Dodaj do ulubionych

a mnie to kiedy stad wywalicie ?

13.04.06, 14:44
Bo juz mnie z jednego wywalono wink
Persona non grata wink

Coz.... Ale mam i tu zamiar posiac troche fermentu wink
Obserwuj wątek
    • labomba666 Re: a mnie to kiedy stad wywalicie ? 13.04.06, 14:45
      > Coz.... Ale mam i tu zamiar posiac troche fermentu wink

Nie obiecuj Skarbie, tylko zaczynaj ...

LaBomba
    • matka_polka_wygodna Re: a mnie to kiedy stad wywalicie ? 13.04.06, 14:48
      a z którego?
      • kini_m Re: a mnie to kiedy stad wywalicie ? 13.04.06, 14:52
        ooo zagubiona owieczka
        welcome back
      • madziulec no jak to;-) 13.04.06, 15:03
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34954
        • labomba666 Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:08
          A co Ty mi tu Wirtualne Mohery reklamujesz?

LaBomba
          • madziulec Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:17
            Mohery to kurde gdzie indziej wink
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34626
        • matka_polka_wygodna Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:28
          Madziulec, a ja myślałam, że Ty sama odeszłaś...hmmm...
          • madziulec Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:34
            No skad wink)) Mam zablokowana mozliwosc pisania po tym jak kochanka mojego eksa prosila o pomoc wink i sie pyskowka zrobila wink))
            • labomba666 Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:35
              Odnoszę wrażenie, że raczej nie masz zamiaru odkręcać gazu z tego powodu?

LaBomba
              • madziulec Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:37
                Juz odkrecilam wink Cholera, problem, ze w mieszkaniu zapomniano i doprowadzic gaz.
                Nie zabilam sie.
            • matka_polka_wygodna Re: no jak to;-) 13.04.06, 15:57
              I kochanka Twojego exa dostała otrzymała pomoc a Ty nie?
              Na forum dla samodzielnych rodziców?
              Dziwne trochę... i daje do myślenia...
              • evik3 Re: no jak to;-) 13.04.06, 16:01
                Wygodna czemu się dziwisz. Może umiała się odpowiednio podlizywać.
                • matka_polka_wygodna Re: no jak to;-) 13.04.06, 16:03
                  tu nie chodziło o <lizu-lizu>...
                  • evik3 Re: no jak to;-) 13.04.06, 16:05
                    nie nadążam, ide w takim razie szukac zgubionych wątków, przeglądać inne fora
                    Jak się dokształce to przyleze spowrotem big_grin
                    • matka_polka_wygodna Re: no jak to;-) 13.04.06, 16:23
                      To przyleź z wieczora, idę jaja malować!
              • pesher Re: no jak to;-) 13.04.06, 16:38
                Podpowiedz Wygodna:
                Jak osoba, dajmy na to madziulec, podaje na forum dane osobowe kochanki swojego
                exa wraz z numerem telefonu tejze do pracy, to co sie dzieje z taka osoba?
                Czeski film jak dla mnie, gdybym sama nie widziala, nie uwierzylabymbig_grin
                • matka_polka_wygodna Re: no jak to;-) 13.04.06, 20:17
                  Pesher, ja historię Madziulca znam.
                  Chciałam tylko zobaczyc co tym razem napisze...
                  Popsułaś mi zabawę sad
                  • evik3 Re: no jak to;-) 13.04.06, 20:52
                    a nie mogłaś mi streścić? ja teraz czasu nie mam big_grin. Ech....
                    Tylko mnie do wrogich mi stron odsyłasz.
                  • pesher Re: no jak to;-) 13.04.06, 21:11
                    Pliiiiiissssssssssssssssssssss
                    Wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Wygodna, zaczynam Cie podejrzewac o drugi nick na potrzeby samomamowebig_grin
                    • matka_polka_wygodna Re: no jak to;-) 13.04.06, 21:31
                      Niestety od czasu rozwspółżycia Samodzielnej nie piszę na forach samomamowych...
                      Ale co ciekawsze perełeczki samomamowe do mnie trafiają i błagają żeby je
                      przeczytać i puścić dalej...
                      Ale widzę koleżanko Pesher, że Ty się tam udzielasz big_grinDD
                      • pesher Re: no jak to;-) 13.04.06, 21:41
                        Kolezanka Pesher jest jak drzazga w dupietongue_outtongue_out Wlazi gdzie nie powinnabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • pesher Re: no jak to;-) 13.04.06, 21:54
                          Drzazga-dusicielka wacikow dupna.
                          Ciekawe czy tak dlugi nick mi na Gazeta.pl wejdzie... Bo ja dusze wacik!!!!!

Zakladajac nowy watek dopisujcie PWZ (Pesher Wstep Wzbroniony) sadsadsad
                • madziulec Re: no jak to;-) 14.04.06, 08:16
                  Ej, ej.. Pesher.. Nie podalam numeru telefonu wink Podalam nazwe firmy wink
                  Mniej wiecej oznacza to to samo, ale jednak nie wink
                  • labomba666 Re: no jak to;-) 14.04.06, 08:17
                    > Ej, ej.. Pesher.. Nie podalam numeru telefonu wink Podalam nazwe firmy wink

No to się ciesz, że na wykluczeniu z forum się skończyło, bo za coś takiego, to
                    ja by Cię wykluczył jeszcze bardziej.

LaBomba
                    • madziulec Re: no jak to;-) 14.04.06, 08:22
                      smile)))
                  • brooni Re: no jak to;-) 14.04.06, 09:07
                    Nie tylko firma, także imię i nazwisko. I nie tylko z tego forum zostalaś
                    wywalona, takze z wielu innych. I nie wtedy zostałaś zabanowana, gdy tamta
                    napisala, ale już wcześniej. Przecież nie mogłaś jej odpisać i obrzucać błotem
                    jako madziulec - miałaś bana, to udawałaś fruzellęsmile.
                    Trzymaj się faktów.
                    • madziulec Re: no jak to;-) 14.04.06, 09:22
                      Nie udawalam fruzelli. Nie mam innych nickow. To jest drobny problem, ktorego jakos nikt nie moze zrozumiec, kto ma milion nickow, ze ktos inny ma JEDEN nick i tylko pod nim pisze.
                      Ja wiem, ze to niezrozumiale.

A zabanowana.. coz prawda zawsze w oczy kole.
                      Na jednym forum juz admini jakos wykasowali watki mnie obrazajace wink
                      • brooni Re: no jak to;-) 14.04.06, 09:27
                        udawałaś, udawałaś, nie wypieraj się. Ja piszę tylko na dwoch zamkniętych i
                        jesteś tam doskonale znana, także jako ta, ktora ma wiele nicków a jak gdzieś
                        jej nie chcą, to oknem się włamuje udając kogos innego. Co do kochanki też
                        napisałaś udając kogoś innego nie? Masz to we krwi.
                        • madziulec Re: no jak to;-) 14.04.06, 09:29
                          No jasne, mam tez we krwi udajac kochanke mojego bylego faceta. Narane we lbie. O rany
                          • brooni Re: no jak to;-) 14.04.06, 09:32
                            Nie, jej nie udawałaś, udawałaś kogoś innego pisząc do niej. Sama o tym
                            napisałaś w tym wątku.
                            • madziulec Re: no jak to;-) 14.04.06, 09:36
                              Nie. Napisalam, ze jestem z Madziulcem na zamknietym forum refluksowym - na zamknietym forum refluksowym jest pare tylko osob.
                              Proste.
                              To, ze tamta odpisala - swiadczy tylko o jej glupocie, ze miala ochote wylac swoj jad, podobnie zreszt ajak ja, co zreszta ladnie opisala ktoraz z dziewczyn, ze metoda moja i jej niczym sie nie rozni.
                        • madziulec No to pewnie jestem tez znana jako: 14.04.06, 09:30
                          Natasza, Bet66.. i pewnie wiele innych wink)
                          To tak w celu poprawy humoru, przedswiatecznie wink

Jak sobie ktos naprawde cos wymysli...
                          • brooni Re: No to pewnie jestem tez znana jako: 14.04.06, 09:31
                            Nie tłumacz się głupio, bo dobrze wiesz jaka jest prawda.
                            • madziulec Brooni 14.04.06, 09:34
                              To kim jestem? Bo wiesz co. Ja sie nie tlumacze. Ale przy tak durnych argumentach to ja wysiadam.
                              Podaj jakikolwiek nick, ktorym niby jestem i dowody - bo mowienie, ze kims jestem to wiesz nie wystarczy. Wielu psychicznie chorych twierdzi, ze sa kims innym i to jakby nie wystarczy
                              • brooni Re: Brooni 14.04.06, 09:40
                                nie chce mi się z toba gadać, bo kręcisz i kłamiesz jak najęta. Dobrze, ze są
                                zamknięta fora, gdzie nie trzeba się spotykać z takimi jak ty. kończe rozmowę,
                                a ty np. opowiedz nowym koleżankom, co wyczyniałaś na forum mamy nietypowe, gdy
                                stamtąd cię wywalili.
                                • madziulec Re: Brooni 14.04.06, 09:44
                                  No to opowiedz ty, bo widac masz lepsze wiadomosci - a ja zaprosze swoje dwie kolezanki, no moze juz wiecej, rowniez stamtad wywalone, i one rowniez opowiedza jak bylo wink Kazdy bedzie mial swiadkow - tylko ja w postaci rowniez bylych nietypowych wink
                                  Aha - nie zapomniej o umieszczaniu na nietypowych prywatnej korespondencji wink

To dosc wazna sprawa. I nie zapomnij jak to jedna z moderatorek spolecznych (jzu bylych) na nietypowych donosila o numerach IP uczestniczek, szpiegujac...

To co?? Chcemy wyciagac brudy internetu?
                                  Bo ja szanowne nietypowe wyzwalam od moherow.
                                  Za to niektore uslyszaly wiele wiecej...
                                  Ja tez wink Nie przejmuj sie wink
                                  • brooni Re: Brooni 14.04.06, 09:47
                                    To te dwie koleżanki z ktorymi razem włamywałyście się na forum, abu czytac
                                    zwierzenia dziewczyn, choć. juz nie byłyście uprawnione do tego? Sorry, ale nie
                                    są to wiarygodni świadkowie.
                                    Uświadom sobie, że zachowałaś się jak zwykła złodziejka, która wynosi
                                    informacje. Chamstwo i żenada.
                                    • madziulec Re: Brooni 14.04.06, 09:52
                                      a mowi Ci cos nick mwarszaw i paq.. A mowi ci cos nick marta i koty???
                                      • brooni Re: Brooni 14.04.06, 09:55
                                        Co ma do do tego marta? Ona z pewnością nie zostałą wywalona. I o czym ty w
                                        ogóle piszesz? Bo ja o włamywaniu się na prywatne fora, co jest twoją
                                        specjalnoscią.
                                        • madziulec Re: Brooni 14.04.06, 09:58
                                          No jasne. Nie mam nic innego do roboty. Chora jestes??
                                    • madziulec Brooni ;-) 14.04.06, 09:54
                                      Ty tez nie jestes wiarygodna. Jestes nikim, postacia znikad.
                                      • brooni Re: Brooni ;-) 14.04.06, 09:56
                                        Są fora, na ktoych mnie znają doskonale. na szczęście ciebie na nich nie ma i
                                        mam nadzieję, że tam się nie włamiesz.
                                        • madziulec Re: Brooni ;-) 14.04.06, 09:59
                                          A jestes pewna, ze mnie nie ma? Przeciez podobno jestem osoba wielonickowa smile)
                                          O rany - madziulec wzedzie. Wyobrazasz to sobie? Otwierasz lodowke - a tam madziulec. Jesoooo....
                                          • brooni Żegnam n/t 14.04.06, 09:59
                                            • madziulec Re: Żegnam n/t 14.04.06, 10:01
                                              Jak zwykle - zero argumentow, szanowna pani wink
    • madziulec Jeszcze jedno do Pesher ;-) 14.04.06, 08:22
      To tak dla scislosci, bo moze tu nei wiedza. A ja nie wiem, czy tez kochance mojego eksa oferowalas pomoc i dostalas od niej maila jakobym dysponowala majatkiem wyzszym niz niektorzy rocznie zarabiaja.
      Taki mail dostalam rozniez i ja, gdyz zalogowac sie z innego komputera, majacego inne IP.
      Ciekawe tylko sakd kochanka mojego eksa zna moj stan majatkowy, ktory znacznie odbiega od rzeczywistego? Skad opisuje stan zdrowia dziecka, mojego i mojego eksa, nie majac przed oczyma orzeczenia o niepelnosprawnosci i skierowania np. na operacje?

Ha! To sa dla mnie niewaidome i pewnie niewiadome pozostana.
      • snakada Do Brooni 14.04.06, 10:07
        nietypowe to temat rzeka.Panny zrobiły sobie zamknięte forum ale jest ich tam
        garstka więc się nudzą.
        Wywalają każdą która podpadnie np:ma kłopoty z mężem ,jest lepiej w życiu
        ustawiona i takie tam.
        Przodują te,które nie mają pracy i zwyczajnie się nudzą.Łażą po innych forach i
        jak znajda znajomy nick to tworzą nową historię.
        Tak było i z Madziulec.Ponadto panny uwielbiają przesyłaś poza swoimi plecami
        zdjęcia z komentarzami,która jest gruba,która ma głupie i brzydkie dziecko i
        takie tam.
        Szczytem było jak zorganizowały sobie zjazd a po zjeżdzie( na którym obmówiły
        wszystkim dupy) jedną z uczestniczek określiły słowami poniżej krytyki.
        Teraz znów szpiegują i patrzą gdzie mogą dopisać swoje złote myśli.
        Moderatorka donosiła im IP,teraz juz nie jest moderatorem więc siedzi cicho.
        Zaraz poszukam pięknego tekstu koleżanki.
        • snakada Re: Do Brooni 14.04.06, 10:12
          Tam na nietypowe nie trzeba się włamywać,one same chętnie przesyłają sobie
          wiadomości.
          Niby zgrany zespół tworzą,wysyłają sobie kaskę bo któraś biedna albo zaciążyła
          z innym a na priv śla wszystko co trzeba.
          Tu mamy piekny popis marty z kotami.
          Brawa dla tej pani skoro tak obsmarowała kogoś kogo dopiero poznała.

• Re: Ode mnie.
          marta_i_koty 07.02.06, 16:46 + odpowiedz

Bardzo sie cieszę, ze wyleciała Paq - wyjątkowo nie trawiłam tego
          zmanierowanego
          piździska, co ma kurewsko roszczeniowe nastawienie do zycia, pizda
          jedna...
          Kurwa , na zlocie pokazała swoje prawdziwe "liczko", koszmarna
          pizda...
          Dziewczyny, przysiegam, ze intuicje mam z tych chujowych, ale gdy
          po raz
          pierwszy zobaczyłam Paq - gdy wysiadała z autobusu w Otwocku w dniu
          zlotu, od
          razu stwierdzilam , ze to chujowa laska... Szkoda, że nie
          widziałyscie jej miny,
          jakby babie cos śmierdzialo pod nosem, księzna udzielna w dupe
          jebana...
          I jeszcze stwierdzenie, ze "specjalnie na zlot w zyciu by nie
          przyjechała, ma
          spotkanie z kolesiem, więc jest".... Kurczę, jak ja sie cieszę, ze
          jej nie ma...
          Wcale bym sie nie dziwiła, jakby to ona okazała sie kablem
          madziulcowym...
          --
          Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być
          myszami...
          Moja miłość
          • matka_polka_wygodna Re: Do Brooni 14.04.06, 10:17
            Mamy Nietypowe są chyba forum ukrytym??? Tak???
            I Ty wynosisz stamtąd posty?
            • snakada nie takie rzeczy dostaję na skrzynkę 14.04.06, 10:19
              wynoszą same nietypowe.Są takie nietypowe w tym co robią,o kim mówią.Dlaczego
              czepiły się Madziulca skoro same są tysiąc razy gorsze?
            • madziulec Matka_Polka_Wygodna 14.04.06, 10:25
              Powiem Ci tak: po wywaleniu mnie, juz po tym jak wywalono osobe, ktora udostepniala mi swoj nick i haslo, bym mogla czytac co osoby, ktore wczesniej pisaly mi bardzo mile rzeczy, ba nawet i przez telefon mowily co innego a potem na innych forach pisaly co innego, wypisuja na nietypowych, iles osob przesylalo mi co ciekawsze kaski.
              Nie jest to moze moralne. Internet nie jest morlany. Nie jest mora;ny wlamaniu hasel (prawda jednen z uzytkownikow tego forum????), nie jest morlany w obgadywaniu...

