5aga5 02.02.06, 14:17 Wróciłam tu do Was a tu prawie nikogo. Co się dzieje? Może czas skończyć te leniuchowanie i wrócić do takiego forum, jakie było kiedyś? A co z Naszą Amelią? Wiecie coś? Pozdrawiam Was wszystkie i .... piszmy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadka1 Re: Dziewczyny!!!! 02.02.06, 16:18 To fakt trochę pustawo się u nas porobiło,ale dobrze że już jesteś to może nas rozkręcisz. Amelia musiała sprzedać swój komputer,ale obiecała że będzie w miarę możliwości zaglądać do nas,niestety nie było jej już bardzo dawno. A co u Ciebie?Ustabilizowało sie trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Dziewczyny!!!! 02.02.06, 21:11 A wiesz ze nawet tak? Wyjechałam z dziećmi na ferie, wracam, a tu całkowita odmiana. Już kilka razy tak było więc dmucham na zimne, bo jakoś nie wierzę w cudowną odmianę, ale staram się przeczekać, A nóż!! Chociaż tak prawdę mówiąc, nie liczę na to. Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 5aga5 03.02.06, 09:22 Cieszę się że chociaż chwilowo jest ok.A nóż tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: Dziewczyny!!!! 03.02.06, 01:52 czytam, jak jest co jakos nie mam weny na pisanie ostatnio sciaskam was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Dziewczyny!!!! 03.02.06, 10:15 Ja jakoś też nie mam o czym pisać,ale zaglądam i Wszystkich pozdrawiam(-: Odpowiedz Link Zgłoś