nadka1 Re: Majowy długi weekend 22.03.06, 13:50 My zawsze wyjeżdżaliśmy na ten weekend nad morze lub na mazury ale od kiedy jest Natalka jeździmy na działkę do moich rodziców.W tym roku także.Poza tym pogoda zapowiada się taka że odechciało nam się wyjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Majowy długi weekend 22.03.06, 15:53 W tym roku siedzimy w domu ale odbiję to sobie na wakacjach - trzy tygodnie we Włoszech. Zresztą czy do maja ten śnieg na pewno się roztopi? Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: Majowy długi weekend 22.03.06, 15:56 kasper68 napisała: Zresztą czy do maja ten śnieg na pewno się roztopi? )) planujemy wyjazd krotki /obowiazkowa i coroczna wizyta u mojego lekarza w poznaniu oraz parada parowozow w wolsztynie dla moejgo meza/ + remont pokoiku dla Kamilki badz dluzszy wyjazd /to co wyzej + tydzien odpoczynku w okolicy/ dyskusje trwaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 rosie.rosie 22.03.06, 16:47 Moi rodzice byli w zeszłym roku w Wolsztynie na paradzie,bo mój tata jest miłośnikiem parowozów,w tym roku też jadą i namawiają nas na ten wyjazd ale ja trochę się boję zabrać tam Natalkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: rosie.rosie 23.03.06, 00:24 no cos ty, czego sie boisz?? kamilka byla z nami w zeszlym roku majac 11 m-cy i bylo git to tylko kwestia dobrego zorganizowania znam fajny hotelik przy lesie i blisko jeziora na obrzezach miasta Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: rosie.rosie 23.03.06, 07:44 No właśnie Kamilka w zeszłym roku miała 11 mies.pewnie siedziała w wózku,a moja- diabeł wcielony-już nie chce dłużej posiedzieć w wózku,a znowu bez wózka???? Właśnie tego sie boję,tego pilnowania,tłumu,hałasu...-samej parady,to w końcu sporo czasu. Przesadzam...? Może podaj namiary na ten hotelik,kto wie,może rodzicom uda się nas skusić,podobno niezapomniany widok. - Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: rosie.rosie 23.03.06, 15:23 tutaj jest spis hoteli w Wolsztynie: www.powiatwolsztyn.pl/cms_35_34.html?PHPSESSID=ce02560659301b7dfb0d1e689518a6bc ten o ktorym pisalam to hotel-restauracja 'lesna' chyba nie maja swojej strony w internecie bywalismy tez tu: www.kaukaska.nx.pl/ ten hotel jest blizej centrum a co do parady, to my tez nie bedziemy sie pchac w tlumy w zeszlym roku bylismy na trasie przejazdu parawozow w tzw. krzakach dla mojego meza to nawet lepiej, bo mogl porobic zdjecia bez ludzi w tle, czego szczerze nienawidzi jak mu ktos wchodzi w obiektyw jest szalony na punkcie parowozow Kamilka tez jest na etapie ze w wozku nie posiedzi dlugo a zeby gdzies isc pieszo to udreka straszna ale my sie nie poddajemy Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: rosie.rosie 23.03.06, 15:37 Dzięki za adresy. Mój ojciec też ma bzika na ich punkcie,w zeszłym roku zabrał ze sobą 3 aparaty i kamerę.A do Chabówki też jeździcie?Mój ojciec obowiązkowo odwiedza ją jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: rosie.rosie 24.03.06, 14:15 Moj maz jezdzi w rozne dziwne miejsca w Polsce. Czasem bedac gdzies razem zahaczamy o nie. Bylam m.in. w Chabowce razem z nim. Ostatnio najczesciej jednak bywa w Skierniewicach, gdzie jest parowozownia i troche taboru. Jest to wlasnosc PSMK /Polskiego Towarzystwa Milosnikow Kolei/, ktorego jest czlonkiem. To co moze nawet spotkamy sie w Wolsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: rosie.rosie 24.03.06, 17:36 Tak,w Skierniewicach mój ojciec też był.Całkiem możliwe że sie spotkamy,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 patataj, patataj... 22.03.06, 18:45 My pewnie pojedziemy do Lublina na osiemnastkę mojego brata ciotecznego. Jaś i Natalka Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Re: Majowy długi weekend 22.03.06, 19:19 Mnie zamarzył się wyjazd do pensjonatu pod miastem, ale na razie nie mają miejsc. Jednak mam nadzieję, że skoro jeżdżę tam od przeszłop 20 lat to coś nam znajdą Mąż jeszcze nie wie - chcę mu zrobić niespodziankę! Odpowiedz Link Zgłoś
sisi80 Re: Majowy długi weekend 23.03.06, 13:13 No wlasnie mamy!!! A moze znacie jakis tani pensjonat w Karpaczu lub gospodarstwo agroturystyczne niedaleko Wrocławia (do 200 km), synus wlasnie przechodzi spastyczne zapalenie oskrzeli wiec, szukam miejsca, gdzie swieze powietrze. sisi Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Majowy długi weekend 24.03.06, 09:45 My mamy zamiar zrobić otwarcie naszego nowego domku na dziełce. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Majowy długi weekend 26.03.06, 15:28 A my jedziemy do Pobierowa do SPA Baginscy. Bylismy tam w zeszlym roku i naprawde jest super. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: aga 27.03.06, 23:21 Wyjazd w rodzinne strony tylko z dziećmi. No bo gdzieżby indziej? Ale pamiętam o naszej kawce! Robi się ciepełko, więc chyba trzeba się zastanowić nad terminem prawda? Odpowiedz Link Zgłoś