Takie jest zycie.
              Mowimy komus co innego, wlazimy w tylki, a za plecami plotkujemy ile wlezie. O ilez zdowiej jest zablokowac nick i nie pozwolic nawet sie obronic prawda???
        • brooni bzdura 14.04.06, 10:20
          jestem na forum z dwiema nietypowymi. Świetne dziewczyny. A jeśli forum takie
          nudne to po co włamywałyście się, żeby je czytać? Wiadomo, zostałyście
          wyrzucone to teraz będziecie obrzucac pomyjami. Ale to bzdury są kompletne.
          A ty madziulec co tchórzysz, boisz się pod własnym nickiem te głupoty wypisywac?
          • madziulec Re: bzdura 14.04.06, 10:22
            Brooni, a ty czemu nie piszesz pod wlasnym nickiem tylko innym?
            • snakada tak nietypowe to świetne dziewczyny 14.04.06, 10:24
              widać to po tobie.
              Ja na nietypowych mam jedną koleżankę,która przysyła mi takie kwiatki.Pokazuje
              jak fajnie się tam bawią.Żenada.
            • brooni Re: bzdura 14.04.06, 10:24
              Madziulec, z tobą ani snakadą gadac nie będę. I nie pisz głupot, że to nie mój
              nick, bo to g... prawda.
              Jesteś chora.
              • madziulec Brooni, masz racje 14.04.06, 10:26
                Jestem chora. mam katar i kaszel wink
                • snakada Brooni to jakis nowy nick 14.04.06, 10:41
                  bo widzę,że gdzie Madziulec to i Brooni.Pewnie nietypowe koleżanki się nudząsmile
                  • brooni Re: Brooni to jakis nowy nick 14.04.06, 10:44
                    Snakado, Madziulcu przecież już cię pożegnałam, to po co ciągle do mnie
                    piszesz? Ja już nie chcę być tam gdzie ty. Tyle co tu w zupełności wystarczy.
      • pesher Madziulec... 14.04.06, 11:38
        Nie dostalam zadnego maila od kobiety, ktora jest teraz z Twoim exem.
        Nic nie wiem o Twoim stanie majatkowym.
        Nic nie wiem o stanie zdrowia Twojego dziecka.
        A belkotu o innych IP juz w ogole nie kumam.

Jeszcze jakies rewelacje powinnam znac??
        • madziulec Re: Madziulec... 14.04.06, 11:47
          Nie musisz. Nie ja zaczynam temat..
          To tak ogolnie.
          Belkot z ust niektorych samotnych (wlasnie nie samodzielnych tylko samotnych) zaczyna mnie irytowac i traktje go jak bzyczenie komara - szukam tylko odpowiedniego srodka typu RAID.
          i juz.

Wiem, ze kobieta-szmata. ktora teraz jest z moim eksem wyslala co najmniej do dwoch osob takiego maila, jeden do mnie, drugi do mojej kolezanki, ktora specjalnie na te okazje zalozyla nicka. Nick nowiutki. Kretynka nawet nie podjela sie sprawdzic kto to jest. Coz - ocenia sie tylko mnie, gdyz tak jest najprosciej.
          Jak zauwazono - na szczescie nie ma jeszcze sprecyzowanego tematu forum, gdyz pewnie ktos by polcial. Jak nie ma winnego, coz moge sie zglosic.
          Zawsze mam jeszcze fora, na ktorych bywam bardzo chetnie wink)))

Aha - najbardziej ubawilo mnie lecenie pan na meski nick na nowym forum wink
          • pesher Re: Madziulec... 14.04.06, 12:39
            madziulec napisała:

> Nie musisz. Nie ja zaczynam temat..

Jezeli chodzi o posta na ktorego odpowiedzialam, to chyba jednak Ty zaczelas
            temat.

> Belkot z ust niektorych samotnych (wlasnie nie samodzielnych tylko samotnych)
            z
            > aczyna mnie irytowac i traktje go jak bzyczenie komara - szukam tylko
            odpowiedn
            > iego srodka typu RAID.
            > i juz.

A nie lepiej omijac takie wpisy?

>
            > Wiem, ze kobieta-szmata. ktora teraz jest z moim eksem wyslala co najmniej do
            d
            > woch osob takiego maila, jeden do mnie, drugi do mojej kolezanki, ktora
            specjal
            > nie na te okazje zalozyla nicka. Nick nowiutki. Kretynka nawet nie podjela
            sie
            > sprawdzic kto to jest.

Coz, mysle, ze jestescie siebie warte..

> Coz - ocenia sie tylko mnie, gdyz tak jest najprosciej.

A ja mysle, ze ocenia sie slowa, ktore dany nick pisze. Ona nie podala Twoich
            danych, Ty, jak sama sie przyznalas podalas je. A konkretniej, podalas jej dane
            (imie, nazwisko, nazwa zakladu pracy, dzial w jakim pracuje) pod innym nickiem
            niz "madziulec". Wybacz, ale dla mnie nie ma to nic wspolnego z moralnoscia
            internetu. Ma to duzo wspolnego z zemsta za wszekla cene. A tego nie kupuje,
            nawet opakowanego w papierek z napisem "tak bardzo jestem zraniona".

>
            > Aha - najbardziej ubawilo mnie lecenie pan na meski nick na nowym forum wink

Masz racje, bo My (te nie tylko samodzielne, a przede wszystkim SAMOTNE) jak
            tylko zobaczymy jakas pare spodenasow to lecimy na nie z kwikiem. Chocby tylko
            wirtualnych spodenasow. Ja na przyklad jestem fanka LaBomby. I nawet zaprosilam
            go na randke. Aktualnie czekam na jego zdjecie, zeby sobie zrobic oltarzyk w
            centralnym punkcie domu.
            Juz nie wspomne o Stefanie, kurcze, ten to dopiero jet swietny, ale kurcze
            zajety... sad
            • madziulec wiesz co Pesher... 14.04.06, 12:47
              Odniose sie tylko do jednego...
              Do tych spedeniasow...
              Ja kurcze nawet nie wiem kto to jest Stefan wink))
              • pesher Evik, Wygodna, wytlumaczcie kto to Stefan:D n/t 14.04.06, 12:54

• evik3 Re: Evik, Wygodna, wytlumaczcie kto to Stefan:D n 14.04.06, 14:22
                  hahahaha popłakałam się noo....
                  Stefan ma wyjątkową osobowość. Jest nieocenionym przyjacielem kobiety samotnej.
                  Co prawda nie ma opcji wynoszenia śmieci, nie przytula ale...

Ech długo by opowiadać. Wygodna baaardzo się z nim zaprzyjaźniła. Stefan ma
                  wielu przyjaciólł. Polecam polecam
              • ten_stefan Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 14:48
                hmm....no no chętnie poznam miłą Panią wink

Ale wiesz ze mną nie tak łatwo. Miłą i grzeczną trzeba być.
                Jeśli jesteś zainteresowana wyślij zdjęcie, popatrze zastanowie się.
                • labomba666 Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 15:11
                  Ejjj Stefaaan. NApisałeś to tak seksi, że sam bym Ci wysłał cały album zdjęć,
                  pomijając drobną przeskodę, jak wrodzoną niechęć do romansów z własną płcią ;D

LaBomba
                  • ten_stefan Labomba 14.04.06, 20:45
                    Wiesz gdybyś zmienił zdanie to........

Ale jednak mimo wszystko wole kobiety. Szczególnie Evik i Wygodną....
                • matka_polka_wygodna Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 16:55
                  Stefan, Ty mi się tu nie lansuj!
                  Żebyśmy nie musieli poważnie porozmawiać!
                  big_grinDD
                  • ten_stefan Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 20:46
                    Wiesz przecież, że jesteś dla mnie baardzo ważna.
                    Zresztą chetnie sie znów spotkam by porozmawiać big_grin
                    • pesher Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 22:03
                      Nie porozmawiac Stefan!! Mowi sie pograc w warcabybig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  • evik3 Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 20:50
                    Stefan poczuł wiatr we włosach. Choć ich nie ma big_grin

---
                    Ewa smile
                    Miej chwile radosci
                    Nin Shen Do Stefan jest MÓJ
                • pesher Re: wiesz co Pesher... 14.04.06, 22:13
                  Stefan... Ty pisales to do Madziulca, nie?? Bo wiesz, ja juz ci swoj akt
                  wyslalam jakis czas temu i zero odzewusadsad

Kurde, a taki ladny akt, co prawda urodzenia, ale ladnybig_grinbig_grinbig_grinbig_grin No chyba, ze
                  Cie moj wiek odstraszyl...
    • iva2 widzisz i nie grzmisz???!!! 14.04.06, 12:39
      Ludzie wyluzujcie
      ani to smieszne, ani ciekawe.

brakuje Wam adrenaliny?, pobiegajcie wokól własnej osi, może ulży Wam!!
      • madziulec Iva - chyle czola , naprawde 14.04.06, 12:46
        I tym koncze.
        Mam nadzieje, ze po radosnych swietach nie przeczytam tu nic wiecej
      • la.loba Re: widzisz i nie grzmisz???!!! 14.04.06, 13:09
        iva2 - Jak to nie śmieszne, ja się popłakalam ze śmiechu jak czytałam ten
        wątek,lepsze niż kłótnia 13 -latek , pt.: "Kazik mrugnął do mnie okiem a nie do
        ciebie"
        A tak poza tym w wszystkiego najlepszego z okazji świąt życze
        • iva2 Re: widzisz i nie grzmisz???!!! 14.04.06, 13:26
          la.loba.. masz rację smile
          ale nerw mnie chwycił, bo gdzie nie zajrzysz tam jakas przepychanka.

> A tak poza tym w wszystkiego najlepszego z okazji świąt życze

do życzen sie przyłączam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka