karolcia111 19.08.06, 22:05 no comments.........prędzej do reklamy pasty colgate........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja5 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:06 Tragedia! Byłam pewna że wygra nr.8, a tu taka niespodzianka ( Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:08 ja obstawiałam tą blondynkę z nr 2, a tej co wybrali to wogle nie brałam po uwagę. Moj mąz powiedział ze wygląda jak kojot z kreskowki disneya co strusia ganiał. Normalnie porażka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etna78 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:10 Ja też byłam za 2. Ale za karę nigdzie nie wyjedzie na miss world.zwiedzi Polskę i dobrze jej tak Odpowiedz Link Zgłoś
etna78 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:07 Czuję się obrażona. Jeśli tak wygląda miss polski, to jak wyglądają pozostałe? Szczeżuja wstrętna Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: o ludzie.....co za wstyd 19.08.06, 22:22 tak się o kimś wypowiadać Jesteś ładniejsza? Czy to Twoja zasługa? Chyba jednak nie. Sprawę załatwia natura i nam pozostaje się tylko cieszyć, że nie jesteśmy chodzącym koszmarem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: o ludzie.....co za wstyd 19.08.06, 22:49 Ja co prawda nowej miss nie widziałamale z duzym prawdopodobieństwem mogę założyć, ze jestem brzydsza i na dokladke to nie moja zasługa))) Aaaa... i jeszcze humor mam przedni cześć Lilunia) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Maryniu 19.08.06, 22:52 Nie bądź taka skromna. Jesteś piękną kobietą i jeśli sama tego nie widzisz, to będę Ci to przypominać przy każdej okazji Witaj, dawno się nie czytalyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Maryniu 20.08.06, 00:13 Marychno, bo Ci palcem pogrożę. Określenie "brzydsza" w ogóle do Ciebie nie pasuje, zapamiętaj to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ssabaudia Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:14 może jakiś pikczer bo nie śledzilam transmisji.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:27 KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie zęby szczerzące się w sztucznym uśmiechu i równie wielki nochal! Jakie ona ma szanse reprezentując nas w innych konkursach............(?) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:51 zapomniałam napisać, że jednak nowa miss ma jakiś atut, a mianowicie duże, ładne piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 22:53 Może ma inne walory, na przykład kocha konie i taniec, jest miła, sympatyczna i posiada głębię. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_272 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:05 I znowu nie mamy szans na miss world Jak ona stanie koło jakiejś wenezuelki czy argentynki ..... może jak przestanie się tak szczerzyć..... ale fakt, piersi ma ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:38 a mozna ja gdzies w necie zobaczyc?bo wlasnie wrociłam od znajomych i nie ogladałam konkursu.faktycznie az tak brzydka??? Odpowiedz Link Zgłoś
etna78 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:44 na wp wrzuć w wyszukiwarkę miss polonia i tam będą zdjęcia kandydatek w aktualnościach.Wygrała 11 ale na tym zdjęciu w necie wygląda o niebo lepiej. Jutro w wiadomościach jak zobaczysz to nie poznasz, zupełnie inaczej wyglądała na gali. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 19.08.06, 23:55 itvp.pl/misspolonia2006/i.tvp/ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:02 napewno nie jest najladniejsza z nich wszystkich.ale nazywanie jej "pasztetem" uwazam za wysoko przesadzone.mnie najbardziej podoba sie Magda Burak nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:08 na tym filmie wygląda naprawdę dobrze, o niebo lepiej niż na finale... może przez stres tak bardzo te zębiska szczerzyła? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:12 no napewno nie jest jakiejs cud urody.i sa w polsce ładniejsze dziewczyny od niej.smutne tylko ze to ona bedzie je reprezentowac w konkursie na miss world Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:23 joanna266 napisała: smutne tylko ze to ona bedzie je reprezentowac w konkursie na miss world;- > ) Mój Boże, a czy to aż tak ważne, kto będzie reprezentował? Czy wy naprawdę się tym ekscytujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:26 ja sie raczej nie ekscytuje natomiast wypowiedziałam swoje zdanie na temat ww dziewczyny.jest ona miss 2006?jest.będzie reprezentowac nasz kraj?bedzie.nie jest najladniejsza z kandydatek?wg mnie nie jest.tyle.gdzie tu moja ekscytacja???? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:32 Po prostu dla mnie kto będzie reprezentował nasz kraj w Miss Word, nie ma żadnego znaczenia. Fakt, że będzie to robić pani nr 11 (?) nie napawa mnie ani smutkiem, ani radością . Dlatego uważam, że ktoś, kto się smuci z tego powodu, niepotrzebnie się ekscytuje. Ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 00:45 Tak mówisz, bo jej zazdrościsz, że to nie Ciebie wybrali, chociaż jesteś ładniejsza, zazdrośnico! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Joanno :-) 20.08.06, 00:53 To było do m.n.i.e , ale Ty pewnie też jesteś ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joanno :-) 20.08.06, 00:55 no teraz to mi sie głupio zrobilo.ale pewnie tak miało byc;-( Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:01 Nie prawda. Nie hciałam ,żeby Ci było głupio. Wbrew pozorom całkiem miła ze mnie osoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:03 to pocieszylas mnie troche bo juz myslałam ze sie anty do mnie nastawiłas??? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:08 Joanno, nie martw się - Uma nawet anty jest miła. Miła inaczej wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Joanno :-) 20.08.06, 01:10 a to chyba ze tak.bo chyba pierwszy raz mam do czynienia z uma osobiscie.teraz juz bede wiedziała jak ja czytac by nie zrozumiec opatrznie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Joanno i Zono :-)))) 20.08.06, 01:20 Teraz przeczytałam mój post, i chciałam sprostować! Nie "hciałam", miało oznaczać nie "chicałam". To wszystko prze hinkę ;-DDD. Ale o tym innym razem. Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Coraz śmieszniej 20.08.06, 01:24 umasumak napisała: > Teraz przeczytałam mój post, i chciałam sprostować! Nie "hciałam", miało > oznaczać nie "chicałam". To wszystko prze hinkę ;-DDD. Ale o tym innym razem. > Cmok Oczywiście nie "chciałam" ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O nie.. 20.08.06, 01:39 A może miało być "nie kicałam"? Oj Uma, głupawka o tej porze dopada chyba nie tylko Ciebie )) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O nie.. 20.08.06, 01:43 joanna266 napisała: > to uma nie kica???? Ano nie. Chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: O nie.. 20.08.06, 01:46 dziewczyny nie wiem jak wy ale ja spierniczam pod kołderke.papapa i kolorowych wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O nie.. 20.08.06, 01:52 joanna266 napisała: > dziewczyny nie wiem jak wy ale ja spierniczam pod kołderke.papapa i kolorowych > wam zycze No to kicaj pod kołderkę , ja chyba też pokicam Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 09:35 na załączonym dwa posty wyżej zdjęciu faktycznie wygląda o wiele lepiej niż na wczorajszych wyborach. Ponieważ nie widziałam jej wcześniej to też wydała mi się fatalna - widać było faktycznie tylko wielki nos i wielkie zęby -może to wina wizażysty i fryzjera albo kamerzysty różnie bywa ...Mam nadzieję ze na wrześniowe wybory lepiej ją zrobią i że przez ten miesiąc trochę się oswoi z publicznymi wystapieniami bo wczoraj w swoich wypowiedziach wydawała mi się b. sztuczna ..... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak A nie przesadzacie trochę? 20.08.06, 00:05 Ładna dziewczyna, może są piękniejsze, ale nazywanie jej pasztetem, to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: A nie przesadzacie trochę? 20.08.06, 08:12 rany!!! przesadzacie. Zasługuje na swój tytuł, wcale nie ma wielkich zębów ani ogromnego nosa. Wszystko u niej jest na miejscu ! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 08:33 itvp.pl/images/miss2006/foto/11-Marzena-Cieslik.jpg o nia chodzi? ladna dziewczyna wymiary ma idealne i ladny usmiech zreszta do finalu dochodza tylko same ladne na marginesie oficjalna srona wyborow jest beznadziejna nowinki z 2005 roku nie mozna czesciej uaktualniac Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 09:51 patrze i patrze i nie moge sie nigdzie tego pasztetu dopatrzyc... moze ja jakas inna jestem, ale naprawde nie wydaje mi sie, zeby az tak zle z nia bylo... ale prawda tez taka, ze innych kandydatek nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 12:08 Grunt, to mieć ciut zaburzone poczucie estetyki, od razu milej popatrzeć w lusterko i na koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 12:49 Ja dla odmiany uważam, że jest bardzo ładna. O wiele lepsza, niże te blondyneczki wokół niej. Nie przesadzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 12:58 Obejrzalam filmik. Mnie sie podoba, moze mnie reprezentowac Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 13:00 Moja tesciowa skomentowala wybor jury tak: nooo, moze jakby zamknela ta buzie to jeszcze ujdzie... Szkoda ze nie bylo tytulu miss uzebienia Ale w zasadzie to nie jest brzydka, nawet bym powiedziala, ze dosc ladna z niej kobieta (choc kompletnie nie moj typ, ja obstawialam ta podobna do Magdy Wojcik ) i gdybym miala taka sasiadke, bylabym nia zachwycona, ale jak na miss... no nie wiem, cos w niej jest nie tak. Nie wiem co. Moze faktycznie jakby ta buzie zamknela.. Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 13:18 Jak byłam małą dziewczynką to strasznie bałam się Zdzisławy Sośnickiej,zwłaszcza kiedy się usmiechała i wczoraj znowu koszmary wróciły,brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 09:46 łomatkobosko Zabilas mnie ta Zdzislawa Sosnicka ) Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 14:01 Uważam, że były ładniejsze dziewczęta, przynajmniej ze 4. Nie wiem, czym jury się kierowało. Może się im przyciski myliły. Nasza miss jest po prostu przeciętna. Na wyborach miss świata nie ma żadnych szans, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 17:23 Jak dla mnie to POMYŁKA I to w 100%% było conajmniej kilka o wiele piekniejszych dziewczyn od tego paszteta !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 17:40 było conajmniej kilka o wiele > piekniejszych dziewczyn od tego paszteta !!!!! Mozesz sobie podac rekę z moim mezem- on wlasnie ją tak okreslil, dodajac, ze w pierwszym lepszym hipermarkecie , na kasie, znalazloby sie wiele od niej ladniejszych dziewczyn. Oczywiscie ja nie jestem az tak kategoryczna w swojej ocenie- dla mnie ona jest ladna, na pewno nie jest pasztetem, a zresztą, co mnie tam- konkursy tego typu moim zdaniem uwlaczaja godnosci kobiety- cos ala targ niewolnikow Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 17:47 Masz rację Rita75 a dodając sądzę iż tego typu konkursy są najzwyczajniej w świecie z góry zakładane,która panna wygra,poniewaz jest to dosłownie"handel żywym towarem"-która więcej da pieniążki bądź czegoś innego ta wygra!! Wiem co dzieje się na tego typu imprezach ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podobala 20.08.06, 17:47 bo widze, ze obecna wybrana miss wylacznie jury i mnie ) Powiedzcie, ktore dziewczyny Wy byscie wybraly, bo to ciekawe, jak sie gusty ludziom roznia Ktos pisal, ze Magda Burak. Jeszcze jakies typy? Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne75 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 18:41 mysle ze to kwestia gustu...przeczytalam wypowiedz obecnej miss...,szczegolnie podobal mi sie punkt 8...zreszta poczytajcie same... itvp.pl/misspolonia2006/popup/11/ Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 18:56 " Jaki jest Twój ideał mężczyzny? Uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz, sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn, bezkompromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak Olejniczak." ROTFL ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 19:48 Spryciula Juz jedna taka probowala w polityce zadzialac, ale cos chyba nie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: To napiszcie, ktora z kandydatek Wam sie podo 20.08.06, 21:55 No własnie, z kim ONA tam działała? z Cimoszewiczem? Moim zdaniem to też była wielka pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
izaimonika Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 19:53 No to się dowiedziałam.... Też mam duże zęby i zawsze byłam z nich dumna. Często także się uśmiecham... MACIE KLASĘ, NIE MA CO............... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Nadal uważacie ze jest piękna????????? 20.08.06, 22:26 wiadomosci.onet.pl/6348,8,0,pokaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: Nadal uważacie ze jest piękna????????? 20.08.06, 23:37 Mnie sie nadal podoba, choc przyznaje, ze pierwsze ujecie jest niefartowne, ale... kazdy ma takie zdjecia, gdzie wyglada niekorzystnie, szczegolnie jesli sa to zdjecia spontaniczne, w nieodpowiednim swietle, pod nieodpowiednim kątem itd. Kreglicka miala galy wybaluszone i zostala miss swiata przeciez, a gdyby dzis startowala i byla pierwsza, pewnie suchej nitki byscie na niej nie zostawily Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 A nie mówiłam, ze ziemie zachodnie 21.08.06, 00:19 pięknymi dziewczynami obfite? A tak, tutaj jeszcze nie mówilam - no to mówię. Całkiem całkiem a w dodatku prawie krajanka ... do Wolina rzut beretem Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: o ludzie.....nowa miss 20.08.06, 20:04 heheh przy Was to nawet Miss Universum to pasztet tak??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: o ludzie.....nowa miss 21.08.06, 01:01 Nie ogladałam wprawdzie wyborów do końca, ale widzę, ze mój mązz typowaniem trafił w dziesiatkę. Ta dziewczyna z numerem 11 była jego faworytką od początku. Usmiech ma oszałamiajacy, mozna pozazdrościć zębów. Ja nie uważam, ze są za duże tylko uśmiech troche sztuczny, jak u każdej z nich- plastikowy,przyklejony. To budzi uczucie sztuczności, chociaz dziewczyna jest piekna. Moim typem była panna Burak, ale przez to nazwisko wydało mi sie raczej nieprawdopodobieństwem, aby została miss))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Dziś nowa miss odwiedziła swój rodzinny gród 23.08.06, 22:12 Wolin. Właśnie przed chwilką obejrzalam ją sobie w TVP 3 Szczecin. Piękna dziewczyna i wydaje się sympatyczna. Aż mi się łza w oku zakręcila, jak zobaczyłam z jaką pompą witano ją na lotnisku w Goleniowie. Do Wolina zaś zostala odwieziona super bryką i w asyście ochroniarzy na motorach, czyli jak na królową przystało miała karetę i orszak A na spotkanie z nią przyszło w Wolinie kilka tysięcy osób. Zostala przebrana w strój białogłowy z czasów słowiańskich i zapowiedziano, że jeśli ktoś będzie ją chcial odbić silą, będą bronić orężem i przekupić się tez nie dadzą, choć już padla propozycja dwóch wozów pełnych srebra A na koniec pokazano na rękach taty, małą dziewczynkę, która za kilka lat zapewne tez będzie miala szansę w wyborach, bo była śliczna Pięknymi dziewczynami Wolin stoi Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Dziś nowa miss odwiedziła swój rodzinny gród 24.08.06, 09:19 Moimm skromnym zdaniem bardzo ładna. Ma ten typ urody, ktory mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Dziś nowa miss odwiedziła swój rodzinny gród 24.08.06, 09:23 Lila, a jak wygladała ta mała dziewczynka na rękach taty, bo cos mi krazy po głowie...))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Moniu :) 24.08.06, 09:32 A nie, nie ... pudło. Gdyby to byla moja Koniczyna, to bym nie pisala, ze ma szansę tylko, że zostanie miss na bank Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 09:35 O matko... Nie wiedziałam, że na forum roi się od absolutnych piękności. No bo skoro ta dziewczyna jest brzydka czy choćby nie jest ładna, to muszę Wam pogratulować wyjątkowej urody. Tyle pięknych kobiet tutaj ho ho... Ja tam uważam, że dziewczyna jest piękna. Za to jej wypowiedź o ideale mężczyzny (mądry jak Kaczyńscy, sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wasserman, nieugięty jak Dorn itd) świadczy o tym, że Pan Bóg jest sprawiedliwy, nie można dostać wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x p.s. 24.08.06, 09:36 p.s. odważny jak Wasserman walczący ze staruszkami che che Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: p.s. 24.08.06, 09:40 Jak ja bym była w komisji to za ta wypowiedz na pewno bym jej nie wybrała na miss A widziałam, że w jury był Wildstein. Jakim trzeba być zadufanym w sobie typem, zeby stwierdzić, że ona mówiła prawdę Dla mnie to była drwina dajaca po oczach. A może sie mylę, może właśnie ktoś wzniósł sie ponad własne przywary? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 melko_x 24.08.06, 09:38 Nie oglądalam wyborów, jesteś pewna, ze ona na serio? Zresztą kiedyś słyszałam, że te wypowiedzi są reżyserowane. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: melko_x 24.08.06, 09:40 Wyborów nie oglądałam, TVN24 doniosło, dziewczyna potwierdzała swoją wypowiedź. No chyba, że jest nie tylko piękna, ale ma talent komika opowiadającego dowcipy z kamienną twarzą... To by oznaczało, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: melko_x 24.08.06, 09:44 Zaczynam żałować, ze mnie TV nie interesuje, dusza by mi podszepnęla, czy ona tak serio, czy dla jaj Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 09:56 > O matko... Nie wiedziałam, że na forum roi się od absolutnych piękności. No bo > skoro ta dziewczyna jest brzydka czy choćby nie jest ładna, to muszę Wam > pogratulować wyjątkowej urody. nie rozumiem, jak sie ma jedno do drugiego? kazdy ma w sobie jakis tam zmysl estetyczny podlug ktorego ocenia- niezaleznie od wlasnego wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 10:00 Skoro ta dziewczyna ma być brzydka, a oceniające ją w ten sposób foremki nie są absolutnymi pięknościami, to jak muszą oceniać własne odbicie w lustrze (zakładając, że oceniając siebie są równie surowe)? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 10:03 sadze, ze ocenily patrzac na inne kandydatki- i na tym tle miss jawi im sie jako pasztet ktory wygral...nota bene takiej oceny dokonal moj maz zaznaczam, ze ja do miss nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
malomi Re: o ludzie.....nowa miss 24.08.06, 10:06 Mi też się miss nie podoba. A patrzę na nią przez pryzmat innych finalistek, których uroda bardziej trafiała w moje gusta Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x malomi! 24.08.06, 10:13 Malomi ja Cię trzasnę. Właśnie rozwijałam w poście tezę, że im ładniejsza kobieta tym przychylniej wyraża się o urodzie innych (nie musi reperować swoich kompleksów), a Ty mi tu wyskakujesz z czymś takim. (Bo musicie wiedzieć, że znana mi z reala Malomi jest wyjątkowo ładną kobietą) p.s. a serio - nie widziałam innych kandydatek, rozumiem, że mogły być zdaniem wielu ładniejsze, ale nazywanie tej brzydką czy pasztetem hmmm... Jakoś jestem dziwnie przekonana, że gdyby autorkom określenia 'pasztet' dobra wróżka zaproponowała zamienienie się wyglądem z owym pasztetem, to te nie wahałyby się ani chwili Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: malomi! 24.08.06, 10:16 Jakoś jestem dziwnie przekonana, że gdyby autorkom określenia 'pasztet' dobra > wróżka zaproponowała zamienienie się wyglądem z owym pasztetem, to te nie > wahałyby się ani chwili hehehhee no pewnie, ze tak Ja tam bym sie zamienila pewnie z prawie kazda bo sliczne prawie wszystkie i zgrabne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: malomi! 24.08.06, 10:18 > Ja tam bym sie zamienila pewnie z prawie kazda bo sliczne prawie wszystkie i > zgrabne!!! a ja nie ;p, ale ja to zadufana w sobie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: malomi! 24.08.06, 10:22 no ja zadufana tez a jakze ale jakby dawali mi cos ladniejszego niz ja mam to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: malomi! 24.08.06, 10:25 Ja też z wiekszością bym sie nie zamieniła. A to dlatego, ze na dzień dzsiejszy pewnie nie odrózniłabym 3/4 finalistek. Uroda niektórych to była uroda dziewczyn , jakich setki chodza po ulicach. Nie piszę tego przez złośliwość, moje subiektywne odczucia tylko uzewnętrzniam Daleko mi do miss, ale moja uroda jest charakterystyczna i to mnie cieszy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Moniu 24.08.06, 10:31 Tu się zgodzę. Dwie vicemiss wyglądają jak siostry bliźniaczki. Może dlatego własnie ta wygrala, bo wyróżniała się na tle "rasowych blondynek"? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: malomi! 24.08.06, 10:38 Ja bym się nie zamieniła z nią na wygląd. Nie uważam że jestem ładniejsza ale ona też mi się nie podoba, to po co taka zamiana? Do swojego wyglądu jestem przynajmniej przyzwyczajona ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: malomi! 24.08.06, 10:21 ja bym się zamieniła...ale wzięłabym tylko figurę, twarz może sobie zostawić przykro mi to pisać, ale ona ma naprawdę za dużą szczękę i niezbyt zgrabny, duzy nos, czyli ideałem urody nie jest pamiętacie może jak się nazywa modelka, która gra/grała w Złotopolskich? obecna miss jest odrobinkę do niej podobna... kurczę, nie jestem patriotką, mnie się podobają wenezuelki)) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: malomi! 24.08.06, 10:23 no ja tez figure bym najchetniej wziela a wenezuelki sa piekne))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 coco 24.08.06, 10:24 To teraz ja, wzorem melki, trzasnę Ciebie Niech Ci nawet do glowy nie przychodzą takie pomysly. Jestes piękną kobietą! I w takich wyborach zapewne tez z powodzeniem byś mogla wystąpic - o! (mam świadków, że nie jestem osamotniona w tym poglądzie) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Lila:) 24.08.06, 10:30 Dzieki kochana za komplementa Juz zem czerwona na licu Ale jednak ta figure to bym z checia przyjela od missek Moze nie wszystkie tam dziewczyny sa klasycznymi pieknosciami, ale wszystkie sa ladne, zgrabne, zadbane, mlode no pasztetami to bym nie nazwala Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Coco 24.08.06, 10:33 a przyslać Ci moją fotkę w kostiumie kąpielowym? ) Docenisz to co masz Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Coco 24.08.06, 10:38 Lila a przyslac Ci moja jak mialam 20 lat? A wtedy narzekalam ze cos nie tak ze mna buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Coco 24.08.06, 10:40 Nie wiem, czy pamiętasz, ze mi obiecałaś fotkę z nowym kolorem. Dawaj, możesz mi pocztę swoimi zdjęciami zasypac, lubię patrzec na piękne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
malomi Re: malomi! 24.08.06, 10:23 Nie mówię że jest brzydka, ani że jest pasztetem, po prostu coś w jej urodzie mi przeszkadza, chyba układ szczęki nie mówiąc o poglądach politycznych, (jeżeli to co powiedziała to nie był inteligentny żarcik zresztą tak naprawdę chyba o to chodzi, że spodziewamy się po wyborach miss szeregu naprawdę pięknych kobiet i czujemy się rozczarowani kiedy ta wybrana nie odpowiada naszym oczekiwaniom. Myślę że większość z nas nigdy nie miało aspiracji, żeby brać udział w takich konkursach Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 10:29 "Najpiękniejsza Polka" No, kurcze, przecież tam siedzą ludzie, ktorzy mają swoje upodobania, oczekiwania itp. Jak można obiektywnie wybrać najpiękniejszą pośród tylu pięknych? Kiedyś oglądałam finał "Łabędziem być" z moją Koniczyną. Jakaż ona byla zdegustowana, gdy to nie jej kandydatka wygrała. I tutaj między nami foremkami jest podobnie - niektore z nas nie mogą przebolec, że nie wygrala ich kandydatka Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 10:41 Proponuję niech każda wystawi swoją fotę i zrobmy nasze własne małe wybory. Tak, jak pryszczate nastolatki w przebieralni na basenie porównują, który ma większego.... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 10:48 Oj, dane mi było się przekonać, ze nie brak na tym forum pięknych kobiet ... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 13:47 Może więc niech oceni to bardziej obiektywne oko? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Zawsze mnie to bawiło 24.08.06, 13:51 ledzeppelin3 proponujesz zrobić forumowy konkurs piękności? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 mało kto zamiescił w wizytówce swoja fotke;-( 24.08.06, 15:25 szkoda bo lubie wiedziec z kim rozmawiamale od czegóz wyobraznia))) Odpowiedz Link Zgłoś