melka_x 26.05.06, 08:19 A wiecie, że w sejmie prohibicji niet? W sejmowej knajpie można było nabyć alkohol, legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: prohibicja 26.05.06, 08:35 bo panowie posłowie po pijaku nie robią takich pijackich burd, jak my, hołota... Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: prohibicja 26.05.06, 08:56 Ja bym powiedziała inaczej. Posłom nie potrzebny alkohol by wszczynać burdy, świetnie wychodzi im to na trzeźwo Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: prohibicja 26.05.06, 08:57 A wszelkie nakazy, zakazy, ustawy, przepisy są dla pospólstwa (czyt. dla nas), a nie klasy rządzącej. Oni i bez tego wiedzą co i jak się należy, nie tak "jak my, hołota! " Na szczęście mam ful wypas we własnym barku ))))). Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter bo są równi i równiejsi;) 26.05.06, 09:26 Widocznie posłowie nie wytrzymaliby tych dwóch dni bez alkoholu. Dzień bez kielicha dniem straconym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: bo są równi i równiejsi;) 26.05.06, 10:23 ania.silenter napisała: > Widocznie posłowie nie wytrzymaliby tych dwóch dni bez alkoholu. No i prawdopodobnie z jego braku zaczęliby wszczynać burdy, więc ich ten zakaz nie mógł obowiązywać ) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: bo są równi i równiejsi;) 26.05.06, 13:30 Dzień bez > kielicha dniem straconym. Po wodce sie lepiej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
malomi Re: prohibicja 31.05.06, 12:32 Nawiązując do tematu, to nie wiem czy wiecie ale wyszło odgórne ZALECENIE, żeby jutro tzn w dzień dziecka alkoholu nie sprzedawać. A to sie dopiero zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś