sowa_hu_hu 30.01.06, 10:27 świnia chrum chrum kura ko ko krowa mu mu co sie porobiło? jakieś zoo czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada_zie Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:32 A właśnie?? Też sie zastanwiałam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_chrum_chrum Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:36 Sprowadzamy forum do jednego poziomu Twojego Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:36 tzn? możesz wyjaśnić bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:37 wiesz zrobiłabym sobie scania_brum_brum ale ja spalinowa jestem, nie ekologiczna Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 01.02.06, 17:48 hmmmm.... wan(n)a_plum_plum...? Może być )) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_be_be Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:40 a ja myslałam, ze to mój taki niepowtarzalny Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:42 przykro mi dziewczyny... byłam pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:44 hehe biedna sówka taka jest cena sławy! musisz się z tym pogodzić...toć Bozia nie wszystkim dała wyobraźnię, więc trzeba się na kimś wzorować Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinap4 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:43 to lipcowa, poznałam po piśmie.Zresztą ona ma sporo nicków, moge podac na priv, no i napwet wydała sie w niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:44 no to dawaj... tylko jak udowodnisz że to akurat nicki lipcowej? Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:44 Boze,co za zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: madelaine 30.01.06, 12:09 Sowo kochana,ta zabawa kogos o bardzo ograniczonym umysle jest zenujaca....Nawet sie pukac w czolo nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: madelaine 30.01.06, 12:40 a już myslałam że o mnie mówisz ale to chyba by było niemozliwe bo ja mam cie przeciez na zielono hihih Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:47 cha właśnie się zastanawiam na jaki sobie zmienic nick?? Może: piesek_hau_hau, albo kotek_miał_miał lub kaczka_kwa_kwa? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:49 karmazynowa_dama napisała: > cha właśnie się zastanawiam na jaki sobie zmienic nick?? > Może: piesek_hau_hau, albo kotek_miał_miał lub kaczka_kwa_kwa? Kaczkę odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_be_be Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:51 chloe30 napisała: > karmazynowa_dama napisała: > > > cha właśnie się zastanawiam na jaki sobie zmienic nick?? > > Może: piesek_hau_hau, albo kotek_miał_miał lub kaczka_kwa_kwa? > > Kaczkę odradzam. ____________________________ DD dobre Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama znaczy sie z kamerą (internetem) wśród zwierząt:) 30.01.06, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:49 sądząc po problemach poruszanych przez dziewczyny od kroyta śmiem przypuszczać że jest to jedna i ta sama osoba... która w dodatku sie z nas napieprza Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:49 koryta miało być Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_chrum_chrum Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:50 Ee, nie jedna i ta sama Przynajmniej ja nie jestem kura - fuj, grzebac pazurem w piachu. Wole blotko. > która w dodatku sie z nas napieprza Eee tam, zaraz z 'nas'. Intligętna z Ciebie bestia Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:51 ale one wszystkie pochodzą z obory a ja jakby to powiedziec z wyżyn jestem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:49 oddaj sprawę do sądu za naruszenie praw autorsich, a co ... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:50 musze przmyślec sprawe z sądem Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 10:52 "to jedna i ta sama osoba... która w dodatku sie z nas napieprza " a niech się napieprza, tyle ma co się pośmieje, z resztą sama śmiać się lubię... nawet z siebie samej Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_kum_kum Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 11:00 dobra z ciebie dziewczyna ale, za pozwoleniem, na zywieniu inwentarza znasz sie jak przyslowiowa swinia na pomaranczkach kto owies je????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 11:03 ups , sory , zapomniałam że świenie jedzą pomyje Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_chrum_chrum Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 11:09 Swinie jedza pomyje? Masz nieaktualne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 11:14 świnie nie jedzą! są na diecie!:0 Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinap4 Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 12:37 a dlaczego lipiec nie odzywa sie pod swoim nickiem? bo ma zabawę pod innymi nickami, ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_kum_kum Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 12:43 ewelinap4 napisała: > a dlaczego lipiec nie odzywa sie pod swoim nickiem? bo ma zabawę pod innymi > nickami, ha ha ha nie wiem, gdzie lipiec jest ale wiem, pod ktorym jest madelaine6 tylko udaje taką rozsądną ) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 12:45 ale w sumie to powinnam sie cieszyć----jestem taka popularna ochhhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
max-mama Re: dziewczyny czas na owies - smacznego :) 30.01.06, 12:55 ...i ciesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko sowo_hu_hu 30.01.06, 12:57 wiesz troche przykro mi sieę zrobiło jak napisałas, że się złościsz ze twój nick jest popularny, nawet muszę przyznać ze sie troszkę popłakałam. Bo tak się składa, że ze względu na ciebię wybrałam swój. Jesteś taka ciepłą i ępatyczną osobą, że stałam się Twoim największym idolem! Mam nadzieję że się nie gniewasz? I nie jestem żadna owcą ani krówką, to chyba jakieś żarty. Papatki cieplutkie! kkk Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinap4 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 12:59 lipcowa skończ tą zabawe. Nikow nazakładałas jak głupia. Te wcześniejsze też były durne. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko ewelinko 30.01.06, 13:02 czy ty masz obsesję na punkcie lipcowej? wszędzie ją widzisz? lodówki się otworzyć nie boisz? jak ci się nie podoba mój nick to sobie go wygaś... i wcale nie jest durny, ja bym co tak w rzyciu nie napisała! przykro mi (( Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko Re: ewelinko 30.01.06, 13:05 kura_ko_ko napisała: > i wcale nie jest durny, ja bym co tak w rzyciu nie napisała! Miało być, ze ja bym CI tak rzyciu nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mowie Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 14:05 a ja zwierzyniec (w calosci) mam na czarno. o boshe, dziewczyny co to znaczy???????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:01 to koko, to jest moje) tylko pisane coco) czuje, ze ktos podrabia oj nick) Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:05 sowa_hu_hu napisała: > chyba sie popłacze... Przepraszam, nie to było moją tendencją.... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:06 kura_ko_ko napisała: > Papatki cieplutkie! > kkk Powinno byc paputki!!!! Szczególnie przy temeperaturach jakie panują. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:11 sowa_hu_hu napisała: > paput to na mnie mówią moi mężczyźni A ja czytałam, że pipo, ale nie znalazłam posta na potwierdzenie moich słów > > Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:14 ależ jesteście czepialskie tak tak taaaaaaaaaaak - mój facet nazwał mnie pipą - na forum , przy wszystkich!!!!!! chyba powinnam od niego odejść.... i nie brac pod uwage tego że to były tylko żarty... a może my jestesmy patologia bo mówimy tak do siebie czasami... o boshe... chyba sie potnęęę Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:15 sowa_hu_hu napisała: > > a może my jestesmy patologia bo mówimy tak do siebie czasami... > Ty lepiej idź na terapię rodzinną, to zaczyna być trendi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:17 cholera... no chyba tak zrobie... bo w gre jeszcze wchodzi hardcorowy sex... ja chyba mam problem... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:19 sowa_hu_hu napisała: > ... bo w gre jeszcze wchodzi hardcorowy sex... Nie wymawiaj przy mnie takich słów!!!!! > > ja chyba mam problem... Oj tak... > > Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 13:19 koniecznie załóż o tym wątek troche humoru, pare kawałów o seksie, i czuję sie jak u siebie no nie martw sie, ja swoje 3,5 grosza tez dorzucę sowa_hu_hu napisała: > cholera... no chyba tak zrobie... bo w gre jeszcze wchodzi hardcorowy sex... > > ja chyba mam problem... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX 30.01.06, 13:24 chyba musicie odprawić na mnie jakies egzorcyzmy... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mowie Re: sowo_hu_hu 30.01.06, 14:07 > o boshe... chyba sie potnęęę > > tylko koniecznie nam o tym napisz..... tk emocjonalnie jak tylko potrafisz.... pa-pa moja droga! Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko Re: twoją czym??? tendencją??? sprawdź znaczenie 30.01.06, 13:11 że co??? Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: twoją czym??? tendencją??? sprawdź znaczenie 30.01.06, 13:13 kura_ko_ko napisała: > że co??? jajko.... móiw i pisze się "intencją".... jestes tendencyjna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: twoją czym??? tendencją??? sprawdź znaczenie 30.01.06, 13:14 scania81 napisała: > > > jajko.... > > móiw i pisze się "intencją".... jestes tendencyjna;/ Aha. Kura jest głupia pipa i vice versa! Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko Re: twoją czym??? tendencją??? sprawdź znaczenie 30.01.06, 13:15 Ochchch.... ale dałam ciałaa! pzrepraszam... no rzeczywiscie... wstyd mi, wybaczcie poprosze... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: twoją czym??? tendencją??? sprawdź znaczenie 30.01.06, 13:16 kura_ko_ko napisała: > wstyd mi, wybaczcie poprosze... Uważam, że na ten temat powinnaś założyć osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko Re: twoją czym??? tendencją??? sprawdź znaczenie 30.01.06, 13:23 chloe30 napisała: > Uważam, że na ten temat powinnaś założyć osobny wątek. masz racje! już założyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mu_mu O- SOWO! 30.01.06, 13:44 -------------------------------------------------------------------------------- Gdzie sie człowiek nie tknie - wszędzie jest twoje Hu_HU! Ileż można?? Skąd masz na to czas?? Przecież jesteś taka zajęta mężem, synem, sexem, zakupami, bielizną, modą.... itd.... Chyba coś ci sie porobilo w glowie - może to PTASIA GRYPA cie dopadła???!!! Masz jakies dziwne fobie, że ktoś ci podkrada nicka... Przecież ty - SOWO- fruwasz w oblokach, a my - KROWY, ŚWINIE, KONIE, ŻABY itd.. twardo stąpamy po ziemi.. Powinnas sie wyleczyć z tego komputerowego nałogu, a to nie zauważysz,że mąż już nie interesuje sie twoją bielizną itd... ODFRUŃ W SINĄ DAL - O, SOWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: O- SOWO! 30.01.06, 13:49 hehe dobre , naprawde dobre sowa i sówek w roli głównej img516.imageshack.us/my.php?image=sowaiswek6fb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 [...] 30.01.06, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:10 Ja coprawda nie wiem ktore to kury, krowy itp, ale chyba troszke przesadzilas. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:11 cocollino1 napisała: > Ja coprawda nie wiem ktore to kury, krowy itp, ale chyba troszke przesadzilas. na przesadzaniue trzeba poczekać aż ziemia odmarznie imho Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 ponieważ moderator machnął kropidłem 30.01.06, 14:17 czuję się w obowiązku napisać moją zgrabną pointę raz jeszcze kury domowe się nudzą. jeśli ktoś chce trochę perwersji, niech wstawi między "r" i "y" literkę "w". z niesmakiem obserwuję przesadyzm w wygładzaniu oblicza forum emama, no ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:25 aaa, czyli faktycznie, nie ma o czym rozmawiac, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:32 cocollino1 napisała: > aaa, czyli faktycznie, nie ma o czym rozmawiac, żenada. cocolino, istnieje pewna różnica między myślą lapidarnie podaną a wrzucaniem słów bez sensu. "żenada" wrzuciłaś bez sensu. kto ma czuć się zażenowany - ja? ty? podróbki nicków? chuck norris? żenada - jeden z motywów przewodnich po "żal mi ciebie" i "jesteś żałosna". Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:34 Dziekuje za lekcję, ale myślę, ze osoba domyślna będzie wiedziala, ze chodzi o to, ze jestes żenująca. Z kazdym postem, coraz badziej. Wiem, wiem, silisz sie na bycie oryginalna, niestety z miernym skutkiem. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:47 cocollino1 napisała: > Dziekuje za lekcję, ale myślę, ze osoba domyślna będzie wiedziala, ze chodzi o > to, ze jestes żenująca. Z kazdym postem, coraz badziej. przepraszam, ale chciałabym poznać dokładne uzasadnienie tego określenia, bo doprawdy nie rozumiem dlaczego żenującym jest dla ciebie użycie jednego wulgarnego słowa plus zaimprowizowana gra słowna > Wiem, wiem, silisz sie > na bycie oryginalna, niestety z miernym skutkiem. wiem wiem, skonczyłaś szkołę dla jasnowidzów i dlatego wiesz. na oryginalność się nie silę, kolejne pustosłowie nie wiadomo co określające. jaką oryginalność? na forum? no daj spokój. > Bez odbioru. jak chcesz to może być.. bez odbioru, chociaż takie demonstracyjne porzucanie forumowej rozmowy jest co najmniej niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:35 A i jeszcze jedno, faktycznie jesteś żałosna, ale wcale nie jest mi Ciebie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 halo, opiekun forum 30.01.06, 14:48 no może bez przesady z tym usuwaniem, tak? czego ty chcesz Osobo Z Nożycem od wypowiedzi cocolino? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: halo, opiekun forum 30.01.06, 14:50 heheh, wlasnie nie? tez sie zdziwilam, no chyba ze uznano, ze prywate walnełam do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: halo, opiekun forum 30.01.06, 14:59 cocollino1 napisała: > heheh, wlasnie nie? tez sie zdziwilam, no chyba ze uznano, ze prywate walnełam > do Ciebie. totalny bezsens, tak jakby było mało prywaty tutaj. ja osobiście uwielbiam tego rodzaju spory. i nie życzę sobie żeby były wycinane. jest dużo wątków-przepychaczy w których różne osoby atakują się poersonalnie i dlaczego do cholery z nimi nic się nie zrobi? dlaczego nie zostaną usunięte wszystkie wypowiedzi atakujące lipiec tylko ze wzgledu na jej nicka? dlaczego nie poleciały w kosmos te wszystkie nicki naśladujące sowę? bo odzywają się bez przekleństw i wulgaryzmów? jasssne. intencje nieważne, grunt że nikt nie przeklina. jeśli więc przyczyną usunięcia wypowiedzi cocolino był atak personalny, to logicznie rzecz biorąc - won z wątkami wszystkich postaci typu zwierzątko_odgłos_odgłos. są obrzydliwie personalne. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: halo, opiekun forum 30.01.06, 15:09 nie rozumiem rowniez, nie to zebym sie domagala przywrocenia moich postwo, w zasadzie nic waznego, ale pytam: dlaczego??? jesli dlatego, ze prywta, to caly watek to prywata. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: halo, opiekun forum 30.01.06, 15:19 cocollino1 napisała: > nie rozumiem rowniez, nie to zebym sie domagala przywrocenia moich postwo, w > zasadzie nic waznego, ale pytam: dlaczego??? jesli dlatego, ze prywta, to caly > watek to prywata. przyłączam się do pytania i proszę o uzasadnienie. na dobrą sprawę wszystko jest tu prywatą, od sprawy ubierania dziecka w ciepłe ciuchy do opinii forumowiczów na temat frakcji rządzącej. no i popatrz człowieku jak rodacy potrafią jednoczyć się w nieszczęsciu. hłe hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 o proszę 30.01.06, 15:23 wystarczyło przycisnąć o sensowność działań, i jakoś posty w wątku wróciły na swoje miejsca. z rozkoszą pociągnę teraz temat w nadziei że się dowiem: cóż znaczy owo "żałosna jesteś", tak chętnie używane w dialogu forumowym. albo w sumie dobra, nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: o proszę 30.01.06, 15:26 a najlepsze jest to, ze przez to kasowanie przeszla mi zlosc na Ciebie, heheh Dziekuje moderatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: o proszę 30.01.06, 15:35 cocollino1 napisała: > a najlepsze jest to, ze przez to kasowanie przeszla mi zlosc na Ciebie, heheh > Dziekuje moderatorzy nie ma tego złego zatem było się o co złościć? o słów parę? )) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: o proszę 30.01.06, 15:39 nie no gra słow ciekawa, owszem), ale chyba zbyt ostra, tak mi sie zdaje) W kazdym razie szkoda nerwów naszych na przepychanki slowne. Zreszta juz mie nerw opuścił hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: o proszę 30.01.06, 15:45 a mnie sie wypowiedź koshen podobała... bo trzeba miec naprawde nasrane (ups , przepraszam wrażliwych) we łbie żeby sie przejmowac tym ile kto ma watków na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: o proszę 30.01.06, 15:46 ale to nie oznacza, ze taka osoba jest kur(w)ą domową, nie sądzisz??? Ja gdybym byla pod takim nickem ukryta typu krowa mu mu to bym sie poczula obrażona. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: o proszę 30.01.06, 15:49 dla mnie jest idiotką... a na pewno nie kobietą... a kshen może to nazywac jak chce... - może ma inna terminologie niż moja... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: o proszę 30.01.06, 15:53 Terminologia w tym zakresie jest jedna, kur(w)a to dla mnie obrazliwie slowo, ale juz daję spokoj, bo nawetnie wiem kogo bronie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: posty juz są 30.01.06, 15:35 kalina_p napisała: > przepraszam za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 14:25 Sowa nie przejmuj się. Jesteś nie do podrobienia. Powinnaś sobie dopisać do sygnaturki ®. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu hola , hola apel wygłaszam ,apel 30.01.06, 15:29 prosze osoby które lubie żeby sie między soba nie kłóciły tzj koshen i coco plissss Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: koshen 30.01.06, 15:37 sowa_hu_hu napisała: > chyba zostane twoją fanką uściślijmy fanką ciągów liter jakie opatrzone są sygnaturą 'kosheen4' jak dla mnie nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu a tak w ogóle.... 30.01.06, 15:34 to komuś sie musi starsznie nudzić... tyle nicków zakładać... i po co? bo jesli po to by powkurzac sowe to zonk ktoś musi naprawde nie mieć większych problemów niż przjmowanie sie tym że sowa ma tyle i tyle wątków... chyba zaczne miec wyrzuty że zaburzam doznania estetyczne co poniektórych pań... w sensie tych od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a tak w ogóle.... 30.01.06, 15:37 A ja nie rozumiem o co biega. No bo jakby ktoś założył nicka gupia_chloe to może bym sie wkurzyła, ale chloe32 juz by mnie nie ruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu chloe :) 30.01.06, 15:43 ale kto tu sie wkurza??? ja? ja zalożyłam tego posta z uśmiechem... niech sobie zakładają jakie chcą nicki... ja nie mam pięciu lat żeby sie rzucac o coś takiego... to ta laska ma problem z tym że ja mam na forum dużo wątków i wychodzi z siebie żeby mnie wkurzyć , czy dogryźć mi... sama nie wiem... ale niestety jej nie wychodzi... przynajmniej posmiac sie można! Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Sowo :) 30.01.06, 19:25 Sowa! A może jakiś sfrustrowany i straszliwie samotny pasztet wyje z zawiści, żeś laska bez problemów z figurą, z mężem, udanym synkiem, pełnym rozkwitu życiem seksualnym i szafą seksownej bielizny. Jak to było? "Zawiść ludzka nie zna granic!" Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo :) 30.01.06, 20:01 bez przesady z tym brakiem problemów z figurą ale widzisz... wystarczy sie pochwalić że sie ma faceta inwencją twórczą ktory cie rozpieszcza prezentami... że ogólnie jest ok... i już laski piane toczą... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo :) 30.01.06, 20:11 ps. zapomniałam dodac że broń boże nie można być ematycznym... dla niektórych ta cecha to jakies wyziewy lukrowatości... Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_chrum_chrum Re: Sowo :) 30.01.06, 20:21 Moofko, na pewno z zazdrości. W koncu gdzie mi, zwykłej swini (uff, dobrze, ze suka_hau_hau ze mnie nie jest), do Sowy. Lta swietlne dzielna zwlaszcza nasze ajkju. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_chrum_chrum Re: Sowo :) 30.01.06, 20:31 O, jednak i samokrytycyzm (trudne słowo ) u Ciebie mozna znalezc. No plusa masz, plusa Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo :) 30.01.06, 20:40 samokrytycyzmu mi nie brakuje , ale tobie tego tłumaczyc nie będe Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: a tak w ogóle.... 30.01.06, 15:44 chloe30 napisała: > A ja nie rozumiem o co biega. > No bo jakby ktoś założył nicka gupia_chloe to może bym sie wkurzyła, ale > chloe32 juz by mnie nie ruszyło. >> nic nie będę mówić bo za chwilkę spotkam jakieś wysoce aluzyjne nicki w rodzaju safriduo4, basementjaxx4 albo timomass4 albo fasolki4 i wtedy już na pewno nie zasnę kilka nocy pod rząd Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a tak w ogóle.... 30.01.06, 15:46 hehe dobre te fasolki hiehie nie no , chyba naprawde musze iśc do specjalisty bo tak mi cięzko z tym że ktoś podrabia mój nick... az sie spłakałam... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a tak w ogóle.... 30.01.06, 15:51 kosheen4 napisała: >> >> > nic nie będę mówić bo za chwilkę spotkam jakieś wysoce aluzyjne nicki w rodzaju > safriduo4, basementjaxx4 albo timomass4 > > albo fasolki4 i wtedy już na pewno nie zasnę kilka nocy pod rząd Czy delikatnie dajesz mi do zrozumienia, że mój nick taki jakis mało oryginalny??? Wal Kosheen, najwyżej sie potne ) Odpowiedz Link Zgłoś
idalia1 Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 16:47 A ja nie rozumiem czemu wszyscy się Tobą zachwycają.Ja Cię nie lubię.Miałam okazję przeczytać parę Twoich postów i mogę stwiedzić ze powinnas pracowac w telefonie zaufania dla samobójców-wzrosła by ich liczba.Powinnas nauczyc sie jednego.Jesli nie masz komus nic milego do powiedzenia to powinnas zamilknąć. Ja zrobilam w tej sytuacji wyjatek od swojej zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 16:55 wiesz jaki świat byłby nudny gdyby wszyscy sie lubili...? dlatego chwała ci za to że mnie nie lubisz a tak na marginesie to nie zauwazyłam zeby ktoś sie mną zachwycał... poza tym ja wiem jaka jestem - i nie uwazam zebym kiedyś dla kogoś była chamska itd itp... dlatego tez zdania takich zgorzkniałych lasek jak ty nie robią na mnie większego wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:02 mniej więcej od miejsca gdzie była mowa safriduo ale broń boshe przed tłumaczeniem mi tego jestem wystarczająco zestresowana oczekiwaniem na kuratorkę o której pisałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:04 w sumie to nic nie starciłaś wszystko wyjaśnia koleżanka która napisała ostatniego posta... sowa jest po prostu BE - niedobra dla ludzi... pomijając już wszystkie moje niezrównoważenia , skrzywienia czy tez zboczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:25 nie BE tylko HU a po za tym w młodosci miałam ksywke sowa (brylki) więc jestes mi bliska no i te twoje tajemnicze zboczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:30 daj spokój... lepiej nic nie pisz o bliskości bo zaraz cie okrzykną lesbą Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:41 A macie cos do lesbijek??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:45 ja nie ale te wszystkie święte krowy pewnie tak a ty co? grasz w innej drużynie? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mu_mu [...] 30.01.06, 17:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 17:57 a który twoim zdaniem post jest taki słodki że aż nieprawdziwy? może ten w którym pisze że moja koleżanka myśli o usunięciu ciąży...? tak? hmmm.... faktycznie... masz chyba troty zamiast mózgu... a rodziną - musze cie rozczarować - zajmuje sie cały czas - nikt nie narzeka... tylko ty - zupełnie obca mi osoba - przezyważ moją osobe i moje życie... jakbys swojego nie miała? w sensie że jest takie beznadziejne... naprawde współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mu_mu [...] 30.01.06, 18:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:18 tak rozgryzłas mnie , mąz mnie olewa - ma jakąś dupe na boku , chyba nawet dwie... dziecko w sumie oddaje do przedszkola na cały dzien żeby móc siedziec na necie - a przedewszystkim na czacie - szukam tam nowego chłopaka... ale trudno jest bo chciałabym takiego z kasą... w sumie to zastanawiam sie czy nie oddac dziecka do adopcji - nie bawi mnie to macierzyństwo... tak bardzo pragnęęę być idealna - wydałam juz wszystkie oszczędności na kosmetyczke , fryzjera i ciuchy... zastanawiam sie tez nad liposukcją i powiększeniem biustu ale nie wiem jak uzbierac kaske... kurcze to takie straszne - chyba sie znowu popłacze... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mu_mu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:23 nie - nie płacz - tylko leć sobie DALEEEEKO stąd - wstrętna SOWO! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mu_mu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:33 rzeczywiście jestes chora na ptasią grypę???????? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:34 nie ale ty zdecydowanie masz BSE Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 JESTESCIE WREDNE!!!!!!!!!!!! 30.01.06, 18:53 PRZEZ WAS SPALIłAM NALESNIKA I PRAWIE SIę UDUSIłąM TYM KTóREGO JADłAM PRZY PTASIEJ GRYPIE I BSE Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:02 sowa_hu_hu napisała: > daj spokój... lepiej nic nie pisz o bliskości bo zaraz cie okrzykną lesbą > no wiesz, jak by nie patrzec, dziecko mam, z chłopem jestem, więc jak juz to od bi Odpowiedz Link Zgłoś
owca_be_be Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:08 scania81 napisała: > sowa_hu_hu napisała: > > > daj spokój... lepiej nic nie pisz o bliskości bo zaraz cie okrzykną lesbą > > > > > no wiesz, jak by nie patrzec, dziecko mam, z chłopem jestem, więc jak juz to od > bi a co za różnica sówka seks (SEX sori) lubi i to duzo i hardcore wiec to chyba wszystko jedno czy z pania, paniami, czy panami czy urzadzeniami czy tez z osłem_iaa_iaa sex jest fajny, a sowa wyluzowana Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 zazdrością powiało?????????????? 30.01.06, 18:13 > a co za różnica > sówka seks (SEX sori) lubi > i to duzo i hardcore > wiec to chyba wszystko jedno > czy z pania, paniami, czy panami czy urzadzeniami > czy tez z osłem_iaa_iaa > sex jest fajny, a sowa wyluzowana Odpowiedz Link Zgłoś
owca_be_be Re: zazdrością powiało?????????????? 30.01.06, 18:15 aaa, bo sie posikam sugerujesz, ze owieczki klikają ze szkoły prowadzonej przez zakonnice ? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 głupotą powiało, głupotą 30.01.06, 18:18 cóż za wyrafinowane próby dania do zrozumienia że ktoś ma dość sowy na tym forum świetnie, świetnie, normalnie nastrój jak w dekoracjach teatralnych. dwa drzewka robią za las ...krzyży Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:56 Kosheen, a dlaczego aż tak bardzo się tym przejęłaś, chyba bardziej od samej zainteresowanej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 18:58 anulka.p napisała: > Kosheen, a dlaczego aż tak bardzo się tym przejęłaś, chyba bardziej od samej > zainteresowanej, co? a po czym wnosisz że bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 19:01 a czy ktoś sie tu w ogóle przejął??? bo jesli o mnie chodzi to nie bardzo... ale przynajmniej dostarczamy rozrywki byleby sie ktoś w końcu nie udusił naleśnikiem bądź innym spożywczym produktem Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 19:03 Po ilości postów i przejęciu w ich tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: a ja się juz pogubiłam:) 30.01.06, 19:07 anulka.p napisała: > Po ilości postów hm niech będzie > i przejęciu w ich tonie. zdecydowanie słyszysz jakieś fałszywe te