abm22 16.08.06, 07:34 Ratujcie!właśnie wyjęłam pranie mojego dwulatka caaaaaaaaaałe zafarbowało od nowej czerwonej podkoszulki co mam robić czy da sie to jakoś naprawić???plizzzz pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: pranie 16.08.06, 08:27 obawiam sie ze neiwiele mozna tu zrobic. Jesli mialas tam cos bialego mozesz ewentualnie sprobowac jakiegos wybielacza Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: pranie 16.08.06, 09:06 możesz wlac do wanny wode i trochę ace, wrzuc wszystko, powinno puścic i wrócic do takich kolorów jakie były.POWAŻNIE Tylko nie trzymaj za długo, patrz jak schodzi zafarbowanie i wjmij wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
molowiak jak jeszcze nie wyschło to jest duza szansa 16.08.06, 10:11 do vanisza z ciepłą wodą i pomoczyć trochę, potem jeszcze raz wyprać, a następnym razem sprawdź nowe ubranka, czy nie farbują, zwłaszcza te w intensywnych kolorach powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: pranie 16.08.06, 10:18 nigdy mi sie nie udalo odbarwic zadnych ciuchow niestety, ale moze warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś