mmagda17 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:42 Dziewczyny powiedzcie mi, czy to normalne, że zaczęłam się robić zazdrosna o mężą tzn. nigdy to nie miało takich rozmiarów, teraz jak jestem na wychowawczym, jestem zazdrosna o każdy jego krok, o każdą rozmowę. Czy popadam w paranoję ? Ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 18:04 To normalne. Jesteś dla niego mniej interesująca zapewne i to czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:46 tez tak miałam. to się chyba bierze z nadmiernej ilości "wolnego od pracy" czasu. jak pracowałam nie miałam takich obaw, nie byłam taka zaborcza. wracałam w pracy i czułam się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda17 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:47 Trochę mnie pocieszyłaś. Jest tak jak w moim przypadku. wcześniej nie miałam takich problemów. Problem w tym, że mój mąż chyba to zauważył i co teraz. Jak ze sobą walczyć. Odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:53 Zazdrość przeważnie bierze się z tego, że nisko oceniasz siebie i wydaje Ci się, że Twój mąż ogląda się za każdą babeczką, która wygląda lepiej od Ciebie. Kiedy zajmowałam się tylko córką miałam podobnie. Teraz kiedy mam dwójkę dzieci jakoś znajduję czas dla siebie (o ironio - mniej, ale więcej czasu), zawsze zrobię sobie makijaż, pójdę z dziećmi na spacer i mimo tego, że czasem mam serdecznie dość jakoś nie dbam o to czy mój mąż się za kimś ogląda czy nie. Najważniejsze, że to on jest ciągle o mnie zazdrosny i to mi dodaje sił )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda17 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:58 Ja również dbam o siebie, on mówi że podobam się mu nawet bardziej niż przed porodem, że jestem bardziej kobieca. Robi to co zawsze i tak się zachowuje.Wydaje mi się że to jest we mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_tez_kwiat Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 17:03 Oczywiście że w Tobie! Jesteś tak piękna na ile się czujesz i w tym tkwi sedno sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 17:43 Zgadza się ,nadmiar wolnego czasu na każdego wpływa zle , dobrze jest się czymś zająć , rozwijać się czy dokształcać . I najważniejsze spotykać z ludzmi ! Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś