iza.iza 04.09.06, 11:15 ... miałam wczoraj imieminy i nikt dosłownie nikt o mnie nie pamiętał. Przykro mi zwłaszcza że ja staram się pamiętać o imieninach, urodzinach mojego faceta , rodziny itd. Buuu ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus2006 Re: A ja ... 04.09.06, 11:17 no to kochana ode mnie spóźnione ,ale serdeczne, wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: A ja ... 04.09.06, 11:18 kochana...wszystkiego najlepszego.....wysle ci pocieszanke na poczte...pamietaj o głosnikach..i napisz jak ci sie podobało.. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: A ja ... 04.09.06, 11:18 O moich też nikt nigdy nie pamięta albo udają, że myśleli, że obchodzę w styczniu a nie w kwietniu (i odwrotnie). No to przestałam obchodzić, są ważniejsze sprawy niż moje dobre samopoczucie, nie? Nie martw się. Aha, wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
iza.iza Re: A ja ... 04.09.06, 11:50 dzięki kochane na Was zawsze można liczyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.iza Re: A ja ... 04.09.06, 11:56 bea.bea rewelacyjne sto lat! Dzięki uśmiałam się D Odpowiedz Link Zgłoś