Dodaj do ulubionych

inspiracja?

25.07.06, 20:17
Moja córka zachwyca wszystkich, a to jak sobie radze z nastoletnim i samotnym
macierzynstwem (chyba) doprowadza do zwierzen moich rowiesniczek- tez bym juz
chciala miec takiego dzidziusia... nie chce czekac do konca studiow... itp.

czyzbym byla inspiracja? tez tak macie? smile
Obserwuj wątek
    • weridiana20 Re: inspiracja? 25.07.06, 21:42
      "inspiracja" to zbyt wielkie słowosmileDzieci są cudowne,ale u kogoś najlepiej dla
      osób w tym wieku,tylko dzieci to nie tylko chwila,moe koleżani też często tak
      mówią,ale zmieniają również szybko zdanie,a poza tym to do zostania ojcem czy
      matko inspiracja jest zbędna.
    • dziewczynka_bez_zapalek Re: inspiracja? 26.07.06, 11:09
      inspiracją też bym tego nie nazwala. raczej podziw.
      co innego dziecko widzieć 30min u kogos a co innego mieć 24h/dobe.
    • koza_w_rajtuzach Re: inspiracja? 27.07.06, 23:45
      smile)
      A ja raczej nie jestem dla nikogo inspiracją. Wiele moich znajomych mówi, że
      nie są gotowi jeszcze na zostanie rodzicami. Za to Klara ogólnie raczej się
      podoba, kilka razy słyszałam, że to najładniejsze dziecko jakie widzieli, choć
      wiem, że to tylko takie podlizywanie się smile. Ale myślę, że mała zdobywa
      sympatię w ludziach, bo do wszystkich, bez wyjątku, szeroko się uśmiecha, poza
      tym ma miłe oczy. Ale chyba sam fakt, że dopiero teraz przestaje mieć kolki (ma
      6 miesięcy) może innych zniechęcać do rodzicielstwa hihi.
      • tysiamama21 Re: inspiracja? 18.08.06, 15:23
        cos w tej inspiracji jest. moi rowiesnicy (21 lat, coreczka 4,5 mies) czasem
        mowia ze oni by woleli poczekac, niektorzy mowia ze bardzo by juz chcieli miec
        dziecko ale się boją. Za to starsi bezdzietni potrafia sie roztapiac z
        roztkliwienia nad malutka i mowic jak bardzo by juz chcieli miec dziecko.
        • ania2114 Re: inspiracja? 29.08.06, 15:21
          raczej podziw,ale na odleglosc!Moje kolezanki chcialyby miec juz dziecko,ale
          raczej tylko tak "na chwilke", bo potem przypominaja sobie z ilu przyjemnosci
          musialyby zrezygnowac!a na razie podziwiaja moj brzuszeksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka