Dodaj do ulubionych

Moj mąż jest chory

29.08.06, 09:09
Wczoraj ok godz 22 moj mąż poszedł wyrzucic smieci(przy okazji zapalenia
papierosa). Rzecz sie stala pierwszy raz od lat 6indifferent. Sam , dobrowolnie.

Nie rozumiem
Obserwuj wątek
    • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:10
      > Nie rozumiem

to proste

ktos na niego tam czekal
      • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:11
        NIkt nie czekał. Mieszkam w domu. Smietnik na naszym podworku. (patrzylam prze
        okno i oczom nie wierzylam);P
    • mieszkowamama Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:12
      A może polubił palenie na świeżym powietrzu?
      A może... czegoś chce? Może z kumplami gdzieś jechać? A może dziś odkurzy całą
      chałupę?
      • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:14
        On zawsze pali na dworze. Tylko te smieci mi podpadły. No chyba , ze zaczelo mu
        przeszkadzac to ze sie o nie potyka..lol
        • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:17
          To idź za ciosem, może więc trawnik skosi, bądź w garażu posprząta ...
          • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:19
            Jakos nie umiem sobie tego wyobrazicwink
    • g0sik Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:28
      Może chciał w spokoju sms-a do kochanki napisaćtongue_out
      • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:30
        > Może chciał w spokoju sms-a do kochanki napisaćtongue_out

albo MMS'a obejrzec wink
        • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 09:51
          Buhahah..tez odpada;P
          Moze postanowił sie zrehabilitowac w moich oczach

Drogi zonkosiu , mam rozumiec , ze Ty wyrzucasz smieci tylko i wylacznie wtedy
          gdy ''ktos'' na Ciebie czeka lub gdy chcesz wyslac badz obejrzec mmsa;P
          • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:02
            > Drogi zonkosiu , mam rozumiec , ze Ty wyrzucasz smieci tylko i wylacznie
            wtedy
            > gdy ''ktos'' na Ciebie czeka lub gdy chcesz wyslac badz obejrzec mmsa;P

no nie, inaczej to sobie organizuje ;P
            • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:04
              Powiedz , powiedz jak?
              • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:05
                > Powiedz , powiedz jak?

teraz to Ty sie zachowujesz jakbys byla chora wink
                • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:06
                  A czy ja twierzde ze zdrowa jestem;P
            • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:05
              No to powiedz jak, moze sie czegos nauczymy wink
              • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:06
                > No to powiedz jak, moze sie czegos nauczymy wink

nastepna wink
                • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:08
                  Jesteś chyba jedynym facetem na tym forum to nie dziw się, że twój punkt
                  widzenia jest dla nas istotny wink Jako bywalec tego forum poznałeś wiele naszych
                  tajemnic wink
                  • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:10
                    > Jesteś chyba jedynym facetem na tym forum to nie dziw się, że twój punkt
                    > widzenia jest dla nas istotny wink

ja sie tam nie dziwie wink

> Jako bywalec tego forum poznałeś wiele naszych
                    > tajemnic wink

niby tak - ale to byly tak zwane "tajemnice poliszynela" wink
              • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:07
                O to mi chodziło
                • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:08
                  osttani mojpost byl do jusytki

Zonkos jak zaczales to skoncztongue_out
                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:11
                    no właśnie ,co to za facet który nie kończy wink
                    • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:12
                      Chyba się zagalopował i tak naprawde nie ma tu nic do powiedzenia sad
                      • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:15
                        > Chyba się zagalopował i tak naprawde nie ma tu nic do powiedzenia sad

no i skonczylo sie rumakowanie crying

a tak fajnie bylo, no wink
                    • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:12
                      Albo konczy zbyt szybko
                      • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:14
                        nie konczy zle, za szybko tez zle

i tak zle i tak niedobrze
                        Wam to sie nigdy nie dogodzi wink
                        • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:16
                          I juz sie poddał
                          • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:22
                            > I juz sie poddał

poddal, nie poddal - po prostu umiem dostrzec kwestie fundamentalne a czasy Don
                            Kichotow minely
                          • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:23
                            znowu sprowadzam rozmowe na ten tego zbokowatości...

żonkoś to z toba jak to jest? kończysz w ogóle? czy jestes szybki gonzo? jak na
                            mój gust jest jeszcze coś pomiędzy skrajnościami... wiec dogodzic nam mozna jak
                            ktos dobry jest... smile
                            • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:25
                              prawdę godosz Sowo hu hu wink
                              • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:27
                                pani sowo hu hu smile

wiesz jak to wczoraj szło z tym no slizganiem sie po gó... jak sie ze mna nie
                                ślizgałaś to grzecznie sie prosze zwracać do ptaszyny smile per pani
                                • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:13
                                  Tak jest - nobliwa pani Sowo wink
                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:14
                                    wychodziłam cały weekend smile
                            • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:43
                              > żonkoś to z toba jak to jest? kończysz w ogóle? czy jestes szybki gonzo?

jeszcze koncze - ale kto to wie jak dlugo jeszcze wink

> wiec dogodzic nam mozna jak
                              > ktos dobry jest... smile

ja dobry jestem, smieci wyniose, poodkurzam.....
                              • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:46
                                to sie ceni , ale akurat nie o tę materie pytałam wink
                                • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 10:50
                                  > to sie ceni , ale akurat nie o tę materie pytałam wink

;D
                                  wiesz sama jakie to subiektywne jest w ocenie
                                  to tak jak z lodami, nikt za Ciebie nie zdecyduje
                                  jak sama nie polizesz - nie bedziesz wiedziec wink
                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:01
                                    jaoś nie przepadam za lodami... tzn za lodami w sensie lodami a nie za lodami w
                                    sensie lodami smile
                                    • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:04
                                      padłam ..rotfl

Ja tez mam ...''dziwne preferencje smakowe''
                                    • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:08
                                      > jaoś nie przepadam za lodami... tzn za lodami w sensie lodami a nie za lodami
                                      w
                                      > sensie lodami smile

w sumie nawet byloby mi to na reke wink
                                      • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:09
                                        no ja myśle... smile bo podobno jestem mistrzem wink
                                        • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:12
                                          > no ja myśle... smile bo podobno jestem mistrzem wink

skoro tak, to moze czas wyjsc z tym do ludzi wink
                                          • patoo Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:14
                                            Maszyna do lodow- fajna sprawa..lol
                                    • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:17
                                      sowa_hu_hu napisała:

> jaoś nie przepadam za lodami... tzn za lodami w sensie lodami a nie za lodami w
                                      > sensie lodami smile

A to błąd pani Sowo wink
                                      • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:20
                                        jak to błąd? takie to zimne jakieś... brrrr... zwłaszcza w taką pogode...
                                        eeee...

pani jusytko smile
                              • jusytka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:14
                                mlody_zonkos napisał:
                                > ja dobry jestem, smieci wyniose, poodkurzam.....

Tak z własnej, nieprzymuszonej woli? Moze ty wcale facetem nie jesteś?
                                • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:30
                                  > Tak z własnej, nieprzymuszonej woli?

no bez przesady wink

to zwykla wymiana barterowa wink
                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:33
                                    za loda? smile
                                    • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:35
                                      > za loda? smile

ja chyba jestem zbyt staroswiecki
                                      taka bezposredniosc mnie oniesmiela wink
                                      • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:37
                                        no co ty mowisz! ty odkurzasz a zona w tym czasie idzie do sklepu , kupuje
                                        pudełko algidy i podaje ci do stołu... może jeszcze nawet z bita smietaną... smile
                                        • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:44
                                          > może jeszcze nawet z bita smietaną... smile

nio - ja jem a ona ubija ;P
                                          • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:46
                                            ty jesz??? no nooo , jaka perwersja... wink
                                            • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:53
                                              > ty jesz??? no nooo , jaka perwersja... wink

a zadna, przeciez wiadomo wszem i wobec ze od lodow sie tyje ;P
                                              • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:57
                                                ale żeby facet z takim zamiłowaniem do lodów sie odnosił... bi czy jak? smile
                                                • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:03
                                                  > ale żeby facet z takim zamiłowaniem do lodów sie odnosił... bi czy jak? smile

bi or not to bi
                                                  "that is the question"
                                                  wink
                                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:11
                                                    ty żonkoś , wyszczekany jesteś smile lubie takich smile
                                                  • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:14
                                                    > ty żonkoś , wyszczekany jesteś smile lubie takich smile

bo chodzi o to zeby jezyk gietki zrobil to wszystko co pomysli glowa *)

*) - by jakis wieszcz (prawie wink )
                                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:18
                                                    weź przestań bo ja na głodzie jestem...
                                                    i jak to jest że od wynoszenia śmieci doszlismy do lizania wink
                                                  • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:21
                                                    > weź przestań bo ja na głodzie jestem...

wiec czas na posilek wink

> i jak to jest że od wynoszenia śmieci doszlismy do lizania wink

bo tu same matki siedza, dziecinne sa bardzo bo im sie udziela od pociech, a
                                                    sama wiesz jak z dziecmi jest
                                                    wszystko co do reki - to do buzi

;P
                                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:26
                                                    niestety pory karmienia przypadają tylko w weekendy sad
                                                  • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:28
                                                    > niestety pory karmienia przypadają tylko w weekendy sad

moze zjedz poza domem wink
                                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 12:58
                                                    no właśnie jadam poza domem smile w bardzo dobrej restauracji smile
                                                  • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 13:02
                                                    > no właśnie jadam poza domem smile w bardzo dobrej restauracji smile

no coz, to wspolczuje godzin otwarcia wink
                                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 13:03
                                                    jem za to długo i często smile a i posiłki są urozmaicone smile

tylko ze ja ciągle głodna..
                                                  • mlody_zonkos Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 13:05
                                                    > tylko ze ja ciągle głodna..

moze to bulimia?
                                                    albo jakas inna choroba?
                                                  • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 13:22
                                                    zdecydowanie jestem chora smile
                                        • jusytka Żonkoś 29.08.06, 15:41
                                          No własnie, a ty Żonkoś o czym myślałeś?
    • bri Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:49
      Super. Tylko się cieszyć. Podziękuj mężowi może widząc Twoją radość zacznie to
      robić regularnie.
      • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 11:51
        o,w końcu coś na termat smile
    • palka_zapalka Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 14:33
      Nie doszukuj sie choroby ciesz sie smile hihihi albo częściej mu podstawiaj je pod
      nogismile
      Wyciągnij teraz odkurzacz i zostaw w przejsciu + wiadro i mopa moze też zadziałasmile
      • sowa_hu_hu Re: Moj mąż jest chory 29.08.06, 14:35
        tylko że ja nie mam komu.... buuuu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka