum publiczne i chamskie wyśmiewnie ich. mieszkowamama napisała: >Ale potem taka płacze, że jej zdjęcia > do czegoś tam wykorzystano No, Ty teraz jej zdjęcia wykorzystałaś - bardziej ich już wykorzystać się nie da... Przykro mi bardzo, ze powstał ten wątek Anet Odpowiedz Link Zgłoś
niania40 Re: Czy to normalne? 26.11.05, 21:42 anet22 napisała: > Wiesz, Mieszkowamamo, zawiodłaś mnie... > Za normalne uważam chwalenie się swoimi zdjęciami, szczególnie tymi w stanie > błogosławionym > Za nienormalne natomiast uważam wywlekanie linku do tych zdjęć na forum > publiczne i chamskie wyśmiewnie ich. > > mieszkowamama napisała: > >Ale potem taka płacze, że jej zdjęcia > > do czegoś tam wykorzystano > > No, Ty teraz jej zdjęcia wykorzystałaś - bardziej ich już wykorzystać się nie > da... > Przykro mi bardzo, ze powstał ten wątek > > Anet Bardzo dobrze, ze wywlokla! Inaczej bym tych radosnych i dumnych mlodych mam na oczy nie zobaczyla.)) Co do wysmiewania itp. juz sie wypowiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Po tym 26.11.05, 21:57 jak mieszkowamama pocieszała tu jedną przestraszona mamę to juz mnie nic nie zaskoczy. podobnie jak niania uwazam że te dziewczyny na zdjęciach/moze niekoniecznie piekne itd/sa szczesliwe bo swój stan i swój wyglad traktuja zupełnie normalnie. Na każdym bilboardzie teraz negliz...owszem wyrafinowany i wuretuszowany nikogo nie dziwi...przywykliśmy. Ja chyba nienormalna jestem skoro patrząc na te zdjecia widze radosne przyszłe matki,gdybyscie nie pisały o tych wszystkich nieogoleniach i innych tobym nawet nie zauwazyła. a lipcowa rozstępy i inne ma bez przebytej ciazy i sie wścieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Czy to normalne? 28.11.05, 09:41 Popieram w całej rozciągłości!!!! Zamiast wyszydzać - nie oglądać i już!!! Przecież te zjęcia nie wylewają się nachalnie po otwarciu strony, tylko trzeba ich poszukać. A skoro ktoś ich szuka, to.... Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
agz75 Re: Czy to normalne? 26.11.05, 23:19 tak, publiczne pokazywanie niezbyt udanych zdjęć brzuchatych mam jest w złym guście, ale pocieszanie matki przerażonej wynikami badań krwi synka, wklejaniem linków z wypowiedziami matek dzieci zmarłych lub chorych na nowotwór, jest jak najbardziej prawidłowe. Brawo mieszkowamamo. Może więcej już nic nie wypisuj. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Czy to normalne? 28.11.05, 11:56 taaa, mieszkowamama pociesza tez mamy, ktore stracily dzieci, tez moze szczerze, ale bardzo nietaktownie i nieprzemyslanie, nie wiem, ale moze powinna troche przemyslec swoje wypowiedzi, to tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy te ziejace jadem kobiety sa chore czy glu 28.11.05, 10:09 Po co ta histeria? Zdjęcia nie są ani piękne, ani obleśne. Zwyczajne ludzkie ciała. Chyba nie warto ich pokazywać w necie, są intymne, na pewno nie są artystyczne, ani nie skłaniają do zachwytów (chyba co bardziej egzaltowane mamy), nie widzę powodu do pokazywania dość intymnych spraw, jakim jest ciążowy brzuch i piersi obcym, anonimowym osobom. Mam w pracy stale kontakt z ludzkimi ciałami, zwykle daleko im do ideału. Dlatego nie ekscytuję się tymi fotkami- uważam, że zarówno uwagi "piękne" jak i "obrzydliwe" do tych zdjęć nie pasują. Jednak kompletny brak dystansu tych kobiet do swoich ciał i umieszczanie w necie tych wątpliwej jakości zdjęć służy najwyraźniej naiwnej chęci "podzielenia się z całym światem swą radością"- widze tu brak poczucia humoru i dystansu do siebie, bo gdzie jest powiedziane, że świat chce oglądać ich nagie ciała (czego dowodem jest ten wątek). Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Czy te ziejace jadem kobiety sa chore czy glu 28.11.05, 10:38 Dla mnie niektóre zdjęcia są po prostu obleśne....Pewnie większość tych Pań gdzieś pracuje. Nie wyobrażam sobie, że np. mój szef czy współpracownicy oglądają mnie wielką, grubą z tłustymi włosami, z nieogolonymi pachanmi i w rozwleczonych gaciach. Wielkie, grube, cycate i brzuchate niekoniecznie jest piękne.... Odpowiedz Link Zgłoś