tony jak już zaczynam jakiś temat lubie doprowadzić go do momentu kiedy mnie nie usatysfakcjonują odpowiedzi. ale żeby od razu 'przejmować'? nieee nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: czy powstał fan club mojego nicka??? :) 30.01.06, 22:22 a ja tam mam sowę na zielono . Jeszcze z czasów jak byłam na ciąży i porodzie I co ekskomunika mnie tu teraz czeka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu tufda - wstydź sie!!! 31.01.06, 09:39 żeby sowe na zielono mieć... a w ogóle to jestem zaskoczona że ktos ma mnie na zielono - raczej przywykłam że nie ejstem tu zbyt lubiana wprost przeciwnie do tego , że niektórym sie wydaje ,że uwaz=żam sie za bóstwo i że sądze ,że wszyscy mnie uwielbiają ależ mi sie miło zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
kura_ko_ko Re: tufda - wstydź sie!!! 31.01.06, 10:10 sowa_hu_hu napisała: > a w ogóle to jestem zaskoczona raczej przywykłam > że nie ejstem tu zbyt lubiana Nie żartuj! pzreciez napisałam że jestem Twoim największym idolem! nie lubiana - tez coś! I jeszcze kokieterka! )) papa! kkk Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: tufda - wstydź sie!!! 31.01.06, 11:17 naise napisała: > owca robi me, baran robi be ___________________ kiedys w mocno internacjonalnym gronie po paru piwkach wyszedł temat z pogranicza jezykoznawstwa konfrontatywnego i zoologii okazuje sie, ze w zadnym z jezykow zwierzatka nie robia tak samo (no krowa moze roznice sa znaczne, a odglosy niby te same a wedlug mnie me to koza robi Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: tufda - wstydź sie!!! 31.01.06, 11:22 www.georgetown.edu/faculty/ballc/animals/sheep.html dla porównania Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 i bardziej na temat: 31.01.06, 13:11 www.georgetown.edu/faculty/ballc/animals/owl.html Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: i bardziej na temat: 31.01.06, 13:13 i żeby juz nie było noeporozumień i meee i bee jest prawidłowe www.georgetown.edu/faculty/ballc/animals/polish.html Odpowiedz Link Zgłoś
golebica_gruchu_gruchu Re: Sowo! 31.01.06, 15:17 Czytam to ,co piszesz na swój temat,na temat Twojego partnera i zastanawiam się czy nie boisz się prezentować na forum publicznym swojego zdjęcia.Przyznasz,że twoje wypowiedzi są czasem kontrowersyjne,zastanowiłaś się nad tym?Nie boisz się ,że Cię ktoś rozpozna?To przejaw odwagi,głupoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: Sowo! 31.01.06, 16:05 "To przejaw odwagi,głupoty?" A może to poprostu przejaw samoakceptacji?? Nikt przeciez doskonały nie jest... niewielu ma jednak odwagę się do tego przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: Sowo! 01.02.06, 17:41 "> czy nie boisz się prezentować na forum publicznym swojego zdjęcia.Przyznasz,że > twoje wypowiedzi są czasem kontrowersyjne,zastanowiłaś się nad tym?Nie boisz si > ę > ,że Cię ktoś rozpozna?To przejaw odwagi,głupoty ?" No i przygadał kocioł garnkowi, że smali. Nie tak dawno można było doznać wątpliwej przyjemności obejrzenia i twojego zdjęcia na forum.... Możesz zmienić nicka, ale tyci rozumek i gęba pozostanie ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu gruba :) 01.02.06, 20:57 a kogo podejrzewasz....? co do pytania to czego mam sie bać? ze niby ktos mnie rozpozna i co? zabije mnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: gruba :) 02.02.06, 16:25 Nie chodziło mi o to, że Gołębica (wiadomo kto) sama swoje mało wyjściowe zdjęcia opublikowała, a Tobie zarzuca jedną fotkę. I to w jakich słowach. Śmieszne, jakby nie patrzeć. W poprzedniej swojej wypowiedzi nie zaznaczyłam, że to w "..." to była wypowiedź Gołębicy vel... Pani Mądralińskiej. Stąd może to zamieszanko. Odpowiedz Link Zgłoś
zabka_kum_kum Wstrętne babiszony! 01.02.06, 23:29 Wstyd mi za was!! Przybierając zwierzęce nicki wystawiacie się na pośmiewisko!!! Dlatego przede wszystkim że zwierzęta se lepsze niż ludzie, a wy pokazujecie tylko chamstwo.... Zostawcie dobre zwierzęta w spokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś