Dodaj do ulubionych

małe urozmaicenie

07.07.06, 12:40
mam takie małe pytankosmilenatchnieta tymi wątkami traktujacymi o seksie
zaczełam rozmyslac nad tym czy kiedys w przyszłosci nie spelnic jednego z
marzen mojego męża.a mianowicie poza szóstka w totka i conajmniej czworka
dzieci moj małz marzy o seksie z jeszcze jedna pania.tzw trójkacik.wiem ze
nie jest w tym odosobniony bo wiekszosc facetów o tym marzy.ale czy jest tu
moze jakas zonka ,ktora spełnila takie marzenie?czy to moze miec wpływ na
pozniejsze relacje ?i tak wogole co o tym sądzicie.a ja zwracam uwage na to
ze nie uzylam ani jednego niecenzuralnego słowawink))
Obserwuj wątek
    • lila1974 Joanno 07.07.06, 12:42
      wiedź, że będę się temu wątkowi bacznie przyglądala, a nożyce mam w
      pogotowie smile)))
      • joanna266 Re: Joanno 07.07.06, 12:43
        wink)))))
    • chloe30 Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:42
      Założę się że 99% o tym marzy.
      No ja bym nie dała rady to wiem.

Za to ja kiedyś miałam fazę, żeby spróbowac z kobietą, aż kolega chciał mi
      callgirl wynająć tongue_outP
    • edorka1 Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:45
      hahahah a ja już myslałam, ze po dyspucie o organach przyszedł czas na dysputę
      o organach sztucznych i środkach wspomagających....normalnie nie wiem czy ja
      mogę napisać, że tu sezon ogórkowy, bo i słowo "ogórek" może się kojarzyć z
      hmmm... no może się kojarzyć... no czy moze nie może???
      • lila1974 edorko 07.07.06, 12:47
        Jatrzysz, ostrzegam smile))
    • monika.janicka Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:45
      Marzenia mojego meza..6 w dl w kumulacji+seks w 3..hihih...No i kiedys po kilku
      lampkach wina..powiedziałam mu ze jak juz to miałabym ochote na seks z kobieta
      (puszysta wazne!!!!) ale w zyciu nie zgodze si ena 3.. Nie bo NIE!!..haha mam
      silne poczucie posiadaniasmile..
      • joanna266 Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:46
        a co myslicie o jeszcze jednym panu??wink))
        • monika.janicka Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:48
          hahah.. ja pewnie oki ale moj maz zapewne duzo mnietongue_out.. Znajac jego
          zazdrosc..smile).... to juz predzej zgodzi sie na moj skok w bok z kobieta..
          • joanna266 Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:49
            no wlasnie drugi facecik to i u mnie odpada?a mogłobybyc tak piekniewink))))
        • nisar Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:49
          Oj, nie.
          Ale puszysta pani, koniecznie z miłym biustem...
          • monika.janicka Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:50
            No własnie Nisar.. Nie lubie obijac sie o kamienie zdecydowanie wole bujac sie
            na falach.
          • monisia98 Re: no i znowu sie zaczelo... 07.07.06, 12:54
            cos to slonce w tym roku mocno grzeje ... jesli kobiety sa takie latem to nie
            dziwie sie facetom ze jak widza krotka spodniczke i biust na wierzu to nie
            ktorzy nie daja rady...
            • joanna266 oj monisia wyluzuj;-) 07.07.06, 13:02
              nie piszemy o zdradzie tylko o trojkąciku za przyzwoleniem.a faceci jak to
              faceci jak widza opalona rozgogolona laske to na seks maja ochote.grunt w tym
              zeby nasi napalenie męzowie ten seks z nami uprawiac chcieliwink
              • stokrotka03 Re: do joanny266 07.07.06, 13:06
                ja wszystko rozumiem ale od kilku dni temat zdrada, seks , sztuczne piersi itd
                krazy na tym forum non stop kolor - a teraz temat trojkacika - jaki bedzie
                nastepny odcinek telenoweli...
                • monisia98 Re: calkowicie popieram 07.07.06, 13:09
                  • joanna266 lato.lato wszędzie>>>;-) 07.07.06, 13:12
                    oj dziewczyny gorąco, w domku sie siedzi,dzieciaki ładnie sie bawia,obiadek
                    wrze na kuchni to kury domowe głupie mysli majasmilejak ja na ten
                    przyklad.wybaczcie jesli to wam sprosne albo durne tudziez monotonne sie to
                    wydaje.
                • monika.janicka Stokrota.. 07.07.06, 13:11
                  To chyba my sami decydujemy jakie posty czytamy i na jakie odpowiadamy..
                  Przyznaje ze jest to pierwszy watek o podlozu seksistowskitongue_out w ktorym sie
                  wypowiedziała i pierwszy jaki czytam.. Nie wiem czy to telenowela ale wiele
                  watkow zakłada sie na podstawie wlasnych przemyslen czesto po lekturze
                  jakiegops postu a jesli w tym ludzie dobrze sie bawia nie wyzywaja , nie
                  obrazaja i nikt nikomu nie imputuje choroby psychicznej to co komu on
                  szkodzi?...
        • gugamama Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 13:53
          Pisze pod nickiem,ktorego nikt nie zna ,z wiadomych wzgledow...wink

Mam doswiadczenie z mezem,po jego namowach,w ukladach 2K+1M i 2M+1K smile

Jestem biseksualna,ale lepiej mi bylo z dwoma facetami.
          Jakos tak lzej na sercu,jak ja mialam wielka przyjemnosc,a maz sie bardzie
          przygladal,niz jak on to robil z inna kobieta.

Teraz juz nie bawimy sie w takie rzeczy.

Ktos kiedys powiedzial,ze aby prowadzic taki zwiazek,nalezy do tego dojrzec w
          pewnym sensie.
          Chodzi tu o to,aby umiec czerpac radosc z ogladania swojej ukochanej polowki z
          kims innym.
          Na poczatku umialam ,ale im dluzej to trwalo,tym bardzie robilam sie zazdrosna...
          Mysle sobie,ze jesli dane by bylo cofnac mi sie w czasie,to nie pozwolilabym na to.
          Na poczatku wzmacnia to zwiazek baaardzo.Ja sie w mezu zakochalam jak nastolatka.
          Jednak pozniej czesciej wyrzucalam mu to,ze z tamta rzekomo bylo mu lepiej,badz
          on robil mi sceny zazdrosci po seksie z drugim mezczyzna.
      • lucerka Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:58
        ty jestes puszysta czy ta kobieta ma byc puszysta? bo ja tez lubue puszyste
        <cegle pali>
        • lucerka Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 12:59
          to bylo do moniki.janickiej
        • monika.janicka Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 13:00
          Ona ma byc puszystasmile..
    • oxygen100 Re: małe urozmaicenie 07.07.06, 13:28
      tak ja tongue_out. Ale to bylo dawno na studiach w ubieglym dziesiecioleciutongue_out. Mielismy
      taka znajoma, po przejsciach nowy facet byl w Moskwie na kontrakcie ona byla
      sama. Nie mam i nigdy nie bylam specjalnie hermetycznie heteroseksualna,
      kobiety mi sie podobaja. Kiedys po jakiejs kolacji z duza iloscia wina
      wyladowalismy w lozku we trojke. Bylo rewelacyjnie choc niestety to glownie moj
      slubny byl raczej obserwatorem, choc i owszem pozniej byla konsumpcja x2. Co z
      tego wyniklo?? Nic kompletnie aczkolwiek jej facet chcial powtorki z nim, ale
      jakos nigdy do tego nie doszlo. Relacje nasze co prawda ulegly rozluznieniu ale
      raczej ze wzgledu na to ze i oni i my bylismy zajeci wlasnymi sprawami praca
      itp...PO TYM nasze wzajemne relacje moglyby byc zaburzone ale moj wtedy jeszcze
      nei maz stanal an wysokosci zadania i nie dal mi odczuc ze ow epizod mial dla
      niego jakiekolwiek znaczenie emocjonalne w sensie ze zdrada dokonana na moich
      oczach itppp (hehe pytanie tylko czy w takim wypadku to jest zdrada?smile).
      Niemniej taki krok nalezy dobrze przemyslec bo konsekwencje i emocje z tym
      zwiazane sa czesto trudne do przewidzeniatongue_out Ale bylo milo i z perspektywy czasu
      nie zaluje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka