Dodaj do ulubionych

Stałam się zazdrosna

13.02.06, 16:40
Obserwuj wątek
    • mmagda17 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:42
      Dziewczyny powiedzcie mi, czy to normalne, że zaczęłam się robić zazdrosna o
      mężą tzn. nigdy to nie miało takich rozmiarów, teraz jak jestem na
      wychowawczym, jestem zazdrosna o każdy jego krok, o każdą rozmowę. Czy popadam
      w paranoję ? Ratunku.
      • 18_lipcowa Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 18:04

To normalne. Jesteś dla niego mniej interesująca zapewne i to czujesz.
    • sofi84 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:46
      tez tak miałam. to się chyba bierze z nadmiernej ilości "wolnego od pracy"
      czasu. jak pracowałam nie miałam takich obaw, nie byłam taka zaborcza. wracałam
      w pracy i czułam się bezpiecznie.
      • mmagda17 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:47
        Trochę mnie pocieszyłaś. Jest tak jak w moim przypadku. wcześniej nie miałam
        takich problemów. Problem w tym, że mój mąż chyba to zauważył i co teraz. Jak
        ze sobą walczyć. Odpowiedz.
        • kalafior_tez_kwiat Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:53
          Zazdrość przeważnie bierze się z tego, że nisko oceniasz siebie i wydaje Ci
          się, że Twój mąż ogląda się za każdą babeczką, która wygląda lepiej od Ciebie.
          Kiedy zajmowałam się tylko córką miałam podobnie. Teraz kiedy mam dwójkę dzieci
          jakoś znajduję czas dla siebie (o ironio - mniej, ale więcej czasu), zawsze
          zrobię sobie makijaż, pójdę z dziećmi na spacer i mimo tego, że czasem mam
          serdecznie dość jakoś nie dbam o to czy mój mąż się za kimś ogląda czy nie.
          Najważniejsze, że to on jest ciągle o mnie zazdrosny i to mi dodaje sił wink))
          • mmagda17 Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 16:58
            Ja również dbam o siebie, on mówi że podobam się mu nawet bardziej niż przed
            porodem, że jestem bardziej kobieca. Robi to co zawsze i tak się
            zachowuje.Wydaje mi się że to jest we mnie.
            • kalafior_tez_kwiat Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 17:03
              Oczywiście że w Tobie! Jesteś tak piękna na ile się czujesz i w tym tkwi sedno
              sprawy.
      • halszkabronstein Re: Stałam się zazdrosna 13.02.06, 17:43
        Zgadza się ,nadmiar wolnego czasu na każdego wpływa zle , dobrze jest się czymś
        zająć , rozwijać się czy dokształcać . I najważniejsze spotykać z ludzmi ! smile

Pozdrawiam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka